Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
υ.γ. τρουπη,ανοιξε τωρα θρεντ με στοιχημα ,ποσα πιανει η παπια σου καταβαση συγγρου...![]()
![]()
![]()
ανοιξε εσυ![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
υ.γ. τρουπη,ανοιξε τωρα θρεντ με στοιχημα ,ποσα πιανει η παπια σου καταβαση συγγρου...![]()
![]()
![]()
ανοιξε εσυ![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
επειδη πολυ πατησια κ γαλατσι διαβασα θα γραψω κ εγω την παπαρια μου...
πριν απο 3-4χρονια μια κυριακη μερα ντελιβερι απο τις 11.30 το πρωι μεχρι τις 11.30 το βραδυ... γυρνωντας ανεβαινα την γαλατσιου τερμα γκαζι με το xr το 400 'η για χεσιμο η για κατουρημα βιαζομουν...
οπως παω να ντρειφταρω στο στενο μου με παιρναει χτ 500 μαλλον απο δεξια με τα ολα ,τον προλαβαινω στο παραπανω φαναρι ... τον κανω τσιμπητο απο τον γιακα κ τον κουνουσα περα δωθε φωναζοντας κ βριζοντας.. "γιατι ρε μεγαλε με περασες απο δεξια με 100τοσα ++ πανω που πηγαινα να στριψω?"
, και ο θεουρας μου απανταει "μεγαλε ετσι οπως εφυγες απο το φαναρι νομιζα οτι τα πηγαιναμε"
οποιος καταλαβε καταλαβε![]()
ευχομαι σε ολους τους χεραδες που οδηγανε...να μην χρειαστει ποτε να πουνε για αυτους "εκει που πηγαινε με 200" του πεταχτηκε κατι -καποιος κτλ 'η εκει που κυνηγαγα τον ετσι με το rrrrrrrrrrrr ειδα μια πορτα ανοιχτη κ μπηκα μεσα γιατι βολευε...
![]()
panta vromikoi panta laspomenoi
Παίζει κάτι με το συγκεκριμένο όχημα?
Σήμερα στην Καβάλας πάλι Monster με πέρασε στο μισό μέτρο φέτες και επι 3 φανάρια ξεκίναγε και αμέσως σούζα...
Ένα megascouter, εγώ και ένα cbf μόλις τον πήραμε γραμμή κάτσαμε πίσω και τον αφήναμε ακόμα και στα φανάρια να μείνει μπροστά χωρίς κανέναν δίπλα του. Έφευγε λες και το πράσινο ήταν εκκίνησης σε πίστα...
Ήθελε να δεί αν το μοτέρ άντεχε, έπειτα από 4-5 γρήγορα ανοίγματα.![]()
Χωρις ιχνος κοινωνικου ρατσισμου νομιζω πως monster αγοραζουν οι κοντοι![]()
και αργοι![]()
αν γινει αυτο δεν θα χρειαστει να πουν τιποτεΑρχικά δημιουργήθηκε από veletzas
ευχομαι σε ολους τους χεραδες που οδηγανε...να μην χρειαστει ποτε να πουνε για αυτους "εκει που πηγαινε με 200" του πεταχτηκε κατι -καποιος κτλ 'η εκει που κυνηγαγα τον ετσι με το rrrrrrrrrrrr ειδα μια πορτα ανοιχτη κ μπηκα μεσα γιατι βολευε...
![]()
![]()
![]()
![]()
Η κρίση της μέσης ηλικίας ξεκινά στα 35.
Το πρωτο το επιβεβαιωνω,για το δευτερο δεν ξερω.Αρχικά δημιουργήθηκε από 675heat
Χωρις ιχνος κοινωνικου ρατσισμου νομιζω πως monster αγοραζουν οι κοντοι![]()
και αργοι![]()
Παντως αν δεν κανω λαθος,καπου εδω μεσα υπηρχε ενας ψηλος με monster που ηταν και γρηγορος.
The only easy day was yesterday.
Η εξαιρεση του κανονα που λεγαμεΑρχικά δημιουργήθηκε από REDRS
Το πρωτο το επιβεβαιωνω,για το δευτερο δεν ξερω.
Παντως αν δεν κανω λαθος,καπου εδω μεσα υπηρχε ενας ψηλος με monster που ηταν και γρηγορος.![]()
Εγώ εκεί που πήγαινα στο μποτιλιάρισμα με το ποδήλατο, χαλαρά με 120-140....μίλια την ώρα μου περνάει ξυστά ένα Ducati 1098 turbo με 160. Ανεβάζω 220 (μίλια πάντα έτσι) και τον εβάνω κάτω και τον επαίρνει ο διάολος. Και μετά σκάει μύτη ένα Cabrio Bentley και ποιόν βλέπω? Είναι η Jessica Alba με την Natalie Portman και τις πήρα παρτούζα.
Εκτός αν δεν μιλάμε για το ίδιο FMX των 163 κιλών και 40 αλόγων που τελικιάζει λίγο κάτω απο τα 150.
Επιστημονική έρευνα απέδειξε πως άμα τα Γιατονπουτσονέζικα φορούσανε κανά marzocchi, τα ατυχήματα θα μειωνόντουσαν κατά 98%!!!
γι αυτο μιλαμε...επισης μιλαμε για ημιτυφλους που βαριουνται να διαβασουν ολα τα ποστ ετσι ωστε να καταλαβουν γιατι το συγκεκριμενο fmx παει 180...Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikker
Εκτός αν δεν μιλάμε για το ίδιο FMX των 163 κιλών και 40 αλόγων που τελικιάζει λίγο κάτω απο τα 150.
frankly my dear, i dont give a damn...
Monsters Rulezzzzzzzzz ρεεεεεε!!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
μηπως το monster ηταν ενα 620 dark με μονικα αναμενο το φαναρι του στοπ πισω;
οχι...Αρχικά δημιουργήθηκε από manos_korg
μηπως το monster ηταν ενα 620 dark με μονικα αναμενο το φαναρι του στοπ πισω;
frankly my dear, i dont give a damn...
λεβινσκι?Αρχικά δημιουργήθηκε από manos_korg
μηπως το monster ηταν ενα 620 dark με μονικα .......
μπελουτσι?
αλλο?
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...