Σελίδα 5 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 67 από 67

Θέμα: Νομικη ερωτηση (η αλλη μιση αληθεια)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από div400
    ρε παιδιά, χαλαρώστε λιγάκι...

δεν είμαστε όλοι ίδιοι! το χιούμορ μπορεί να είναι εξαιρετικό για τον έναν και τουλχ. κακόγουστο για τον άλλον. So fucking what...?

ο Akatanomstos διακωμώδησε με τον τρόπο του μια πολύ σοβαρή κατάσταση που περνάει ένας άλλος συνάνθρωπος μας...κάτι που λίγο πολύ το κάνουμε ΟΛΟΙ καθημερινά! και ειδικά εδώ στο φόρουμ είναι αρκετές φορές που χαβαλιεδιάζουμε με περιπέτειες (μικρές μεγάλες, σοβαρές και ασήμαντες) άλλων....ή κάνω λάθος;

το ποια είναι σοβαρή κατάσταση, ποιο είναι καλό/κακόγουστο χιούμορ είναι τόσο υποκειμενικό και προσωπικό όσο και οι σωματικές μας κοιλότητες .....

+636

ηταν εμπνευσμενο και ειχε πλακα...

πολυ μου θιγεστε τωρα τελευταια...οσιες παρθενες ολες που δεν κανετε πλακες και δεν γελατε και δεν...και δεν...
    αντε γ@μω τα politically correct post σας!!

αν αναφερεσε σε εμενα ειμαι ο πρωτος που γελαω και κανω πλακα με τα παθηματα μου..καλη ξαναλεω η πλακιτσα αλλα στον σωστο χρονο (θεωριτικα) και οταν υπαρχει καλη εκβαση (συνηθως)...δεν σε κατηγορησα για κατι...απλα σου τονισα εντονα οτι με προβληματα αλλονων (ιδιος οταν δεν ξερουμε τι παιζει) δεν ειναι σωστο?δεν πρεπει? να κανουμε πλακιτσα...εως εκει καλα???το θεμα ξεφυγε οταν πεταξες κατα εμε την ''εξυπναδα'' οτι απο το μαγαζι που παιρνει λεφτα και δεν δινει αμεσα μηχανακια παιρνεις ποσοστα...και επειδη τον ψαχνουν πολλοι ηταν ''πλακιτσα'' να σου πει καποιος οτι μετακομοισες μακρυα....πρωτα επειδη δεν θα σε βρουνε και γιατι τα ποσοστα θα ειναι πολλα και καλα...τελικα σηκωνουνε η δεν σηκωνουμε την ''πλακιτσα''...???και μετα αρχισες να λες για Παρισια δυσκολες συνθηκες και κομπλεξικους που την λενε σε μικροτερους (ηλικιακα) ενω εγω δεν αναφερθηκα ποτε στην ηλικια σου ουτε οτι κανεις ζωη κροισου...εσυ αρχισες να απολογισε επιτεθομενος κιολλας...δεν στο ζητησα....δεν με νοιαζει....δεν με αφορα...απλα μια λεξη...σεβασμος...το καταλαβες τωρα???

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    να κανουμε πλακιτσα...εως εκει καλα???το θεμα ξεφυγε οταν πεταξες κατα εμε την ''εξυπναδα'' οτι απο το μαγαζι που παιρνει λεφτα και δεν δινει αμεσα μηχανακια παιρνεις ποσοστα...και επειδη τον ψαχνουν πολλοι ηταν ''πλακιτσα'' να σου πει καποιος οτι μετακομοισες μακρυα....πρωτα επειδη δεν θα σε βρουνε και γιατι τα ποσοστα θα ειναι πολλα και καλα...τελικα σηκωνουνε η δεν σηκωνουμε την ''πλακιτσα''...???και μετα αρχισες να λες για Παρισια δυσκολες συνθηκες και κομπλεξικους που την λενε σε μικροτερους (ηλικιακα) ενω εγω δεν αναφερθηκα ποτε στην ηλικια σου ουτε οτι κανεις ζωη κροισου...εσυ αρχισες να απολογισε επιτεθομενος κιολλας...δεν στο ζητησα....δεν με νοιαζει....δεν με αφορα...απλα μια λεξη...σεβασμος...το καταλαβες τωρα???

στο γραψα και χτες, οτι σου πεταξα εξυπναδα για το μαγαζι

γιατι μου λες για μια ιστορια σε ενα μαγαζι που ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΟ ΞΕΡΩ, δεν με αφορα, και μου λες

εμμεσως πλην σαφως οτι δεν εγραψα κατι γιαυτο γιατι ειμαι κοτουλα και φοβαμαι το κραξιμο του φορουμ..αλλα εγραψα εδω γιατι με παιρνει..

ΛΕς και ειμαι ο εθνικος ΧΙΟΥΜΟΡΙΣΤΑς που οτι βλεπω το σατυριζω και επρεπε να σατυρισω και αυτο, αν δεν φοβομουνα..

γιαυτο λοιπον τα πηρα και σου απαντησα ειρωνικα, σε κατι που ξεκινησες εσυ απο το πουθενα..

απο κει και περα θεωρησα την απαντηση σου κακοηθεια, και ακομα την θεωρω και γιαυτο πηρε η κουβεντα την αναλογη πορεια..
    λιγο η ωρα, λιγο η κουραση ισως ξεφυγε καπως το πραμα..

νομιζω οτι εχει κουρασει το θεμα ομως

Υ.Γ. Τωρα καταλαβα τι εννοουσες, χτες δεν το καταλαβα ετσι και γιαυτο απαντησα οπως απαντησα στην πορεια..

το θεμα ειναι οτι, ο οποιοσδηποτε μπορει να τα λεει τωρα ετσι και αυριο αλλιως..
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    στο γραψα και χτες, οτι σου πεταξα εξυπναδα για το μαγαζι

γιατι μου λες για μια ιστορια σε ενα μαγαζι που ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΟ ΞΕΡΩ, δεν με αφορα, και μου λες

εμμεσως πλην σαφως οτι δεν εγραψα κατι γιαυτο γιατι ειμαι κοτουλα και φοβαμαι το κραξιμο του φορουμ..αλλα εγραψα εδω γιατι με παιρνει..

ΛΕς και ειμαι ο εθνικος ΧΙΟΥΜΟΡΙΣΤΑς που οτι βλεπω το σατυριζω και επρεπε να σατυρισω και αυτο, αν δεν φοβομουνα..

γιαυτο λοιπον τα πηρα και σου απαντησα ειρωνικα, σε κατι που ξεκινησες εσυ απο το πουθενα..

απο κει και περα θεωρησα την απαντηση σου κακοηθεια, και ακομα την θεωρω και γιαυτο πηρε η κουβεντα την αναλογη πορεια..
    λιγο η ωρα, λιγο η κουραση ισως ξεφυγε καπως το πραμα..

νομιζω οτι εχει κουρασει το θεμα ομως
    για το οτι υπαρχει και το σωστο timing για πλακιτσα βλεπω ουτε το παρεθεσες ουτε το σχολιασες....μαγκια...
    για το μαγαζι μαλλον εχεις ακουστα γιατι εγραψες αυτο....
    9000???
    μετρητα???
    χωρις να παρεις το μηχανακι με το κλειδι στο χερι???
    την πατησες
    και αν διαβασεις λιγο προσεχτικα τις 2 ιστοριες δεν εχουν και μεγαλη διαφορα....χμμμμμμ...μαλλον η κοπελλα την εχει πατησει πιο ασχημα θα ελεγα....

ακομα να καταλαβεις οτι αν δεν εγραφες την μαλακια για τα ποσοστα η συζητηση θα εμενε εκει???

οταν κανουνμε πλακιτσα ξαναλεω πρεπει και να την δεχομαστε....βεβαια η ιστορια που εγραψες δεν ειναι πλακιτσα (προσωπικη αποψη) αλλα κακοηθεια και ασεβια....

υ.γ. μαιχαιρα εδωσες,μαχαιρα θα λαβεις...για να λυθει και η απορια σου στο τι εγραψα....

για το οτι υπαρχει και το σωστο timing για πλακιτσα βλεπω ουτε το παρεθεσες ουτε το σχολιασες....μαγκια...
    για το μαγαζι μαλλον εχεις ακουστα γιατι εγραψες αυτο....

και αν διαβασεις λιγο προσεχτικα τις 2 ιστοριες δεν εχουν και μεγαλη διαφορα....χμμμμμμ...μαλλον η κοπελλα την εχει πατησει πιο ασχημα θα ελεγα....

ακομα να καταλαβεις οτι αν δεν εγραφες την μαλακια για τα ποσοστα η συζητηση θα εμενε εκει???

οταν κανουνμε πλακιτσα ξαναλεω πρεπει και να την δεχομαστε....βεβαια η ιστορια που εγραψες δεν ειναι πλακιτσα (προσωπικη αποψη) αλλα κακοηθεια και ασεβια....

υ.γ. μαιχαιρα εδωσες,μαχαιρα θα λαβεις...για να λυθει και η απορια σου στο τι εγραψα....
    α μπραβο το ξεθαψες..
    αφου λοιπον το εκανες αυτο θα ειδες οτι το παιδι ρωτησε αν την πατησε, η δικια μου απαντηση ηταν η πρωτη αν θυμαμαι καλα, και οπως βλεπεις δεν φοβηθηκα να κανω πλακα και εκει, οπως λοιπον μου καταλογισες οτι κοτεψα

ενα αυτο..
    δευτερο, απο κει και περα δεν ξαναασχοληθηκα με το θρεαντ εκει, ετσι για να ξερεις..

παρακατω,
    καταλαβα οτι η κουβεντα θα εμενε εκει, αλλα λεω για πολλοστη φορα πως εσυ το ξεκινησες αναφερομενος σε ασχετο θρεαντ, μην ριχνεις σε μενα λοιπον οτι εγω το ξεκινησα

να λαβω μαχαιριά, δεν το φοβαμαι, εξ αλλου οταν εκτιθεμε δημωσιος γραφοντας πολλες φορες παπαριες ειναι αναμενομενο, δεν με ενοχλει λοιπον να βγω και λαθος ΚΑΙ καποιες φορες μαλακας..

μαλλον εσυ το φοβασαι αυτο και γιαυτο προσπαθεις να με βγαλεις εμενα λαθος..συνεχισε λοιπον, εγω θα ειμαι εδω τουλαχιστον μεχρι τις 9 και θα σου απανταω..

σιγα σιγα παραδεχτηκες βεβεα οτι και συ κανεις πλακα με τα παθηματα αλλων και μου το γυρισες αλλου, οτι εγω δεν δεχομε πλακα..
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

α μπραβο το ξεθαψες..
    αφου λοιπον το εκανες αυτο θα ειδες οτι το παιδι ρωτησε αν την πατησε, η δικια μου απαντηση ηταν η πρωτη αν θυμαμαι καλα, και οπως βλεπεις δεν φοβηθηκα να κανω πλακα και εκει, οπως λοιπον μου καταλογισες οτι κοτεψα

ενα αυτο..
    δευτερο, απο κει και περα δεν ξαναασχοληθηκα με το θρεαντ εκει, ετσι για να ξερεις..

παρακατω,
    καταλαβα οτι η κουβεντα θα εμενε εκει, αλλα λεω για πολλοστη φορα πως εσυ το ξεκινησες αναφερομενος σε ασχετο θρεαντ, μην ριχνεις σε μενα λοιπον οτι εγω το ξεκινησα

να λαβω μαχαιριά, δεν το φοβαμαι, εξ αλλου οταν εκτιθεμε δημωσιος γραφοντας πολλες φορες παπαριες ειναι αναμενομενο, δεν με ενοχλει λοιπον να βγω και λαθος καποιες φορες μαλακας..

μαλλον εσυ το φοβασαι αυτο και γιαυτο προσπαθεις να με βγαλεις εμενα λαθος..συνεχισε λοιπον, εγω θα ειμαι εδω τουλαχιστον μεχρι τις 9 και θα σου απανταω..

σιγα σιγα παραδεχτηκες βεβεα οτι και συ κανεις πλακα με τα παθηματα αλλων και μου το γυρισες αλλου, οτι εγω δεν δεχομε πλακα..
    ααααααααα...τελικα θυμηθηκες...δεν ηταν τοσο παλιο να χρειαστει να ψαξω πολυ....δεν απαντησες πρωτος....και η απαντηση σου μονο για πλακιτσα δεν φαινετε....και δεν ειδα ουτε ειρωνικο υφακι και ουτε ενα χαμογελακι ουτε καμμια συγνωμη /απολογια για την ''πλακιτσα''
    δευτερο ελα που ξανασχοληθηκες γιατι συμφωνησες με καποιον αλλον που εγραψε κατι....αρα το παρακολουθουσες (λογικα)...

παρακατω....ασχετο θρεντ με ποια εννοια....2 διαφορετικοι ανθρωποι εχουν δωσει ενα σεβαστο ποσο...ο ενας θα παρει η τα λεφτα του η αυτο που πληρωσε σε ευλογο χρονικο διαστημα και χωρις παραπανω εξοδα...ο αλλος υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα εκτος απο το να χασει αυτα που εχει δωσει να πληρωσει πολλα αλλα για να αποδηξει το δικιο του...και να κερδισει το δικιο του μετα απο παρααααααααααααα πολυ καιρο θα ειναι παλι χαμενος απο θεμα οικονομικο και ψυχθοφορο....εγω βλεπω ακριβως 2 περιπτωσεις...εχουν μπλεξει με απατεωνες....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: εκτιθεσε δημοσιως πισω απο ενα pc????που δεν ξερεις ποιος ειναι ο απεναντι σου???αυτο και αν ειναι καλο...και βεβαια κανεις δεν εκτηθετε σε εναν εικονικο χωρο/κοσμο....εγω δεν φοβαμαι γιατι οτι παπαριες/μαλακιες τις λεω και εκτος νετ....λες και μου δεινει να φαω το καθε φορουμ...και το μαχαιρα μην το παρεις προσωπικα...παροιμια ειναι...σημαινει οτι κανεις θα το δεχτεις....

δεν το γυρισα καθολου γιατι το προβλημα το θεωρω πολυ σοβαρο....δεν εκανα καμμια πλακιτσα...απλα σου εγραψα οτι οταν γραφεις κατι ειρωνικο να περιμενεις και την αναλογη απαντηση...εκτος αν εννοεις να ζεις και να σπουδαζεις στο Παρισι ειναι παθημα....

να καταλαβεις...δεν απολογουμε για κατι...απλα απανταω σε αυτα που γραφεις....

υ.γ. τελικα το κουρασαμε αρκετα η θα μεινεις εδω μεχρι τις 9....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: μαλακια χουμορ ισως αλλα εμενα με αρεσε....

ααααααααα...τελικα θυμηθηκες...δεν ηταν τοσο παλιο να χρειαστει να ψαξω πολυ....δεν απαντησες πρωτος....και η απαντηση σου μονο για πλακιτσα δεν φαινετε....και δεν ειδα ουτε ειρωνικο υφακι και ουτε ενα χαμογελακι ουτε καμμια συγνωμη /απολογια για την ''πλακιτσα''
    δευτερο ελα που ξανασχοληθηκες γιατι συμφωνησες με καποιον αλλον που εγραψε κατι....αρα το παρακολουθουσες (λογικα)...

παρακατω....ασχετο θρεντ με ποια εννοια....2 διαφορετικοι ανθρωποι εχουν δωσει ενα σεβαστο ποσο...ο ενας θα παρει η τα λεφτα του η αυτο που πληρωσε σε ευλογο χρονικο διαστημα και χωρις παραπανω εξοδα...ο αλλος υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα εκτος απο το να χασει αυτα που εχει δωσει να πληρωσει πολλα αλλα για να αποδηξει το δικιο του...και να κερδισει το δικιο του μετα απο παρααααααααααααα πολυ καιρο θα ειναι παλι χαμενος απο θεμα οικονομικο και ψυχθοφορο....εγω βλεπω ακριβως 2 περιπτωσεις...εχουν μπλεξει με απατεωνες....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: εκτιθεσε δημοσιως πισω απο ενα pc????που δεν ξερεις ποιος ειναι ο απεναντι σου???αυτο και αν ειναι καλο...και βεβαια κανεις δεν εκτηθετε σε εναν εικονικο χωρο/κοσμο....εγω δεν φοβαμαι γιατι οτι παπαριες/μαλακιες τις λεω και εκτος νετ....λες και μου δεινει να φαω το καθε φορουμ...και το μαχαιρα μην το παρεις προσωπικα...παροιμια ειναι...σημαινει οτι κανεις θα το δεχτεις....

δεν το γυρισα καθολου γιατι το προβλημα το θεωρω πολυ σοβαρο....δεν εκανα καμμια πλακιτσα...απλα σου εγραψα οτι οταν γραφεις κατι ειρωνικο να περιμενεις και την αναλογη απαντηση...εκτος αν εννοεις να ζεις και να σπουδαζεις στο Παρισι ειναι παθημα....

να καταλαβεις...δεν απολογουμε για κατι...απλα απανταω σε αυτα που γραφεις....

υ.γ. τελικα το κουρασαμε αρκετα η θα μεινεις εδω μεχρι τις 9....rotflmao: μαλακια χουμορ ισως αλλα εμενα με αρεσε....

δεν το κουρασαμε απλά, το μαμησαμε και ψοφησε, αλλα αφου θα ειμαι εδω μεχρι τις 9 μπορω να σου απανταω, να σου δωσω ακομα μερικες ευκαιριες να βγεις σωστος:rotflmao:

δεν πιανεις το χιουμορ μου, αλλα ηταν ειρωνικη απαντηση, οταν ο αλλος ρωταει αν την πατησε εχοντας δωσει 9000 και περιμενει 5 μηνες.

Αμα συνεχισεις να ψαχνεις ενα θρεαντ 3 μηνων να βλεπεις τις απαντησεις μου, και να κοιτας αν το παρακολουθουσα η οχι θα με φρικαρεις:rotflmao:

παμε παλι..
    ειναι ασχετο με την εννοια οτι, μιλαμε για το εδω θρεαντ, και χρησιμοποιεις ενα αλλο θρεαντ για να μου την πεις σε στυλ: γραφεις οπου νιωθεις οτι δεν θα κραξουνε, το οποιο ειναι εντελως ακυρο και σου εξηγησα και ποιο πανω.

:rotflmao: μου αρεσει που μου εξηγας και το τι σημαινει το μαχαιρα:rotflmao:
    ημουνα ετοιμος να σου στειλω εξωδικο για απειλη κατα της ζωης μου

ε ρε που μπλεξαμε
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Σελίδα 5 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345

Παρόμοια θέματα

1. (άλλη μία) ερώτηση προς λογιστές...
    από nightstalker στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 16/05/2009, 12:26
  2. Η "άλλη" αλήθεια για την Γρίπη των Πουλερικών!!!
    από Kizoku στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 21/04/2006, 18:35
  3. Κι Αλλη Βοηθεια .......ερωτηση....!!
    από panagiotisk75 στο forum KTM
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 07/03/2005, 14:37
  4. Αλλη Μια Ερωτηση
    από AFRO1969 στο forum Honda Africa
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 30/09/2004, 14:33

Κανόνες δημοσιεύσεων