Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 26 από 26

Θέμα: Recover σκληρού δίσκου

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Επαγγελματικά εργαλεία που ακόμα και αν έχεις κάνει format και έχεις γράψει απο πάνω στον δίσκο (κάτι το οποίο μπορεί να γίνει ακόμα και μετά απο reboot, χωρίς καν να έχεις πειράξει κάτι εσύ)...:

-Stellar Phoeinix για NTFS & FAT filesystems.
    - Σε Linux περιβάλλον , κατεβάζεις δωρεάν το Autopsy & Sleuthkit σε οποιαδήποτε διανομή.
    - EnCase
    -Forensics Toolkit (FTK)

Τα δύο τελευταία λόγω κόστους θα τα βρείς μόνο απο επαγγελματίες του χώρου στα μηχανήματα τους. Υπόψη οτι είναι σχεδόν αδύνατο , τα δύο τελευταία να τα βρείς απο torrents. Μια φορά ήμουν τυχερός και είχα βρεί το EnCase για να παίξω (παλιότερη έκδοση πριν πιάσω δουλειά στον τομέα) και έκανε 2 εβδομάδες να κατέβει ( !!!! ) επειδή ήταν μόνο 2 seeders ενεργοί και άλλος 1 leecher...

Τα παραπάνω εργαλεία θεωρούνται κορυφή για αυτές τις δουλειές σε δίσκους που δεν έχουν ζημιά στον εξοπλισμό τους (platters, heads, sectors).

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

πολλή ώρα Mike...ελπίζω να αξίζει το κόπο...

Αδερφέ Gandalf θα τα κοιτάξω τα εργαλεία που μου πρότεινες...

Επίσης από recovery σε κάρτες Compact Flash που έχω κάνει..οι κάρτες ΠΡΕΠΕΙ ναχουν φορμαριστεί για να βρει τις φωτό...

FZS600 Fazer Το avatar του/της schumacher_
    Πρόσφατα χτύπησε ένας σκληρός μου και το μόνο που μου έκανε δουλειά από όσα προγράμματα
    κατέβασα, ήταν το active file recovery (AFR). Βρήκε τα πάντα, από αρχεία word, φωτογραφίες, μέχρι
    και mp3 και ταινίες.

Παίδες...δεν τα κατάφερα καλά... και εξηγώ γιατί...

ψάχνω από το φορμαρισμένο δίσκο ένα συγκεκριμένο τύπο αρχείο.
    Αυτά που τελειώνουν σε .mxf

Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα να του ρυθμίζω να φτιάχνει τύπο αρχείου?

Με το Boomerang τα κατάφερα, τα βρήκα αλλά κάνω κάτι λάθος και δεν μπορώ να τα σώσω!!!

Ευχαριστώ!

http://www.stellarinfo.com/recover-windows-nt.htm

Θα στο βγάλει ώς uknown αλλά θα έχει το extension... μπορείς να κάνεις Indexing και απο εκεί να το κάνεις copy κάπου αλλού.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Get data back for ntfs/fat32.

Το καλυτερο που εχω δουλεψει.

Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
    Get data back for ntfs/fat32.

Το καλυτερο που εχω δουλεψει.
    Kάνει όμως αυτή τη δουλειά? Να μπορώ να φτιάξω ξεχωριστό file type?

όντως και αυτό είναι πάρά πολύ καλό εργαλείο και απλό στην χρήση του.

Gandalf

Παίδες, κάνω μια ύστατη παράκληση σε κάποιον τεχνικό-γάτα μήπως ξέρει να με βοηθήσει.
    Και παραθέτω όλο το story (αν και μπορεί να αποτελέσει δυσφήμηση-αν και δεν είναι δικό μου το λάθος!)

Τραβάω εδώ και λίγο καιρό με μια επαγγελματική Panasonic HVX-200 η οποία τραβάει σε κάρτες Ρ2 , οι οποίες "κουμππώνουν" σε PCMCIA και έτσι ξεφορτώνω το υλικό μου. Ο τύπος λοιπόν το έκανε μόνος του, και δεν ξεφόρτωσε όλα τα αρχεία. Επειδή το υλικό χωρίζεται σε VIDEO και AUDIO, αυτός ξεφόρτωσε μόνο το φάκελο VIDEO.
    Και έπειτα φόρμαρε την κάρτα μέσω της κάμερας... Ευτυχώς μετά δεν έγραψε κάτι από πάνω.

Η κάρτα φαίνεται κανονικά σαν αφαιρούμενος δίσκος. Το θέμα μου είναι ότι ψάχνω όλα τα αρχεία ΧΜF. Ευτυχώς είναι καινούρια κάρτα και λογικά θα βρει μόνο αυτά που χρειάζομαι.

Δοκίμασα πολλά προγράμματα αλλά δεν τα βρίσκαν με το όνομα που θέλω. Μόνο ενα προγραμματάκι ονόματι Boomerang τα βρήκε, και αυτό γιατί έδωσα το signature του αρχείου που θέλω...

Παίδες, αν υπάρχει κάποιος που να ξέρεις αυτή τη δουλειά, που να κάνει recovery τα πάντα, όπως ήταν πριν, θα το εκτιμούσα και φυσικά η αμοιβή του είναι μεσα στο πρόγραμμα.

www.tictac.gr . ..

Αν θέλεις επαγγελματική δουλειά και αποτελέσματα. Κανείς απλός τεχνικός με δικά του μέσα δεν μπορεί να είναι σίγουρος οτι θα σου βρεί αυτά που θέλεις. Σε αυτήν και άλλες όμοιες εταιρίες κάνουν και χρήση μέσων μαγνητικής ανάγνωσης σε επίπεδο ηλεκτρομαγνητικής εγγραφής που θέλει βαριά μηχανήματα.

Φυσικά το δικό σου δεν υπάγεται σε αυτό αλλά σιγουρα μπορούν με αυτό το σκεπτικό να σου δώσουν πολύ καλά αποτελέσματα.

Gandalf

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    www.tictac.gr . ..

Αν θέλεις επαγγελματική δουλειά και αποτελέσματα. Κανείς απλός τεχνικός με δικά του μέσα δεν μπορεί να είναι σίγουρος οτι θα σου βρεί αυτά που θέλεις. Σε αυτήν και άλλες όμοιες εταιρίες κάνουν και χρήση μέσων μαγνητικής ανάγνωσης σε επίπεδο ηλεκτρομαγνητικής εγγραφής που θέλει βαριά μηχανήματα.

Φυσικά το δικό σου δεν υπάγεται σε αυτό αλλά σιγουρα μπορούν με αυτό το σκεπτικό να σου δώσουν πολύ καλά αποτελέσματα.

Gandalf
    Τhanks gandalf.επικοινώνησα ήδη και θα περάσω από εκεί. Ευχαριστώ πάντως!

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Προσφορα εξωτερικου δισκου.
    από webassasin στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 18/01/2012, 18:55
  2. "Κατανάλωση" σκληρού στα Vista ???
    από THEOD στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 45
    Τελευταίο μήνυμα: 30/12/2007, 23:54
  3. Παρουσίαση δίσκου στο Jasmin !!!
    από TIMPLALEXIS στο forum Off topic