Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 26 από 26

Θέμα: Μονοκύλινδρο ή δικύλινδρο?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
    Εξαρτάται...

Αν θεωρείς νιτγκιντάγκες κάποιους οι οποίοι αγκαλιάζονται σφιχτά, φιλιούνται στο στόμα, έρχονται σε πολύ στενή επαφή (γενικά και ειδικότερα), πίνουν από το ίδιο ποτήρι "αλά μπρατσέτα", αλλάζουν σώβρακα (μεταξύ τους) κ.λ.π.....
    γι'αυτο εχετε ανοιξει δικο σας μαγαζακι και που σας χανουμε που σας βρισκουμε,ολο εκει μεσα ειστε...

'νταξ, δικαιωμα να 'ουμε...οπως την βρισκει κανεις...

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Καλά ρε σαϊνια (που κάνετε και τους άσχετους..)

Δεν αναρωτήθηκε κανείς γιατί η ταινία ονομάστηκε "Brokeback Mountain" ..???
    (και όχι "Street", "Road", "Avenue" κ.λ.π. ???)
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

ΚΑΙ ΤΩΡΑ????.... Το avatar του/της matmat
    Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
    Καλά ρε σαϊνια (που κάνετε και τους άσχετους..)

Δεν αναρωτήθηκε κανείς γιατί η ταινία ονομάστηκε "Brokeback Mountain" ..???
    (και όχι "Street", "Road", "Avenue" κ.λ.π. ???)
    απο τα ποδήλατα ????
    "Αν είναι να φύγω ας φύγω πρωί
    στη σωστή εποχή σε λάθος στροφή"

Θάνος Ανεστόπουλος / Διάφανα Κρίνα

http://smutradio.listen2myradio.com/

αράζω άρα ζω Το avatar του/της LOUKILOUK
    Αρχικά δημιουργήθηκε από matmat
    απο τα ποδήλατα ????
    ναι...
    αυτα που καβαλαγανε και ηταν ολο τρελα...
    κι υστερα καταλαβαμε πως ελειπε η σελα... :rotflmao: :rotflmao:
    μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια

Ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ Το avatar του/της Anty12
    Κοίτα να δεις ρε μάγγα κάτι βαρύγδουπα ονόματα, που το γυρίσανε στο κλέφτικο ..........και δεν τους φαινότανε .......
    Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
    ..... και στη σιωπή των χρονομέτρων

Αρχαία Ολυμπία Το avatar του/της marios8

Re: Μονοκύλινδρο ή δικύλινδρο?

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gazer

Έχω ακούσει ότι τα μονοκύλινδρα χρειάζονται πιο σπάνια service [/SIZE]

Τα μονοκύλινδρα θέλουν πιο συχνά σέρβις (αλλα είναι οικονομικότερο) κατα τα άλλα όπως σου τα λέει ο road spirit
    Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Όσο για τα σέρβις αντιλαμβάνομαι ότι θα είναι συχνότερα σύμφωνα με όσα γράψατε αλλά δεν με πειράζει αυτό τόσο, όσο η γενικότερη φροντίδα της μηχανής. Δεν μου αρέσουν τα πολλά πολλά και να είμαι συνεχώς υπηρέτης της!

Σκέφτομαι να αγοράσω μηχανή και είμαι στο στάδιο αναζήτησης.
    Καλοβλέπω κάποιες μονοκύλινδρες(λόγω χαμηλής τιμής), BMW G650GS, Yamaha XT660R, Yamaha Tenere αλλά έχω αμφιβολίες σχετικά με τη "δουλειά" που θέλουν.
    Έχω ακούσει ότι θα πρέπει να είμαι συνεχώς με ένα κουτί λάδι στο χέρι, ότι χαλάνε εύκολα(ο κινητήρας) και γενικά δεν θα μπορώ να βγω έξω από την πόλη σαν άνθρωπος.
    Αληθεύει αυτό? Θέλουν τόση φροντίδα τα περισσότερο "off" μηχανάκια σε σχέση με τα δικύλινδρα?(που τα προτιμώ γενικά αλλά είναι λίγο ακριβά και θα ήθελα να αποφύγω μεγάλη χρηματοεκροή ει δυνατόν)

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gazer
    Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Όσο για τα σέρβις αντιλαμβάνομαι ότι θα είναι συχνότερα σύμφωνα με όσα γράψατε αλλά δεν με πειράζει αυτό τόσο, όσο η γενικότερη φροντίδα της μηχανής. Δεν μου αρέσουν τα πολλά πολλά και να είμαι συνεχώς υπηρέτης της!

Σκέφτομαι να αγοράσω μηχανή και είμαι στο στάδιο αναζήτησης.
    Καλοβλέπω κάποιες μονοκύλινδρες(λόγω χαμηλής τιμής), BMW G650GS, Yamaha XT660R, Yamaha Tenere αλλά έχω αμφιβολίες σχετικά με τη "δουλειά" που θέλουν.
    Έχω ακούσει ότι θα πρέπει να είμαι συνεχώς με ένα κουτί λάδι στο χέρι, ότι χαλάνε εύκολα(ο κινητήρας) και γενικά δεν θα μπορώ να βγω έξω από την πόλη σαν άνθρωπος.
    Αληθεύει αυτό? Θέλουν τόση φροντίδα τα περισσότερο "off" μηχανάκια σε σχέση με τα δικύλινδρα?(που τα προτιμώ γενικά αλλά είναι λίγο ακριβά και θα ήθελα να αποφύγω μεγάλη χρηματοεκροή ει δυνατόν)
    τι εννοείς "τη δουλειά που θέλουν" ? μια χαρά μηχανάκια είναι και τα 3 που αναφέρεις. Αξιόπιστα και κάνουν σχεδόν τα πάντα. Δεν χαλάνε, ειδικά οι κινητήρες των συγκεκριμένων έχουν αποδειχθεί σκυλιά
    Επιφυλάξεις διατηρώ μόνο για ορισμένα θέματα ποιότητας στο νέο G 650GS (αυτό που μέχρι πρότινος ονομαζόταν F 650GS, μιλάμε για το μονοκύλινδρο πάντα) επειδή πλέον κατασκευάζεται στη Κίνα ...

και έξω απο τη πόλη θα μπορείς να βγείς και να πας ταξίδι στο εξωτερικό. Για καλύτερη συμπεριφορά στο χώμα επιλέγεις tenere.

an de 8es poli xwma kalitera pare dikilindro
    einai wraio na zeis gia ena oneiro

Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
    τι εννοείς "τη δουλειά που θέλουν" ? μια χαρά μηχανάκια είναι και τα 3 που αναφέρεις. Αξιόπιστα και κάνουν σχεδόν τα πάντα. Δεν χαλάνε, ειδικά οι κινητήρες των συγκεκριμένων έχουν αποδειχθεί σκυλιά
    Επιφυλάξεις διατηρώ μόνο για ορισμένα θέματα ποιότητας στο νέο G 650GS (αυτό που μέχρι πρότινος ονομαζόταν F 650GS, μιλάμε για το μονοκύλινδρο πάντα) επειδή πλέον κατασκευάζεται στη Κίνα ...

και έξω απο τη πόλη θα μπορείς να βγείς και να πας ταξίδι στο εξωτερικό. Για καλύτερη συμπεριφορά στο χώμα επιλέγεις tenere.
    Έχεις δίκιο γιατί δεν ήμουν σαφής στις εκφράσεις μου. Με το "έχω αμφιβολίες για τη δουλειά που θέλουν" ενοώ ότι γράφω σε όλο το μήνυμα μου. Ότι δηλαδή με απασχολεί το ότι πιθανώς ένα μονοκύλινδρο να θέλει περισσότερη δουλειά-φροντίδα-τρέξιμο από κάτι άλλο. Πχ είπα το κουτί με τα λάδια. Τώρα που το θυμήθηκα, δεν είναι πιο συχνή η προσθήκη/αλλαγή λαδιών στα μονοκύλινδρα?

Το G650GS μου αρέσει πολύ, είναι και σε αρκετά ελκυστική τιμή (δεν ξέρω αν η τιμή του καταλόγου περιλαμβάνει abs ή όχι). Το γεγονός ότι ο κινητήρας παράγεται στην Κίνα δεν μου λέει κάτι. Απλά η bmw αποφάσισε να κάνει outsourcing την κατασκευή κινητήρων στην Κίνα για να μειώσει το κόστος. Τα χέρια αλλάζουν, ο σχεδιασμός και οι προδιαγραφές του κινητήρα παραμένουν οι ίδιες (λογικά πάντα, εκτός και αν μιλάμε για μη σοβαρή εταιρεία με ανεπαρκείς ελέγχους κτλ)

Αρχικά δημιουργήθηκε από m@stermind
    an de 8es poli xwma kalitera pare dikilindro
    Όχι δεν θέλω ΠΟΛΥ χώμα. Φυσικά και θα πατήσει πολύ χώμα με την έννοια των πολλών χωμάτινων διαδρομών. Όμως, αγώνες δεν κάνω. Το μηχανάκι θα πατήσει χώμα γιατί θέλω να ταξιδεύω σε βουνά και τέτοια, όχι για να τρέχω και να ανεβαίνω βράχια.

Προτιμώ τα δικύλινδρα αλλά όπως είπα είναι αρκετά ακριβότερα...Είναι ο μόνος λόγος που σκέφτομαι τα XT και το G650.

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Το πιο ελαφρύ on-off, δικύλινδρο;
    από asmar στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 43
    Τελευταίο μήνυμα: 11/10/2006, 08:48
  2. Καπμπυλατέρ για μονοκύλινδρο
    από xxxristos στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 13/04/2005, 18:06
  3. ακουσατε ακουσατε , νεο ΧΤ660Χ δικυλινδρο !!!!!!!!! ducatistes τρεμετε ......
    από rc31 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 13/04/2005, 07:01
  4. Τι εστί - μονοκύλινδρο , δικ/δρο τετρ/δρο..;
    από gispy στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 27
    Τελευταίο μήνυμα: 24/02/2005, 14:34
  5. Μονοκυλινδρο Touring!
    από maintenance στο forum KTM
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 11/01/2005, 08:41

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα