Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ρε Φιλλιπε δεν ντρεπεσαι να κοροιδευεις τα ΑΜΕΑ?
ποσα?
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ρε Φιλλιπε δεν ντρεπεσαι να κοροιδευεις τα ΑΜΕΑ?
ποσα?
ΤοσαΑρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
ποσα?
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
Τοσα
ΠΟΣΑ ΝΑ ΜΗ ΜΙΛΗΣΩ ΚΙ ΑΣΕ ΤΑ ΣΑΠΙΑ!
Δεν πας να κανεις σεξ με κανα κροκοδειλα να πιασετε γενηα μωρη ρομβια?:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
ΠΟΣΑ ΝΑ ΜΗ ΜΙΛΗΣΩ ΚΙ ΑΣΕ ΤΑ ΣΑΠΙΑ!![]()
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Δεν πας να κανεις σεξ με κανα κροκοδειλα να πιασετε γενηα μωρη ρομβια?:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
εσυ το επελεξες!
![]()
τι παιζει εδω ρε μαν? Για πεΑρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
εσυ το επελεξες!
![]()
![]()
Ή μαλλον αστο σε παιρνω τηλ...
Ωχ! μου λεει ότι είναι κλειστο!:rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από filipp0s
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:a017: :a37:
:a57:
Αρχικά δημιουργήθηκε από filipp0s
τι παιζει εδω ρε μαν? Για πε![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ανοιγω θρεντ, εννοια σου!
Ωπα ρε μλκ.Βαλε μια κεραια στην ταρατσα και θα εισαι οκ.(Το γλυτωσα?):rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
ανοιγω θρεντ, εννοια σου!
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Ρε παιδια!
Το σπιτι που μενω ειναι μονοκατοικια και γυρω γυρω εχει 2οροφα, 3οροφα κτλ...
Εχω λοιπον σοβαρο προβλημα με το σημα στο κινητο!
Δεν μπορω να συννενοηθω καθως επισης με παιρνουν τηλ και τους βγαζει οτι ειναι κλειστο κτλ κτλ...
Ξερω οτι ειναι ασχετο αλλα λεω μπας και εχει κανεις καμμια ιδεα!
Μην αρχισουμε τι εταιρια εχω! Cosmote εχω αλλα ουτε Vodafone, ουτε WIND πιανει καλα εδω μεσα!
Εχει κανεις καμμια ιδεα λοιπον, ή υπαρχει κανενας "διαολος" να κανει δουλεια με το σημα?
Σπιτι ΔΕΝ αλλαζω, γουσταρω που εχω ακομα αυλη!
![]()
μιας και το εχεις κλειστό........:rotflmao:
κοίτα εδώ-->Προώθηση Κλήσεων
edit: κλίκαρε εκεί που λέει υπηρεσίες...
![]()
υγ: όταν το ενεργοποιήσεις...μην δοκιμάσεις να πάρεις στο κινητό σου..από το σταθερό σου ε;!![]()
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!
Μήτσο στο μενού του κινητού, πηγαινε Ρυθμίσεις/Ρυθμίσεις Κλήσεων/Προώθηση.
Θα σε ρωτήσει αν θες προώθηση όταν είναι κλειστό,όταν μιλάει ή γενικά τι προώθηση θες να κάνεις.
Κάθε φορά που θα είσαι σπίτι, θα πατάς να κάνει ''προώθηση όταν είναι κλειστό'', στο σταθερό σου.Μπορείς να διαλέξεις όλες τις προωθήσεις όταν είσαι σπίτι, για να είσαι 100% σίγουρος ότι δεν θα χάσεις κλήση (ιδίως επαγγελματική)
Τελευταία επιλογή είναι, να πετάξεις τελείως το κινητό, σαν τον παλιό καλό καιρό
![]()
θα πέσει σε ιnfinite loop και θα χαλάσει ε?Αρχικά δημιουργήθηκε από div400
υγ: όταν το ενεργοποιήσεις...μην δοκιμάσεις να πάρεις στο κινητό σου..από το σταθερό σου ε;!![]()
![]()
![]()
![]()
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
Μήτσακλα.. όπως είπε ο Mike στην δεύτερη λύση ψήνεις τον εγκέφαλο σου..
Γενικά όμως έχε υπόψην σου και το να έχει 1-2 γραμμές σήμα και να προσπαθείς να μιλήσεις έχει ακριβώς το ίδιο αποτέλεσμα, καθώς το κινητό προσπαθώντας να βρει σήμα (χονδρικά) δίνει μεγαλύτερη ενέργεια στον δέκτη (ακόμα πιο χονδρικά).. με λίγα λόγια
βρες γρήγορα λύση.. :rotflmao:
“Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook