Μπράβο JIMK7!!!
Ελπίζω να μπορέσω σήμερα να βάλω και εδώ φωτογραφίες αργότερα.
Μπράβο JIMK7!!!
Ελπίζω να μπορέσω σήμερα να βάλω και εδώ φωτογραφίες αργότερα.
μπραβο τζιμ.![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Συγχαρητήρια!!!!
![]()
![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
μπράβο σε όλους!
http://www.moto4fun.gr/online/index....Id=276&lang=gr
Πατέρας με γιο! Φοβερός συναγωνισμός οι δυο τους στη διάρκεια του αγώνα!!Αρχικά δημιουργήθηκε από DrIoannis
...
:a19: :a19: :a19:
Αρχικά δημιουργήθηκε από diakakisnick
Θα ήθελα καταρχήν να ξεκαθαρίσω ορισμένα πράγματα για τα οποία γράφονται.
Είμαι ο Διακάκης ο Νίκος ένας από τους διοργανωτές στο Τυμπάκι.
Διάβασα όλα τα παραπάνω και έχω να πω τα εξής.
Συμφωνώ με τον drIoannis σε όσα γράφει και ειδικά με τον τρόπο που τα γράφει.
Πραγματικά αυτή την φορά η διοργάνωση δεν ήταν καλή και αυτό οφείλετε στο ότι όλο το διήμερο πιεστήκαμε παρά πολύ (λόγο των πολλών αγώνων) και στο λάθος μας την ώρα της εκκίνησης για το οποίο ζητάω συγγνώμη εκ μέρους της οργάνωσης.
Λάθη γίνονται , κανείς δεν είναι τέλειος και πιστεύω ότι μέχρι τώρα σε γενικές γραμμές τα έχουμε πάει αρκετά καλά στους αγώνες που έχουμε διοργανώσει αλλά αυτήν την φορά ήταν μια από τις λίγες φορές που κάναμε λάθη.
Το να κρίνεις κάποιον στην δουλειά του δεν είναι κακό , αντιθέτως είναι ΚΑΛΟ και μόνο έτσι μπορείς να βελτιωθείς ,αλλά το θέμα είναι να το κανείς όμορφα και όχι με τον ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ για εμένα τρόπο που χρησιμοποίησε ο Marinos-GSXR.
Σχετικά με τον gsx1400 , ναι οι αγώνες είναι η δουλειά μου από την οποία κερδίζω κάποια χρήματα ,πολλά από το οποία ξαναπέφτουν μέσα στους αγώνες όπως για συστήματα χρονομέτρησης που στοιχίζουν πάρα πολλά χρήματα ,κερκίδες . κάγκελα και πολλά ,αλλά τα οποία πιστεύω ότι είναι για το καλό όλων μας.
Το να βγαίνουν χρήματα από τους αγώνες που διοργανώνω πιστεύω ότι δεν είναι κακό, ούτε κλέβω κανένα ούτε τρώω το ψωμί κανενός , όπως έχει ο καθένας σας την δουλεία του έτσι κι εμένα αυτή είναι η δουλειά μου και επίσης πιστεύω ότι όλα αυτά που έχουμε κάνει μέχρι τώρα, μόνο καλό έχουν κάνει στον χώρο τις μοτοσικλέτας και του αυτοκινήτου στο νησί μας και όποιος έχει αντίρρηση σχετικά με αυτό ας το γράψει δημόσια και το γιατί φυσικά.
Σχετικά με τον φίλο μου τον JIMK7 (ο οποίος με ξέρει αρκετά) συμφωνώ με αυτά που γράφει αλλά μην ξεχνάει και τους καλούς αγώνες που έχουν που γίνει μέχρι τώρα και είναι οι περισσότεροι νομίζω. (Και για να μην γκρινιάζει την επόμενη φορά θα σχεδιάσει αυτός την πίστα).
Σχετικά με τον ernti δεν έχω ακόμα καταλάβει τι θέλει να πει στην αρχή.
Είδε πουθενά στην αφίσα γραμμένο ότι θα έχει track day? η δοκιμαστικά αυτοκινήτων η μοτοσικλετών?
Δεν νομίζω ότι σας υποχρέωσε κανείς να έρθετε στο Τυμπάκι να δείτε το Σάββατο δοκιμαστικά dragster και gp tuning!!!
Όπως γνωρίζεις ο μηχανοκίνητος αθλητισμός έχει πολλά είδη αγώνων και όλα είναι και πρέπει να είναι σεβαστά από όλους όσους αγαπούν πραγματικά τον μηχανοκίνητο αθλητισμό σε όποια του μορφή υπάρχει.
Ασχολούμαι με την μοτοσικλέτα από πάρα πολύ μικρός , έχω πρωταγωνιστήσει και έχω κερδίσει σε πανελλήνια πρωταθλήματα motocross , supermoto και τώρα τελευταία έχω κολλήσει και με τα street!!! Τι θα έπρεπε να κάνω πριν ασχοληθώ με το street να το βρίζω και αυτό και τους αγωνιζόμενους του όπως κανείς εσύ για το dragster και το gp tuning?
Νομίζω ότι δεν είναι σωστό γιατί κατά πρώτον ασχολούνται αρκετοί άνθρωποι και μαγαζιά με αυτά και κατά δεύτερον είναι και αυτά μηχανοκίνητα σπορ είτε μας αρέσει είτε όχι.
Σχετικά με τον javrar6 θα ήθελα να μου πεις τι είδες? , τι άκουσες? και σχετικά με το αποκορύφωμα που λες ήταν κακό το ότι έδωσαν ένα κύπελλο σε κάποιον που το ζήτησε? και γιατί ένοιωσες μαλάκας? Θα μου πεις να το πάρει με την αξία του !! αν δεν μπορεί να το καταλάβει ο ίδιος μόνος του τότε το κύπελλο δεν έχει καμία αξία γι αυτόν … να είσαι σίγουρος.
Σχετικά με τους χρόνους που λες στο τέλος τι θέλεις να πεις ?Γίνε πιο συγκεκριμένος.
Το ότι έτρεχα κι εγώ (εκτός συναγωνισμού ,δεν μετρούσα πουθενά!!) σε πείραξε ??
Και θα ήθελα πολύ να μάθω ποια είναι τα όλα που περνάνε από το μυαλό σου. Πες συγκεκριμένα πράγματα χωρίς να αφήνεις κενά και ΔΗΜΟΣΙΑ για να μπορεί και ο άλλος να απαντήσει !!!
Εμείς θα συνεχίσουμε να διοργανώνουμε αγώνες όσο καλύτερα μπορούμε και θα βελτιωνόμαστε συνέχεια χρόνο με τον χρόνο γιατί πραγματικά το γουστάρουμε!! , όσο και να μην αρέσει σε κάποιους αυτό…….. …
Περιμένω από όλους σας απάντηση για αυτά που έγραψα και επαναλαμβάνω για άλλη μια φορά ότι λάθη γίνονται και το να λέγονται είναι καλό γιατί βελτιώνεσαι μέσα από αυτά ,αλλά να λέγονται με όμορφο τρόπο
Φιλικά
Νίκος Διακάκης
ορίστε και μερικες φώτο απο τους αγώνες της κυριακής
http://www.proactionracing.gr/index.php?id=201
αδελφε Διακακη ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!
δεν σε γνωριζω προσωπικα αλλα αυτο που εγω βγαζω ως συμπερασμα απο τα γραφομενα σου
ειναι καθαρα μια καταθεση ψυχης!! για το συγκεκριμενο αθλημα!!
νομιζω οτι ολα τα παιδια εχουν μπει στην διαδικασια του να "κριτικαρουν" το συγκεκριμενο γεγονος στο τυμπακι επειδη συναιβει, και ενας απο τους βασικους διοργανωτες εισαι εσυ.
αυτο που ξεχνανε ομως ειναι οτι αν δεν υπηρχες εσυ (και οι υπολοιποι)1ον.δεν θα ειχε συμβει (αγωνας)
και 2ον.δεν θα μπορουσαν να κριτικαρουν (το λεω καλοπροερετα για ολους!!)
η συνθηκες οπως πολυ σωστα λες πιο πανω μπορει να μην ηταν τελειες!!
και αυτο γινεται διοτι οταν προσπαθεις να φτιαξεις αεροδρομιο με "γκασμαδες!!!"
εε, δεν θα ειναι τελειο το εργο!! θελω να πω δηλαδη πως με buget προσωπικο, και αδιαφορια αλλων....!!
υψηλοτερων στην κλιμακα των αγωνων!! παλι καλα που γινεται τετοιο event απο προσωπικο μερακι περισσοτερο και το διασκεδαζουν ολοι!!
ειναι πολυ βασικο για μενα προσωπικα να υπαρχουν ανθρωποι σαν και εσας!!
διοτι ετσι οσοι αγαπανε το αθλημα ως αγωνιζομενοι και ως θεατες εχουν την ευκαιρεια
να το ζουν ολοι και να το απολαμβανουν ως πραγματικοτιτα!! και οχι μονο να τα βλεπουμε
απο την τηλεοραση!!! και να προσπαθουμε να φανταστουμε πως ειναι αυτο το "πραγμα"
οσο "πρωτογονο!!" και αν ειναι το δικο μας event μπροστα στα ξενα κρατη!!
απο την αλλη βεβαια καλα κανουν απο το εδω φορουμ τα παιδια και οσοι αγωνηστικαν
και καταθετουν τα "παραπονα τους" διοτι ετσι βοηθανε και εσας να δειτε "λαθη"
που απο την ενταση της διοργανωσης δεν τα προσεξατε!!
ευχομαι να ειστε "ακουραστοι" και να συνεχισεται να διοργανωνεται τετοια event!!
γιατι πανω απο ολα υποθετω πως το κανεται και εσεις για την μεγαλη αγαπη
που εχουμε ολοι μας και λεγεται ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ!!
Keep Walking!!
:a19: :a19:![]()
ο καλυτερος τροπος να κρατας
το λογο σου ειναι
να μην το δινεις
Για να λέμε την αλήθεια,δεν είμαι και απόλυτα ευχαριστημένος από τους αγώνες στο Τυμπάκι.Πάω σε όλους τους αγώνες στο Τυμπάκιεδώ και 5 χρόνια και η φάση είναι σχεδόν πάντα ίδια.Οι κερκίδες είναι σκουριασμένες,η καντίνα πανάκριβη
{δεν φταίει ο Διακάκης για αυτό}
Αλλά αν δεν ήταν ο Διακάκης δεν θα γινόταν τίποτα από όλα αυτά.Και πάλι καλά να λέμε που γίνονται αγώνες.Ένα μεγάλο μπράβο στον Διακάκη,που παρόλου σε κάθε αγώνα ακούει συνέχεια αρνητικά από αγωνιζόμενους,και λίγους θεατές,ποτέ δεν έχει παρατήσει την ιδέα αγώνων στο Τυμπάκι.Θα πείτε δουλεία του είναι.Ε αν πραγματικά δεν του άρεσε θα μπορούσε κάλλιστα να γίνει διοργανωτής beach party,και να βγάζει πολλά παραπάνω λευτά
Απλά πιστεύω λίγο feedback το χρειάζεστε.Άντε,και εις ανώτερα:smilea: