Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 85

Θέμα: Africa 98,triumph tiger 98,bmw 650gs

Αρχικά δημιουργήθηκε από LARISEOS
    ....

απλως ειμαι πολυ αντίθετος με την ελληνικη νοτροπια λογου εξωτερικού!
    δεν νομίζω ότι στο εξωτερικό είναι σαν εμάς..
    έχουν ρέπλικες που τις συντηρούν, τις κυκολοφορούν, πληρώνουν βέβαια το τίμημα της παλαιάς τεχνολογίας με πρόσθετες φορολογίες, αλλά έχουν κουκλιά και τα χαίρονται!

π.χ. το cb1 στην Αγγλία το έχουν πολύ ψηλά και μάλιστα γίνονται δύο τουρνουά καθε χρόνο!

να σου πω ενα απλο παραδειγμα τη ειναι η ελλαδα,,,,,

πριν 3-4 χρονια πηγαινα bansko για snowboard.......απο τα συνορα μεχρι το bansko ειχε φορτηγα και ταξι......και καρα!

ξαφνικα πλακωνουν τα δανεια στους βουλγαρους και ξαφνικα φετος ειχε ολο μαντρες αυτοκηνητων και μηχανες!
    και οι βουλγαρη bmw wolkswagen....ktl

βρακι δεν ειχε στον κωλο του ήθελε και πουτσοκλετα το ξερεις? δεν ειναι τυχαια!

ολες η μηχανες εχουν ψυχη και ολες καλες ειναι....... εμεις κανουμε την διαφορα και οχι η μηχανη εμας!
    :a36: :a36: http://www.lariseos.webs.com :a36:
    www.husaberg450fe.blogspot.com
    www.fightcolesterol.blogspot.com

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    ετσι μας αρεσει! δεν θελουμε να οδηγισουμε τπτ αλλο να σκασεις!

και αμα οδηγήσουμε θα οδηγήσουμε variandera!

exexexexexexex

ρε δεν χτυπιεσται 50 αλογα διλπος και με τινγκα φοτρομενος και και πιο λιγο με καρπυλατερ !

ας μην μηλησουμε για servis κτλ...... και οτι συγκρηνεται ενα μηχανακι σχεδον 20 ετιας!

ΡΕ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΑΙ ΠΑΡΗ ΧΑΜΠΑΡΙ ? ΤΙΜΉ ΜΑς ΚΙΌΛΑΣ.....ΚΑΙ ΕΛΑ ΜΕ ΤΟ LC4 ΜΕΤΑ ΑΠΟ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΑΜΑ ΕΧΕΙ ΜΕΊΝΕΙ ΤΠΤ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΚΟΡΠΊΣΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΣΥΓΚΡΗΝΕΙΣ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΙΝΟΎΡΙΟ!

και σταματηστε την ελληνική μαλακια στο κεφαλι σας.....εγω το αφρικα το εχω τρια χρονια εχει 70 000 χλμ,,,,,,,,και δεν μου βγαζει κανενα πρόβλημα το κυκλοφορώ σαν παπάκι (μιας και εχω ενα scouter 250 και δεν το παιρνω) ,,,,,, δεν μπορούμε ολοι να θέλουμε τα ιδια !

εσυ μπορει να θελεις το lc4 για να ικανοποίησης τον αντρησμο σου εγω σε φταίω με το αφρικα?

και επισης για πολους εδω μεσα η μηχανη ειναι τροπος ζωης,,,,,λάθος εσύ είσαι ο τρόπος ζωης και την βρίσκεις με την μηχανή σου και με αλλα πολλα που σου προσφερει η ζωη!
    το να εισαι κολλημενος με τη καινουριο βγαινει με το ποσο τρεχει ποσο λαδι καιει,,,,,,,,,εισαι απλα κολλημενος......και να κάθεσαι να συγγρηνεις συνεχώς μηχανάκι με μηχανάκι το έχασες το παιχνίδι!

αυτην ειναι διαφορα με τους αφρικανους............(την ειπα εδω λιγο ε?)

υγ δεν απευθηνομαι προσωπικα σε κανενα εδω μεσα....γενικως μιλάω για να μην παρεξηγηθούμε!

ρε φιλε το οτι ειναι φτηνο/οικονομικο κλπ δε το αμφισβητησε κανεις...τωρα για την αξιοπιστια...τι να παθει μηχανη 750 κε με επιδοσεις 250?
    αμα αυτα ειανι τα κριτιρια σου, πηγαινε παρε ενα στρογγυλοφαναρο και σου εγγυομαι οτι θα αντεξει ΠΟΛΥ περισσοτερο απο το αφρικα(τωρα βεβαια ειναι γνωστο για τους ανορθωτες του και τις τρομπες βενζινης της καλες που εχει, αλλα αυτα τα κανουμε γαργαρα...)

αν και δεν εχω προβλημα με τα κτμ...γιατι πειραζει καποιου να ικανοποιειτε ο ανδρισμος αμα οδηγαει μοτο?

εμενα μονο κολλημενο δε μπορεις να με πεις, κομπλεξ δεν εχω κανενα ουτε καποιο κολλημα...ο κολλημενος εδω μεσα εισαι εσυ και το δειχνεις (και) τωρα...

ολοι βριζουν τα tdm...αυτο ξερεις γιατι γινεται?το μηχανακι μια χαρα γαματο ειναι, οι αναβατες του εχουν προβλημα, και ξερεις γιατι?γιατι ηταν ψιλοασχετοι γενικα με τις μοτο, πριν συνηθως ειχα παπακι η σκουτερακι 125 και πηγαν στο tdm και λογικο ηταν που τους φανηκε αεροπλανο...και νομιζαν οτι επιασαν τον παπα απο τα @@...οτι εγινε δηλαδη και με τους οδηγους αφρικα...οι πιο πολλοι δεν εχουν οδηγησει τιποτα αλλο και τους φαινεται το αφρικα διαστημοπλοιο-κανω-τα-παντα-τελεια κλπ...

καλο να γουσταρεις τη μηχανη σου, πολυ καλο για την ακριβεια, αλλα το να παραπληροφορεις ειναι πολυ ασχημο και κακο πραγμα...μπηκε ενας ανθρωπος εδω μεσα και ρωτησε και του ειπατε ενα σωρο μλκιες...σιγα τα ταξιδια που κανει το αφρικα ρε παιδια λες και ειναι goldwing...με 130 παει και εχει και μια σελα απαραδεκτη

και γω με το ΧΤ ανεβοκατεβαινα αθηνα πατρα 230 χλμ σερι, το οτι τα εκανα εγω δε σημαινει οτι θα βγαινω να λεω οτι μια χαρα ταξιδευει το χτ και τετοιες αρλουμπες...

ουτε θα λεω για τα γκαζια του κλπ, οπως εδω που λετε με το αφρικα που το περνανε και τα σκουτερακια...

τεσπα, καλα κανεις και χαιρεσαι τη μηχανη σου, και οπως ειπα ειναι παρα πολυ καλο αυτο, αλλα μην λες αλλα αντ αλλων σε κοσμο, πες την πραγματικοτητα και ασε τον αλλον να κρινει...

και ελπιζω να μην καταληξει στις διαμαχες γιατι με αυτα που εγραψα πραγματικα δε σκοπευω να τσακωθω με καποιον, αν και πολλοι εχετε την ταση να αρπαζεστε...

αράζω άρα ζω Το avatar του/της LOUKILOUK
    ολες η μηχανες εχουν ψυχη και ολες καλες ειναι....... εμεις κανουμε την διαφορα και οχι η μηχανη εμας! [/B][/QUOTE]

Tασε keep drinking.... :rotflmao:
    εχεις πει κανα δυο πολυ καλα...και σωστα...!!!

6 χρονια πηγαινα εκδρομες , δικαβαλος συχνα, με ενα ΚΤΜ adv 640 και οι συνταξιδιωτες μου με κοιτουσαν με απορια καβαλα πανω στα βαραντερα, τδμ, τρανσαλπ, μπεμβε κτλ... Που πας ρε φιλε με την το μονολυλινδρο, με τους κραδασμους, με το ψηλο φτερο, κτμ ζημιαρικο, με σελα στρινγκ.... κτλ κτλ...
    Δεν με ενοιαξε ποτε και γουσταρα τρελα, καποια στιγμη βαρεθηκαν να μου την λενε και καταλαβαν αυτο ακριβως... Τα μηχανακια πανε παντου...οι "κοτες" πουθενα...
    το μπεμβεδακι που ζαχαρωνει το παλικαρι ειναι πολυ καλο και ομορφο με σελαρα και αρκετα αλογακια για την κατηγορια του... οργωνεις Ελλαδα και Ευρωπη με μικρους συμβιβασμους και γουσταρεις κιολας...αν το βρει και 2500 τοτε βουρ...τα αλλα 2 που ψαχνει ειναι επισης μανουλα στο ταξιδι και ωραιοτατα...καβαλα τα ολα και μετα καλυ τυχη στο ψαξιμο...

υ.γ. Το θεμα τελικα ειναι οτι καθε φορα καθομαστε και "μετραμε" τα μηχανακια λες και αυτα ειναι οι πρωταγωνιστες... Ουτε τα αλογα, ουτε τα γκαζια, ουτε τιποτα δεν αντικαθιστα την ψυχη και το μυαλο του μοτοσυκλετιστη...
    μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια

Καβαλάω και εγω άφρικα 2.5 χρόνια, παπί δεν το λες με τίποτα...

Προσωπικά είμαι 60 κιλά και 1.72, καμία σχέση με τα 220 κιλά της Άφρικα. Άλλα δεν με δυσκολεύει ΚΑΘΟΛΟΥ, αντιθέτως την προτιμώ απο το παπί όταν είμαι σε πόλη μιας και την έχω συνηθίσει-μάθει..
    Σε πόλη πάει άνετα, καβαλάς πεζοδρόμια για πλάκα. Χώνεσαι όπως με κάθε άλλη μηχανή μεγάλου κυβισμού της κατηγορίας... Αλλά δεν παύει να είναι μεγάλη μηχανή...

Έκτός πόλης ταξιδεύει με 130-140 ΑΝΕΤΑ και ξεκούραστα. Δικάβαλος και φορτωμένος κάνεις 5ωρα ταξίδια σχετικά άνετα.

Σίγουρα πάσχει σε πολλά, όσων αφορά το θέμα τεχνολογίας κατανάλωσης κλπ

Αλλά για 3.000 παίρνεις μια πολύ σοβαρή μηχανή που και θα ταξιδεύεις και θα κινείσαι εντός πόλης.
    Σκυλί και μηχανικά, τώρα για μπαταρία και ανορθωτή, είναι όντως κλασικά προβλήματα μόνο που η μηχανή θα τα έχει ήδη αλλαγμένα κα τα 150 ευρώ τοπ που θα χρειαστούν να αλλαχτούν είναι ψίχουλα σε μηχανικά προβλήματα που βγάζουν άλλες μηχανές 10ετίας.

Αν μπορείς να δώσεις άλλα 1.500-2000 χτυπάς μια vstrom 650 αλλά τα 50% πάνω στην αξία σε βγάζει εκτός προϋπολογισμού. Οποτε η άφρικα είναι μια πολύ καλή επιλογή με πολύ σημαντικό το value for money της...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της VALES
    Aααααααα...750 είναι τελικά το V strom? Έτσι εξηγούνται τα 300χλμ τελικής

Απλά και ξεκάθαρα φίλε ermiss

Αρχικά δημιουργήθηκε από VALES
    Aααααααα...750 είναι τελικά το V strom? Έτσι εξηγούνται τα 300χλμ τελικής
    Ξέφυγε

κλαημερα κ εδω,,,,

πανουλι 1000 οδηγοι αφρικα εχουν την ιδια νοοτροπία και ειναι κολλημένη με το αφρικα κσι ξερεις γιατι?

διαχρονικότητα,,,,,,,,περα απο καποια ιλικια που θα θελεις καβαλήσεις τα παντα να τρεχεις κτλ....

μετα γουσταρης το roling απλά......αυτο μου το προσφέρει η μηχανη μου!

κ scooter να με περασει δεν θα τρελαθώ γιατι εχω ξεκαθαρίσει στον εαυτο μου για πιο πραγμα οδηγό μηχανή , ειναι εαν μεσο να απολαμβάνω κατι παραπανω στην ζωη μου!

και αν θα άλλαζα καποια στιγμη παλι θα αλλαζα σε μεγαλο on off η touring μηχανη!

αλλα ρε σει..... πως να δωσο 10 000χιλ για ενα μηχανάκι....που πλεον δεν ειναι μηχανες απλα ενα σύστημα που να σε στελνει καθε λιγο κ λιγακι συνεργείο ειναι!

χτες πηγαμε ολυμπο με τα κατι φιλους......καθαρα κ enduro... ενας φιλος στην παρεα εχει το καινουριο το ktm 450 (10,000 e) σταματάμε στο βενζινάδικο για να φουλαρουμε και βαζει στηρηχτιρι!
    -και έσπασε το στηρηχτιρι????

πηστευω πως πλεον εχει γηνει πολυτελεια να εχεις μια μηχανη ακρηβη...και δεν δεχομαι να δουλευω για να συντηρω μια μηχανη και ο λογος πανο ειναι πως ασχολουμε με αλλα 10 διαφορετικα πραγματα και δεν σταματώ....αμα σε ολα ήθελα τα πιο καλα θα είχα φαλιρίσει!

βρε καλε μου ανθρωπε δεν αντιλεγω

αλλα σου πα, και το παπακι τα κανει ολα με καποιον σκληροκωλο...

αυτο που πα εγω, ειναι οτι οταν μπαινει καποιος μεσα και ρωταει συγκεκριμενα πραγματα, καλο ειναι να του τα λεμε ως εχουν και να μην παραπληροφορουμε...

επισης ......θα με πεις παλι κολλημενο που μου μιλαε για ανορθωτή και τρόμπα?

ενα μοτερ που κανει 50 000-70 000 χλμ και βγαζει μια τρόμπα βενζίνης και εναν ανορθωτή ειναι κακό? θα τρελαθούμε? και με βγαζεις κακο εμενα που υποστηρίζω αυτο το πράγμα?

επισης στην τοτε εποχη έφτιαχναν μηχανες να κάνουν χλμ ,,,,,δλδ νομίζεις δεν υπηρχαν οι επιδόσεις? ενα θα σου πω οτι στο πιο παλιο αφρικα είχανε περισσοτερα αλογα !

πανος (γιατι πειραζει καποιου να ικανοποιειτε ο ανδρισμος αμα οδηγαει μοτο?)

να τον ικανοποιεί αλλα να μην χυνει σε μας!!!
    :rotflmao:

και μην με λες κολλημενο γιατι θα το βαλω κ στο avatar!

Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
    βρε καλε μου ανθρωπε δεν αντιλεγω

αλλα σου πα, και το παπακι τα κανει ολα με καποιον σκληροκωλο...

αυτο που πα εγω, ειναι οτι οταν μπαινει καποιος μεσα και ρωταει συγκεκριμενα πραγματα, καλο ειναι να του τα λεμε ως εχουν και να μην παραπληροφορουμε...

ρε το παλικαρι καπου ειπε αμα παρω αφρικανω θα τον παρω μαζι μου στην τσυπρο!

το παιδι θελει Α Φ Ρ Ι Κ Α ! :rotflmao: :rotflmao:

επισης στην τοτε εποχη έφτιαχναν μηχανες να κάνουν χλμ ,,,,,δλδ νομίζεις δεν υπηρχαν οι επιδόσεις? ενα θα σου πω οτι στο πιο παλιο αφρικα είχανε περισσοτερα αλογα !

υποθετω οτι αναφερεσαι στο αφρικα με το κοκκινο μοτερ το 1ο το αεροψυκτο, που εψηνε τον πισω κυλινδρο?

:a13: :a13: :a13:

ναι οσο δουλευε ηταν πιο γρηγορο

Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
    υποθετω οτι αναφερεσαι στο αφρικα με το κοκκινο μοτερ το 1ο το αεροψυκτο, που εψηνε τον πισω κυλινδρο?

:a13: :a13: :a13:

ναι οσο δουλευε ηταν πιο γρηγορο
    na skaseis.........

na skaseis.........

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

θα την πάρω τη γριούλα ;)
    xaxaxa eiste tromeroi kai oi duo sas nasaste kala...africa thelw ontws exw psithei...na anoiksei kai o logariasmos stin trapeza na to parw na iremisete !!!! Alla na kseretai oi 100bhp tis triumph tis tiger einai deleastikoi

Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Πληροφορίες για TRIUMPH TIGER 900 '98
    από dolphincry78 στο forum Triumph
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 27/03/2005, 00:30

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •