Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 24

Θέμα: Απατεώνες ή όχι;

βολτάδικο μέλος

Απατεώνες ή όχι;

Έχω βάλει αγγελία για ένα innova και με πήραν τηλ από μία εταιρία πώλησης μοτοσυκλετών. Είπαν θα στείλουν έναν μηχανικό να ελέγξει το μηχανάκι, να μου πει σε ποια τιμή το αγοράζουν και το επόμενο πρωινό θα μου δώσουν τα χρήματα που θα συμφωνήσουμε. Αυτοί στην συνέχεια θα το πουλήσουν στο μαγαζί τους. ΑΛΛΑ το απόγευμα θα πρέπει να δώσω 150 ευρώ στον μηχανικό ως εγγύηση ότι μέχρι αύριο το πρωί δεν θα δώσω αλλού το μηχανάκι (αφού υπογράψω συμβάσεις, συμφωνίες κλπ). Να τα δώσω ή θα μου τα φάνε τα φράγκα;; Το παπάκι θέλω να το ξεφορτωθώ όσο πιο γρήγορα γίνεται, γιατί με το που το πουλήσω πάω αμέσως για το CBF
    Εσείς έχετε ακούσει παρόμοια "εταιρία"; Απ τον αριθμό τους φαίνεται ότι είναι στα Πατήσια το μαγαζί.
    ...

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    ΟΧΙ ΜΗ ΔΩΣΕΙΣ ΕΥΡΩ!!!! ΜΑΚΡΙΑ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyota
    ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑΑ.

Πες τους να σου δωσουν αυτοί προκαταβολή για να το κλείσουν.
    Πάντα όρθιοι.

Sex is like hacking.You get in,you get out and you hope you didn't leave something behind that can be traced back to you.

Βελτιωμένος Ύπνος...... Το avatar του/της maintenance
    ΤΟ ΠΑΠΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ.

ΑΝ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΕΤΣΙ, ΤΟ ΠΟΛΥ, ΠΟΛΥ, ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ ΤΑ 150 ΕΥΡΑ. ΕΝΟΕΙΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΚΟ, ΚΑΙ ΘΑ ΔΩΣΕΙΣ ΤΟ ΠΑΠΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ ΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΑ ΦΡΑΓΚΑ.

ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΡΙΣΚΟ....

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΙΣΚΟΙ....

η επιβίωση του Ηλιθίου!

www.icon-decoration.gr

ΚΑΙ ΤΩΡΑ????.... Το avatar του/της matmat
    ΑΠΑΤΗΗΗΗΗΗΗ!!!!!

"Αν είναι να φύγω ας φύγω πρωί
    στη σωστή εποχή σε λάθος στροφή"

Θάνος Ανεστόπουλος / Διάφανα Κρίνα

http://smutradio.listen2myradio.com/

ήρθαν μέρες καλές... Το avatar του/της nimbus

Re: Απατεώνες ή όχι;

Αρχικά δημιουργήθηκε από SnakeMJK
    Έχω βάλει αγγελία για ένα innova και με πήραν τηλ από μία εταιρία πώλησης μοτοσυκλετών. Είπαν θα στείλουν έναν μηχανικό να ελέγξει το μηχανάκι, να μου πει σε ποια τιμή το αγοράζουν και το επόμενο πρωινό θα μου δώσουν τα χρήματα που θα συμφωνήσουμε. Αυτοί στην συνέχεια θα το πουλήσουν στο μαγαζί τους. ΑΛΛΑ το απόγευμα θα πρέπει να δώσω 150 ευρώ στον μηχανικό ως εγγύηση ότι μέχρι αύριο το πρωί δεν θα δώσω αλλού το μηχανάκι (αφού υπογράψω συμβάσεις, συμφωνίες κλπ). Να τα δώσω ή θα μου τα φάνε τα φράγκα;; Το παπάκι θέλω να το ξεφορτωθώ όσο πιο γρήγορα γίνεται, γιατί με το που το πουλήσω πάω αμέσως για το CBF
    Εσείς έχετε ακούσει παρόμοια "εταιρία"; Απ τον αριθμό τους φαίνεται ότι είναι στα Πατήσια το μαγαζί.

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ, ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΧΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ DNA ΣΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΑ ΕΙΧΑΝ ΠΆΡΕΙ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ. ΑΠΛΗ ΛΟΓΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΦΟΣΩΝ ΠΟΥΛΑΜΕ ΤΟ ΔΙΤΡΟΧΟ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ!!!
    ...you people...
    ..ready to smile...
    ...speak to the wind...
    ...open your wings...
    ...ready to fly...
    ...life is life out there...

nimbus

βολτάδικο μέλος
    Ευχαριστώ παίδες για τις απαντήσεις! Δεν θα του τα δώσω :P
    Έτσι κ αλλιώς αύριο το πρωί μου είπαν ότι θα μου δώσουν τα συμφωνημένα φράγκα. Για ένα απόγευμα τώρα θέλουν κ εγγύηση;! Ελπίζω να βρω έναν ιδιώτη να το δώσω να τελειώνουμε! Δεν μπορώ να περιμένω άλλο!!!!!! (χθες μπήκε η αγγελία :P)
    ...

Και εδώ μέλος είμαι ??? Το avatar του/της wizzy
    Ευχαριστώ παίδες για τις απαντήσεις! Δεν θα του τα δώσω :P
    Έτσι κ αλλιώς αύριο το πρωί μου είπαν ότι θα μου δώσουν τα συμφωνημένα φράγκα. Για ένα απόγευμα τώρα θέλουν κ εγγύηση;! Ελπίζω να βρω έναν ιδιώτη να το δώσω να τελειώνουμε! Δεν μπορώ να περιμένω άλλο!!!!!! (χθες μπήκε η αγγελία :P)
    Σε ίδιωτη θα φύγει με την μια. Καλά κάνεις και δεν τα δίνεις. Εχω παράδειγμα φίλο που την πάτησε

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyota
    Όταν εσύ θες να αγοράσεις κάτι,δε δίνεις μια προκαταβολή για να κλείσεις τη συμφωνία;Ζήτα τους το ίδιο.Αν θέλουν τη μοτό θα σου δώσουν λεφτά,όχι να δώσεις εσύ.

Φαντάζεσαι να πάω στο Σαρακάκη,να δω το νέο RRR και να του πω να μου δώσει 150 ευρώ σαν εγγύηση οτι δε θα το πουλήσει μέχρι να βρω εγώ τα λεφτά να πάω να το αγοράσω.

ΜΑΚΡΙΑ.
    Πάντα όρθιοι.

Sex is like hacking.You get in,you get out and you hope you didn't leave something behind that can be traced back to you.

οχι οχι μακρυα ....και μην κανης καμμια μαλακεια και τους Δείξεις που το αφήνεις το βράδυ ….αεριτζήδες είναι .όποιος θέλει να πλερώσει και να το πάρει
    Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα, ή παράνομα ή παχαίνουν.

ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ

βολτάδικο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Dodok edessa
    οχι οχι μακρυα ....και μην κανης καμμια μαλακεια και τους Δείξεις που το αφήνεις το βράδυ ….αεριτζήδες είναι .όποιος θέλει να πλερώσει και να το πάρει
    Για αυτό όταν τους είπα ότι θέλω να έρθω εγώ απ το μαγαζί επέμεναν ότι θα έρθει ο μηχανικός από εμένα. Καλά για να το κλέψουν δεν παίζει. Μέσα στο σπίτι μου το βάζω! (Μένω μόνος σε εισόγειο)
    ...

ήρθαν μέρες καλές... Το avatar του/της nimbus
    Για αυτό όταν τους είπα ότι θέλω να έρθω εγώ απ το μαγαζί επέμεναν ότι θα έρθει ο μηχανικός από εμένα. Καλά για να το κλέψουν δεν παίζει. Μέσα στο σπίτι μου το βάζω! (Μένω μόνος σε εισόγειο)
    έτσι με ρωτάγανε κι εμένα, να τους πάω εκεί που βάζω το μηχανακι μου και τους ειπα οτι δεν τους αφορα, εγω τους ανάγκασα να μου πουν διεύθυνση κι ότι όποτε θέλω θα περάσω εγώ από εκεί

ε ακόμα με περιμένουν
    ...you people...
    ..ready to smile...
    ...speak to the wind...
    ...open your wings...
    ...ready to fly...
    ...life is life out there...

nimbus

E den trexei, epi tis eukerias ektos apo to papi tha paroun kai tipota allo xrisimo.

min kanis kamia tetia vlakia perimene na ertho ego tha sou paro 50 ligotero

.
    Ειναι απο του μεγαλυτερους @#$@#$ της αγορας - και οχι μονο σε αυτον τον τομεα σε οποιαδηποτε αγγελια βαζετε ολο και καποιος θα βρεθει.

Γνωστος μου πηγε να εργαστει σε ενα τετοιο "γραφειο" και δεν αντεξε τα ψεματα που του εβαλαν να λεει και εφυγε την επομενη μερα.......

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF