Μπα σοβαρα??????Ε μενα μου εχουν δωσει το βιβλιο του προηγουμενου του καρμπυρατερατου....Σε ευχαριστω αυριο θα το δω
Μπα σοβαρα??????Ε μενα μου εχουν δωσει το βιβλιο του προηγουμενου του καρμπυρατερατου....Σε ευχαριστω αυριο θα το δω
Ρε Σταυρο ποσα εδωσες για λαδια φιλτρο????? μου ζηταει ο κ........λης 65ευρο....σαν πολλα δεν ειναι??? για ΜΟΤUL -CASTROL????
ΤΖΕΡΟΝΥΜΟ το λαμπακι αναβοσβυνει για 24 ωρες μετα σταματαει.....απλα εμενα δεν αναβει καθολου....να δω αυτο που μου ειπε ο ΣΤΑΥΡΟΣ και θα σας πω
73 euro πλήρωσα για motul 5100 (ημισυνθετικά) + φίλτρο. Με ξεσκίσανε. Καλά να πάθω γιατί δεν τα αγόρασα μόνος μου.Αρχικά δημιουργήθηκε από kondoras
Ρε Σταυρο ποσα εδωσες για λαδια φιλτρο????? μου ζηταει ο κ........λης 65ευρο....σαν πολλα δεν ειναι??? για ΜΟΤUL -CASTROL????
Σε αποθήκη που ρώτησα για τα Motul 300V (συνθετικά) μου είπαν 15,5 euro/Lt. Για 5100 που είναι ημισυνθετικά δεν ρώτησα, αλλά εκεί στα 10-11 euro έχουν.
Α!! και μια λεπτομέρεια. Τα motul 5100 δεν είναι 1L αλλά 1,05 L. Που σημαίνει πως για αλλαγή μαζί με φίλτρο θέλεις 3 μπουκάλια και όχι 4 που θέλεις από άλλη μάρκα. Γλυτώνεις 10-11 euro.
Ο Μαρινόπουλος!!!! τα έχει τα Motul 11 euro το λίτρο και τα castrol P1 Fully Synthetic 10 euro.
Εν ολίγοις, αν επιλέξεις motul 5100 θέλεις 33 euro + 8 το φίλτρο = 43. Συν ό,τι σου πάρει ο συνεργειάκας για την αλλαγή.
Μην τρελλαίνεσαι. Σε όλα τα ψεκαστά δίνουν το Ελληνικό manual του καρμπυρατεράτου!!!!! Α ρε μεγάλε Σαρακάκη!!!!! Δεν έκαναν τον κόπο να μεταφράσουν το κανονικό και μας δίνουν του προηγούμενου. Αυτό θα πει οικονομία.Αρχικά δημιουργήθηκε από kondoras
Που σημαίνει πως σου είναι άχρηστο. Ευτυχώς δίνουν και το κανονικό αλλά στα Αγγλικά. Εγώ αυτό διαβάζω που λέει ο λόγος, γιατί τα Αγγλικά μου είναι άστα να πάνε.
Λοιπον αυτο που μου ειπες με το λαμπακι δουλεψε.....Τωρα αναβοσβυνει παλι![]()
![]()
![]()
Ευχαλιστω![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από kondoras
Λοιπον αυτο που μου ειπες με το λαμπακι δουλεψε.....Τωρα αναβοσβυνει παλι![]()
![]()
![]()
Ευχαλιστω![]()
![]()
![]()
![]()
χαχαχαχα.................ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από stevelo
73 euro πλήρωσα για motul 5100 (ημισυνθετικά) + φίλτρο. Με ξεσκίσανε. Καλά να πάθω γιατί δεν τα αγόρασα μόνος μου.
Σε αποθήκη που ρώτησα για τα Motul 300V (συνθετικά) μου είπαν 15,5 euro/Lt. Για 5100 που είναι ημισυνθετικά δεν ρώτησα, αλλά εκεί στα 10-11 euro έχουν.
Α!! και μια λεπτομέρεια. Τα motul 5100 δεν είναι 1L αλλά 1,05 L. Που σημαίνει πως για αλλαγή μαζί με φίλτρο θέλεις 3 μπουκάλια και όχι 4 που θέλεις από άλλη μάρκα. Γλυτώνεις 10-11 euro.
Ο Μαρινόπουλος!!!! τα έχει τα Motul 11 euro το λίτρο και τα castrol P1 Fully Synthetic 10 euro.
Εν ολίγοις, αν επιλέξεις motul 5100 θέλεις 33 euro + 8 το φίλτρο = 43. Συν ό,τι σου πάρει ο συνεργειάκας για την αλλαγή.
file mou ta 5100 ta pereis gyrw sta 23e to 4litro apo lamprianidh
Το κρεβάτι είναι το πιο επικίνδυνο μέρος του κόσμου.
Ενενήντα τοις εκατό των ανθρώπων πεθαίνουν εκεί.
ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΟΦΩΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΚ! ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΟΡΓΑΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΔΟΙΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΟΙΑ ΕΝΤΑΣΗ!!
ΚΑΛΙΟ ΑΡΓΑ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ!!!
Παιδιά το θέμα με το καντράν λύθηκε. Μου το αντικατέστησαν σήμερα στην εγγύηση κι όλα οκ.
Όμως πρέπει να πω και μια καλή κουβέντα για την αντιπροσωπεία που ήταν άψογοι και ταχύτατοι θα έλεγα. Κι όλα αυτά από το "Σαρακάκη" που τόσα λέγονται. Εγώ λέω μπράβο τους για την άμεση ανταπόκριση.
Και μια ερώτηση: Το καινούριο καντράν γράφει 0 Km. Πρέπει να την ξαναστρώσω τη μηχανή;:o :o
Το ρώτησα στο μάστορα που το έβαζε και έπεσε πολύ γέλιο.
Μπράβο που λύθηκε χωρίς κανένα πρόβλημα!Αρχικά δημιουργήθηκε από stevelo
Παιδιά το θέμα με το καντράν λύθηκε. Μου το αντικατέστησαν σήμερα στην εγγύηση κι όλα οκ.
Όμως πρέπει να πω και μια καλή κουβέντα για την αντιπροσωπεία που ήταν άψογοι και ταχύτατοι θα έλεγα. Κι όλα αυτά από το "Σαρακάκη" που τόσα λέγονται. Εγώ λέω μπράβο τους για την άμεση ανταπόκριση.
Και μια ερώτηση: Το καινούριο καντράν γράφει 0 Km. Πρέπει να την ξαναστρώσω τη μηχανή;:o :o
![]()
![]()
Πρεπει να στρωσεις το κοντερ....:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από stevelo
χαχαχα οχι τιποτα δεν κανεις οδηγας οπως πριν απλα βλεπεις πλεον τι και πως στο κοντερ!![]()
Θα το στρωσω που θα παει..
Tέλος καλό όλα καλά Σταύρο!Αρχικά δημιουργήθηκε από stevelo
Ας είναι η τελευταία στεναχώρια![]()
![]()