χαρτογραφηση...απο κει και περα μιλαει η τσεπη σου...
χαρτογραφηση...απο κει και περα μιλαει η τσεπη σου...
frankly my dear, i dont give a damn...
Αυτη τωρα τελευταια δε βαζει γλωσσα (ευρω) μεσα, οποτε πρεπει να της το βουλωσω λιγο!![]()
Αν θες στειλε με πμ ενα τηλ για να τα πουμε απο κοντα! Αν καταλαβα καλα πρεπει να εχεις συνεργειο!
ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ ΝΑ ΒΛΕΠΩ SUPERSPORT ΕΞΩ ΑΠΟ ΚΑΦΕTEΡΙΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΠΙΣΤΕΣ!!!
Λογιστής είναι ο άνθρωπος ρεΑρχικά δημιουργήθηκε από panjimnakos
Αυτη τωρα τελευταια δε βαζει γλωσσα (ευρω) μεσα, οποτε πρεπει να της το βουλωσω λιγο!![]()
Αν θες στειλε με πμ ενα τηλ για να τα πουμε απο κοντα! Αν καταλαβα καλα πρεπει να εχεις συνεργειο!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
μωρε pm σου στειλα αλλα μεταξυ μας προκοψες...Αρχικά δημιουργήθηκε από panjimnakos
Αν θες στειλε με πμ ενα τηλ για να τα πουμε απο κοντα! Αν καταλαβα καλα πρεπει να εχεις συνεργειο!καφε να πιουμε,αλλα μην μπλεξεις...και ναι ειμαι λογιστης...
![]()
Για Β-King μπορούμε να κάνουμε τίποτα;
Μπορούμε να το συζητήσουμε;
Αν θες στείλε ένα π.μ με το πού μπορώ να σε βρω.![]()
Όλες οι μνήμες είναι ίχνη δακρύων.
Jurobei Chikanatsu
μπορουμε αν το αλλαξεις με hayabusa...οχι δεν κανω πλακα...απλως δεν αξιζει τον κοπο...εκτος αν εχεις τοσο κολλημα με το συγκεκριμενο οποτε αλλαζει το θεμα...αλλα και παλι πολλα τα εξοδα για αποτελεσμα μετριο με τα δικα μου δεδομενα...Αρχικά δημιουργήθηκε από bonepeeler
Για Β-King μπορούμε να κάνουμε τίποτα;
Μπορούμε να το συζητήσουμε;
Αν θες στείλε ένα π.μ με το πού μπορώ να σε βρω.![]()
επισης εχεις pm...
Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
μπορουμε αν το αλλαξεις με hayabusa...οχι δεν κανω πλακα...απλως δεν αξιζει τον κοπο...εκτος αν εχεις τοσο κολλημα με το συγκεκριμενο οποτε αλλαζει το θεμα...αλλα και παλι πολλα τα εξοδα για αποτελεσμα μετριο με τα δικα μου δεδομενα...
επισης εχεις pm...![]()
![]()
![]()
Είμαι απίστευτα πορωμένος με το μηχανάκι.
Εκτός των άλλων έχω δώσει αρκετά χρήματα για το bling του μοτεριού.
Μέχρι και ledάκια σε διάφορα σημεία σκέφτομαι να βάλω.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
Jurobei Chikanatsu
μωρε καλα κανεις...περι ορεξεως ουδεις λογος...αλλα...μιλαμε για 155 αλογα μηχανακι,με διαφορες σε κεφαλη,ψεκασμο,εγκεφαλο...για να παει 200 και να παρει λιγο τα ποδια του θελει πολυ πραμα...ενω το μπουσα παει τοσα μονο με μια ροϊκη...Αρχικά δημιουργήθηκε από bonepeeler
![]()
![]()
![]()
Είμαι απίστευτα πορωμένος με το μηχανάκι.
Εκτός των άλλων έχω δώσει αρκετά χρήματα για το bling του μοτεριού.
Μέχρι και ledάκια σε διάφορα σημεία σκέφτομαι να βάλω.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
και αμα του bonepeeler φοράει ήδη κεφαλή απο hayabusa???
πουλησε του την πρωτα...Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
και αμα του bonepeeler φοράει ήδη κεφαλή απο hayabusa???![]()
σουρωμένη θα ΄σαι κόρη μου .....Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
πουλησε του την πρωτα...![]()
η δικιά μου είναι limited edition...
απλά του bonepeeler, μου θυμίζει κάποιο που φορούσε κεφαλή απο busa ....
Δε φοράει κεφαλή από Busa.
Jurobei Chikanatsu
Για να καταλαβω...αν στα 200 αλογατα παιρνει τα ποδια του, στα ποσα τρεχει κιολας?????Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
μωρε καλα κανεις...περι ορεξεως ουδεις λογος...αλλα...μιλαμε για 155 αλογα μηχανακι,με διαφορες σε κεφαλη,ψεκασμο,εγκεφαλο...για να παει 200 και να παρει λιγο τα ποδια του θελει πολυ πραμα...ενω το μπουσα παει τοσα μονο με μια ροϊκη...![]()
:rotflmao:
![]()
![]()
![]()
...next thing you know, they'll take my thoughts away...
KTM RC8
Moto Guzzi V85TT
SYM Symphony ST 125
απο 230 και πανω θεωρειται γρηγορο..Αρχικά δημιουργήθηκε από cosgili
Για να καταλαβω...αν στα 200 αλογατα παιρνει τα ποδια του, στα ποσα τρεχει κιολας?????
:rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
απο 230 και πανω θεωρειται γρηγορο..![]()
φτοουυυ..... για 2 αλογάκια ρε πστ μου πέφτω κατηγορία ...![]()