Δεν εχω ακουσει κ τα καλητερα αλλα υπαρχουν κ αρκετα τεστ σε περιοδικα που λενε οτι του καθενα του αρεσει βεβαια διαφορετικο στυλ μηχανης enduro.Opoτε οι γνωμες θα ειναι διαφορετικες.Πρεπει να κανεις τεστ ride k ton ανταγωνισμο.
love will save the planet,hate is a good start.
Κ γιατι δεν περνεις ενα ΚΤΜ να γουσταρεις...???
Που εχει κ παραδωσει στον χωρο???
Τωρα BMW και χωματινο,δε μου καθεται και πολυ καλα...![]()
E einai ομορφο ,παιζει κ η προσφορα , ειναι κ BMW δυπορτη .Στο τεστ βγηκε το husamberg απιστευτα καλητερο.Ψαξε υπαρχουν τεστ.
http://www.enduro.gr/index.cfm?Actio...01=1&CPiD=3585
Με BMW και χωμάτινο σε ελληνικό έδαφος νίκησε ο κύριος...
Κ η ΚΤΜ πρεπει να εχει καλες προσφορες νομιζω...Αρχικά δημιουργήθηκε από MAG/FMX
E einai ομορφο ,παιζει κ η προσφορα , ειναι κ BMW δυπορτη .Στο τεστ βγηκε το husamberg απιστευτα καλητερο.Ψαξε υπαρχουν τεστ.
Περι ορεξεως κολοκυθοπιτα...
Ολα καλα ολα αυτα, το εχω ψαξει λιγο και ολοι γραφουν οτι ειναι πολυ κοντα στον ανταγωνισμο, αν προσθεσεις και οτι ειναι 2 χιλιαρικα κατω απο τον ανταγωνισμο (3 χιλιαρικα με το κιτ που παιρνεις δωρο) νομιζω οτι ειναι καλη προσφορα, σε αυτα τα λεφτα μονο μεταχειρισμενο παιρνω, οποτε αναμεσα toυς προτιμω το καινουριο και ας μην ειναι δοκιμασμενο. Ας μην ξεχναμε οτι ειναι και BMW οτι αυτο σημαινει.
Α οσο για το ΚΤΜ πηρε φιλος μου το EXC 450 περυσι εκανε 300χλμ και το πηγε πισω για αλλαγη μοτερ![]()
Δεν εχει σημασια φιλε μου , εχει ΚΤΜ ομως.Γιατι χρηση το θες το εντουρο?????
Κ εμενα φιλος μου του εχει φαει την παναγια και δεν εχει κανει κιχ...Αρχικά δημιουργήθηκε από ttastsok
\
Α οσο για το ΚΤΜ πηρε φιλος μου το EXC 450 περυσι εκανε 300χλμ και το πηγε πισω για αλλαγη μοτερ![]()
![]()
Δεν εχει να λεει κατι αυτο....
ο Salminen θα πήγαινε και με virago... για enduro...
Πάντως στο λουτράκι στα τεστ ride του ΜΟΤΟ κανείς δεν ειπε μια καλη κουβέντα για το συγκεκριμένο bmw...
Δυστυχως το συγκεκριμένο μηχανάκι σε άπειρο αναβάτη ειναι μια απελπισία.... ειλικρινά το θεωρώ αποτυχία αλλα δε παραμένει να ειναι η 1η προσπάθεια της bmw για enduro ...ισως σε μερικά χρόνια![]()
Somewhere in my soul
there’s always Rock ‘n’ Roll.
Yeahhh..
Ενταξει μωρε εξαρτατε κ τι χρηση θα κανει το παληκαρι.Ενταξει το συγκριναν κ με κατι αλλα τερατα, τι να σου κανει κ αυτο.Αν κ ειμαι σιγουρος οτι την προσφορα θα στην φανε σιγα σιγα τα service.
Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Κ εμενα φιλος μου του εχει φαει την παναγια και δεν εχει κανει κιχ...![]()
Δεν εχει να λεει κατι αυτο....
Επειδη βγαινω χρονια στα βουνα δεν εχω δει κανα Ιαπωνικο να χτυπαει στα 300χλμ. Σιγουρα τα Ευρωπαικα ειναι καλυτερα στημενα αλλα μερικες φορες επιφυλασουν εκπληξεις ακομη και με σωστη συντηρηση. Βεβαια αν ειχε η ΚΤΜ μια τετοια προσφορα μαλλον δεν θα το συζηταγα.
Η χρηση του θα ειναι μονο βουνο:smilea:
Αρχικά δημιουργήθηκε από MAG/FMX
Ενταξει μωρε εξαρτατε κ τι χρηση θα κανει το παληκαρι.Ενταξει το συγκριναν κ με κατι αλλα τερατα, τι να σου κανει κ αυτο.Αν κ ειμαι σιγουρος οτι την προσφορα θα στην φανε σιγα σιγα τα service.
Δηλαδη θες να πεις οτι το BMW εχει πιο συχνα σερβις απο τα υπολοιπα της κατηγοριας;
Δε ξερω πιο συχνα.Πιο ακριβα απο yamaha σιγουρα κ γενικα oi αντιπροσωπιες ειναι καπως.
Το ιαπονεζικο τοπαω σε εναμαστορα καλο της γειτονιας κ ξηγιεται σπαθι , το ιδιο κ φιλοι μου με 426 κ wrf 450.Ta ευρωπαικα αναγκαστικα σε εξουσιοδοτημενο θα τα πας κ να τα περιμενεις ολα.