Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 29 από 29

Θέμα: Προβληματικό καντράν CBF-600SA '09 (ελλειπής φωτισμός)

Παλαιό μέλος
    Μπα σοβαρα??????Ε μενα μου εχουν δωσει το βιβλιο του προηγουμενου του καρμπυρατερατου....Σε ευχαριστω αυριο θα το δω

Παλαιό μέλος
    Ρε Σταυρο ποσα εδωσες για λαδια φιλτρο????? μου ζηταει ο κ........λης 65ευρο....σαν πολλα δεν ειναι??? για ΜΟΤUL -CASTROL????

Παλαιό μέλος
    ΤΖΕΡΟΝΥΜΟ το λαμπακι αναβοσβυνει για 24 ωρες μετα σταματαει.....απλα εμενα δεν αναβει καθολου....να δω αυτο που μου ειπε ο ΣΤΑΥΡΟΣ και θα σας πω

Αρχικά δημιουργήθηκε από kondoras
    Ρε Σταυρο ποσα εδωσες για λαδια φιλτρο????? μου ζηταει ο κ........λης 65ευρο....σαν πολλα δεν ειναι??? για ΜΟΤUL -CASTROL????
    73 euro πλήρωσα για motul 5100 (ημισυνθετικά) + φίλτρο. Με ξεσκίσανε. Καλά να πάθω γιατί δεν τα αγόρασα μόνος μου.
    Σε αποθήκη που ρώτησα για τα Motul 300V (συνθετικά) μου είπαν 15,5 euro/Lt. Για 5100 που είναι ημισυνθετικά δεν ρώτησα, αλλά εκεί στα 10-11 euro έχουν.
    Α!! και μια λεπτομέρεια. Τα motul 5100 δεν είναι 1L αλλά 1,05 L. Που σημαίνει πως για αλλαγή μαζί με φίλτρο θέλεις 3 μπουκάλια και όχι 4 που θέλεις από άλλη μάρκα. Γλυτώνεις 10-11 euro.
    Ο Μαρινόπουλος!!!! τα έχει τα Motul 11 euro το λίτρο και τα castrol P1 Fully Synthetic 10 euro.
    Εν ολίγοις, αν επιλέξεις motul 5100 θέλεις 33 euro + 8 το φίλτρο = 43. Συν ό,τι σου πάρει ο συνεργειάκας για την αλλαγή.

Μπα σοβαρα??????Ε μενα μου εχουν δωσει το βιβλιο του προηγουμενου του καρμπυρατερατου....Σε ευχαριστω αυριο θα το δω
    Μην τρελλαίνεσαι. Σε όλα τα ψεκαστά δίνουν το Ελληνικό manual του καρμπυρατεράτου!!!!! Α ρε μεγάλε Σαρακάκη!!!!! Δεν έκαναν τον κόπο να μεταφράσουν το κανονικό και μας δίνουν του προηγούμενου. Αυτό θα πει οικονομία.
    Που σημαίνει πως σου είναι άχρηστο. Ευτυχώς δίνουν και το κανονικό αλλά στα Αγγλικά. Εγώ αυτό διαβάζω που λέει ο λόγος, γιατί τα Αγγλικά μου είναι άστα να πάνε.

Παλαιό μέλος
    Λοιπον αυτο που μου ειπες με το λαμπακι δουλεψε.....Τωρα αναβοσβυνει παλι

Ευχαλιστω

Παλαιό μέλος Το avatar του/της McGyver
    Λοιπον αυτο που μου ειπες με το λαμπακι δουλεψε.....Τωρα αναβοσβυνει παλι

Ευχαλιστω

Παλαιό μέλος
    χαχαχαχα.................ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της banditgr
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stevelo
    73 euro πλήρωσα για motul 5100 (ημισυνθετικά) + φίλτρο. Με ξεσκίσανε. Καλά να πάθω γιατί δεν τα αγόρασα μόνος μου.
    Σε αποθήκη που ρώτησα για τα Motul 300V (συνθετικά) μου είπαν 15,5 euro/Lt. Για 5100 που είναι ημισυνθετικά δεν ρώτησα, αλλά εκεί στα 10-11 euro έχουν.
    Α!! και μια λεπτομέρεια. Τα motul 5100 δεν είναι 1L αλλά 1,05 L. Που σημαίνει πως για αλλαγή μαζί με φίλτρο θέλεις 3 μπουκάλια και όχι 4 που θέλεις από άλλη μάρκα. Γλυτώνεις 10-11 euro.
    Ο Μαρινόπουλος!!!! τα έχει τα Motul 11 euro το λίτρο και τα castrol P1 Fully Synthetic 10 euro.
    Εν ολίγοις, αν επιλέξεις motul 5100 θέλεις 33 euro + 8 το φίλτρο = 43. Συν ό,τι σου πάρει ο συνεργειάκας για την αλλαγή.

file mou ta 5100 ta pereis gyrw sta 23e to 4litro apo lamprianidh
    Το κρεβάτι είναι το πιο επικίνδυνο μέρος του κόσμου.
    Ενενήντα τοις εκατό των ανθρώπων πεθαίνουν εκεί.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ΨΑΡΑΚΑΣ

φωτισμος καντραν

ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΟΦΩΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΚ! ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΟΡΓΑΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΔΟΙΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΟΙΑ ΕΝΤΑΣΗ!!
    ΚΑΛΙΟ ΑΡΓΑ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ!!!

Παιδιά το θέμα με το καντράν λύθηκε. Μου το αντικατέστησαν σήμερα στην εγγύηση κι όλα οκ.
    Όμως πρέπει να πω και μια καλή κουβέντα για την αντιπροσωπεία που ήταν άψογοι και ταχύτατοι θα έλεγα. Κι όλα αυτά από το "Σαρακάκη" που τόσα λέγονται. Εγώ λέω μπράβο τους για την άμεση ανταπόκριση.
    Και μια ερώτηση: Το καινούριο καντράν γράφει 0 Km. Πρέπει να την ξαναστρώσω τη μηχανή;:o :o
    Το ρώτησα στο μάστορα που το έβαζε και έπεσε πολύ γέλιο.

To infinity...and beyond! Το avatar του/της argy_kap
    Παιδιά το θέμα με το καντράν λύθηκε. Μου το αντικατέστησαν σήμερα στην εγγύηση κι όλα οκ.
    Όμως πρέπει να πω και μια καλή κουβέντα για την αντιπροσωπεία που ήταν άψογοι και ταχύτατοι θα έλεγα. Κι όλα αυτά από το "Σαρακάκη" που τόσα λέγονται. Εγώ λέω μπράβο τους για την άμεση ανταπόκριση.
    Και μια ερώτηση: Το καινούριο καντράν γράφει 0 Km. Πρέπει να την ξαναστρώσω τη μηχανή;:o :o
    Μπράβο που λύθηκε χωρίς κανένα πρόβλημα!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της georgis4
    Πρεπει να στρωσεις το κοντερ....:rotflmao: :rotflmao:
    χαχαχα οχι τιποτα δεν κανεις οδηγας οπως πριν απλα βλεπεις πλεον τι και πως στο κοντερ!
    Θα το στρωσω που θα παει..

Tέλος καλό όλα καλά Σταύρο!

Ας είναι η τελευταία στεναχώρια

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Λάδια για CBF-600S '09
    από stevelo στο forum Honda CBF's
    Απαντήσεις: 49
    Τελευταίο μήνυμα: 23/10/2018, 16:04
  2. Καρίνα για CBF-1000 '09
    από panathas στο forum Honda CBF's
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 24/05/2009, 19:17