Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 34

Θέμα: Καπουτ Μπαταρ... (?)

Καπουτ Μπαταρ... (?)

Καλησπέρα!

Πρόσφατα έβαλα στον πηγασάκο μου xenon φώτα... Ο καλός μου μηχανικός με προέτρεψε
    να μην βάζω μπρος με αναμένα τα xenon.... Εγώ σαν γνήσιος ελληνας δεν τον άκουσα κανα δυο φορές και το έκανα... Πάει καλά...
    Χτες λοιπόν, βάζω μπρος, ανοιγω φώτα, φεύγω...
    Το μηχανάκι όμως ήταν κρύο και μου σβήνει εν κινήσει. Και εγώ αντί να σβήσω φώτα και να πατήσω τη μίζα, με αναμένα ακόμα τα φώτα πάτησα μιζιά για να φύγω.
    Και ωϊμέ! Έσβησε το σύμπαν... Όλα νεκρά... Ούτε λαμπάκι! μετά από λίγο άναψαν δειλά-δειλά τα λαμπάκια της νεκράς κτλ αλλά μπρος με τίποτα δεν πήρε...

Η ετυμηγορία είναι λοιπόν αυτή που έχω στο μυαλό μου? Ότι δηλαδή τράβηξε πολύ ρεύμα τα xenon με τα φώτα και γιαυτό έμεινα από μπαταρία? Ή είναι κατι άλλο?

Αυτά... Ότι χρήσιμο έχετε να πείτε, δεκτόν! Και μπινελίκια ακόμα, για την αφελή ερώτηση...

Ευχαριστώ σας!

Solomostrongos Το avatar του/της byron

Re: Καπουτ Μπαταρ... (?)

Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
    Αυτά... Ότι χρήσιμο έχετε να πείτε, δεκτόν! Και μπινελίκια ακόμα, για την αφελή ερώτηση...

Ευχαριστώ σας!
    Αφού τα χρήσιμα tips απ΄τον μηχανικό σου τα έγραψες εις τα παλαιότερα των υποδημάτων σου και έμεινες.

Εμείς τι άλλο να σου πούμε? Πως να μενεις πιο συχνά?
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Re: Re: Καπουτ Μπαταρ... (?)

Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Αφού τα χρήσιμα tips απ΄τον μηχανικό σου τα έγραψες εις τα παλαιότερα των υποδημάτων σου και έμεινες.

Εμείς τι άλλο να σου πούμε? Πως να μενεις πιο συχνά?
    Εχεις δίκιο...είχα πολύ καιρό να μείνω και ξεσυνήθισα

Απλώς η απορία μου είναι ότι θα λυθεί το θέμα με μια απλή αλλαγή μπαταρίας ή έχω θέμα με το balast (ή πως το λένε) και πρέπει να τσεκάρω και τίποτε άλλο?

Καλησπέρα!

Πρόσφατα έβαλα στον πηγασάκο μου xenon φώτα... Ο καλός μου μηχανικός με προέτρεψε
    να μην βάζω μπρος με αναμένα τα xenon.... Εγώ σαν γνήσιος ελληνας δεν τον άκουσα κανα δυο φορές και το έκανα... Πάει καλά...
    Χτες λοιπόν, βάζω μπρος, ανοιγω φώτα, φεύγω...
    Το μηχανάκι όμως ήταν κρύο και μου σβήνει εν κινήσει. Και εγώ αντί να σβήσω φώτα και να πατήσω τη μίζα, με αναμένα ακόμα τα φώτα πάτησα μιζιά για να φύγω.
    Και ωϊμέ! Έσβησε το σύμπαν... Όλα νεκρά... Ούτε λαμπάκι! μετά από λίγο άναψαν δειλά-δειλά τα λαμπάκια της νεκράς κτλ αλλά μπρος με τίποτα δεν πήρε...

Η ετυμηγορία είναι λοιπόν αυτή που έχω στο μυαλό μου? Ότι δηλαδή τράβηξε πολύ ρεύμα τα xenon με τα φώτα και γιαυτό έμεινα από μπαταρία? Ή είναι κατι άλλο?

Ευχαριστώ σας!

:a36: :a36: http://www.lariseos.webs.com :a36:
    www.husaberg450fe.blogspot.com
    www.fightcolesterol.blogspot.com

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator

Καλησπέρα!

Πρόσφατα έβαλα στον πηγασάκο μου xenon φώτα...
    Να μην έβαζες!
    Τώρα που τα έβαλες... βγάλτα καλύτερα μην παρεις και καμμια φωτια, εκτός του οτι στραβώνεις τον κόσμο.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    μεγαλη ιστορια τα ζινον εγω οταν τα ειχα εβαζα μπρος με αναμμενα φωτα περιμενα λιγο σε κανα 2 δεφτερα ανοιγε πληρος η λαμπα τους μεχρι που σβησαν μια μερα και ειχε καει το μπαλαστ.
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

voodoo practitioner Το avatar του/της mikros boudas
    βγαλτα και βαλε απλες λαμπες που ειναι με +40% περισσοτερο φως απο τις απλες.
    The sickness

A good rider has balance, judgment, and good timing. So does a good lover.

Αρχικά δημιουργήθηκε από mikros boudas
    βγαλτα και βαλε απλες λαμπες που ειναι με +40% περισσοτερο φως απο τις απλες.
    το έκανα και αυτό.. αλλά επειδή το κάτοπτρο είναι πολύ περίεργο, το φως παραμένει ίδιο!
    Μιλάμε χωρίς τα ζινον, είναι σαν να κυκλοφορώ με 5 κεριά μπροστά! Γιαυτό και τα έβαλα.

Απλά αναρωτιέμαι μήπως είναι άλλο θέμα...ανορθωτής ή κάτι τέτοιο!

Απλά αναρωτιέμαι μήπως είναι άλλο θέμα...ανορθωτής ή κάτι τέτοιο!
    Πέτα τα ρημαδοϊταλικά ρε Φώτη

(και στείλε επιτέλους εκείνη τη φωτό )
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper

Re: Re: Re: Καπουτ Μπαταρ... (?)

Εχεις δίκιο...είχα πολύ καιρό να μείνω και ξεσυνήθισα

Απλώς η απορία μου είναι ότι θα λυθεί το θέμα με μια απλή αλλαγή μπαταρίας ή έχω θέμα με το balast (ή πως το λένε) και πρέπει να τσεκάρω και τίποτε άλλο?
    Μπορείς να τσεκάρεις τον τραπεζικό σου λογαριασμό....

Επίσης, τσέκαρε την διεθνή κατάσταση κι ιδιαίτερα την περίπτωση της αποχώρησης ενός απο τους δύο υποψηφίους στο Αφγανιστάν.

Τσέκαρε και μία τ' @@ σου να δεις τι κάνει ο μηχανικός σου.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Τα φώτα XENON απο όσο θυμάμαι απο μια συζήτηση (επαναλαμβάνω ... ντεν είμαι ηλεγκτρολόγκο καρντιά μου) είχα ακούσει πως ακριβώς επειδή έχουν μια παραπάνω ζήτηση σε παροχή ρεύματος, καταφέρνουν πολλές φορές το λιγότερο να κάψουν ηλεκτρονική ή ανορθωτή ή και τα δύο μαζί.... ή ακόμα και να "τρελάνουν" εγκέφαλο που αναγνωρίζει κάπου "σφάλμα" και δεν δίνει σωστές ρυθμίσεις στην μοτό.

Δεν ξέρω αν ισχύει ή οχι... αλλά σίγουρα δεν μου κάνει μόνο για άδειασμα μπαταρίας. Ακόμα και άδεια να ήταν , ενα "τσικ" θα στο έκανε. Ίσως να έκαψε κανά "στοιχείο" ή (ελπίζω οχι)... να έπαθε κάτι χειρότερο. Τι τα θες τα XENON ρε αδερφέ; Μια Η4 "άσπρη" θα σου δώσει όσο ικανοποιητικό φως χρειάζεσαι , εκτός και αν ανεβαίνεις κανά βουνό επαρχίας , αργά βράδυ χωρίς φεγγάρι και θες να τυφλώνεις αλεπούδες και λαγούς.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

voodoo practitioner Το avatar του/της mikros boudas
    στην εκκινηση μονο τραβανε(αρκετο) παραπανω ρευμα γι αυτο πρεπει να τα ανοιγουμε με τον κινητηρα σε λειτουργεια(και να τα κλεινουμε βεβαια).
    The sickness

A good rider has balance, judgment, and good timing. So does a good lover.

Καλα ναι εδω αλλα εκει... Το avatar του/της polymoto
    Γεια σας

Η ερωτηση μου ειναι ακομη δεν εχετε ενδειξη ρευματος στο ταμπλω ?

Ευχαριστω

Re: Re: Re: Re: Καπουτ Μπαταρ... (?)

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    ......
    Τσέκαρε και μία τ' @@ σου να δεις τι κάνει ο μηχανικός σου.
    Κάτσε να το δει αύτό... :rotflmao:

Το θέμα ήταν απλό και απορώ με μένα πως δεν το σκέφτηκα, αφού μου το είχε ξανακάνει στο παρελθόν.
    Επειδή κάθε πόλος της μπαταρίας εχει δυο βίδες που πιάνει το καλώδιο, ο ένας πόλος, η μια βίδα είχε ξελασκάρει. Μου έδινε ένδειξη, αλλά δεν μπορούσε να εκκινήσει το μηχανάκι.. Αυτό ήταν!!

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Μπιέλλα καπούτ...
    από THEOD στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 29
    Τελευταίο μήνυμα: 17/06/2011, 11:32
  2. LeoVince.X3,,,ΚΑΠΟΥΤ,ΜΠΑΙ ΜΠΑΙ.
    από nikos-diavata στο forum Κλοπές
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 19/05/2011, 11:26
  3. Μπαταρία καπούτ
    από Nik0s στο forum KTM