Εντάξει byr0n το χρώμα τα σπάει λέμε...![]()
![]()
![]()
Συνέχισε την όμορφη δουλειά που κάνεις![]()
![]()
![]()
Εντάξει byr0n το χρώμα τα σπάει λέμε...![]()
![]()
![]()
Συνέχισε την όμορφη δουλειά που κάνεις![]()
![]()
![]()
Βοηθός Ταμία (το 23% που λεγαμε)
Αυτονομία SV (εγγύηση λεμε)
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Οχι και καμμιά σπουδαία πρόοδος, αλλά τουλάχιστον άρχισε να μοιάζει με μηχανάκι....
Συνεχίζουμε με πιο εντατικούς ρυθμούς.![]()
έλαααααααα...! Αντε μπραβο ρε! Καλη συνεχεια! Κουκλακι θα γινει, φαινεται το πραμα!![]()
![]()
Κουφάλες γιαμαχαίοι με τις κωλοδιαμέτρους που αλλάζετε σε κάθε μοντέλο. Πήρα πρόσφατα δισκόφρενα από XJR400 θεωρώντας ότι είναι ίδιας διαμέτρου με τα FZR 400 - TZR 250 3xv που φόραγα και είχα δει και στο net οτι είναι ίδια....![]()
Αμ δε...
282mm στο TZR 3XV και FZR400, 298 στο XJR-ΤΖR 250 3MA & FZR400RR, ενώ κάποια της οικογένειας φοράνε 262mm
Σε δουλειά να βρισκόμαστε ρπμ...![]()
![]()
Και γιατι στεναχωριεσαι ρε Βυρωνα?Θα τους δωσεις πισω και θα παρεις αλλους.Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Κουφάλες γιαμαχαίοι με τις κωλοδιαμέτρους που αλλάζετε σε κάθε μοντέλο. Πήρα πρόσφατα δισκόφρενα από XJR400 θεωρώντας ότι είναι ίδιας διαμέτρου με τα FZR 400 - TZR 250 3xv που φόραγα και είχα δει και στο net οτι είναι ίδια....![]()
Αμ δε...
282mm στο TZR 3XV και FZR400, 298 στο XJR-ΤΖR 250 3MA & FZR400RR, ενώ κάποια της οικογένειας φοράνε 262mm
Σε δουλειά να βρισκόμαστε ρπμ...![]()
![]()
![]()
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
Μπά....Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
Και γιατι στεναχωριεσαι ρε Βυρωνα?Θα τους δωσεις πισω και θα παρεις αλλους.![]()
Ποιό εύκολο είναι να φτιάξω αποστάτες απ΄το να βρω τζάμι δισκόπλακες![]()
Το συνδιασμο των χρωματων πως κ αποφασισες να τον αλλαξεις μετα το πρωτο βαψιμο του κελευτη? Δεν ηταν κ ασχημα οπως τα ειδα.
καλυτερα καμενος παρα καημενος...
Ήθελα κάτι καλύτερο.Αρχικά δημιουργήθηκε από captaincarnaval
Το συνδιασμο των χρωματων πως κ αποφασισες να τον αλλαξεις μετα το πρωτο βαψιμο του κελευτη? Δεν ηταν κ ασχημα οπως τα ειδα.
Ekei pao paso. Me kalypses.
καλυτερα καμενος παρα καημενος...
Because only "The Master" can![]()
![]()
![]()
Δυστυχώς μόνο μία σκαναρισμένη φωτογραφία έχω από την τιμονόπλακα, στη παλιά της μορφή και αυτό, γιατί την χρειάστηκα για να κάνω το σχέδιο.Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Γιάννη, μη μου πεις ότι δεν έχεις φωτό του "πριν"?????:hypnotize![]()
![]()
Δεν σκέφτηκα να βγάλω μερικές, για σύγκριση.
Αρχικά δημιουργήθηκε από motaba
Because only "The Master" can![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Πολύ καλή !!! Mπράβο!!!
Βέβαια εχει αδυνατίσει αρκετά, αλλά δεν θα υπάρχει πρόβλημα στο SRX.
byr0n τα αμορτισέρ τι είναι? Θυμάμαι που μου είχες πει οτι τα έψαχνες καιρό.
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Κρίμα που δεν έχει από πάνω φωτό και βλακεία μου που δεν τράβηξα. Η πλάκα είχε δεχτεί δύο πλακάκια τριγωνικού σχήματος για να ισιώσει το πάνω μέρος μιας και δεν ήταν στο ίδιο επίπεδο, προκειμένου να μπουν τα καβαλέτα του τιμονιού.Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Πολύ καλή !!! Mπράβο!!!
Βέβαια εχει αδυνατίσει αρκετά, αλλά δεν θα υπάρχει πρόβλημα στο SRX.
byr0n τα αμορτισέρ τι είναι? Θυμάμαι που μου είχες πει οτι τα έψαχνες καιρό.
Όντως έχει αδυνατίσει αρκετά, αλλά το μόνο πράγμα που θα κάνει πλέον είναι να σφίγγει το παξιμάδι του λαιμού, μιας και τα clipons έχουν πάει στα καλάμια.
Τα αμορτισσέρ που πήρα δεν θυμάμαι τι είναι, πάντως όχι κάτι γνωστό. Χωρίς το μοτέρ πάνω που τα δοκίμασα δείχνουν σκληρά. Θα τα δω πως είναι, και το πολύ πολύ επιστρέφω στα Koni.![]()