Me σκοτωνεται παω να δω με σας που εμπλεξα.......![]()
Me σκοτωνεται παω να δω με σας που εμπλεξα.......![]()
love will save the planet,hate is a good start.
Νά και η φωτό.Αρχικά δημιουργήθηκε από rizlaaa
Παιδιά να κάνω μια ερώτηση αν ξέρει κάποιος να απαντήσει.
Ενα ταμπελάκι που έχει το μπουφάν, το οποίο όμως για να το δείς πρέπει να βγάλεις την επένδυση και γράφει made in china, τι μπορεί να σημαίνει;
Οτι το ταμπελάκι είναι κινέζικο, ή ότι ράφτηκε στην κίνα το μπουφανάκι.
![]()
500 ??Αρχικά δημιουργήθηκε από MAG/FMX
Κανεις με REVIT CAYENE PRO==== Mηπως αυτο που κανει 500ε κανει το παληκαρι παντελοσαδιαβροχο.
360 το πήρα απο fcmoto.com , ας σοβαρευτούμε![]()
Δεν το έχω δοκιμάσει σε δυνατή βροχή για πολύ ώρα. Σε φυσιολογική βροχή και για κάνα 20λεπτο το μπουφάν παπάριασε εντελώς απο έξω αλλά απο μέσα δεν πέρασε τίποτα. Τώρα σε περισσότερη βρόχα δεν ξέρω τι θα έκανε ...
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
Ωχ ρε μαγκες εμενα εχει ενα σημιωμα κ λεει οτι το ραψε πουτανακι κινεζακι........ωχ εχει κ το ονoμα της Μονικα Lee
China και εσυ???:hypnotize :hypnotize :hypnotizeΑρχικά δημιουργήθηκε από MAG/FMX
Ωχ ρε μαγκες εμενα εχει ενα σημιωμα κ λεει οτι το ραψε πουτανακι κινεζακι........ωχ εχει κ το ονoμα της Μονικα Lee
Που το βρικανε το καγκουρο ρε συ εκει περα???![]()
![]()
Καλα ρε σας πιασανε κοτσους ή μου φαινεται...???
Περα απο την πλακα δεν γνωριζω,οποτε δε λεω τιποτα...![]()
Λοιπον εγω κ με τα δυο δερματινα που εχω δεν εχω μουσκεψει κ ειδικα με το δαινεσε.
Το μονικα μου που αγοραστηκε απο την αντιπροσωπεια της ελλαδας λεει δυστυχως η ευτυχως made in BOSNIA
Ούτε εγώ έχω πρόβλημα με τήν Dainese αγαπητή φίλη. Απλά το πήρα γιατί οι δύο στους τρείς, μού πρότειναν αυτή την μάρκα. Δυστυχώς ούτε με την dainese μπορώ να μιλήσω απευθείας λόγω ότι δεν κατέχω καλά αγγλικά, ίσως πόσο μάλλον ιταλικά.Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
Έχω ένα dainese εδώ και 5 χρόνια νερό δε μου έχει βάλει ποτέ, απλά το έχω αισθανθεί δροσερό και το μόνο που μου είχε μουσκέψει μια φορά είναι στη μανσέτα του μανικιού που δεν έχει αδιαβροχοποίηση διότι ήμουν χωρίς γάντια. Τα γάντια μου είναι της ίδιας εταιρείας και όταν τα στύβω βγάζουν νερό αλλά το χέρι μου πάντα στεγνό είναι. Πάντως όταν αγόρασα από τον Ιταλό γάντια και μέσα σε μια μέρα μου άνοιξαν οι ραφές που έδωσε άλλα.*
Ο κολλητός μου πήρε από τη γνωστή αποθήκη μπουφάν dainese d-dry το οποίο του έβαλε νερό κια άλλος φίλος που έχει το ίδιο μπουφάν αλλά το πήρε από τον Ιταλό δε του βάζει.
Μήπως θα έπρεπε να το είχες απαιτήσει από τον μαγαζάτορα, μήπως να μιλήσεις με τον επίσημο αντιπρόσωπο για το πρόβλημα που έχεις??
Μήπως το μπουφάν σου τρώει λίγο μπανάνα??![]()
Ίσως έχουμε υπερτιμίσει τη Dainese και την κάθε Dainese και γι αυτό κάνουν ότι θέλουν. Σαφώς υπάρχουν μπουφάν κι από άλλες εταιρείες εξίσου καλά και πιο οικονομικά
![]()
Εγώ πάντως Dainese θα ξαναπάρω .......(κολλημένη)
Ομως ένα mail μπορώ να το παλέψω να το στείλω. Ομως αφού εξαντλήσω όλες τις δοκιμές πρόσβασης νερού στα μανίκια.
Φαντάζομαι όταν λές ότι σου έμπασε στήν μανσέτα, θα εννοείς το τελείωμα κάτω κάτω. 1-2 εκατοστά.....ε;
Οχι για αυτό που λέω εγώ 8 - 9 εκατοστά...![]()
Re ολη η nike στη κινα φτιαχνεται κ ολοι οι ικοι μοδας.Τα δερματα ειναι απο αλλου αλλα στη κινα τα ραβουν.Μετα οι κινεζοι κλεβουν τα υφασματα τα περισεματα , κλεβουν κ τα σχεδια κ φτιαχνουν δυο ποιοτητες μαιμουδες.1 Τα σωστα σχεδια κ υφασματα κ 2 τα σωστα σχεδια κ αλλα υφασματα.
Είδατε παιδιά..... σιγά σιγά το κουβάρι ξεδιπλώνει.. Ετσι πάμε δυνατά.![]()
Μα λέω και εγώ.
Δέν είναι δυνατόν να έχουν βγάλει στολές για αστροναύτες να πηγαίνουν στο φεγγάρι,
και μήν μπορούν να βγάλουν ένα αδιαβροχάκι που να αντιστέκεται στα καιρικά φαινόμενα.![]()
Το αλλο μου δαινεσε καλοκαιρινο.Λεει made in Tynisia.
Να γιατί (ίσως) λείπουν τα 10 εκατοστά απο τα μανίκια.Αρχικά δημιουργήθηκε από MAG/FMX
Re ολη η nike στη κινα φτιαχνεται κ ολοι οι ικοι μοδας.Τα δερματα ειναι απο αλλου αλλα στη κινα τα ραβουν.Μετα οι κινεζοι κλεβουν τα υφασματα τα περισεματα , κλεβουν κ τα σχεδια κ φτιαχνουν δυο ποιοτητες μαιμουδες.1 Τα σωστα σχεδια κ υφασματα κ 2 τα σωστα σχεδια κ αλλα υφασματα.![]()
Γιατί αν φάς απο 10 εκατοστά σε κάθε μανίκι, στα 10 μπουφάν το ένα είναι δώρο.:wacko:
Mαde in leei h designed.Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Εμενα το colori μου παντως ειναι made in GREECE![]()
![]()
![]()
Γιατι το revit moy to panteloni λεει designed in Netherlands.
Ayto ισως ειναι πονηρια γιατι αλλο made in =δηλ παρασκευαστικε στην
κ αλλο desighned in =δηλ σχεδιαστηκε στην
made in λεειΑρχικά δημιουργήθηκε από MAG/FMX
Mαde in leei h designed.
Γιατι το revit moy to panteloni λεει designed in Netherlands.
Ayto ισως ειναι πονηρια γιατι αλλο made in =δηλ παρασκευαστικε στην
κ αλλο desighned in =δηλ σχεδιαστηκε στην![]()
![]()
![]()
Την ξερω και την προσεχω αυτη την διαφορα...
Το κανουν κ στα ποδηλατα αυτο...![]()
![]()
![]()
Παντως οταν πηγα να τσακωσω το colori dylan .Eixe eνα περιεργο συμπυκνμενο υφασμα τραχυ
, φενοταν αδιαβροχο αλλα λεω θα σκασω με αυτο.........