Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 44 από 44

Θέμα: R1 2009

Αρχικά δημιουργήθηκε από jackasss
    Τελικα ποσα κιλα ειναι περισσοτερα απ του 08.το site λεει 206κιλα πληρες υγρων.του 08 λεει 175 νομιζω αλλα δεν λεει αν ειναι πληρες υγρων.

175 ειναι αδειο.και παλι ειναι βαρυτερο απο τα υπολοιπα χιλιαρια.αν ομως ειναι ωραια κατανεμημενα τα κιλα δεν τα καταλαβαινεις.
    ΚΕΡΝΑΩ ΤΣΑΓΑΚΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΥΜΗΤΤΟΥ .....
    ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΣΤΕΛΝΕΙ ΠΜ!

Αρχικά δημιουργήθηκε από val
    175 ειναι αδειο.και παλι ειναι βαρυτερο απο τα υπολοιπα χιλιαρια.αν ομως ειναι ωραια κατανεμημενα τα κιλα δεν τα καταλαβαινεις.
    Δλδ σε ποιο ss τα υγρα δεν ειναι κατανεμημενα ''ωραια''?
    Και αν μπορεις συγκεκριμμενοποιησε τη φραση ''ειναι ωραια κατανεμημενα τα κιλα δεν τα καταλαβαινεις''.
    Κι εγω το feizeraki το πηγαινω ταπα και δεν καταλαβαινω ουτε υγρα, ουτε τιποτα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από libali10
    ....
    2/ Ολα τα SS σε χερια καλα το R 1 2009 ειναι απιαστο σε πιστα( κανει πλακα με ολα τα αλλα)
    και για το δρομο ειναι ετοιμο για τεραστια αυξηση υποδυναμης και οπως βγαζει την δυναμη στο τροχο τα αλλα χιλιαρια πρεπει να εχουν περρισοτερα απο 10+ ps για να ακουλουθησουν.[/B]

Δλδ θες να μας πεις οτι το factory, το κ9, το 1198s, το RR, το RC8, το Agusta κτλ ειναι ''η πλακα'' του R1??
    Ενταξει παιδια, μην το γ@μ@με το θεμα.Να ευλογισουμε τα γενια μας αλλα οχι κι ετσι.
    Το νεο R1 ειναι αθλιο απο εμφανιση, και αργοτερο απο το '08.Ο cross plane στροφαλος, τουλαχιστον φετος, δεν ηταν ο,τι καλυτερο σε σκεψη και εφαρμογη.
    Επισης, το πισω μερος του ειναι επιεικως εντελως αθλιο..
    Και για του λογου το αληθες..

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	1-b.jpg 
Προβολές:	625 
Μέγεθος:	96,3 KB 
ID:	179266
    Start doing what's necessary, then what's possible and suddenly doing the impossible. Just start.

Δειτε και μονοι σας..Για να μη μιλησουμε και για καταναλωση,

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	1-c.jpg 
Προβολές:	623 
Μέγεθος:	99,6 KB 
ID:	179267
    Start doing what's necessary, then what's possible and suddenly doing the impossible. Just start.

Αρχικά δημιουργήθηκε από konsttanttinos
    Δλδ σε ποιο ss τα υγρα δεν ειναι κατανεμημενα ''ωραια''?
    Και αν μπορεις συγκεκριμμενοποιησε τη φραση ''ειναι ωραια κατανεμημενα τα κιλα δεν τα καταλαβαινεις''.
    Κι εγω το feizeraki το πηγαινω ταπα και δεν καταλαβαινω ουτε υγρα, ουτε τιποta
    Σου ειπα εγω αν νιωθεις τα υγρα ή οχι ; καμια σχεση,καταλαβε τι λεω.
    απο προσωπικη εμπειρια αναμεσα σε ρ6 2007 και Κ7 750 που εχουν 3 κιλα διαφορα οταν θες να τα μετακινησεις, με τα χερια ας πουμε: το ρ6 το πας μπρος πισω ανετα λες και ειναι παπακι , το σουζουκι νομιζεις οτι ειναι διακοσια κιλα!!!!
    στην οδηγηση δεν εχει διαφορα , εννοειται οτι οταν οδηγεις δεν καταλαβαινεις τα κιλα μιας μηχανης, μονο στα εσακια νιωθεις το βαρος
    ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΣΤΕΛΝΕΙ ΠΜ!

Δε ξερω απο επιδοση ισως το ρ1 να μην ειναι το πιο γρηγορο αλλα σιγουρα ειναι το πιο ομορφο μαζι με τη ducati αναμφισβητητα!
    (ειπαμε αυτα ειναι υποκειμενικα)!:smilea:

αλλα πιο γρηγορο του 08 απ του 09 δε πιστευω..

Αρχικά δημιουργήθηκε από nickald
    Περα και πανω απο τις συγκρισεις σε νουμερα και επιδοσεις εντος η εκτος πιστας

Οταν στηριζεις την επιχειρηματολογια σου λεγοντας οτι κατι ειναι αθλιο σε εμφανιση απευθειας αυτα που λες παυουν να εχουν οποιαδηποτε ισχυ.

Οσο εσυ θα λες οτι ειναι αθλιο το R1 απο μπρος η απο πισω τοσο εγω θα λεω οτι η Καθριν Ζετα Τζοουνς ειναι σαβουρα, ο Μεσι αμπαλος και το Ντουκατι 1198 για τα μπαζα ειδικα σε κοκκινο γιατι δεν παει με το τσαντακι μου.

Και για του λογου του αληθες στις φωτο που παραθετεις οι μισοι θα πουν οτι ειναι ομορφο το ταδε και οι αλλοι μισοι οτι ειναι ομορφο το paddock stand
    Δεν επιχειρηματολογησα για τιποτα.Απλα εκανα μια ερωτηση, ζητησα μια διευκρινηση, εγραψα μια προσωπικη εμπειρια απο ενα ασχετο μηχανακι, και παρεθεσα προσωπικες αποψεις, μαζι με δυο ολοκληρωμενους συγκριτικους πινακες που βρηκα στο νετ.
    Τωρα, αν εσυ ειδες επιχειρηματολογια, και απλα εγραψες για να μου την πεις, πρωτον,καταλαβαινω γιατι δεν σ'αρεσει η καθριν και δευτερον δεν με νοιαζει τι χρωμα τσαντακια εχεις (gay alert :rotflmao: :rotflmao: ).
    Καλο θα ηταν οταν μιλαμε για μηχανακια, να μενουμε εκει, και οχι στα..τσαντακια

....

αλλα πιο γρηγορο του 08 απ του 09 δε πιστευω..
    Μπορεις να βρεις μονος παρομοιους πινακες με αυτους που παρεθεσα γαι τα μοντελα 2008, ωστε να κανεις συγκριση και μονος σου φιλε μου:smilea:

Αρχικά δημιουργήθηκε από konsttanttinos
    Φιλαρακο γι'αυτο σε ρωτησα, για να καταλαβω τι λες.
    Τωρα αν ειναι ελαφρυτερο στην μετακινηση με τα χερια, δεν νομιζω να αποτελει κριτηριο επιλογης.

epeidh den eimai filarakos alla gynaika, safos k exei simasia to an mporw na to metakinisv eykola h oxi.apo ekei kai pera en etei 2010 ola ta 1000aria idia einai, mono o Rossi mporei ontws na entopisei diafores metaxy tous.ase pou de kanei to mixanaki ton odigo alla o odigos to mixanaki.
    ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΣΤΕΛΝΕΙ ΠΜ!

Το συστημα εισαγωγης αερα καποιος θα εξηγησει στο φτωχο απο γνωσεις τι δουλεια κανει και γιατι του 09 δεν εχει?

Επισης τα πλαστικα καλυματα που εχει του 09 στις εξατμισεις βγαινουν , και ποιος ο λογος που τα χει?

Τα πλαστικα στην ασπρη του 09 το μωβ βγαινει?υπαρχει σε μαυρο που θα μπορουσε να τα αντικαταστησει?

( 3ερωτησεις-->3απαντησεις... )

pure Kefalonian Mad-ness Το avatar του/της Madkefalonian
    Το συστημα εισαγωγης αερα καποιος θα εξηγησει στο φτωχο απο γνωσεις τι δουλεια κανει και γιατι του 09 δεν εχει?

Επισης τα πλαστικα καλυματα που εχει του 09 στις εξατμισεις βγαινουν , και ποιος ο λογος που τα χει?

Τα πλαστικα στην ασπρη του 09 το μωβ βγαινει?υπαρχει σε μαυρο που θα μπορουσε να τα αντικαταστησει?

( 3ερωτησεις-->3απαντησεις... )
    1)Συστημα εισαγωγης εχει η 09.Ειναι τα δυο τουνελ πισω απο τα φωτα.Το ραμ αιρ οπως συνηθως λεγεται,βοηθαει στα πολλα χλμ οπου ο αερας εχει πολλη μεγαλη πιεση.Αυτος ο αερας συγκενρτεωνεται στο φιλτροκουτι συμπιεσμενος φυσικα και ετσι δημιουργειτα κατι σαν μια μιρκη υπερπληρωση στο μοτερ(κατι σαν τουρμπο) με αποτελεσμα να βγαζει 2-3 αλογα παραπανω σε ταχυτητε της ταξεως των 180χλμ/ω

2)Τα καλυματα υπαρχουν για να μην ακουμπησεις εσυ η ο επιβατης και καειτε.

3)Δεν γνωριζω
    Της μηχανής μου σαν μουγκρίζει το μοτέρ,νοιώθω στα σύννεφα ωραίος καμικάζι...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kokos08
    Εγω τα ριχνω σε ολους! Εχω βγαλει πινακιδα,καθρευτες,ειμαι 2 κιλα πιο κατω! Ρε τι μαλακιες! Αντε παρτε οτι γουσταρετε να κανετε την καβλα σας και τελειωνετε!

pure Kefalonian Mad-ness Το avatar του/της Madkefalonian
    Αρχικά δημιουργήθηκε από val
    en etei 2010 ola ta 1000aria idia einai, mono o Rossi mporei ontws na entopisei diafores metaxy tous.
    [B]

Επιτρεψε μου να διαφωνησω.Δεν ειναι ολα ιδια και αν κανεις ενα τεστ ραϊντ με το καθενα θα το καταλαβεις ευκολα και χωρις να εισαι ο Ιταλος υπεροδηγος...

Προσωπικα εντοπισα πολλες διαφορες οδηγωντας τα μοντελα που κυκλοφορουν για το ΄09...
    Της μηχανής μου σαν μουγκρίζει το μοτέρ,νοιώθω στα σύννεφα ωραίος καμικάζι...

http://www.youtube.com/watch?v=MtDehOO1Vy0

δειτε πως αλλαζει το πισω μερος με αυτα

Welcome to my playground Το avatar του/της Toumpas
    Έχοντας οδηγήσει και το 09 αλλα και το 08 στην πίστα των Μεγάρων, δυστηχώς το 09 δεν με εξέπληξε με το γκάζι του που το θεωρώ υποτονικό. Όμως μου άρεσε πολύ η γρήγορη γεωμετρία του και η θέση οδήγησης. Μου άρεσε και το νέο design και ο ήχος του Χ-plane με aftermarket εξατμίσεις.

Το 08 όμως είναι πολύ πιο ζωηρό μηχανάκι. Εμένα μου ταιριάζει καλύτερα η νωχελικότητα των I-4 κάτω από τις 5 και η υστερία πάνω απο τις 8-9. Περί ορέξεως ....

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. R1 2009?
    από takistrigonis στο forum Υamaha R6, R7, R1, R...
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 21/11/2008, 00:08
  2. Yamaha R1 2009
    από makis206 στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 17/09/2008, 11:12
  3. R1-2009;;;;;;;;;
    από ktm640lc4 στο forum Υamaha R6, R7, R1, R...
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 29/07/2008, 04:15
  4. R1 2009
    από Vourkoufales στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 09/07/2008, 23:12
  5. yzf r1 2009
    από sakis.kav στο forum Υamaha R6, R7, R1, R...
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 04/07/2008, 16:06

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ