Σελίδα 1 από 5 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 73

Θέμα: Βελτιώσεις Wr250x

Νέο μέλος

Ζητώ την βοήθεια σας για εξάτμιση του Wr250x

Γεία σας παιδιά και καλώς σας βρήκα ! Είμαι καινούργιος στο forum και θα ήθελα την βοήθεια σας σχετικά για το τι εξάτμιση να βάλω στο νεοαποκτηθέντα μηχανάκι μου το Yamaha WR250X (2009).
    Βασικά θέλω μια εξάτμιση που να κάνει ωραίο ήχο αλλά να είναι καλή επισης και για το μηχανάκι.Ψάχτηκα λίγο και στην αντιπροσωπεία της Yamaha μου πρότειναν τις "Leo Vince" και "WRP".Εγω απο τη μεριά μου εχω κολλήσει με την "Akrapovic" αλλά δυστυχώς δε ξέρω που να απευθυνθώ για να ρωτήσω αν κάνει ή οχι. Παρακαλώ να μου πείτε την γνώμη σας ακόμα και για μια άλλη εξάτμιση . Ευχαριστώ για την προσοχή σας .
    Όλα οδηγούν σε δρόμους...

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Μεταφερόμαστε στα "Ανταλλακτικά - Βελτιώσεις".

Παλαιό μέλος Το avatar του/της georgis4
    Η akrapovic δεν βγαζει για το δικο μας...
    Οι εταιριες που βγαζουν ειναι οι FMF WRP DRD LeoVince ARROW DELTA και κανα 2 αλλες....
    Η μονη που ταιριαζει ΚΟΥΤΙ ειναι της LeoVince η οποια εχει θεση και για τον αισθητηρα λ που εχουν ΜΟΝΟ τα ευρωπαικα WR250X/R και ειναι απο ποιοτητα κατασκευης κορυφη σε σχεση με τις αλλες...
    Οι υπολοιπες ΔΕΝ εχουν θεση για αισθητηρα λ και πρεπει να βαλεις εσυ σε καποιον εξατμισα...
    Απορω ομως πως δεν σου ειπαν στην YAMAHA για την GYTR που βγαζει η ιδια η YAMAHA αν και ειναι μονο για αγωνιστικη χρηση....
    Εγω σε LeoVince θα παω οταν ερθει η ωρα.....:smilea:
    Θα το στρωσω που θα παει..

Νέο μέλος
    Φίλε georgis ξέρεις τι έγινε ? Ρώτησα σήμερα γιαυτήν την εξάτμιση(GYTR) γιατι αυτήν θέλω να βάλω και μου λέει ο υπεύθυνος εκεί οτι δεν την ξέρει και πρώτη φορά την ακούει ! εχω τρελαθεί με αυτην την εξάτμιση και θέλω να την βάλω ! ξέρεις που μπορώ να ψάξω καλύτερα?

Υ.Γ.
    (Ξέρεις μήπως αν η "LeoVince" κάνει καλό και ωραίο θόρυβο ?)
    Όλα οδηγούν σε δρόμους...

Αρχικά δημιουργήθηκε από PhiL
    Φίλε georgis ξέρεις τι έγινε ? Ρώτησα σήμερα γιαυτήν την εξάτμιση(GYTR) γιατι αυτήν θέλω να βάλω και μου λέει ο υπεύθυνος εκεί οτι δεν την ξέρει και πρώτη φορά την ακούει ! εχω τρελαθεί με αυτην την εξάτμιση και θέλω να την βάλω ! ξέρεις που μπορώ να ψάξω καλύτερα?

Υ.Γ.
    (Ξέρεις μήπως αν η "LeoVince" κάνει καλό και ωραίο θόρυβο ?)
    κανε ενα search στο youtube και γραψε wr250x....αναμεσα στα βιντεο εχει και πολλα με διαφορες εξατμισεις μαζι και LeoVince αν και καμμια σχεση οπως ακους το ηχο live....
    για την GYTR μονο σε επισημη YAMAHA θα πας οπου αποκλειεται να μη γνωριζουν μιας και η εξατμιση ειναι της YAMAHA!!(και το ξαναλεω ειναι μονο για πιστα δεν εχει καμμια εγκριση για δρομο μιας και εκτος των αλλων ειναι ισως πιο θορυβωδες απο ολες 100db!!!)

Παλαιό μέλος
    καλησπερα παιδια! εχω και εγω ενα λευκο wr250r και ψαχνομαι με την εξατμιση. εχω βρει δυο λυσεις μεχρι τωρα! μια χειροποιητη απο τον racetech στον πειραια (ολοσωμη) η μια barrel4 απο εξωτερικο http://www.wheelingcyclesupply.com/i...AAAV-80460.jpg η ενα τελικο της arrow (μου αρεσει το thunder).

το προβλημα ειναι το εξης:
    εκτος απο τον λαμδα που τωρα μαθαινω απο εσενα, μηπως θα χρειστουμε power com η καποια αλλη μετατροπη για να μην στεγνωσει το μηχανακι? φιλτρο ισως? μονο τελικο και χωρις να πειραξουμε τιποτα? ολοσωμη και φιλτρο? ολοσωμη και αναγκαστικα pc3?

ξερετε κατι?

καλως σας βρηκα btw!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από basilis_k6
    καλησπερα παιδια! εχω και εγω ενα λευκο wr250r και ψαχνομαι με την εξατμιση. εχω βρει δυο λυσεις μεχρι τωρα! μια χειροποιητη απο τον racetech στον πειραια (ολοσωμη) η μια barrel4 απο εξωτερικο http://www.wheelingcyclesupply.com/i...AAAV-80460.jpg η ενα τελικο της arrow (μου αρεσει το thunder).

το προβλημα ειναι το εξης:
    εκτος απο τον λαμδα που τωρα μαθαινω απο εσενα, μηπως θα χρειστουμε power com η καποια αλλη μετατροπη για να μην στεγνωσει το μηχανακι? φιλτρο ισως? μονο τελικο και χωρις να πειραξουμε τιποτα? ολοσωμη και φιλτρο? ολοσωμη και αναγκαστικα pc3?

ξερετε κατι?

καλως σας βρηκα btw!!!
    ΜΟΝΟ με εξατμιση δεν θα χρειαστεις το PC3....αν ανοιξεις και φιλτροκουτι τοτε ναι γιατι θα εχεις υπερβολικα φτωχο μιγμα..(ειναι που ειναι φτωχο απο μαμα λογο προδιαγραφων)
    Το μαγαζι που εχεις βαλει το λινκ εχω ψωνισει απο κει οποτε φοβος δεν υπαρχει..
    Ο αισθητηρας λ σε οτι τελικο και να φορεσεις (εκτος απο LeoVince) θα πρεπει να βαλεις προσθηκη για να μπει στο νεο τελικο...(οσοι τον εχουν βγαλει εντελος το μηχανακι δεν αναβει λαμπακι του κινητηρα παραδοξος και απο οτι λενε δεν ειδαν διαφορα αλλα εγω προτιμω να τον εχω πανω εχει μπει για καποιο λογο)
    Ωραιο το τελικο της ARROW αλλα οι ατιμοι το εβγαλαν χωρις μεσαιο οπως εχουν ολων των αλλων εταιριων και αναγκαστικα για να μπει πρεπει να παρεις και ολο το μπροστινο τους!!

Παλαιό μέλος
    o racetech κανει ολοσωμες εξατμισεις και τωρα πια και τιτανιο. οποτε μπορεις να φτιαξεις μια με θεση για αισθητηρα λαμδα (και εγω πιστευω οτι ειναι χρησιμος) σε σχετικα καλη τιμη. για αλουμινιο εχω ακουσει κατι αναμεσα σε 350-450. δεν εχω παει να ρωτησω ακομη. θα ρωτησω πρωτα ενα συνεργειο Yamaha για τις λεπτομερεις και μετα θα παω. αν θελω μονο την εξατμιση (ολοσωμη) και δεν χρειαζομαι pc τοτε ειναι καλη επιλογη. βασικα θελω να εξαφανισω αυτη την ενοχλητικη τρυπα στις χαμηλες και να παρει λιγο σε αποκριση. υποθετω με την αφαιρεση του καταλυτη θα υπαρχει αισθητη διαφορα. ελπιζω μονο να μπορει να γινει σωστα η δουλεια χωρις παιρετερω πειραγματα στα μιγματα. μονο το τελικο δεν αξιζει τον κοπο πιστευω.

Να ρωτήσω κάτι στο (σχεδόν) άσχετο?
    Τι θα κερδίσεις με την αλλαγή του τελικού?

Παλαιό μέλος
    βαρος σιγουρα γιατι εχει μεσα τον καταλυτη. απο δυναμη λιγα πραματα αλλα αμα δεν το κανεις δεν μπορεις να ξερεις στα σιγουρα. λογικα θα ανοιξει λιγο το μηχανακι. γιατι να μην την αλλαξειςε ολη σιγα σιγα ομως? ειναι μικρο το επιπλεον κοστος στα μονοκυλινδρα.

βαρος σιγουρα γιατι εχει μεσα τον καταλυτη. απο δυναμη λιγα πραματα αλλα αμα δεν το κανεις δεν μπορεις να ξερεις στα σιγουρα. λογικα θα ανοιξει λιγο το μηχανακι. γιατι να μην την αλλαξειςε ολη σιγα σιγα ομως? ειναι μικρο το επιπλεον κοστος στα μονοκυλινδρα.

Μόνο με εξάτμιση άλογα της καφετέριας θα κερδίσεις, 250 κυβικά είναι, για να σου δώσει άλογα θέλει ''χαρτί'' και εγχειρήσεις και πάει αλλού το πράγμα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
    Μόνο με εξάτμιση άλογα της καφετέριας θα κερδίσεις, 250 κυβικά είναι, για να σου δώσει άλογα θέλει ''χαρτί'' και εγχειρήσεις και πάει αλλού το πράγμα.
    Μονο ο 3οδικος καταλυτης και τα κιλα του που θα φυγει φτανει....:smilea:
    τιποτα παραπανω...

o racetech κανει ολοσωμες εξατμισεις και τωρα πια και τιτανιο. οποτε μπορεις να φτιαξεις μια με θεση για αισθητηρα λαμδα (και εγω πιστευω οτι ειναι χρησιμος) σε σχετικα καλη τιμη. για αλουμινιο εχω ακουσει κατι αναμεσα σε 350-450. δεν εχω παει να ρωτησω ακομη. θα ρωτησω πρωτα ενα συνεργειο Yamaha για τις λεπτομερεις και μετα θα παω. αν θελω μονο την εξατμιση (ολοσωμη) και δεν χρειαζομαι pc τοτε ειναι καλη επιλογη. βασικα θελω να εξαφανισω αυτη την ενοχλητικη τρυπα στις χαμηλες και να παρει λιγο σε αποκριση. υποθετω με την αφαιρεση του καταλυτη θα υπαρχει αισθητη διαφορα. ελπιζω μονο να μπορει να γινει σωστα η δουλεια χωρις παιρετερω πειραγματα στα μιγματα. μονο το τελικο δεν αξιζει τον κοπο πιστευω.
    Απο οσα εχω διαβασει απο παλικαρια που εβαλαν ολοσωμες.....
    Μην αλλαξεις και τον λαιμο...τζαμπα ??? γιατι δεν εχει ΚΑΜΜΙΑ μα ΚΑΜΜΙΑ διαφορα εκτος απο εμφανιση...

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από georgis4
    Απο οσα εχω διαβασει απο παλικαρια που εβαλαν ολοσωμες.....
    Μην αλλαξεις και τον λαιμο...τζαμπα ??? γιατι δεν εχει ΚΑΜΜΙΑ μα ΚΑΜΜΙΑ διαφορα εκτος απο εμφανιση...
    πολυ παραξενο μου φαινετε. αν ειναι ετσι τοτε φτιαχνω ευκολα ενα τελικο απο τιτανιο.... το θεμα ειναι ποιον θα αντιγραψω, μαλλον αυτους... http://www.pure-triumph.com/images/p...On-Exhaust.jpg

νομιζω τεριαζει αισθητικα αυτο το τελικο

πολυ παραξενο μου φαινετε. αν ειναι ετσι τοτε φτιαχνω ευκολα ενα τελικο απο τιτανιο.... το θεμα ειναι ποιον θα αντιγραψω, μαλλον αυτους... http://www.pure-triumph.com/images/p...On-Exhaust.jpg

νομιζω τεριαζει αισθητικα αυτο το τελικο
    Το μονο θεμα μου με τις χειροποιητες ξερεις ποιο ειναι?Οτι οι επωνυμες εχουν κατασκευασει τα τελικα δυναμομετρημενα πανω στο μηχανακι....ενω μια χειροποιητη απλα στην φτιαχνουν και στην δινουν στο χερι....

Σελίδα 1 από 5 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ιδέες για βελτιώσεις 1200gs
    από motoforever στο forum BMW
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 15/07/2005, 20:18
  2. Βελτιωσεις - "Μαζεματα"
    από crs-k στο forum Honda Africa
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 25/05/2005, 15:25
  3. Βελτιώσεις για runner 125 vx?