Απογοήτευση, για ακόμα μία φορά.. Η ώρα είναι 2 και αποφασίζω να ξελαμπικάρω λίγο οπότε παίρνω το κουτί για καμιά βόλτα για να μην ξεσκεπάζω την καλή μου.. Και εκεί που είμαι αφασία και ακούω τζιμάκο.. ααααααχ ευρωωωωωώπη.. ναι.. βλέπω κάτι στη μέση του δρόμουν γυαλίζει αλλά δεν μπορώ να διακρίνω τι είναι.. φτάνοντας πλέον κοντά και με ταχύτητα 50 χλμ.. πλακόνωμαι στα φρένα.. αφού στο άλλο ρεύμα έρχεται αυτοκίνητο και δεν μπορώ να το αποφύγω.. Βάζω αλάρμ, κατεβαίνω και προς έκπληξη μου βλέπω πίσω από αυτόν τον ελαστικό ο θεός να τον κάνει κώνο.. (έναν και μάλιστα ψιλόλιγνο..) μία λακούβα σαν να πεσε μετεωρίτης.. Περιμένω δύο λεπτά εκεί μέχρι να βγάλω σχέδιο δράσης και παρότι παίζω τα φώτα στους διερχόμενους μηχανές - αυτοκίνητα σχεδόν όλοι χαμπαριάζουν προφανώς όταν έχουν φτάσει στο 1 μέτρο από το χαντάκι.. Τι να κάνω.. Να πάρω τηλέφωνο.. ναι αμέ.. 100.. Και.. άμεση δράση αττική.. τέλεια.. μπορείτε να με συνδέσετε.. όχι.. καλά λέω.. μπορεί να είναι η τυχερή μου μέρα.. ίσως να έχουν βγει για να βεβαιώσουν καμιά παράβαση το ανακριτικό.. Θα κάνω μια βόλτα και όπου τους πετύχω θα τους το πω.. Πραγματικά κάπου στην παραλιακή 2 περιπολικά της τροχαίας.. μόνο που δεν βεβαιώνουν παραβάσεις..σύνολο 8 τροχαίοι αλλά κανένας δεν σταματάει αυτοκίνητα.. τέλος πάντων λέω θα πάω να τους το πω.. Κατεβαίνω κοιτάω στο πρώτο περιπολικό.. βλέπω πολλά αστεράκια... Αστυνόμος Α+ σκέφτομαι.. άσε καλύτερα ας πάω στο δεύτερο.. Πάω στο δεύτερο.. Υπαστυνόμος Β.. 25 χρονών.. Με ύφος 1500 καρδιναλίων..
-Καλησπέρα.. είστε της τροχαίας?
-Πες μου τι θες
-Εκεί έχει μία τερράστια λακούβα, χωρίς σήμανση και θα σκοτωθεί κάποιος μοτοσυκλετιστής, αν μπορούσατε να βάλετε 2-3 κώνους
-Καλα θα το δω (με ύφος.. βρε δεν γαμιέσαι βραδυάτικα)
-Ευχαριστώ και εγώ ο μαλάκας..
Μετά από μισή ώρα.. περνάω από το ίδιο σημείο..
@@.. λέω μπορεί να μην πρόλαβαν.. μετά από 45 λεπτά πάλι @@
βαρέθηκα και γύρισα.. δεν ξέρω αν πήγαν μετά αλλά πολύ αμφιβάλλω.. και ακόμα και να πήγαν.. αυτό δεν αναιρεί ότι στην μία ώρα + που έκαναν (που σιγά μην έκαναν) δεν σκοτώθηκε κάποιος νεαρός με ένα παπί που πχ δεν εχει καλό φως..
Απογοήτευση σκέτη..
Κρίμα γιατί γνωρίζω σαν φυσιογνωμίες 2-3 αρχιφύλακες της τροχαίας και όσες φορές έχουμε ανταλλάξει 2-3 κουβέντες είναι πολύ ευγενικοί και πάνω από όλα ευαισθητοποιημένοι σε τέτοια θέματα ασφάλειας..