Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 76

Θέμα: Μουσικοανεκδοτο

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Αρχικά δημιουργήθηκε από MitsosNaked
    Θα το εκλάβω ώς προσβολή, μπασσίστας γαρ....
    Κι αυτό πώς το εκλαμβάνεις;:rotflmao: :rotflmao:
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Μέλος Έξτρα Σπέσιαλ Το avatar του/της MitsosNaked
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    Κι αυτό πώς το εκλαμβάνεις;:rotflmao: :rotflmao:

Θα δείξω μεγαλοψυχία.....
    ΘΕΛΩ ΤΟ ΜΠΑΣΟ ΜΟΥ ΑΤΑΣΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΜΟΥ ΣΛΙΚ !!!!

Wings for Life - Φιλανθρωπικός Οργανισμός με σκοπό την Θεραπεία Τραυμάτων στη Σπονδυλική Στήλη

http://www.wingsforlife.com

Ρακόμελος...... Το avatar του/της JAD
    Αρχικά δημιουργήθηκε από MitsosNaked
    Θα το εκλάβω ώς προσβολή, μπασσίστας γαρ....

Sorry....Μην προσβαλλεσαι, πλάκα έκανα. Άλλωστε εκτιμώ το μπάσσο (κ τους μπασσιστες) όσο δεν φαντάζεσαι. Να βάλω κ ένα με drummer για να πατσίσουμε?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από JAD
    Sorry....Μην προσβαλλεσαι, πλάκα έκανα. Άλλωστε εκτιμώ το μπάσσο (κ τους μπασσιστες) όσο δεν φαντάζεσαι. Να βάλω κ ένα με drummer για να πατσίσουμε?

ασ τον μωρε τον καλαμπόρτζη!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Το γνωστο: τρια νταπ σε ενα ντουπ....(επεξηγηση του τριηχου σε ντραμερ) :rotflmao:

οι ντραμερ δεν εχουν νοτες...και εγω λεω οτι δεν εχουν, αλλα και ο βρωμοπουλος ενα δικιο το εχει...αφου το μι μεσα στο πενταγραμμο καθοριζει ενα συγκεκριμενο πληκτρο στο πιανο η ενα ταστο στη κιθαρα, αντιστοιχως καθοριζει και ενα απο τα κλαπατσιμπανα τον κρουστων...μπορει να μη βγαζουν οκταβα (μποτα, snare, hihat, ride, crash, 2 X τομ ...επτα μου κανουν) αλλα ειναι εν πασει περιπτωση οι νοτες τους...ρυθμικη αξια και δυναμικη καθοριζονται, αυτο που τους λειπει ειναι το τονικο υψος...εγω λεω πως ενα κλασσικο σετ ντραμς συγκρινεται με ενα παιδικο ξυλοφωνο σε "νοτες"

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Το γνωστο: τρια νταπ σε ενα ντουπ....(επεξηγηση του τριηχου σε ντραμερ) :rotflmao:

οι ντραμερ δεν εχουν νοτες...και εγω λεω οτι δεν εχουν, αλλα και ο βρωμοπουλος ενα δικιο το εχει...αφου το μι μεσα στο πενταγραμμο καθοριζει ενα συγκεκριμενο πληκτρο στο πιανο η ενα ταστο στη κιθαρα, αντιστοιχως καθοριζει και ενα απο τα κλαπατσιμπανα τον κρουστων...μπορει να μη βγαζουν οκταβα (μποτα, snare, hihat, ride, crash, 2 X τομ ...επτα μου κανουν) αλλα ειναι εν πασει περιπτωση οι νοτες τους...ρυθμικη αξια και δυναμικη καθοριζονται, αυτο που τους λειπει ειναι το τονικο υψος...εγω λεω πως ενα κλασσικο σετ ντραμς συγκρινεται με ενα παιδικο ξυλοφωνο σε "νοτες"

πλακα κανεις ή να το παμε αλλη μια?

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
    πλακα κανεις ή να το παμε αλλη μια?

ρε και εγω λεω οτι δεν εχουν νοτες, απλα αν το δεις λιγο πιο ποιητικα και χωρις στεγανα κατι εχουν απο "νοτες"...αν εσυ θεωρεις οτι οι νοτες καθοριζουν μονο μελωδια και συγχορδιες δεν εχουν, αλλιως οπως εγραψα και παραπανω συγκρινονται με ενα παιδικο ξυλοφωνο σε "νοτες"

αλλωστε υπαρχουν κρουστα που αλλαζουν τονικο υψος σε πραγματικο χρονο...τα κλασσικα τυμπανα φορ εξαμπλ...απλως στα ντραμς δεν μπορεις να αλλαζεις το τονικο υψος κατα βουληση σε ενα κομματι, "κουρδιζεις" μια τις μεμβρανες και τερμα.

ρε μήτσε έχεις παρακολουθήσει μάθημα ντραμς? στο νακα φερειπειν?

και ο βρωμοπουλος καλά τα λέει...εν αρχη ην ο ρυθμος. και μετά βάλαμε μελωδία..

παλιοδυτικοί...φραγκολατινοι...

Αθόρυβο μέλος Το avatar του/της ledz
    Κι ομως πολλοι ντραμερ κουρδιζουν τα τομ σε τριηχα (αν ειναι 3 τα τομ - αλλιως εχουν και το βαθυ) ακορντα για κανα σολακι σε συγκεκριμενα κομματια. Αυτο + τα πενταγραμμα που εκανε λινκ ο dirtbird θα ελεγα οτι εχουν νοτες...

Παραδειγματα γι'αυτο που λεω ειναι πχ η αρχη του Time των Pink Floyd ή το σολο προς το τελος στο Hotel california ...
    Silence in the studio!

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Κύριοι.... ότι και να κάνεις,ένα ρυθμικό όργανο ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ να το κάνεις μελωδικό.....
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Αθόρυβο μέλος Το avatar του/της ledz
    I beg to differ :smilea:
    Silence in the studio!

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    ρε και εγω λεω οτι δεν εχουν νοτες, απλα αν το δεις λιγο πιο ποιητικα και χωρις στεγανα κατι εχουν απο "νοτες"...αν εσυ θεωρεις οτι οι νοτες καθοριζουν μονο μελωδια και συγχορδιες δεν εχουν, αλλιως οπως εγραψα και παραπανω συγκρινονται με ενα παιδικο ξυλοφωνο σε "νοτες"

αλλωστε υπαρχουν κρουστα που αλλαζουν τονικο υψος σε πραγματικο χρονο...τα κλασσικα τυμπανα φορ εξαμπλ...απλως στα ντραμς δεν μπορεις να αλλαζεις το τονικο υψος κατα βουληση σε ενα κομματι, "κουρδιζεις" μια τις μεμβρανες και τερμα.

ρε Κωστα!
    "κατι απο νοτες" ναι, εχουν! Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ σε τουτο το κοσμο παραγει ήχο, σε καποια συχνοτητα ανηκει αρα και σε καποια νοτα!

ΝΟΤΕΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ! ΞΕΚΟΛΑΤΕ!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
    ρε μήτσε έχεις παρακολουθήσει μάθημα ντραμς? στο νακα φερειπειν?

και ο βρωμοπουλος καλά τα λέει...εν αρχη ην ο ρυθμος. και μετά βάλαμε μελωδία..

παλιοδυτικοί...φραγκολατινοι...

Φωτη, τα τυμπανα ειναι ενα απο τα λιγα οργανα που ΓΟΥΣΤΑΡΩ και θα θελα να παιζω! "Βαραω" μαλιστα και αρκετα αν θες να ξερεις!

Και στο ΝΑΚΑ (μιας και τον ανεφερες) εκανα πολλα χρονια μαθημα!

Αυτο με το ρυθμο που λες ειναι ακυρο παντως με αυτο που συζηταμε!

Αρχικά δημιουργήθηκε από ledz
    Κι ομως πολλοι ντραμερ κουρδιζουν τα τομ σε τριηχα (αν ειναι 3 τα τομ - αλλιως εχουν και το βαθυ) ακορντα για κανα σολακι σε συγκεκριμενα κομματια. Αυτο + τα πενταγραμμα που εκανε λινκ ο dirtbird θα ελεγα οτι εχουν νοτες...

Παραδειγματα γι'αυτο που λεω ειναι πχ η αρχη του Time των Pink Floyd ή το σολο προς το τελος στο Hotel california ...

Ναι, οχι πολλοι ντραμερ! Το σωστο αυτο ειναι και αλοιμονο αν δεν το κανουν!
    Ομως και παλι ΑΚΥΡΟ ειναι αυτο που λες!
    Γιατι σε καθε κομματι που εχει ενα break π.χ παιζουν τα ιδια toms? Και δεν κουρδιζουν στον τονο του κομματιου?

Δες την απαντηση μου παραπανω! ΟΛΑ εχουν μια καποια τονικοτητα! Ακομα και η κλ@νια!
    Απο κει και υστερα ΝΟΤΕΣ ΣΕ ΠΕΝΤΑΓΡΑΜΜΟ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ!!!

Ουφ!

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    Accipere quam facere praestat injuriam

Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ