Σελίδα 5 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 91

Θέμα: ET3, MotoGP Party - Τεταρτη 6/7

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Μήτσος1
    Να πούμε εδώ οτι πόσταρες μόνο 1 φωτογραφία απο το αμάξι ανάμεσα στις 765785 που τράβηξες, έτσι ??? Κάποια στιγμή νόμιζα οτι ήταν κάποιος πίσω μου με στροβοσκόπιο και με σημάδευε ανελέητα... Ε ρε που έχω μπλέξει...

Πάντως όσον αφορά το αυτοκόλητο πάνω στο αμάξι, με ανησύχησες ιδιαίτερα... Θα πάω να κοιτάξω και το δικό μου σε λίγο... Ελπίζω να μη μου έχουν κάνει καμμία μαλακία, γιατί αλλιώς το επόμενο μηχανάκι μου θα είναι στάνταρ R1 !!!

Λαβωμένο μέλος Το avatar του/της Tigas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Μητσος1
    Να πούμε εδώ οτι πόσταρες μόνο 1 φωτογραφία απο το αμάξι ανάμεσα στις 765785 που τράβηξες, έτσι ??? Κάποια στιγμή νόμιζα οτι ήταν κάποιος πίσω μου με στροβοσκόπιο και με σημάδευε ανελέητα... Ε ρε που έχω μπλέξει...

Πάντως όσον αφορά το αυτοκόλητο πάνω στο αμάξι, με ανησύχησες ιδιαίτερα... Θα πάω να κοιτάξω και το δικό μου σε λίγο... Ελπίζω να μη μου έχουν κάνει καμμία μαλακία, γιατί αλλιώς το επόμενο μηχανάκι μου θα είναι στάνταρ R1 !!!
    ΕΣΥ ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΙ ΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΔΩΣΩ ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΟΧΙ CBR ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ R1, ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΩΣΩ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ, ΧΑΜΕΝΟ, ΑΛΟΘΡΗΣΚΕ,ΑΠΙΣΤΕ ΘΑ ΣΕ ΑΠΟKΛΗΡΩΣΩ ΑΠΟ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟ ΔΑΣΚΑΛΟ TOY SBS

.
    Ελπίζω να μη μου έχουν κάνει καμμία μαλακία, γιατί αλλιώς το επόμενο μηχανάκι μου θα είναι στάνταρ R1 !!!
    Μου φαινεται οτι ψαχνεις δικαιολογιες για να απαρνηθεις το CBR - πες μας οτι γουσταρεις το R1 και ασε τα μαμουσουτου.....

gsxr power for ever!!! Το avatar του/της GTZ750
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gmakris
    Andrian & Γιωργος - επιδιωκουν να γινουν το νεο σκηνοθετικο διδυμο της παρεας.....
    καλα σαν μαστουρωμενοι ειμαστε σε αυτη την φοτο!!!!!!!:rotflmao: :rotflmao:
    ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ!!!!!!

corona fotos

corona fotos 1

ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΚΑΛΑ ΠΑΛΙΟΠΑΙΔΑ ..... ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ... ΜΗΤΣΟ ΜΗ ΣΚΑΣ .......ΜΕ ΜΕΡΙΚΑ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΒΑΣΗ ΜΕ ΤΟ OPEL....ΧΙ ΧΙ ΧΙ ΧΙ ΧΙ ΧΙ :rotflmao:
    περα δωθε , πανω κατω , πισω μπρος ..... θα το πετυχω .. πού θα παει ..

αχ...και να χα μοτόρι! Το avatar του/της Tropeas
    Ο μήτσος όμολογώ να πώ ότι δεν εχει τα Honda αυτοκόλητα ανάγκη san ton gmakri που με 2 κίολας (σύνολο 20 άλογα) ακόμα πολύ πίσω μας ήταν, κάποιες φορές μάλιστα τον χασαμε.... και την "ακούσαμε" λίγο σαν flashback με την δικιά μου περίπτωση που με εχασε ο Μήτσος και εγώ την είχα "πάθει..."

....ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΞΑΝΑ ΑΥΤΟ .... ΠΑΕΙ ΠΕΡΑΣΕ ...ΓΙΩΡΓΑΚΙ ΕΙΣΑΙ ΣΤΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΟΟΟΣΟ ΑΡΓΟΣ ΜΕ ΤΟ ΑΜΑΞΑΚΙ ΣΟΥ ???? ΕΜΠΑΙΝΕ ΜΗΤΣΟ ...ΠΑΡΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΟΥ ΠΙΣΩ..... :rotflmao:

.
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΑΣ
    ....ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΞΑΝΑ ΑΥΤΟ .... ΠΑΕΙ ΠΕΡΑΣΕ ...ΓΙΩΡΓΑΚΙ ΕΙΣΑΙ ΣΤΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΟΟΟΣΟ ΑΡΓΟΣ ΜΕ ΤΟ ΑΜΑΞΑΚΙ ΣΟΥ ???? ΕΜΠΑΙΝΕ ΜΗΤΣΟ ...ΠΑΡΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΟΥ ΠΙΣΩ..... :rotflmao:
    Αστους να λενε......

Την διαδρομη την ξεκινησα χαλαρα και αφου με περασε ο Mitsos συνεχισα με τον ιδιο ρυθμο για περιπου 5 λεπτακια.....στις στροφες, το πατησα λιγακι ενω ειχα και την "παντοφλα" διπλα μου (βλεπε συνοδηγο) καταφερα να τον φτασω με αποτελεσμα να τον παω "πινακιδα" μεχρι την Κηφισιας...

Ομολογω παντως οτι πηγαινε πολυ γρηγορα και με δυσκολεψε εφοσον επρεπε με το ενα χερι να οδηγω, με το αλλο να ρυθμιζω την φωτογραφικη μου μηχανη, ενω ταυτοχρονα προσπαθουσα να πεισω την συνοδηγο οτι πηγαινα χαλαρά.....:rotflmao:

Eιχε και λιγη κινηση βεβαια.....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Μήτσος1
    Τέλος πάντων. Το θέμα είναι οτι περάσαμε καλά στο Καράβι, και αυτό είναι που μετράει.

:-)))

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΤΟΥ....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της katsai

ΑΝΤΕ ΝΤΕ
    ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ CLUB
    ΤΩΝ ΓΡΗΓΟΡΩΝ!!!!!!

με ή χωρις αυτοκολητα

.
    Τέλος πάντων. Το θέμα είναι οτι περάσαμε καλά στο Καράβι, και αυτό είναι που μετράει.

:-)))
    Ετσι...ετσι, αγορι μου - πανω απο ολα η παρεα.....

Λαβωμένο μέλος Το avatar του/της Tigas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από katsai
    ΑΝΤΕ ΝΤΕ
    ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΟ CLUB
    ΤΩΝ ΓΡΗΓΟΡΩΝ!!!!!!

με ή χωρις αυτοκολητα

ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΠΑΡΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ CBR ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΟΡΙΣΩ
    ΑΠΟ ΤΑ ΕΞΗΣ

1.ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΔΟΚΙΜΑΣΤΗΣ ΤΟΥ PBC
    2.ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗ SBS MEΧΡΙ ΤΑ 600cc
    3.(ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΙΣΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ) ΣΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΜΕ ΛΙΑΝ ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΘΑ ΤΡΩΜΕ ΠΑΊΔΑΚΙΑ ΜΕ ΜΠΥΡΕΣ ΚΤΛ ΚΑΙ Ο ΜΗΤΣΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΜΕΝΟΣ ΜΕ ΔΙΠΛΗ ΑΛΥΣΙΔΑ ΣΕ ΚΑΝΑ ΠΛΑΤΑΝΟ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ

είπα μήπως....αλλά δεν... Το avatar του/της Pokermon
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

@ Pokerland

Βελτιωμένος Ύπνος...... Το avatar του/της maintenance
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
    ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΠΑΡΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ CBR ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΟΡΙΣΩ
    ΑΠΟ ΤΑ ΕΞΗΣ

1.ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΔΟΚΙΜΑΣΤΗΣ ΤΟΥ PBC
    2.ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗ SBS MEΧΡΙ ΤΑ 600cc
    3.(ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΙΣΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ) ΣΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΜΕ ΛΙΑΝ ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΘΑ ΤΡΩΜΕ ΠΑΊΔΑΚΙΑ ΜΕ ΜΠΥΡΕΣ ΚΤΛ ΚΑΙ Ο ΜΗΤΣΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΜΕΝΟΣ ΜΕ ΔΙΠΛΗ ΑΛΥΣΙΔΑ ΣΕ ΚΑΝΑ ΠΛΑΤΑΝΟ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ

ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΛΑΔΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΤΑΝΟΥ, ΘΑ ΚΡΕΜΑΣΟΥΜΕ ΠΑΪΔΙΑ, ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΦΤΑΝΕΙ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΣΕΙΣΜΟ 19 ΡΙΧΤΕΡ.

η επιβίωση του Ηλιθίου!

www.icon-decoration.gr

Σελίδα 5 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF