Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 43

Θέμα: Τροπος κατεβασματος οταν σταματας

ΦΙΛΕ πάντα μα πάντα θα κοβεις ταχυτητα φρεναρωντας και παραλληλα κατεβαζωντας ταχυτητες...

μην λυνεις στην μοτο συμπλεκταρωντας με 4η ή 3η μεσα στο κινωτιο,

το μηχανακι δεν θα παθει τιποτα εκτος απο λιγο μεγαλυτερη φθορα σε δισκους συμπλεκτη και τακακια-δισκους

αλλα μπορει να παθεις εσυ,

η μοτο ειναι λυμενη εκεινη τη στιγμη, δεν την εχεις δεμενη με τον κινητηρα σου και κατεπεκταση με την ασφαλτο και συμπεριφερεται σαν ενα βαρυ ποδηλατο που ρολλαρει...

αφου δεν εχεις και εμπειρια κιολας μην το συνηθιζεις...

οταν μαθεις, σε κανα δυο χρονια, σε ειδικες περιπτωσεις μπορεις και να κατεβασεις και σε νεκρα ενω ρολαρεις ακομα αλλα μαθε πρωτα το σωστο και μετα παιξε οπως σου βγει απο ενστικτο!

Παλαιό μέλος
    Ναι αυτο περι ρολαρισματος με νεκρα ξερω πως ειναι επικινδυνο απο το αμαξι,αρα φανταζομαι πως ειναι πολλαπλασια επικινδυνο με την μηχανη,δεν το κανω και δεν επιδιωκω να το κανω,ευχαριστω katana.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 2stroker
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    diladi esy protimas na kataponeis meri toy moter gia to frenarisma para toys diskoys k ta takakia poy einai gia ayto to skopo..

malista malista..
    φιλε συνδιασμο φρεναρισματος-κατεβασματος εννοω και κατα τη γνωμη μου αυτο ειναι το πιο σωστο φρεναρισμα .
    π.χ εσυ οταν πας με 100 και αναβει ξαφνικα κοκκινο και θες να σταματησεις γρηγορα πατας μονο φρενα?
    Hell on wheels is no big deal... Kawasaki KDX200SR - Kawasaki KLX300R - Yamaha TTR250 - Yahama XT600E - Ktm 640 Adventure

Παλαιό μέλος Το avatar του/της camen
    Αρχικά δημιουργήθηκε από 2stroker
    φιλε συνδιασμο φρεναρισματος-κατεβασματος εννοω και κατα τη γνωμη μου αυτο ειναι το πιο σωστο φρεναρισμα .
    π.χ εσυ οταν πας με 100 και αναβει ξαφνικα κοκκινο και θες να σταματησεις γρηγορα πατας μονο φρενα?
    Τα ΚΤΜ εχουν αγκυρες οχι φρενα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
    Τα ΚΤΜ εχουν αγκυρες οχι φρενα...
    ντεν εκο KTM καρντια μου
    ουτε κανα ss με δισκοφρεναρες
    Hell on wheels is no big deal... Kawasaki KDX200SR - Kawasaki KLX300R - Yamaha TTR250 - Yahama XT600E - Ktm 640 Adventure

Παλαιό μέλος
    Δεν το λεω να δειξω και καλα οτι ειμαι οδηγαρα αλλα εχω αισθηση του χωρου και του περιβαλλοντος γυρω μου και δεν εχω αναγκαστει ακομα να φρεναρω απο τα 100 για κοκκινο φαναρι,αλλα γενικα οσες φορες χρειαστηκε να φρεναρω αποτομα ειτε με πολλα ειτε με λιγα χλμ παντα κατεβασμα και φρεναρισμα κανω γιατι νιωθω πιο αμεση την επαφη με την μηχανη και την αντιδραση της.
    Η ερωτηση που εθεσα δεν εχει να κανει(αν και σας ευχαριστω για τις οδηγικες σας συμβουλες που by the way o δασκλος οδηγησης το γαιδουρι τσιμουδια δεν εβγαζε,παλι καλα που τα ηξερα αυτα απο πριν)με τον οδηγικα σωστο τροπο φρεναρισματος αλλα με το αν οντως ετσι φθηρεται το κιβωτιο,δισκος πλατο κτλ.
    Σας ευχαριστω ολους και σενα2stroker

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    Αρχικά δημιουργήθηκε από 2stroker
    nai.me tin idia taxitita poy xo sto kivotio.

τοτε απλα εχεις και φρεναρες (που δεν εχω εγω)και το μηχανακι σου δεν ζυγιζει 110 κιλα που ειναι το δικο μου αλλα καμια 40αρια παραπανω

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    πες π.χ. οτι εισαι με 5η και καμια 150αρια μεσα.

βλεπεις οτι το φαναρι μολις κοκκινησε στα 30 μετρα απο σενα. αν φρεναρεις εισαι κοτα λειρατη και τα συναφη. οι σωστοι αντρες σπανε 5η και καρφωνουν και την 6η τους επιδεικτικα μπροστα απο τους αλλους!

εσυ λοιπον θες να φρεναρεις και γουστο και καπελο σου. (ΚΟΤΑ!!)

πατας μια συμπλεκτη και κανεις 3 απανωτες κατω. ξερογκαζια και αφημα συμπλεκτη μαζι με λιγο τσιμπημα το πισω. το μπροστα το πατας προοδευτικα καθ'ολη την διαρκεια τοσο οσο να μην μπλοκαρει. εχεις κοψει τωρα απο τα 150 στα 60. ενω λοιπον εχεις αρχισει τα φιδια και εχεις κανει σαφη την παρουσια σου, ισιωνεις και πατας προοδευτικα αλλα δυνατα το μπροστινο ριχνοντας το βαρος σου μπροστα (προσοχη δεν κρατανε τα χερια το βαρος σου αλλα οι προσαγωγοι σου)..ολα αυτα με πατημενο συμπλεκτη...

αφου δεις οτι σηκωνεται, χαμογελας στο γκομενακι που περναει το φαναρι με την πλισε φουστιτσα του και ανετος κανεις ενα ομορφο rolling endo μεχρι την διαβαση...

Αρχικά δημιουργήθηκε από smooth criminal

Η ερωτηση που εθεσα δεν εχει να κανει(αν και σας ευχαριστω για τις οδηγικες σας συμβουλες που by the way o δασκλος οδηγησης το γαιδουρι τσιμουδια δεν εβγαζε,παλι καλα που τα ηξερα αυτα απο πριν)με τον οδηγικα σωστο τροπο φρεναρισματος αλλα με το αν οντως ετσι φθηρεται το κιβωτιο,δισκος πλατο κτλ.
    Σας ευχαριστω ολους και σενα2stroker
    οσο περισσοτερη ωρα εχεις πατημενο συμπλεκτη τοσο μεγαλυτερη η φθορα σε δισκους...

τα φρενα επισης εχουν μεγαλυτερη φθορα αφου καλουνται να ασκησουν μεγαλύτερες δυναμεις για να σε επιβραδυνουν...

επίσης αφου ενδιαφερεσαι να μαθεις και κατι παραπανω , μην περιμενεις απο το παλιοσυστημα του κρατους να σε μαθει ο δασκαλος οδηγησης το σωστο, μαζεψε λεφτακια κια πηγαινε σε ενα σχολειο ασφαλους οδηγησης!

Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
    ...
    δεν καβαλαμε ολοι βεσπα ρε φιλαρακι!

Παλαιό μέλος
    Aυτο Katana το εχω σκεφτει εδω και καιρο και μαλλον θα το κανω γιατι αξιζει και τα λεφτα και τον χρονο,απλα θελω να μαζεψω τα φραγκα και θα παω

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
    πες π.χ. οτι εισαι με 5η και καμια 150αρια μεσα.

βλεπεις οτι το φαναρι μολις κοκκινησε στα 30 μετρα απο σενα. αν φρεναρεις εισαι κοτα λειρατη και τα συναφη. οι σωστοι αντρες σπανε 5η και καρφωνουν και την 6η τους επιδεικτικα μπροστα απο τους αλλους!

εσυ λοιπον θες να φρεναρεις και γουστο και καπελο σου. (ΚΟΤΑ!!)

πατας μια συμπλεκτη και κανεις 3 απανωτες κατω. ξερογκαζια και αφημα συμπλεκτη μαζι με λιγο τσιμπημα το πισω. το μπροστα το πατας προοδευτικα καθ'ολη την διαρκεια τοσο οσο να μην μπλοκαρει. εχεις κοψει τωρα απο τα 150 στα 60. ενω λοιπον εχεις αρχισει τα φιδια και εχεις κανει σαφη την παρουσια σου, ισιωνεις και πατας προοδευτικα αλλα δυνατα το μπροστινο ριχνοντας το βαρος σου μπροστα (προσοχη δεν κρατανε τα χερια το βαρος σου αλλα οι προσαγωγοι σου)..ολα αυτα με πατημενο συμπλεκτη...

αφου δεις οτι σηκωνεται, χαμογελας στο γκομενακι που περναει το φαναρι με την πλισε φουστιτσα του και ανετος κανεις ενα ομορφο rolling endo μεχρι την διαβαση...
    Επος!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Keep spamming!!!:a13:

Παλαιό μέλος
    Η περιγραφη του devils animal δεν λεω καλη,αλλα ειναι για αλλα γουστα,οχι τα δικα μου παντως.

και την ωρα που κανεις rollin endo ταυτοχρονα αναβεις και ενα τσιγαρο ετσι για να ηρεμησεις μετα απο τοση δραση

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 114
    Τελευταίο μήνυμα: 06/08/2004, 18:22
  2. Οταν Κατι Δεν Παει Καλα...
    από Μικρή Λουλού στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 84
    Τελευταίο μήνυμα: 30/07/2004, 05:20
  3. Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 24/02/2004, 21:43
  4. Οταν Η Ποιηση ΕΧει Νοημα....
    από KAS77 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ