Αφού σου το ευχήθηκα εγώ ........... τι άλλο θες ;;;Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
το μοτο παει 8αυμασια...:a07:
Ξέρεις τι γουρλής είμαι .......... για τους άλλους ;;;
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αφού σου το ευχήθηκα εγώ ........... τι άλλο θες ;;;Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
το μοτο παει 8αυμασια...:a07:
Ξέρεις τι γουρλής είμαι .......... για τους άλλους ;;;
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ακριβώς έτσι !!! Φρένο ΤΕΡΜΑ !!! Το φρένο μας τελείωσε !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από odt
τέρμα φρένο![]()
![]()
![]()
![]()
δεν πιστευω να υπαρχει αλλη λυση εκτος αν σκεφτεσαι να αλλαξεις λαστιχα...ασε που μετα θα εχεις ενα grip απιστευτο....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: σοβαρα...δεν ειχα κανενα προβλημα μετα με την συμπεριφορα των ελαστικων...απλα μετα θελει μια ΚΑΛΗ βολτα να ξαναστρωσουν ομορφα...Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Και εγώ προς αυτή τη λύση λέω να πάω .........![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
.... και με την φυγοκεντρο θα φυγει....
ME ΠΟΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ??????????![]()
![]()
![]()
![]()
δεν θα τα πάμε καλά.........
![]()
![]()
![]()
You BETA believe...
....και καλύτερα ας μην αναμιχθώ στα περί χώματος-Κρήτης-hypersport μηχανακίου...
'Ετσι κι αλλιώς υπάρχουν ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ μου ντοκουμέντα που καθιστούν περιττό τον οποιονδήποτε περαιτέρω σχολιασμό......![]()
![]()
![]()
![]()
You BETA believe...
Περιττεύουν κύριος..!Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
....και καλύτερα ας μην αναμιχθώ στα περί χώματος-Κρήτης-hypersport μηχανακίου...
'Ετσι κι αλλιώς υπάρχουν ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ μου ντοκουμέντα που καθιστούν περιττό τον οποιονδήποτε περαιτέρω σχολιασμό......![]()
![]()
![]()
![]()
Οι βοσκοί ακόμα μιλάνε για τον θρύλο του κουζουλού αναβάτη που σουλατσάριζε στις μαδάρες με το μπλε ΧιΧί και τρέχανε τα πρόβατα χεσμένα απ'την τρομάρα...κάγκουρα..![]()
![]()
AAAAAAAAAAAAXAXAXAXAXAXAΑρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
... με την φυγοκεντρο θα φυγει....
XAXAXAXAXAXXAXAXAXAXAXA
XAXAXAXAXAXAXAXAXAAXXAXA
XAAXAXXAXAAAAAAAAAAXAAXAXAXXA
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: