Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 10 από 10

Θέμα: Ttr 600

Κουλό μέλος

Ttr 600

Γεια χαρά παιδιά!
    Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα TTR-600, διαθέτω 2500-3000 ευρώ.Και το XR ήταν μέσα στις επιλογές μου όμως το απέκλεισα λόγο αυξημένης τιμής σε σχέση με το TTR.

Αν γνωρίζει κανείς από (Βέσπα) TTR προβλήματα ή προβληματικά μοντέλα ή γενικότερα τι να προσέξω αν καταλήξω σε μια τέτοια επιλογή.(Μεταξύ μας με αγχώνει λίγο το θέμα της μανιβέλας μιας και τα τελευταία 2 χρονια την παλεύω με ενα tricker 250 )

Γιώργος

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MAG/FMX
    Enduro thes h motard??
    love will save the planet,hate is a good start.

Κουλό μέλος
    Εντούρο αλλά και μοντάρντ σε καλή κατάσταση δεν με χαλάει (αλλάξω ζάντες και ειμαι κομπλε)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MAG/FMX
    Γιατι δεν περνεις φμχ650 με 3000ε ?Το ττρ600 αν δεν ειναι γνωστου σου , ειναι ρισκο.........
    Κοιτα κ για drz 400.
    love will save the planet,hate is a good start.

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    το ττρ ειναι στην ουσια ενα ελαφρομενο χτ...

δηλαδη μιλαμε για σκυλι...

το θεμα ειναι να βρεις καποιο που να μην του χουν αλλαξει τον αδοξαστο(φαινεται απο μακρυα αυτο)

και μπορεις να βρεις πολλα...

Υπαρχει ενα subforum στα ΧΤ,αν θυμαμαι καλα,για τα TTR....Ρωτα τους κατεχοντες....Παντως πρεπει να ετοιμαστεις για μανιβελομαθημα γιατι αμα δεν εχεις ιδεα,οπως εγω οταν το πηρα,θα σου βγει η πιστη....

Κουλό μέλος
    to kserw oti tha me zorisei to thema me ti manibela alla nomizw oti tha synithisw..
    eksalloy ti thelw 70%gia kamia ekdromi ktl kai 30 gia kathimerinh xrisi mesa sto kentro anaye sbise..
    giayto kai kleinw pros to TTR.apoti akoyw (kai apti mikri moy empeiria) i yamaha kai eidika aytoi oi kinitires ta pane kala sto thema aksiopistia.dn thelw na parw ena mixanaki kai na dwsw alla tosa se anakataskeyes kai service kai alla tetoia.fantazomai oti an to paw kai sena mixaniko na to koitaksei kiaytos prin to parw tha mai kapws kalymenos, tou p@@sti
    oso gia to fmx dn einai gia xwma kai to dr -dn kserw giati-dn maresei
    APLA thelw an kapoios filos exei upoyi toy tipota sygkekrimena problimata i kati poy tha prepei na exw to noy moy ,,na moy pei...

Στα 2 χρονια που το ειχα το μονο σοβαρο που μου εβγαλε ηταν σπασμενο γραναζι δευτερας...Πολυ σπανιο απο οτι μου ειπε τοτε ο μηχανικος μου,απλα εκατσε σε εμενα...Κατα τα αλλα τιποτα το ιδιαιτερο...Το μεγαλυτερο προβλημα στην αρχη ειναι η μανιβελα...Πιστεψε με αν δεν ξερεις θα σιχτιρισεις.....

hi

hi file..an se endiaferei poulaw ena ttr 600 se poly kalh katastash giati thelw na allaksw kathgoria.. oriste kai mia foto..to thl. mou einai 6948481237--timh 2500e

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	ttr.jpg 
Προβολές:	925 
Μέγεθος:	55,9 KB 
ID:	178975

Σκόνη Πέτρες Λάσπη Το avatar του/της Λευκάδιος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
    Στα 2 χρονια που το ειχα το μονο σοβαρο που μου εβγαλε ηταν σπασμενο γραναζι δευτερας...Πολυ σπανιο απο οτι μου ειπε τοτε ο μηχανικος μου,απλα εκατσε σε εμενα...
    στα ποσα χιλιομετρα εγινε αυτο?τα αλλα γραναζια σε τι κατασταση ηταν?συνηθως αυτο γινεται αν δουλευει ο κινητηρας σε χαμηλες στροφες με μεγαλη σχεση στο σασμαν και ανοιγεις αποτομα το γκαζι

Παρόμοια θέματα

1. Allagh Diskon Se Ttr 600
    από MR.MEMPHISBONES στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 18/08/2006, 06:54
  2. diafores ttr 600 apo tt
    από howlingkast στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 05/05/2006, 20:26
  3. yamaha TTR 600 ή ΚΤΜ LC4 640?
    από adiakritoss στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 45
    Τελευταίο μήνυμα: 30/04/2006, 20:59

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι OFF