[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από NAVIGATOR
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από NAVIGATOR
να κοιτας εκει που θες να
πας,αλλοιως θα πας εκει που
κοιτας....
καλε μου φιλε,καλυτερο προορισμο δεν θα μπορουσες να διαλεξεις.Μολις γυρισα,μετα απο 5 εβδομαδες...Ισως τωρα που σου γραφω να εχεις φυγει ηδη...Αν οχι σου ευχομαι καλο ταξιδι....Μην παραλειψεις οτι σου ειπε καποιος αλλος φιλος για το goreme...και αυτο που σου ειπε για πολλα φιλμ.......ΤΟ ΕΝΝΟΕΙ !!!!!!!!! Αν χρειαζεσαι οτιδιποτε που μπορω να βοηθησω ειμαι στη διαθεση σου............
Και να μην ξεχασω.....ενα βιβλιο του LONELY PLANET θα σε βοηθησει αρκετα............
Θα γινω κουραστικος μαλλον.....Μολις διαβασα την δευτερη σελιδα,και πραγματικα εχω φρικαρει...Απο παραλια,μεχρι μεσα Ανατολια,δεν συναντησα στις 5 εβδομαδες ουτε μια εχθρικη συμπεριφορα,ισα-ισα ακριβως το αντιθετο....Απεναντιας στην Πολη,που συναντισαμε καποιους <ελληνες> τουριστες,και τους χαιρετισαμε εισπραξαμε μουγγα και τιποτα αλλο....Ειμαι απο την Κρητη,και φημηζομαστε για την φιλοξενια μας.Εκει μας εβαλαν τα γυαλια.................
Παρε μαζι σου αυτο το τηλεφωνο..05333333665..ειναι της Μοτοσυκλετιστικης λεσχης ΕΜΟΚ..Σε οτι χρειαστεις θα ειναι στη διαθεση σου,σε περιπτωση ζημιας,η" σε περιπτωση αναγκης.
Υποδειγμα λεσχης....Πιστεψε με,το βιωσα....
Τα κωλομερια μου εχουν κανει πανω στη σελα,απειρα χλμ.,η τουρκια ειναι μερος που θα ξαναπαω...Σου ευχομαι να περασεις ομορφα,αν και ειναι δεδομενο.....Να σαι καλα !!
Σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια.....Το ταξιδι σκεφτομαι να το κανω τελη Μαρτιου....... Αναλογα με τον καιρο.....προσπαθω να βρω και καμια παρεα για να μην παω μονος μου....οτιδηποτε αποριες εχω θα επικοινωνησω μαζι σου....Αρχικά δημιουργήθηκε από atropos
Θα γινω κουραστικος μαλλον.....Μολις διαβασα την δευτερη σελιδα,και πραγματικα εχω φρικαρει...Απο παραλια,μεχρι μεσα Ανατολια,δεν συναντησα στις 5 εβδομαδες ουτε μια εχθρικη συμπεριφορα,ισα-ισα ακριβως το αντιθετο....Απεναντιας στην Πολη,που συναντισαμε καποιους <ελληνες> τουριστες,και τους χαιρετισαμε εισπραξαμε μουγγα και τιποτα αλλο....Ειμαι απο την Κρητη,και φημηζομαστε για την φιλοξενια μας.Εκει μας εβαλαν τα γυαλια.................
Παρε μαζι σου αυτο το τηλεφωνο..05333333665..ειναι της Μοτοσυκλετιστικης λεσχης ΕΜΟΚ..Σε οτι χρειαστεις θα ειναι στη διαθεση σου,σε περιπτωση ζημιας,η" σε περιπτωση αναγκης.
Υποδειγμα λεσχης....Πιστεψε με,το βιωσα....
Τα κωλομερια μου εχουν κανει πανω στη σελα,απειρα χλμ.,η τουρκια ειναι μερος που θα ξαναπαω...Σου ευχομαι να περασεις ομορφα,αν και ειναι δεδομενο.....Να σαι καλα !!
Και παλι ευχαριστω Καλες Γιορτες.
Χρόνια πολλά!!!
Υγεία, ευτυχία, ειρήνη.... και καλά χιλιόμετρα...!!!
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από atropos
Χρόνια πολλά!!!
Υγεία, ευτυχία, ειρήνη.... και καλά χιλιόμετρα...!!!
![]()
Χρονια πολλα φιλε μου ....με υγεια .....και απειρα χιλιομετρα ...!!!!![]()
ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ , ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ , ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ .
ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΣΕ ΚΟΙΝΩΝΑΕΙ ΜΕ ΧΑΡΑ , ΚΑΙ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΑΝΤΙΔΩΡΟ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΠΟΣΟ ΩΡΑΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ . ΛΟΙΠΟΝ ΑΣ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΜΑΙ ΜΕ ΜΟΝΟ ΓΝΩΜΩΝΑ ΤΗΝ ΣΥΛΟΓΗ ΕΜΠΕΙΡΙΩΝ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΤΟΣΟ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑΤΙ Η ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΣΤΗΝ ΜΑΜΑ ΓΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΟΜΗ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΒΛΕΠΟΥΜΑΙ ΕΝΑ ΚΟΚΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΣ ΠΑΝΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΕΥΧΩΝ ΜΕ ΤΟ ΑΧ ΒΑΧ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΙΡΑΛΑΧ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ..............ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΕΣΚΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΝΤΡΕΙΑ ....................................
ΒΡΟΥΜ ΒΡΟΥΜ