@βυρωνα +1000
@βυρωνα +1000
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Άν είναι μικρή η διαφορά απο τα φθηνά μαγαζιά της Ελλάδας δεν νομίζω ότι αξίζει να μπαίνει κανείς στη διαδικασία του εξωτερικού. Υπαρχουν και σωστοί έμποροι και πρέπει να στηρίζουμε τις σωστές προσπάθειες σε κάθε χώρο. Οι αντιπροσωπείες είναι φυσικά φωτιά.![]()
Δυστυχως ολοι οι Ελληναρες ειναι της αρπαχτης και του γρηγορου πλουτισμου. Απο εκει ξεκιναει το κακο. Δεν γινεται ρε φιλαρακο με ενα μαγαζακι σε καλο ποστο με εξοπλισμο μηχανης να περιμενεις να γινεις ζαμπλουτος. Και ομως το επιδιωκεις, Γιαυτο θα παιρνεις τα 3 και οι συνειδητοποιημενοι θα συνεχισουν να φερνουν απ εξω μεχρι να συμμορφωσεις τις τιμες σου με την παγκοσμια αγορα.![]()
...next thing you know, they'll take my thoughts away...
KTM RC8
Moto Guzzi V85TT
SYM Symphony ST 125
el_hymador...
Φίλε μου προσωπικά δεν πάω καν στα μαγαζιά να δοκιμάσω πλέον. Έχω βρεί τις μετρήσεις (δες τις αγγελίες - εξοπλισμό αναβάτη εδώ , αντίστοιχο δικό μου μήνυμα) και κάνω την αγορά απο ιστοσελίδες ... ΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ η διαφορά της τιμής του εδώ με τον έξω είναι άνω του 20% σε ποσά άνω των 100ευρώ. Διαφορετικά κάνω την αγορά απο Ελλάδα.
Για την ιστορία D-Dry Dainese γάντια απο Πορτογαλία μου κόστισαν ακριβώς 35 ευρώ με μεταφορικά!!!!! Αγορά προ ενός μηνός αυτή.
Εδώ απο όσο γνωρίζω παίζουν κοντά στο 50-60αρικο ή κανω λάθος;
Επίσης ενα σημείο που ψάχνω παιδιά και δεν κάνω πλάκα είναι ΕΔΩ! Στις αγγελίες του χώρου καθώς οι ευκαιρίες είναι πολλές και αν μη τι άλλο οι τιμές είναι καλές απο όλα τα παιδιά.
Τα εδώ καταστήματα συμφωνώ οτι έχουν έξοδα στοκ, εφορίας, υπαλλήλων (όσοι έχουν) κτλ.... Όντως πληρώνουν παραπάνω απο τους έξω... Αλλά αυτό δεν δικαιολογεί το οτι θέλουν με 2-3 πωλήσεις να βγάλουν όλα τα έξοδα του μήνα εις βάρος του αγοραστή. Τα κορόιδα πέθαναν.
Και το παρόν γεγονός δεν αφορά μόνο μοτοσυκλετιστικές αγορές, αλλά πάσης φύσεως αγαθά. Και αν βρεθεί κάποιος που ανοίξει κανά market βασικών αγαθών (βλ. τρόφιμα , είδη καθαριότητος κοκ) και το κάνει φθηνά απο ιστοσελίδα , χωρίς να μειώσει την ποιότητα τους, τότε να είστε σίγουροι οτι πολλοί και σε άλλους χώρους θα φάνε μαύρο.
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
Bridgestone ΒΤ16, best price απο ΄γνωστό' μαγαζί στην Αθήνα; 360 ευρά
Αγορά απο lidsdirect.co.uk ΜΑΖΙ με τα μεταφορικά; 213 λίρες!
Αντε βάλε και 30-40 ευρά η τοποθέτηση
Μόλις παρέλαβα ένα κράνος ...AGV LONGWAY τιμή ελλάδα 180 ευρώ....
130 ευρώ από Αγγλία μαζί με μεταφορικά και με δώρο cleaning kit (τσαντάκι με σπρέυ καθαρισμου ζελατίνας, σπρέι σαμπουάν καθαρισμού κράνους, πανάκια κλπ).......
με το πενηντάρικο που γλύτωσα θα πάρω τα γαντάκια που θέλω....
Οι μόνοι πιο ΗΛΙΘΙΟΙ από τους πολιτικούς, είναι οι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.
Ημαστε , επι των πλειστων, χαμηλομισθοι καταναλωτες, που εχουν πληγεί με τον χειροτερο τροπο απο την οικονομικη κριση.
Οι περισσοτεροι ειναι καταχρεωμενοι σε καρτες κ δανεια, και οταν μιλαμε για 700ε μισθους , ακομα και 50ε ειναι παρα πολλα κ αισθητα , στο τελος του μηνα .
Εχω απλοποιησει την σκεψη κ την λογικη μου σε ενα πολυ απλο συμπερασμα , και οποιος προσβληθηκε - προσβληθηκε ...
Στα @@ μου , στα @@ τα παντα ολα ... Κοιταω την παρτη μου και την τσεπη μου ως καταναλωτης.
Κοιταω μονο το συμφερον μου κ τιποτα αλλο ... μονο την τσεπουλα μου ! Τα λεφτουδακια μου !
Τα ευρακια μου τα πολυαγαπημενα ! Χεστικα για τους εμπορους ... δεν με νοιαζει καθολου !
Τι ειμαι εγω για να συντηρω τους ελληνομαγαζατορες, για το Α Β Γ λογο ??? Αν εχουν προβληματα και δεν βγαινουν , να στραφουν στην κυβερνηση για μειωση φορων , ευνοικοτερους ορους κτλ κτλ κοινως , χεστηκ@ τι θα κανουν ...
Αν ο μονος λογος υπαρξης τους , ειναι για δοκιμαστηρια , ας κλεισουνε τελειως κ χεστηκα κιολας.
![]()
otan anoiksa autin tin sizitisi to ekana gia na deiksw ton entelws xavale tropo pou antimetopizei kapoios apo to eksoteriko ,tis ellinikes times ton antistoixwn proiontwn.....xairome pou polloi exoune tin idies apopseis mazi m.....emeis den tha ''sosoume'' tin ellada me ton na agorasoume akrivotera ena proion apo kapoion ellina empora stin ellada...tha sosoume omws ena palikari pou eksoikonomei xrimata gia kapoia agora,sterontas apo ton eauto tou polla...sto na ependisei me mia agora apo ekswteriko se kaliteri timi....euxaristw poli osous grapsane edw...
Ρε θα με τρελλανετε! (οσοι εχετε αντιθετη αποψη απο την δικια μου) Δεν ειναι οι Ελληνες εμποροι κλεφτες που τα πουλανε οσο τα πουλανε, ειναι οι Ελληνες καταναλωτες κοροιδα που πανε και τα αγοραζουν. Ακριβως η ιδια λογικη με την αποψη, οτι δεν ειναι αλητες οι πολιτικοι, αλλα μ@λ@κες αυτοι που τους ψηφιζουν.
θα πω και εγω κατι για τιμες φιλος στο cbr 1000 pirelli diaplo corsa 3 ρωταει εδω ( Αργος ) 450 ευρο με τοποθετηση, παει κορινθο για το service και τα βαζει στο ιδιο μαγαζι που εκανε το service με 470 ευρο λεει δε βαριεσαι για 20 ευρο πιο πανω δεν πειραζει μια και καλη ολα .
Αλλα ιντερνετικο μαγαζι ελληνικο με εδρα στη καβαλα μας τα εστειλε για αλλη μοτο ιδια λαστιχα 300 ευρο + 40 εδω για περαστικα και ρωταω δεν εβγαλε το μαγαζι που μας τα πουλησε στη καβαλα ? πηρε και το μαγαζι εδω που τα εβαλε 40 ευρο για μιση ωρα αερα .
ο φιλος χτυπαει ακομα το κεφαλι του που τα πληρωσε χρυσα![]()
![]()
το μαγαζι γνωστο στο φορουμ εχω και τα στοιχεια . για φτηνα λαστιχα
για μενα οσο πιο φτηνα τοσο πιο καλα και αν δεν μπορουν να αντεξουν τον ανταγωνισμο να κανουν αλλη δουλεια ( τα πανακριβα μαγαζια ) και μια συμβουλη σε αυτους που πουλανε ακριβα ας αγοραζουν και πουλουν και αυτοι μεσα απο το νετ εμενα δεν πειραζει καθολου αυτο![]()
Νομιζω πια ολοι εχουν στοιχειωδη επαφη με νετ για αγορες κι αν οχι ολοι σιγουρα καποιος φιλος τους θα ξερει .
α οση ωρα εγραφα μου ηρθε στο μυαλο και αλλο ενα ιντερνετικο μαγαζι με αξεσουαρ για μοτο φτηνο με εδρα πατρα .
μαγαζια υπαρχουν αλλα πρεπει να ψαχτει και ο αγοραστης λιγο .
ρε παιδια και τα κανονικα μαγαζια στην αγγλια ειναι πιο φθηνα.και δε μιλαω μονο για εξοπλισμο,γενικα τα μαγαζια ειναι πιο φθηνα αλλα αν μιλαμε για αξεσουαρ,ανταλλακτικα κλπ κλπ ειναι αρκετα πιο φθηνα.δλδ οκ απο το ιντερνετ θα παρεις το κρανος 300 λιρες και απο το μαγαζι θα το παρεις 330!ενω στην ελλαδα η διαφορα ειναι 300 ευρω στο ιντερντ?400 στο μαγαζι!!
The sickness
A good rider has balance, judgment, and good timing. So does a good lover.
ena allo stoixeio pou prepei na eipwthei ,gia mena einai simantiko,einai oti oi gnwseis girw apo proionta twn pwlitwn apo to ekswteriko px aglia einai terasties....kai i simperifora tous APSOGI KAI EPAGELMATIKI....se antithesi me tin ellada pou sta prolegomena katastimata ...oi gnwseis twn pwlitwn einai eleipis...i simperifora APARADEKTI kai eristiki orismenes fores....ifaki kai eirwneia an tous peis kati pou den tous aresei....mporei na lene gia tous aglous ta xeirista ....gia mena einai apsogoi oi anthrwpoi.....morfomenoi....exw na pw ta kalitera.....mporei kapoios na paratirisei videos sto youtube, parousiaseis aksesouar moto apo aglous pwlites se katastimata kai tha katalavei tin diafora...iparxoune kai tetoia...
Έχουν δημιουργήσει μια παιδεία οι άνθρωποι στις μηχανές και στις συναλλαγές τους γενικότερα. Για να μην νομίζουμε ότι είμαστε πάντα το κέντρο του κόσμου... Τώρα μόλις τραβήξανε λεφτά από τη κάρτα μου που τους παρακαλούσα (!) να τα πάρουν γιατί έκαναν λάθος σε μια παραγγελία και μου στείλανε 2 φορές παραπάνω αξεσουάρ όπου αναγνωρίζοντας το λάθος τους δεν θέλανε να πληρωθούνε ούτε τα μεταφορικά. Εξαιρέσεις ωστόσο υπάρχουν πάντα.Αρχικά δημιουργήθηκε από panos77
ena allo stoixeio pou prepei na eipwthei ,gia mena einai simantiko,einai oti oi gnwseis girw apo proionta twn pwlitwn apo to ekswteriko px aglia einai terasties....kai i simperifora tous APSOGI KAI EPAGELMATIKI....se antithesi me tin ellada pou sta prolegomena katastimata ...oi gnwseis twn pwlitwn einai eleipis...i simperifora APARADEKTI kai eristiki orismenes fores....ifaki kai eirwneia an tous peis kati pou den tous aresei....mporei na lene gia tous aglous ta xeirista ....gia mena einai apsogoi oi anthrwpoi.....morfomenoi....exw na pw ta kalitera.....mporei kapoios na paratirisei videos sto youtube, parousiaseis aksesouar moto apo aglous pwlites se katastimata kai tha katalavei tin diafora...iparxoune kai tetoia...
Eδω στην Ελλαδα μας εχουν για εντελως μαλακες και κοροιδα στα αξεσουαρ οι εμποροι,ολοι να αγοραζουμε απο ιστοσελιδες του εξωτερικου, ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΣΤΟΥΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ!!!!!!!
*************** www.motodevils.gr ***************