Πάει καιρός
Άντε λέμε.
Κάποιοι έχουν να μας κεράσουν για τα καλορίζικα, κάποιοι άλλοι να πουν πως περνάνε..
Λοιπόν τι λέτε για Παρασκευή για coffee?
![]()
![]()
![]()
![]()
Πάει καιρός
Άντε λέμε.
Κάποιοι έχουν να μας κεράσουν για τα καλορίζικα, κάποιοι άλλοι να πουν πως περνάνε..
![]()
![]()
![]()
![]()
Μέσα για 19:00 που σχολάω από τα γεωγραφικά... Ποιοι έχουν καλορίζικα?Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Πάει καιρός
Άντε λέμε.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
“Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook
Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
Μέσα για 19:00 που σχολάω από τα γεωγραφικά... Ποιοι έχουν καλορίζικα?![]()
Ας το δηλώσουν μόνοι τους...![]()
![]()
Μια χαρά είναι η ώρα που λες.![]()
Και εγώ μέσα για 19:00 τότε τελειώνω μάθημα![]()
![]()
Οι καλορίζικοι κερνάνε![]()
![]()
Yesterday is history.
Tommorow is mystery.
But today is a gift.
That is why it is called the "present"...
ακόμα κασέρι λέει εσένα το προφίλ σου ρε.. μολόγα..Αρχικά δημιουργήθηκε από Greek_Gares
Και εγώ μέσα για 19:00 τότε τελειώνω μάθημα![]()
![]()
Οι καλορίζικοι κερνάνε![]()
![]()
“Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook
θα ερθω και εγω![]()
τα ειπαμε και με τον Greek Gares σημερα...
Αν μετά έχει κανένα τσιμπουσάκι ......... μέσα κι εγώ ........
Μπορώ μετά τις 21.00 γιατί έχω κάτι σεμινάρια στον Ο.ΚΑ.ΝΑ. μέχρι εκείνη την ώρα !!!
Τι λέτε για "Παραδοσιακό" ;;;
![]()
μη γράφετε μέρη, θ' αρχίσει ο Μητσοτ....εεεε ΝτιμΧίος πάλι τις "ευχές" και θα τα βρείτε κλειστά
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
μη γράφετε μέρη, θ' αρχίσει ο Μητσοτ....εεεε ΝτιμΧίος πάλι τις "ευχές" και θα τα βρείτε κλειστά
Yesterday is history.
Tommorow is mystery.
But today is a gift.
Αντί να χάσκεις ετσά ........... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: δεν απαντάς καλύτερα σε αυτό που αρώτηξα ;;;;;;;Αρχικά δημιουργήθηκε από Greek_Gares
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
![]()
Εγώ για Παραδοσιακό δεν έχω πρόβλημα και το ξέρεις...Τσι υπολοίπους αρώτηξεΑρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Αντί να χάσκεις ετσά ........... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: δεν απαντάς καλύτερα σε αυτό που αρώτηξα ;;;;;;;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Yesterday is history.
Tommorow is mystery.
But today is a gift.