Μέλι στάζει η γλώσσα σου . .Αρχικά δημιουργήθηκε από menos
Ίσως είναι καιρός να μάθει και το ghost...
![]()
Μέλι στάζει η γλώσσα σου . .Αρχικά δημιουργήθηκε από menos
Ίσως είναι καιρός να μάθει και το ghost...
![]()
Ξέρω ότι έχει επικρατήσει να θεωρείται το format η εύκολη λύση για να ξεφορτωθείτε το λειτουργικό, αλλά δεν είναι για χόρταση ε.
Επίσης, ξεκινήστε από σήμερα να χωρίζετε τους σκληρούς σας σε μερικά partitions και στο πρώτο να έχετε μόνο το λειτουργικό. Θα σας γλυτώσει από πολύ κόπο.
Life begins at 45°.
Η τέλεια λύση:Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzERR
Ξέρω ότι έχει επικρατήσει να θεωρείται το format η εύκολη λύση για να ξεφορτωθείτε το λειτουργικό, αλλά δεν είναι για χόρταση ε.
Επίσης, ξεκινήστε από σήμερα να χωρίζετε τους σκληρούς σας σε μερικά partitions και στο πρώτο να έχετε μόνο το λειτουργικό. Θα σας γλυτώσει από πολύ κόπο.
Δύο Δίσκοι . .
Δύο ξεχωριστές εγκαταστάσεις λειτουργικού . . (μία σε κάθε δίσκο) . . multi config . .
Εγκατάσταση Α (Δίσκος Α - βρώμικος): Βγαίνει στό internet, μολύνεται, install - uninstall προγραμμάτων και τα ρέστα . . format κάθε τρείς και λίγο!
Εγκατάσταση Β (Δίσκος Β - καθαρός): ΔΕΝ βγαίνει απευθείας στο internet και δέχεται αρχεία μόνο μέσω του Α αφού έχουν περάσει από "καθαρτήριο" του Α (anti virus-spam-worm-ad ware και τα ρέστα)
Η τέλεια λύση, βασικά, είναι να μάθετε να κρατάτε το σύστημά σας καθαρό, χωρίς αλχημείες :P
Life begins at 45°.
α μπράβοΑρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzERR
Η τέλεια λύση, βασικά, είναι να μάθετε να κρατάτε το σύστημά σας καθαρό, χωρίς αλχημείες :P
εγώ έχω το pc από το 2005 χωρίς format
Εμ αμα χρησιμοποιείς της δουλειάς το pc επι 15 ωρες την ημερα...Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
α μπράβο
εγώ έχω το pc από το 2005 χωρίς format![]()
Somewhere in my soul
there’s always Rock ‘n’ Roll.
Yeahhh..
και αυτό χωρίς format είναι ρε φίλε, τι θες τώραΑρχικά δημιουργήθηκε από Zid
Εμ αμα χρησιμοποιείς της δουλειάς το pc επι 15 ωρες την ημερα...![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
και αυτό χωρίς format είναι ρε φίλε, τι θες τώρα![]()
![]()
Somewhere in my soul
there’s always Rock ‘n’ Roll.
Yeahhh..
Μια πρόταση: Κράτα τον δίσκο σου έτσι όπως είναι. ΟΥΤΕ ΦΟΡΜΑΤ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.
Πάρε έναν καινούριο σκληρό και βάλε LINUX. Υπάρχουν 3 {ολογράφως ΤΡΕΙΣ} ιοί όλοι κι όλοι για αυτό το λειτουργικό.
Κλείνεις το δίκτιο των windows και μπαίνεις στο internet μόνο από linux
Αυτό (2 λετουργικά διαφορετικά σε 1 pc) ονομάζεται DUAL BOOT. Τσέκαρε http://www.linuxmint.com/ Το λειτουργικό που τα κάνει όλα και συμφέρει!![]()
Προσωπικά αυτό έχω μόνο για ιντερνετ στη δουλειά και για τα υπόλοιπα windows. Τέλος στα φορμάτ, στα μου κόλλησε κ.τ.λ.
Κοίτα: Dual boot HOWto Viruses on linux and last but not least Γιατί LINUX μπαμπά;
Υ.Γ. Τσεκαρισμένο 1000%: Σε 10 μέρες δεν θα ξεκολλάς....![]()
![]()
![]()
edit: Φυσικά θα μπορείς να βλέπεις τα αρχεία σου από τα windows κανονικά όταν είσαι στο linux
![]()
Africa twin XRV Adventure Sports
65°58′21″N 168°47′30″W / 65.9725, -168.7917
Αρχικά δημιουργήθηκε από avlihos
Μια πρόταση: Κράτα τον δίσκο σου έτσι όπως είναι. ΟΥΤΕ ΦΟΡΜΑΤ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.
Πάρε έναν καινούριο σκληρό και βάλε LINUX. Υπάρχουν 3 {ολογράφως ΤΡΕΙΣ} ιοί όλοι κι όλοι για αυτό το λειτουργικό.
Κλείνεις το δίκτιο των windows και μπαίνεις στο internet μόνο από linux
Αυτό (2 λετουργικά διαφορετικά σε 1 pc) ονομάζεται DUAL BOOT. Τσέκαρε http://www.linuxmint.com/ Το λειτουργικό που τα κάνει όλα και συμφέρει!![]()
Προσωπικά αυτό έχω μόνο για ιντερνετ στη δουλειά και για τα υπόλοιπα windows. Τέλος στα φορμάτ, στα μου κόλλησε κ.τ.λ.
Κοίτα: Dual boot HOWto Viruses on linux and last but not least Γιατί LINUX μπαμπά;
Υ.Γ. Τσεκαρισμένο 1000%: Σε 10 μέρες δεν θα ξεκολλάς....![]()
![]()
![]()
+125..
Ubuntu 9.04 και ξερό ψωμί
edit: Φυσικά θα μπορείς να βλέπεις τα αρχεία σου από τα windows κανονικά όταν είσαι στο linux
![]()
![]()
“Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook
Σωστον!Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzERR
Σε συνεργασια με ενα πληρες ghost της αρχικης εγκαταστασης και με την Ρωσσικη στρατια εχεις το κεφαλακι σου ησυχο![]()
Και εγκατασταση Ubuntu δεν ειναι ασχημη ιδεα,αλλα μην μπλεξουμε τον απλο χρηστη(αν και οι διανομες linux σε λιγο θα γινουν πιο...Windows κι απο τα Windows!)
Κι εχεις και τον αλλον π@παρα να παιρνει δυο δισκους,ο ενας να βγαινει internet κι ο αλλος για βολτα και αλλα ομορφα.Ρε χαμενε τι πινεις εκει στα βουνα που πας? :rotflmao:
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai