re ΠΑΠΑΡΑ...την τελευταια φορα που ειδαμε τον παναθηναικο μαζι ειδες να παθιαζομαι? αφου ξερεις οτι απο περυσι δεν πολυ ασχολουμαι...οταν φυγει ο τενκατε βλεπουμε :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
ρεεεεεεεε θα με τρελλανεις???πριν σου βαλω τις δηλωσεις του Κουτσιανικουλι μου εβαλες ολες τις δηλωσεις απο πλευρας Παοκ ζητοντας να δουμε που διαμαρτυρονται...ναι η οχι...???ξαναλεω...απο την tv που το ειδα δεν μου φανηκε για πεναλντυ...ο μικρος λεει οτι ειναι....δεν ξερω αν εκρινε τον αγωνα...σπρωξιμο τρελλο υπερ σας δεν ειδα (γιατι μαλλον δεν το χρειαστικατε)...απο την στιγμη που λες οτι θα σας πανε καροτσακι αναρωτιεμε γιατι παθιαζεσε και ασχολησε ακομα μαζι τους...εγω για εναν πιο απλο λογο εχω παψει να ασχολουμαι ενεργα...ποσο μαλλον αν μου εκαναν αυτο που σιχενομαι...να πρεπει ντε και καλα να κερδισω...
βαζελια προς τιμην σας διαβαζω οτι δεν γουσταρετε αυτο το σπρωξιμο που γινετε...ποσο μαλλον οταν καποιοι αλλοι στην θεση σας κρυβοντουσαν πισω απο το δαχτυλο τους λεγοντας για πετρινα χρονια και λοιπες παπαριες...στο τελος και να μην πανυγυρισετε το φετινο πρωταθλημα θα αλλαξει κατι???μια απο τα ιδια...ευτυχως που υπαρχει και η Nova....
![]()
οι δηλωσεις που σου εβαλα εγω εχουν να κανουν με το οτι παραγοντες-προπονητες μιας ομαδος ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ οτι αδικηθηκαν.
και εσυ μου παραθετεις δηλωση ενος ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥ σε ανατροπη παικτη....ακομα δεν καταλαβαινεις την διαφορα??
το ειπαμε μια να το πουμε παλι.
δυστηχως!!!! δεν υπαρχει γιατρεια για το ελληνικο ποδοσφαιρο....και αν υπαρξει θα ειναι σε πολλα χρονια απο τωρα.
οποτε απλα δεχομαστε αυτο που γινεται και χαβαλεδιαζουμε.
θα ""πανηγυρισουμε"" καποια πρωταθληματα εμεις, καποια ο γαυρος (εσεις ετσι και αλλιως δεν προκειται να παρετε![]()
) και παει λεγοντας.