A drunk man's words are a sober man's thoughts
θα ηθελα αποψε οσοι μεινανε μεσα να σκεφτουμε πανω σε αυτην την φραση...παντα η ερωτηση ειναι γιατι αλλλωστε...
υ,γ αν δεν εχετε ορεξη για μια υγιη συζητηση μην κανετε τον κοπο να γραψετε...![]()
![]()
A drunk man's words are a sober man's thoughts
θα ηθελα αποψε οσοι μεινανε μεσα να σκεφτουμε πανω σε αυτην την φραση...παντα η ερωτηση ειναι γιατι αλλλωστε...
υ,γ αν δεν εχετε ορεξη για μια υγιη συζητηση μην κανετε τον κοπο να γραψετε...![]()
![]()
The sickness
A good rider has balance, judgment, and good timing. So does a good lover.
εγω νομιζω πως εξαρταται απο το πως λειτουργει "καλητερα" ο καθε ανθρωπος
δεν υπαρχουν κανονες σε αυτα τα θεματα, και ξερω διαφορα ενδιαφεροντα παραδειγματα..
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
σε διαβαζωΑρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
εγω νομιζω πως εξαρταται απο το πως λειτουργει "καλητερα" ο καθε ανθρωπος
δεν υπαρχουν κανονες σε αυτα τα θεματα, και ξερω διαφορα ενδιαφεροντα παραδειγματα..![]()
The sickness
εσυ αναφερεσαι στις αναστολες(ηθικες) και τα κοινωνικα Taboo(s).
εκει ειναι το ζουμι της φρασης
![]()
Accipere quam facere praestat injuriam
οχι ακριβως,μιλαω για το πως καποιος ανθρωπος(το μαν ειναι οκ φραση στα αγγλικα) μπορει να σκεφτεται οντας μεθυσμενος ειτε απο αλκοολ,ειτε απο ναρκωτικα ειτε γενικα απο εκσταση λογω εμπνευσης και προχωρημενης δουλειας πανω σε ιδεολογικες ειτε φιλοσοφικες τασεις...Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
εσυ αναφερεσαι στις αναστολες(ηθικες) και τα κοινωνικα Taboo(s).
εκει ειναι το ζουμι της φρασης
![]()
The sickness
altered states και σαμανισμος φαση....![]()
Accipere quam facere praestat injuriam
εκσταση μεταφορικα,οχι κυριολεκτικα!!!δλδ μανιωδης εμπνευση και ενεργεια για δημιουργιαΑρχικά δημιουργήθηκε από SVX
altered states και σαμανισμος φαση....![]()
The sickness
εγω το πηγα λιγο αλλου,Αρχικά δημιουργήθηκε από mikros boudas
οχι ακριβως,μιλαω για το πως καποιος ανθρωπος(το μαν ειναι οκ φραση στα αγγλικα) μπορει να σκεφτεται οντας μεθυσμενος ειτε απο αλκοολ,ειτε απο ναρκωτικα ειτε γενικα απο εκσταση λογω εμπνευσης και προχωρημενης δουλειας πανω σε ιδεολογικες ειτε φιλοσοφικες τασεις...
ηθελα να πω, πως το αν πινεις το βραδι ουισκια ναρκωτικα και γω δεν ξερω τι, μπορει ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ να σε βοηθαει στην ζωη σου δινοντας σου ενα ειδος ισορροπιας,
που δεν θα ειχες χωρις αυτα τα "χημικα"
η ισορροπια και το να νιωθεις καλα με την παρτι σου ειναι πολυ σημαντικο για να δουλευεις με ορεξη ενεργεια και φαντασια και
απο αυτην την εννοια σε βοηθαει να εχεις ποιο καθαρη σκεψη κλπ κλπ στην καθημερινοτητα σου
δεν θεωρω ομως πως πιωμενος η μαστουρωμενος μπορεις να δουλεψεις,
υπαρχουν βεβαια και οι εξαιρεσεις, που σου ανεφερα πριν για καποιες εμπειριες προσωπικες, γνωστος μου ερευνητης που εχει δουλεψει σε μεγαλα ερευνητικα ιδρυματα της χωρας, καπνιζει μαυρο σχεδον ολη την μερα καθε μερα..
ΠΡΟς θεου δεν λεω οτι το χορτο σε κανει να σκεφτεις, ο τυπος ειναι ο μονος που ξερω να το κανει αυτο..
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
Με την ίδια άποψη όμως, το ίδιο ισχύει και αν καπνίσεις κανα "τσιγαράκι"....![]()
Κατεβάζεις κάτι τρελλές φιλοσοφίες και όποιος σε ακούει λύνεται στα γέλια.... η συμφωνεί για να μην σε προσβάλει..
Αν τώρα πιείς 1 μπουκάλι κρασί για να βγάλεις τις εσωτερικές σου (καταπιεσμένες) σκέψεις.. και φιλοσοφίες περί αχάριστων γυναικών και της άτιμης κοινωνίας που σε περιβάλει... δεν νομίζω πως θα καταλήξεις κάπου, πέρα απο ενα φιλικό χτύπημα στον ώμο καιι ένα ξερό "έχεις δίκιο"...... ε και?
Και αυτό θα το κάνουμε φιλοσοφία??
Πάντα φιλικά.![]()
επειδη εχω ισως υπ'οψιν αντιστοιχες φασεις απο ερευνητες,μιλαω για το πως τα ναρκωτικα,νομιμα η μη,μπορουν να πανε μπροστα διαφορα κινηματα σκεψεις...καλλιτεχνες και επιστημονες δλδΑρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
εγω το πηγα λιγο αλλου,
ηθελα να πω, πως το αν πινεις το βραδι ουισκια ναρκωτικα και γω δεν ξερω τι, μπορει ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ να σε βοηθαει στην ζωη σου δινοντας σου ενα ειδος ισορροπιας,
που δεν θα ειχες χωρις αυτα τα "χημικα"
η ισορροπια και το να νιωθεις καλα με την παρτι σου ειναι πολυ σημαντικο για να δουλευεις με ορεξη ενεργεια και φαντασια και
απο αυτην την εννοια σε βοηθαει να εχεις ποιο καθαρη σκεψη κλπ κλπ στην καθημερινοτητα σου
δεν θεωρω ομως πως πιωμενος η μαστουρωμενος μπορεις να δουλεψεις,
υπαρχουν βεβαια και οι εξαιρεσεις, που σου ανεφερα πριν για καποιες εμπειριες προσωπικες, γνωστος μου ερευνητης που εχει δουλεψει σε μεγαλα ερευνητικα ιδρυματα της χωρας, καπνιζει μαυρο σχεδον ολη την μερα καθε μερα..
ΠΡΟς θεου δεν λεω οτι το χορτο σε κανει να σκεφτεις, ο τυπος ειναι ο μονος που ξερω να το κανει αυτο..
The sickness
Είσαι υπέρ αυτής της άποψης?Αρχικά δημιουργήθηκε από mikros boudas
επειδη εχω ισως υπ'οψιν αντιστοιχες φασεις απο ερευνητες,μιλαω για το πως τα ναρκωτικα,νομιμα η μη,μπορουν να πανε μπροστα διαφορα κινηματα σκεψεις...καλλιτεχνες και επιστημονες δλδ
Ρωτάω για γνωρίζω που κινείται αυτή η συζήτηση.
εχει να κανει με το τι λες.Αρχικά δημιουργήθηκε από menos
Με την ίδια άποψη όμως, το ίδιο ισχύει και αν καπνίσεις κανα "τσιγαράκι"....![]()
Κατεβάζεις κάτι τρελλές φιλοσοφίες και όποιος σε ακούει λύνεται στα γέλια.... η συμφωνεί για να μην σε προσβάλει..
Αν τώρα πιείς 1 μπουκάλι κρασί για να βγάλεις τις εσωτερικές σου (καταπιεσμένες) σκέψεις.. και φιλοσοφίες περί αχάριστων γυναικών και της άτιμης κοινωνίας που σε περιβάλει... δεν νομίζω πως θα καταλήξεις κάπου, πέρα απο ενα φιλικό χτύπημα στον ώμο καιι ένα ξερό "έχεις δίκιο"...... ε και?
Και αυτό θα το κάνουμε φιλοσοφία??
Πάντα φιλικά.![]()
τα ψυχοτροπα,δλδ αλκοολ και ελαφρυα ναρκωτικα,αν εισαι βλακας,ξενερωτος θα εισαι 10 φορες βλακας φτιαγμενος.ενω αν εισαι εξυπνος και οχι μονο τεχνικα(δλδ μεθοδος σκεψης και ευφηια) αλλα "εξυπνος" με την σωστη εννοια του ορου,τοτε θα γινεις 10 φορες πιο ελευθερα εξυπνπος...οι φιλοσοφιες του μπαρ ουτε εμενα μου αρεσουν να ξερεις...
The sickness
οχι και ειμαι καθετος σε αυτο.για καλλιτεχνες δε μιλαω αλλα για επιστημονες διαφωνω.καποιος που ειναι οντως επιστημονας και μπορει να φερει την επιστημονικη του σκεψη στα τωρινα δεδομενα πρεπει να μπορει να το κανει νηφαλιος.δλδ μπορει μια σκεψη να του ερθει σε μια στιγμη "ζωηρη" αλλα θα πρεπει να την δουλεψει νηφαλιοςΑρχικά δημιουργήθηκε από menos
Είσαι υπέρ αυτής της άποψης?
Ρωτάω για γνωρίζω που κινείται αυτή η συζήτηση.
The sickness
εγω διαφωνω με την "Θεοποιηση" των χημικων στο πλαισιο τουΑρχικά δημιουργήθηκε από mikros boudas
επειδη εχω ισως υπ'οψιν αντιστοιχες φασεις απο ερευνητες,μιλαω για το πως τα ναρκωτικα,νομιμα η μη,μπορουν να πανε μπροστα διαφορα κινηματα σκεψεις...καλλιτεχνες και επιστημονες δλδ
ΟΥΑΟΥ ειδα τον θεο, η ειδα την αληθεια η ΕΛΥΣΑ ΤΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ..
υπαρχει βεβαια αυτο που λεμε εμπνευση, που σου ρχετε ξαφνικα, ειτε εισαι επιστημονας ειτε ζωγραφος ειτε μουσικος, και μπορει τα χημικα να βοηθανε, δεν ξερω ομως μετα βεβαιοτητας
αλλα η εμπνευση απαιτει κυριως τα ατελιωτα χρονια δουλειας πισω σου,
που σου δινουν την ευκαιρα και σου κανουν την χαρη να εχεις αυτην την στιγμη εμπνευσης..(χαρη γιατι μπορει να μην την εχεις και ποτε σου)
μπορει να βοηθανε τα χημικα, αλλα παντα εξαρταται απο τον ανθρωπο
- Hit it.
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
αυτο ακριβως με αλλα λογια εγραψα απο πανω!Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
εγω διαφωνω με την "Θεοποιηση" των χημικων στο πλαισιο του
ΟΥΑΟΥ ειδα τον θεο, η ειδα την αληθεια η ΕΛΥΣΑ ΤΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ..
υπαρχει βεβαια αυτο που λεμε εμπνευση, που σου ρχετε ξαφνικα, ειτε εισαι επιστημονας ειτε ζωγραφος ειτε μουσικος, και μπορει τα χημικα να βοηθανε, δεν ξερω ομως μετα βεβαιοτητας
αλλα η εμπνευση απαιτει κυριως τα ατελιωτα χρονια δουλειας πισω σου,
που σου δινουν την ευκαιρα και σου κανουν την χαρη να εχεις αυτην την στιγμη εμπνευσης..(χαρη γιατι μπορει να μην την εχεις και ποτε σου)
μπορει να βοηθανε τα χημικα, αλλα παντα εξαρταται απο τον ανθρωπο
The sickness