Σελίδα 102 από 155 ΠρώτοΠρώτο ... 25292979899100101102103104105106107112152 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.516 έως 1.530 από 2320

Θέμα: Xt 660 Z

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimitris_a
    ευχαριστώ παιδιά

χθες γύρισα Ξάνθη μετά τα ψώνια
    αφού τίμησα μια κρητική ταβερνα εκει στην Ε. Αμυνης και φυσικά τον παραδοσιακό καφέ στην παραλία........

τι γίνεται εκει ορε???? anyway

τελικά κράνος shoei xr1000 γιατι δεν βρηκα το uvex και τα arai απλά δεν μπαίνουν στην κεφάλα μου........
    τα shoei κάθονταν καλύτερα στο κεφάλι μου αλλά το shoei hornet ds δεν με ενθουσίασε και έτσι κατέληξα στο xr1000 μέγεθος M(67-68) γιατί η περιφέρεια κεφαλιού είναι 68cm αλλά και το L έπαιζε κάπως. (Τώρα που το φοράω όμως αισθάνομαι να με πιέζει διαγώνια πάνω από το αριστερό αφτί...... θα ανοίξει άραγε?)

μπουφαν κατεληξα σε ένα dainese

τωρα περιμένω την μηχανη.......

Παλαιό μέλος
    Καλοριζικα τα καλούδια σου!!

Αντε με το καλό να έρθει και η μηχανή και να την ευχαριστηθείς. Σε πιέζει πολύ πάνω από το αφτι? Εγώ δεν ξέρω αν θα ανοιξει ή κατι τέτοιο, τα μαξιλαράκια τουλαχιστον με τον καιρο θα πάρουν το σχημα του κεφαλιου, και αν δεν πιεζει πολύ μάλλον θα είσαι οκ. Το Arai σου ήταν μικρο ή απλα δεν έχει νολυμερα, γιατι και για εμενα δεν είχε νούμερο, xl, και το έκανα παραγγελία. Μια χαρά κράνος είναι το shoei αλλα πώς και δεν πήρες το xr1100 όπου αφαιρούνται όλα τα μαξιλαράκια και πλένεται πιο ευκολα?
    Καλοριζικος και πάλι!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimitris_a
    Αρχικά δημιουργήθηκε από pyromaniacs
    Καλοριζικα τα καλούδια σου!!

Αντε με το καλό να έρθει και η μηχανή και να την ευχαριστηθείς.
    ευχαριστώ

Σε πιέζει πολύ πάνω από το αφτι? Εγώ δεν ξέρω αν θα ανοιξει ή κατι τέτοιο, τα μαξιλαράκια τουλαχιστον με τον καιρο θα πάρουν το σχημα του κεφαλιου, και αν δεν πιεζει πολύ μάλλον θα είσαι οκ.
    ναι το έβαλα σήμερα για κανένα 20 λεπτο για να το συνηθίσω και αισθάνθηκα μια πίεση λίγο πάνω από το αυτί..... Το έβγαλά και το ξαναέβαλα αργότερα και δεν με ξαναενόχλισε. Το μεγαλύτερο νούμερο (L) ψιλοέπαιζε στο κεφάλι μου και ο πωλητής μου είπε πως πρέπει να πάρω το Μ

Το Arai σου ήταν μικρο ή απλα δεν έχει νολυμερα, γιατι και για εμενα δεν είχε νούμερο, xl, και το έκανα παραγγελία.
    Όχι νούμερα είχε αλλά το σχήμα από το arai το οποίο θα ταίριαζε στο κεφάλι μου απλά δεν έμπαινε

Μια χαρά κράνος είναι το shoei αλλα πώς και δεν πήρες το xr1100 όπου αφαιρούνται όλα τα μαξιλαράκια και πλένεται πιο ευκολα?
    Καλοριζικος και πάλι!!
    δεν το ήξερα το κράνος xr1100 για να το ζητήσω....
    βλέπεις έψαχνα κράνος όπως το tour x3 ή το uvex enduro carbon και όχι full face με αποτέλεσμα για full face να μην έχω κάνει έρευνα αγοράς......

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
    Καλημερες παιδια, σκεφτομαι να παρω το τενερε, στο οποιο θα βαλω μονη εξατμιση DNA και PCV. Απο σχολια εχω διαβασει οτι γινεται αλλη μηχανη αν ξεμπουκωσει, αλλα δεν εχω βρει καμια δυναμομετρηση στο δικτυο. Ξερει μηπως κανεις κατι παραπανω?

ευχαριστω

Απαντω στην ερωτηση μου!

http://www.xt660.com/showthread.php?t=10988

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
    Απαντω στην ερωτηση μου!

http://www.xt660.com/showthread.php?t=10988

Θα μπορούσες να μας κάνεις paste το κείμενο που γράφεται σε αυτό το thread, μιας και θέλει να κάνεις log in στο συγκεκριμένο forum?

Ευχαριστώ!

Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
    Θα μπορούσες να μας κάνεις paste το κείμενο που γράφεται σε αυτό το thread, μιας και θέλει να κάνεις log in στο συγκεκριμένο forum?

Ευχαριστώ!

Βεβαιως, αν και υπαρχουν και εικονες που αξιζουν τον κοπο να τις δει οποιος ενδιαφερεται...

My friend Jon picked up a new XTZ the other day and yesterday we put the bike on the dyno to see what we could figure out to unleash some more power from the bike.

We fitted a PCIII from his previous XT660R, loaded a zero map to allow the bike to run on the default ECU fuel settings and I gave the bike a few runs until I started getting consistent HP figures.

Note, before people ask why the dyno numbers are low, please note that I run my Dynojet dyno at around 4500 ft above sea level and it is set up to measure torque in Ft-lbs, not NM. It seems to be a common problem with Dynojet dynos at this altitude to not compensate correctly, so if you want to know how much the HP and torque figures will be at close to sea level altitude, add 10 to 12% to my dyno figures. The correct way to do it is to take my HP figures and divide it by 0.9 to 0.88.

The 1st question we had was how this bike's HP and torque output compares to that of a stock XTR's. The dyno run below shows the difference between a stock XT660R and the new XT660Z. Both bikes where brand new with less than 300km's on the clock. The XTZ is the blue line and the XTR red.

As you can see, there is almost no difference in power output between the two. Only around 0.8HP difference at peak, so it is very safe to say that they deliver the same HP in stock form. Actually, in this case the XTZ was slightly better. As said earlier, take my dyno's 37.33HP / 0.88 and you get around 42HP from both bikes.

Next we made a custom PCIII map for the stock XTZ to see how much the fuel mapping would change power output. PLEASE NOTE THE FOLLOWING. The XTZ is running a bit lean (around 14:1 A/F Ratio) in the low to mid RPM ranges when you use less that 60% throttle. Then after 60% it tends to run rich, meaning lower than 13:1 A/F ratio. I strongly suggest that you do not install an aftermarket filter or exhaust without a PCIII or other fuel device.

Below is a dyno run showing the HP gains from the PCIII and a custom map that I built for the bike. Nothing on the bike was changed. Stock filter and exhaust, snorkel in place.

The PCIII with custom map made a big difference. The bike gained around 2.5HP at peak RPM, meaning it would push out around 45HP if I tested this at sea level. Jon who rode the bike with the new mapping said that the popping backfires under deceleration is much less now and it feels quicker when you accelerate. We checked the acceleration times in 4th gear and the new map helped the bike to accelerate from 2200 to 7200 RPM more than a second faster.

Then we played around with removing the snorkel alone, and we gained yet again, especially midrange power. There is a massive gain by doing this. I am not going to post that run as the stock filter did not fit snugly without the snorkel. I will test the bike again with the DNA filter and stage 2 adaptor this coming week and post the results.

We found another mod that really is going to give the bike a jump in HP, but you will have to wait and see.

More feedback coming soon.

Εν ολιγοις και απ'ο,τι προκυπτει και απο αλλα λεγομενα του, ο εν λογω τυπος πιστευει οτι με μαμα εξατμιση, DNA φιλτρο, PCIII και μετατροπες στην αναπνοη, μπορει να παρει +5 αλογα και με πολύ καλλιτερη αποκριση στο γκαζι. Δινει και μια δυναμομερηση χωρις φιλτρο οπου φαινονται πολυ μεγαλες αυξησεις στην ροπη ιδη απο τις 2500-3000 στροφες.

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    Όλα αυτά για 5 άλογα...?

Πολύ ταλαιπωρία, ρε παιδί μου...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
    Όλα αυτά για 5 άλογα...?

Πολύ ταλαιπωρία, ρε παιδί μου...
    Ναι αλλα με μαμα εξατμιση! +5 αλογα ειναι 12% βελτιωση στην ισχυ σ'αυτην την περιπτωση και πολυ μεγαλη βελτιωση στο 'γκαζερον' το οποιο δεν φαινεται στα νουμερα ενος νταϊνο!

Την παρέλαβα πριν μερικές ώρες κ έκανα την πρώτη μου μικρή βόλτα.

Ω, είναι ωραία στη βροχή!

πσ.Πρόταση για χούφτες;

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	26102009342-.jpg 
Προβολές:	317 
Μέγεθος:	94,0 KB 
ID:	178369

Μεγειές !!!
    Καλοτάξιδη και αγρατζούνιστη !!!
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Γιάννη καλορίζικο και από εδώ!!!

& να το λιώσεις στις βόλτες!!

Παλαιό μέλος
    Μεγειες!!!!

Ντομινίκ Στρος Ταμίας Το avatar του/της peskandritsos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από spiridaus

Την παρέλαβα πριν μερικές ώρες κ έκανα την πρώτη μου μικρή βόλτα.

Ω, είναι ωραία στη βροχή!

πσ.Πρόταση για χούφτες;
    Καλοριζικη και παντα ορθιος!!!

Για χουφτες θα σου ελεγα αν αντεχει η τσεπη να κοιταξεις της μαμας, για κατι φθηνοτερο εμενα μου αρεσουν οι touratech...
    Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!

Ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ Το avatar του/της Anty12
    Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG

Ευχαριστώ!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	xtvstenere-stock.jpg 
Προβολές:	283 
Μέγεθος:	65,8 KB 
ID:	178422
    Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
    ..... και στη σιωπή των χρονομέτρων

Παρόμοια θέματα

1. Maska apo XT 660
    από Primal στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 25/09/2006, 15:51
  2. Βοηθεια για Xt 660 R!!