Σελίδα 3 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 77

Θέμα: Γιατί αγόρασα bmw!!!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Και δλδ τώρα που πήρες την 1200 έλυσες όλα τα παραπάνω προβλήματα; :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Απο τοτε που πηρα την πρωτη bmw και τα σερβις τα εκανα μεχρι και σημερα στον Παναγιωτοπουλο ναι φιλε μου,(δεν του κανω διαφημηση ουτε εχω να κερδισω κατι επειδη τον αναφερω.)και το βασικο για εμενα ειναι οτι προσωπικα μεχρι στιγμης τουλαχιστον δεν εχω ασχοληθει στο να φτιαξω κατι στην μηχανη μου μετα το συνεργειο. ουτε να εχω υποψιες αν ολα εγιναν σωστα.κατα την ωρα που δεν ημουν εκει.

Αρχικά δημιουργήθηκε από frappe rider
    Φιλε μου καλησπερα και καλως ηρθες εστω και απο μενα εστω και καθυστερημενα στην ιντερνετικη μας κουβεντα.Ειμαι 42 χρονων και εχουν περασει πολλα μηχανακια απο τα χερια μου και τα τελευταια 10 σχεδον εχω ενα SV.Ολα αυτα τα χρονια εχω εναν μαστορα που φτιαχνει και κανει σερβις στα μηχανακια μου και δεν ειχα ποτε κανενα προβλημα.Αλλο ομως αυτο και αλλο το να μπω στον κοπο να αναλυσω γιατι αγορασα ενα μηχανακι.Και γενικα σε διαφορα φορα που παρακολουθω οι αναβατες BMW προσπαθουν να δικαιολογησουν η και να απολογηθουν για την επιλογη τους.
    Καλησπερα και απο εμενα φιλε,ημαστε σχεδον ιδια ηλικα εγω 45 αρα μαλλον εισαι <παληα καραβανα>εγω δεν ειχα σκοπο να γραψω-απολογηθω γιατι πηρα το συγκεκριμενο μηχανακι αλλα καποιοι με ρωταγαν γιατι bmw και οχι κατι αλλο,προπαθησα να το αποτυπωσω μεσα σε λιγες γραμμες,αλλωστε δεν ειμαι κολλημενος του τυπου οποιος δεν εχει bmw ειναι λιγοτερο μοτοσυκλετιστης,ολοι κανουν τις επιλογες τους σε μαρκες και μοντελα συμφωνα με τα προσωπικα τους κριτηρια,απλα το συγκεκριμενο μηχανακι μου εκανε κλικ απο την αρχη και εμεινα ευχαριστημενος απο την after sale εξυπηρετηση που μου παρεχει η εταιρια αυτη. ευχομαι να εχεις καλα χιλιομετρα με το sv.

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    ο frappe rider έγραψε:
    Και γενικα σε διαφορα φορα που παρακολουθω οι αναβατες BMW προσπαθουν να δικαιολογησουν η και να απολογηθουν για την επιλογη τους.
    Τώρα νομίζω άρχισαν να κοιτάζονται ''κάπως'' και μεταξύ τους. [/B][/QUOTE]

...Σε λίγο θα μας πεις ότι ξεκινάμε και εμφύλιο μεταξύ μας!!!
    Τώρα βαριέμαι τις αντιπαραθέσεις, αλλά υπάρχει μια παρανόηση:Οι αναβάτες BMW προσπαθούν να δικαιολογήσουν την επιλογή τους, γιατί οι άλλοι αναβάτες πάντα έχουν την ηλίθια απορία ΓΙΑΤΙ ΑΓΟΡΑΣΕΣ BMW;;; Το ανέφερα και παραπάνω...Όταν αγόρασα τη BMW το ίδιο διάστημα ένας συνάδελφος αγόρασε ένα Suzuki...Όταν συζητάγαμε,ΟΛΟΙ ήθελαν να δικαιολογήσω την επιλογή μου για τη συγκεκριμένη φίρμα ΜΟΝΟ εγώ.Ρε μπας και τελικά όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια; Έχω ένα γνωστό ορκισμένος Hondα,μόλις το πήρα και το είδε άρχισε τις κοροϊδίες και τους χλευασμούς: Χαχαχα έχει και θερμαινόμενα γκρίπ για να μην κρυώνουν τα χεράκια σου και δε μπορείς να οδηγήσεις, χαχαχα έχει και πρίζα 12V για να φορτίζεις κινητό και τα λοιπά. Προχτές με φώναξε να μου δείξει τα καινούρια θερμαινόμενα γκρίπ και τον αντάπτορα για ρεύμα που έβαλε στο Honda... Καλά του λέω,εσύ δεν κορόιδευες τα BMW για τα μαραφέτια που έχουν,πας και βάζεις τα ίδια;;; Κορόιδευαν όλοι τότε που η BMW πρώτη έβαλε ABS χαχαχα αφού το θες με ABS πάρε αυτοκίνητο...να σου τώρα ερωτήσεις στο φόρουμ μπορώ να βάλω ABS στη μηχανή μου που δεν έχει;
    Αν λοιπόν πάψουν να ρωτάνε γιατί πήρες BMW να είσαι σίγουρος πως θα πάψουν να απολογούνται...

Αρχικά δημιουργήθηκε από AUFGEBRACHT
    ο frappe rider έγραψε:
    Και γενικα σε διαφορα φορα που παρακολουθω οι αναβατες BMW προσπαθουν να δικαιολογησουν η και να απολογηθουν για την επιλογη τους.
    Τώρα νομίζω άρχισαν να κοιτάζονται ''κάπως'' και μεταξύ τους.

...Σε λίγο θα μας πεις ότι ξεκινάμε και εμφύλιο μεταξύ μας!!!
    Τώρα βαριέμαι τις αντιπαραθέσεις, αλλά υπάρχει μια παρανόηση:Οι αναβάτες BMW προσπαθούν να δικαιολογήσουν την επιλογή τους, γιατί οι άλλοι αναβάτες πάντα έχουν την ηλίθια απορία ΓΙΑΤΙ ΑΓΟΡΑΣΕΣ BMW;;; Το ανέφερα και παραπάνω...Όταν αγόρασα τη BMW το ίδιο διάστημα ένας συνάδελφος αγόρασε ένα Suzuki...Όταν συζητάγαμε,ΟΛΟΙ ήθελαν να δικαιολογήσω την επιλογή μου για τη συγκεκριμένη φίρμα ΜΟΝΟ εγώ.Ρε μπας και τελικά όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια; Έχω ένα γνωστό ορκισμένος Hondα,μόλις το πήρα και το είδε άρχισε τις κοροϊδίες και τους χλευασμούς: Χαχαχα έχει και θερμαινόμενα γκρίπ για να μην κρυώνουν τα χεράκια σου και δε μπορείς να οδηγήσεις, χαχαχα έχει και πρίζα 12V για να φορτίζεις κινητό και τα λοιπά. Προχτές με φώναξε να μου δείξει τα καινούρια θερμαινόμενα γκρίπ και τον αντάπτορα για ρεύμα που έβαλε στο Honda... Καλά του λέω,εσύ δεν κορόιδευες τα BMW για τα μαραφέτια που έχουν,πας και βάζεις τα ίδια;;; Κορόιδευαν όλοι τότε που η BMW πρώτη έβαλε ABS χαχαχα αφού το θες με ABS πάρε αυτοκίνητο...να σου τώρα ερωτήσεις στο φόρουμ μπορώ να βάλω ABS στη μηχανή μου που δεν έχει;
    Αν λοιπόν πάψουν να ρωτάνε γιατί πήρες BMW να είσαι σίγουρος πως θα πάψουν να απολογούνται...

Φιλε μου με το περιεργο νικ παρεξηγησες.Δεν το εγραψα εγω το "Τώρα νομίζω άρχισαν να κοιτάζονται ''κάπως'' και μεταξύ τους" αλλα ο φιλος VALES.Νομιζω ειναι εμφανες το quote.Επισης εγω δεν ρωτησα "γιατι πηρες BMW" ουτε και κατεκρινα τις επιλογες κανενος.Αλλωστε ολοι σε δυο ροδες ειμαστε ειτε καβαλαμε παπι ειτε καβαλαμε BMW.Ο πονος απο το πεσιμο ειναι ιδιος σε ολους μας.Οι διαφορες δεν εχουν να κανουν με μαρκες αλλα με νοοτροπιες.Καλα χιλιομετρα με την διτροχη αγαπη σου απο την καρδια μου.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    Παρόλο που οδηγώ μηχανή πολλά χρόνια πάντα είχα μοτοσυκλέτες ταλαιπωρημένες και μικρού κυβισμού. Όταν πριν χρόνια μου δόθηκε η ευκαιρία να οδηγήσω ένα 1100RT του 90 περίμενα να πάθω σοκ. Παρ΄όλα αυτά όμως όχι μόνο δεν εντυπωσιάστηκα αλλά απόρησα γιατί αυτές οι μηχανές είναι τόσο υπερτιμημένες. Τόσο ακριβή τεχνολογία χωρίς ουσιαστικό αντίκρυσμα.
    Η συγκεκριμένη δε είχε όχι μόνο συχνά αλλά και άλυτα προβλήματα.
    Ηξερα ότι κάνουν καλά ταξίδια, αλλά σήμερα υπάρχουν εφάμιλλες αν όχι καλύτερες
    Αξιόπιστες και αθάνατες ήταν μέχρι τη δεκαετία του 80 όχι πια
    Και φυσικά παραμένουν εξωφρενικά ακριβές γι αυτά που προσφέρουν ως απόκτηση, χρήση και συντήρηση
    Βέβαια ο καθένας με τα λεφτά του μπορεί να αγοράσει ότι γουστάρει
    Απλώς προσωπικά προτιμώ μηχανές που μπορεί να είναι υποδεέστερες αλλά πολύ πιο τίμιες σαν αγορά

Αρχικά δημιουργήθηκε από frappe rider
    Φιλε μου με το περιεργο νικ παρεξηγησες.Δεν το εγραψα εγω το "Τώρα νομίζω άρχισαν να κοιτάζονται ''κάπως'' και μεταξύ τους" αλλα ο φιλος VALES.Νομιζω ειναι εμφανες το quote.Επισης εγω δεν ρωτησα "γιατι πηρες BMW" ουτε και κατεκρινα τις επιλογες κανενος.Αλλωστε ολοι σε δυο ροδες ειμαστε ειτε καβαλαμε παπι ειτε καβαλαμε BMW.Ο πονος απο το πεσιμο ειναι ιδιος σε ολους μας.Οι διαφορες δεν εχουν να κανουν με μαρκες αλλα με νοοτροπιες.Καλα χιλιομετρα με την διτροχη αγαπη σου απο την καρδια μου.
    Φίλε Στιγμιαίε Αναβάτη μετά το είδα ότι απάντησα σε εσένα,χίλια συγγνώμη.Εσύ ανέφερες ότι προσπαθούν να δικαιολογηθούν για την επιλογή τους.Αυτό που λες ότι όλοι σε δύο ρόδες είμαστε δυστυχώς δεν το έχουν καταλάβει όλοι και δυστυχώς υπάρχει η τάση και νοοτροπία να "ποινικοποιείται" το γιατί καβαλάω αυτό,εκέινο,το άλλο,το παράλλο... Άνοιξε τη συζήτηση ο νέος στο φόρουμ G/S και ήταν ξεκάθαρος: Ρωτά ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ BMW γιατί την επέλεξαν και ο καθένας λέει το μακρύ και το κοντό του πάλι...Σε ευχαριστώ και ανταποδίδω, καλές και ασφαλείς βόλτες και σε εσένα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της VALES
    Φίλε AUFGEBRAHT γύρισε πίσω μία σελίδα,και διάβασε προσεκτικά το ποστ μου. ΟΛΟ.
    Το κείμενο με τα μαύρα γράμματα το έγραψε ο ομόσταυλός σου G/S.
    To δεύτερο κείμενο το έγραψε ο frappe rider, και το τρίτο εγώ.Δεν είπα τίποτα για εμφύλιο ή παγκόσμιο.Απλά σε συνάρτηση των δύο πρώτων κειμένων, έκανα ένα σχόλιο,το οποίο ήταν βασισμένο περισσότερο στα λόγια του G/S, που ΚαΤεΜέ μίλησε απαξιοτικότερα από εμένα για τους 1200άρηδες ομόσταυλούς σας.
    Συμπερασματικά,άδικη η επίθεσή σου στον frappe rider.

υ:γ:Καλά χιλιόμετρα και πάντα όρθιοι

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από VALES
    [B]Φίλε AUFGEBRAHT γύρισε πίσω μία σελίδα,και διάβασε προσεκτικά το ποστ μου. ΟΛΟ.
    To δεύτερο κείμενο το έγραψε ο frappe rider, και το τρίτο εγώ.Δεν είπα τίποτα για εμφύλιο ή παγκόσμιο.Απλά σε συνάρτηση των δύο πρώτων κειμένων, έκανα ένα σχόλιο,το οποίο ήταν βασισμένο περισσότερο στα λόγια του G/S, που ΚαΤεΜέ μίλησε απαξιοτικότερα από εμένα για τους 1200άρηδες ομόσταυλούς σας.

Αν διαβάσεις προσεκτικά θα δεις ότι εγώ το έγραψα για τον 1200ρη κι όχι ο GS...Συμπερασματικά μπλέξαμε τα μπούτια μας,ποιος έγραψε τί...

Σε καμιά περίπτωση δεν ήταν επίθεση στον φίλτατο,απάντηση ήταν,δεν έχω ΤΙΠΟΤΑ ούτε με το παληκάρι ούτε με εσένα ούτε με κανέναν.Η ουσία να απαντάμε σε αυτό που μας ρωτάνε εδώ μέσα...Το ξαναλέω εκέι θέλω να καταλήξω...Ρε μάστορα Toyar ας πούμε,διάβασε καλά,ΓΙΑΤΙ ΑΓΟΡΑΣΑΤΕ BMW ρωτά ο φουκαριάρης,τον ενδιαφέρει η ιστορία του καθενός που ΑΓΟΡΑΣΕ,δε μας νοιάζει επί του παρόντος σε ΑΥΤΟ το πόστ ποιες μηχανές προτιμάς...Βάσει αυτής της λογικής θα μπαίνουμε στα ταξιδιωτικά που πήγε ο άλλος Ιταλία και θα του γράφουμε γιατί δεν πήγες Νορβηγία;;;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    [QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από AUFGEBRACHT
    [B]
    Αρχικά δημιουργήθηκε από VALES
    Φίλε AUFGEBRAHT γύρισε πίσω μία σελίδα,και διάβασε προσεκτικά το ποστ μου. ΟΛΟ.

Αν διαβάσεις προσεκτικά θα δεις ότι εγώ το έγραψα για τον 1200ρη κι όχι ο GS...Συμπερασματικά μπλέξαμε τα μπούτια μας,ποιος έγραψε τί...

Σε καμιά περίπτωση δεν ήταν επίθεση στον φίλτατο,απάντηση ήταν,δεν έχω ΤΙΠΟΤΑ ούτε με το παληκάρι ούτε με εσένα ούτε με κανέναν.Η ουσία να απαντάμε σε αυτό που μας ρωτάνε εδώ μέσα...Το ξαναλέω εκέι θέλω να καταλήξω...Ρε μάστορα Toyar ας πούμε,διάβασε καλά,ΓΙΑΤΙ ΑΓΟΡΑΣΑΤΕ BMW ρωτά ο φουκαριάρης,τον ενδιαφέρει η ιστορία του καθενός που ΑΓΟΡΑΣΕ,δε μας νοιάζει επί του παρόντος σε ΑΥΤΟ το πόστ ποιες μηχανές προτιμάς...Βάσει αυτής της λογικής θα μπαίνουμε στα ταξιδιωτικά που πήγε ο άλλος Ιταλία και θα του γράφουμε γιατί δεν πήγες Νορβηγία;;;
    Ε τότε εντάξει
    εγώ δεν αγόρασα BMW οπότε δεν έχω ιστορία να πω:o

....

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	spam%20boy.jpg 
Προβολές:	606 
Μέγεθος:	23,4 KB 
ID:	177685

Question

Υπάρχει κανείς αλλος φίλος που να θελει να μας πει γιατι αγορασε bmw ?

Ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ Το avatar του/της Anty12
    Αρχικά δημιουργήθηκε από G/S
    Αν θες πολλέεεεες απαντήσεις ρώτα καλύτερα γιατί ΔΕΝ αγοράζουν οι φίλοι εδω μέσα BMW.......

Θα κατοσταρίσει ο σελιδοδείκτης σε d/t......
    Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
    ..... και στη σιωπή των χρονομέτρων

Παλαιό μέλος Το avatar του/της hector

ΝΑΙ ΕΓΩ, ΕΓΩ!!........

.................................................................................................... ................................απο λαθος!

:rotflmao:

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Eγω εχω δύο αλλά δεν τις αγόρασα, τις κληρονόμησα, κι ούτε πρόκειται να τις πουλήσω ποτέ.

Απο τα μοντέλα μετα το 1993 πάντως δεν θα αγόραζα ποτέ κανένα, τα θεωρώ ψεύτικα, υπερτιμημένα και είναι και αμφισβητίσιμης αξιοπιστίας.

Απο τα προηγούμενα ίσως και να παρω κανένα στο μέλλον, πχ ενα R100GS που το θεωρώ μια απο τις καλύτερες μοτοσυκλέτες.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
    ...και η μεγαλυτερη αγαπη μου ever...
    r51/2,στενοταμπουρη, με δυο εκκεντροφορους,fishtails,δυναμο της bosch αντι για μανιατο και χελωνα φιλτρο...και φυσικα με το original μικρο κωλοφαναρο...
    και ειχα βρει ο λαλακας ,αλλα τσακωθηκα με τον γερο στα λεφτα... που θα μου παει ομως...θα ξαναπετυχω...
    Λίγο άσχετο τώρα αλλά επειδή το είδα μόλις αυτό, κι επειδή αυτά τα μηχανάκια εγώ δεν ξέρω να τα ξεχωρίζω, κι επειδή τυγχάνει να έχει ένα φιλαράκι μια παρόμοια (αν όχι ίδια..), κι επειδή επίσης τυγχάνει να την έχω φωτό στο κινητό (αν και πολύ κακή..), κι επειδή βρήκα λίγο ελεύθερο χρόνο στη δουλειά αλλά κι επειδή γουστάρω να φτιάχνω τις διαθέσεις του κόσμου..

Για δείτε λίγο αυτήν; Μάλλον δεν είναι ίδια.. αλλά μπορεί και να είναι..

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	1.jpg 
Προβολές:	472 
Μέγεθος:	44,2 KB 
ID:	178889

Σελίδα 3 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Γιατί θα πάρω Bmw
    από BLACKGAS στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 198
    Τελευταίο μήνυμα: 04/02/2011, 09:34
  2. Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 08/01/2009, 23:00