Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 15

Θέμα: Και Ναξο ειναι ωραια

Ωραία... αυτιά!!! Το avatar του/της pepenaxos1

Και Ναξο ειναι ωραια

Παιδια η Ναξος εχει να προσφερει πολλα. Αμετρητα χωρια, αψογες παραλιες και ωραιες ανηφοριες στην ενδοχωρα...

γιατι........ Το avatar του/της bartlal
    θα συμφωνήσω. και χωμα εχει, και τεραστιες παραλιες, με μεγαλη ποικιλια, και beach bars, και ΠΟΛΥ καλο φαγητο.. αχ! ωραια ηταν!...
    :a29: just ME, MYself & Bart . + _ :a29:
    :-Q
    H κλίκα μου!!!

Και εδώ μέλος είμαι ??? Το avatar του/της wizzy
    Ειδικά στον Άγιο Προκόπιο είναι πολύ ωραία. Φοβερή παραλία και όμορφος κόσμος.
    Δεν το βαρέθηκα ποτέ αυτό το νησί

gourou
    pepe μη το φωνάζεις, η Νάξος είναι για τους λίγους και για τους ψαγμένους...η μάζα πάει Μύκονο και Σαντορίνη

εμ βέβαια τί θα έλεγα με μάνα Απειραθιώτισα και πατέρα Φιλοτίτη!
    s..
    My owner's manual says it isn't safe to ride the bike at high speeds, but after much testing, I found that statement is not neccesarily true.

...I remember hearing a story about Miguel DuHamel and his brother bitching to their dad that their bikes were too slow and that they weren't competitive in a race series.. Yvon's response; " Then why are you braking so damned early?"

www.fireblades.org

Αρχικά δημιουργήθηκε από sporky
    pepe μη το φωνάζεις, η Νάξος είναι για τους λίγους και για τους ψαγμένους...η μάζα πάει Μύκονο και Σαντορίνη

εμ βέβαια τί θα έλεγα με μάνα Απειραθιώτισα και πατέρα Φιλοτίτη!
    s..
    Μεγαλε! πατριδα και απο καλο τζακι! και εγω καταγωγη απο Απειρανθο εχω, απο την μανα μου και ο πατερας μου Ιταλος, γιαυτο και το ονομα.

Καλες διακοπές και αν στην Ναξο τοτε ακομα καλυτερες...!

φοβερο μερος....εμενα μου αρεσε ο κουρος(ετσι νομιζω λεγεται μιας και πανε 4χρονια)αχ καλα ητανε..........
    ......''Only a Biker knows why a dog sticks his head out of a car window.'' ............
    "μοτοσυκλετα"..
    η μαγεια του μεγαλου ρισκου για ενα ονειρο που μονο εσυ βλεπεις......

Αρχικά δημιουργήθηκε από siokatas

φοβερο μερος....εμενα μου αρεσε ο κουρος(ετσι νομιζω λεγεται μιας και πανε 4χρονια)αχ καλα ητανε..........
    εννοεις μια συγκεκριμενη κρεπα στην κρεπερι στην δεξια ακρη του λιμανιου? :rotflmao:
    H κλίκα μου!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
    εννοεις μια συγκεκριμενη κρεπα στην κρεπερι στην δεξια ακρη του λιμανιου? :rotflmao:
    οχι κουρο λεω ενα μερος στο πισω μερος του νησιου....κρεπερη ε?τι μου θυμησες τωρα θυμαμαι κατι τρελες μασες σε μια κρεπερη κοντα στο λιμανι αλλα δεν θυμαμαι το ονομα.....
    ......''Only a Biker knows why a dog sticks his head out of a car window.'' ............
    "μοτοσυκλετα"..

Αρχικά δημιουργήθηκε από siokatas
    οχι κουρο λεω ενα μερος στο πισω μερος του νησιου....κρεπερη ε?τι μου θυμησες τωρα θυμαμαι κατι τρελες μασες σε μια κρεπερη κοντα στο λιμανι αλλα δεν θυμαμαι το ονομα.....

To bikini i to Sugar?

δεν θυμαμαι ονομα..
    "μοτοσυκλετα"..

ΝΑΞΟ ΠΑΩ ΚΑΙ ΓΩ ΦΕΤΟΣ.
    ΑΓ.ΠΡΟΚΟΠΙΟ ΕΧΩ ΚΛΕΙΣΕΙ. ΓΙΑ ΡΙΧΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΕΣΕΙΣ ΟΙ "ΝΤΟΠΙΟΙ"
    ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ....!!!

για φαγητο θα πας στον αγ. προκοπιο (ή μηπως αγια αννα? pepenaxos1 βοηθειααααααα) στο μαγαζι ΓΟΡΓΟΝΑ... δεν σε βλεπω να ξεκολας αρκει να μην κανεις το λαθος να παραγγειλεις πολλα πιατα. τα πιατα και οι μεριδες ειναι τεραστιες. καποια φορα να παραγγειλεις σνιτσελ... ειναι σε μεγεθος Α4 σελιδας!!!!!
    H κλίκα μου!!!

για φαγητο θα πας στον αγ. προκοπιο (ή μηπως αγια αννα? pepenaxos1 βοηθειααααααα) στο μαγαζι ΓΟΡΓΟΝΑ... δεν σε βλεπω να ξεκολας αρκει να μην κανεις το λαθος να παραγγειλεις πολλα πιατα. τα πιατα και οι μεριδες ειναι τεραστιες. καποια φορα να παραγγειλεις σνιτσελ... ειναι σε μεγεθος Α4 σελιδας!!!!!
    Συμφωνω Bart, απολυτα! Πλακα εχει η Κουλα που παιρνει παραγγελιες ε??? με τα μπλοκακια παραγγελιων ματσο στο χερι της να τρεχει σαν τρελλη!! Χε χε χε! .Αλλα και διπλα, στο Φαρο αλλα και απεναντι απο γοργονα, στου Γιαννη, καλα ειναι. Και μετα το δειπνο ενα ωραιο Mojito στο Island μπροστα στο λιμανακι, με μουσικουλα πρωτη!!! Το Island το εχει ενας πολυ καλος φιλος με πολλη μουσικη στα ραφια του και φοβερη ατμοσφαιρα (ειναι ο κιθαριστας των C-REAL). Απο παραλιες??? Αλλο τιποτα, ορεξη ναχει κανεις να παει παντου, απο νοτια μεχρι βορεια και απο ανατολικα μεχρι δυτικα, εχοντας ομως υποψη οτι οι ασπρες παραλιες παιζουν νοτιο δυτικα, ητοι Αγιος Προκοπιος, Αγια Αννα, Πλακα, Μικρη Βιγλα, Καστρακι, κλπ...
    Δρομοι μετριοι και... προσοχη στους ιθαγενεις οδηγους (τρακτεριτζηδες, Ντατσουνακηδες, νταλικιερηδες, ταξιτζηδες και ολα τα συναφη ειδη) γιατι το διπλωμα το εχουν παρει μεσω αλληλογραφιας με συνοπτικες διαδικασιες...
    Και αν μπορω να φανω χρησιμος με συμβουλες κλπ ρωτηστε για μενα... ολο και καποιος με ξερει... ε! κι αν δεν θελετε, κανα ποτακι παρεα το πινουμε ολοι μαζι

Καλες διακοπες
    :smilea: :smilea::rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από pepenaxos1
    Συμφωνω Bart, απολυτα! Πλακα εχει η Κουλα που παιρνει παραγγελιες ε??? με τα μπλοκακια παραγγελιων ματσο στο χερι της να τρεχει σαν τρελλη!! Χε χε χε! .Αλλα και διπλα, στο Φαρο αλλα και απεναντι απο γοργονα, στου Γιαννη, καλα ειναι. Και μετα το δειπνο ενα ωραιο Mojito στο Island μπροστα στο λιμανακι, με μουσικουλα πρωτη!!! Το Island το εχει ενας πολυ καλος φιλος με πολλη μουσικη στα ραφια του και φοβερη ατμοσφαιρα (ειναι ο κιθαριστας των C-REAL). Απο παραλιες??? Αλλο τιποτα, ορεξη ναχει κανεις να παει παντου, απο νοτια μεχρι βορεια και απο ανατολικα μεχρι δυτικα, εχοντας ομως υποψη οτι οι ασπρες παραλιες παιζουν νοτιο δυτικα, ητοι Αγιος Προκοπιος, Αγια Αννα, Πλακα, Μικρη Βιγλα, Καστρακι, κλπ...
    Δρομοι μετριοι και... προσοχη στους ιθαγενεις οδηγους (τρακτεριτζηδες, Ντατσουνακηδες, νταλικιερηδες, ταξιτζηδες και ολα τα συναφη ειδη) γιατι το διπλωμα το εχουν παρει μεσω αλληλογραφιας με συνοπτικες διαδικασιες...
    Και αν μπορω να φανω χρησιμος με συμβουλες κλπ ρωτηστε για μενα... ολο και καποιος με ξερει... ε! κι αν δεν θελετε, κανα ποτακι παρεα το πινουμε ολοι μαζι

Καλες διακοπες
    :smilea: :smilea::rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    δεν νομιζω οτι μπορει να παει καποιος και να το μετανιωσει. μεγαλο νησι με μεγαλη μποικιλια παραλιων, φθηνα, καλο φαγητο... μειονεκτημα (τουλαχιστον για τοτε που ειχα παει εγω δηλαδη το 2001) ειναι οτι δεν εχει και την τρελλλη εντονη νυχτερινη ζωη. για τετοιες καταστασεις πατε σε αλλα νησια...
    σωραια Ναξος...
    H κλίκα μου!!!

δεν νομιζω οτι μπορει να παει καποιος και να το μετανιωσει. μεγαλο νησι με μεγαλη μποικιλια παραλιων, φθηνα, καλο φαγητο... μειονεκτημα (τουλαχιστον για τοτε που ειχα παει εγω δηλαδη το 2001) ειναι οτι δεν εχει και την τρελλλη εντονη νυχτερινη ζωη. για τετοιες καταστασεις πατε σε αλλα νησια...
    σωραια Ναξος...

Οντως ετσι ειναι... Για πραγματικο clubbing κουβεντα δεν γινεται.., τα δυο κλαμπ που παιζουν ειναι στην Χωρα της Ναξου, το "Ocean Club" και το "Super Island". Περα απο αυτα ομως παιζουν και κατι Cluboμπαρα εδω κι εκει με αρκετα καλη μουσικουλα και πολλα ζουζουνια (καταλαβατε τωρα ε?)
    Μπατσαρια και αλκοτεστ επισης...! οποτε το νου σας παιδες ετσι? Το καλο ειναι οτι αποστασεις απο αλλα νησια (Παρο, Ιο, Σαντορινη, Κουφονησια, Αμοργο) δεν τρομαζουν και ειναι Δελεαρ μια βολτα και αλλου...

Αυτα και αλλα

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι OFF
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF