Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 35

Θέμα: Επιχείρηση (σκέψεις ανοίγματος ουζερί)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 2stroker

Επιχειρηση

Εδω και καποιο καιρο σκεφτομαι τη δημιουργια δικης μου επιχειρησης,σκεφτομαι να φτιαξω ενα μικρο μαγαζακι που θα σερβιρει μπυρα,κρασακι,τσιπουρο και λοιπα αλκοολουχα καθως και καποια μικρα μεζεδακια.κεφαλαιο δεν υπαρχει οποτε σκεφτομαι για καποιο δανειο και φυσικα μιλαμε για ποσο το οποιο δεν θα ξεπερασει τα 25000ευρω.

Απο την μια εχω βαρεθει ολα αυτα τα χρονια να δουλευω λιγο να ξεμενω απο δουλεια,να ξαναψαχνω,να με εκμεταλευονται,να πεφτω σε μ@@@@ αφεντικα κλπ κλπ και θα θελα επιτελους να ειμαι αφεντικο του εαυτου μου και να κανω και κατι που να μου αρεσει και να με γεμιζει,απο την αλλη ενα δανειο παντα σε αγχωνει,αν ειχα τα φραγκα σε μετρητα θα το κανα με κλειστα ματια,αλλα τωρα?

Για πειτε γνωμες

Hell on wheels is no big deal... Kawasaki KDX200SR - Kawasaki KLX300R - Yamaha TTR250 - Yahama XT600E - Ktm 640 Adventure

Μέλος
    Δύσκολα... αν είναι δυνατό να πάρεις το δάνειο από το νέο έτος όταν θα έχει ολοκληρωθεί ο νόμος να μπορούμε να δανειζόμαστε και από τράπεζες του εξωτερικού με χαμηλά επιτόκια.

ετσι και αλλιως λογω του οτι αυτη τη στιγμη βρισκομαι στη σκεψη,μιλαμε για το νεο ετος
    Hell on wheels is no big deal... Kawasaki KDX200SR - Kawasaki KLX300R - Yamaha TTR250 - Yahama XT600E - Ktm 640 Adventure

Φαντάζομαι έχεις σκεφτεί οτι μια τέτοια δουλειά δικιά σου σημαίνει φουλ 24ωρη απασχόληση όλη την εβδομάδα.

Όπως λέγαμε παλια, 28 hours per day, 10 days a week

Το κεφάλαιο που λές (25κ) μου φαίνεται λίγο για να ξεκινήσεις. Εχεις υπόψη σου τιμές ενοικίων και - κυρίως - αέρα για μαγαζί;

Εξοπλισμός κλπ?

Δύσκολα τα πράγματα, ειδικά για κάτι που έχει γεμίσει ο τόπος
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    βρες ενα τελειωμενο αποθηκακι(ακομα και ημιυπογειο).....και αν εχεις φαντασια και ωραιες ιδεες...καντο ενα σουπερ κουτουκι......... ΠΡΟΣΕΞΕ ομως...οτι θα γλυτωσεις απο ενοικια και αερα......ριξτα σε διαφημιση.......... ΚΑΝΤΟ στεκι.....απο στομα σε στομα να κυκλοφορησει σε φοιτητες η μηχανοβιους οτι δινεις π.χ. φτηνη βαρελισια.....φερε βαρελισια που δεν εχουν Ολοι....φερε τσιπουρο και ποτα απο διαφορα μερη της Ελλαδας.....ξερω τσιπουραδικα στη Μακεδονια που δουλευουν με τσιπουρα Λαρισας & Βολου....

βρες φιλους σου με κιθαρες , λυρες κλπ και κανε μια στο τοσο ...."ρεμπετικη βραδια"
    "Κρητικη βραδια" "ποντιακη βραδια" και αλλα.......

δημιουργησε ατμοσφαιρα και κανε κατι ζεστο....δε χρειαζεται διακοσμητες ενα μαγαζι .....ΑΝ ΣΚΕΦΤΕΙΣ σαν ΠΕΛΑΤΗΣ θα σε βοηθησει

Accipere quam facere praestat injuriam

Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
    βρες ενα τελειωμενο αποθηκακι(ακομα και ημιυπογειο).....και αν εχεις φαντασια και ωραιες ιδεες...καντο ενα σουπερ κουτουκι......... ΠΡΟΣΕΞΕ ομως...οτι θα γλυτωσεις απο ενοικια και αερα......ριξτα σε διαφημιση.......... ΚΑΝΤΟ στεκι.....απο στομα σε στομα να κυκλοφορησει σε φοιτητες η μηχανοβιους οτι δινεις π.χ. φτηνη βαρελισια.....φερε βαρελισια που δεν εχουν Ολοι....φερε τσιπουρο και ποτα απο διαφορα μερη της Ελλαδας.....ξερω τσιπουραδικα στη Μακεδονια που δουλευουν με τσιπουρα Λαρισας & Βολου....

βρες φιλους σου με κιθαρες , λυρες κλπ και κανε μια στο τοσο ...."ρεμπετικη βραδια"

δημιουργησε ατμοσφαιρα και κανε κατι ζεστο....δε χρειαζεται διακοσμητες ενα μαγαζι .....ΑΝ ΣΚΕΦΤΕΙΣ σαν ΠΕΛΑΤΗΣ θα σε βοηθησει

+1 στα ανωτέρω, με ιδιαίτερη βάση στο ενοίκιο (όποιος σου ζητήσει αέρα με την κατάσταση της οικονομίας σήμερα πες του και ψάξε αλλού) απλά φρόντισε να βρεις κάτι με χαμηλό ενοίκιο, είναι ίσως το πιο σημαντικό πάγιο έξοδό σου.

Και επίσης, σκέψου αν μπορείς να συνεργαστείς με κάποιον, ώστε να έχεις κάποιον ελεύθερο χρόνο (πίστεψέ με, δεν γίνεται να το κάνεις μόνος σου) και με διπλάσιο budget.

Εφόσον οι προϋποθέσεις είναι ενθαρυντικές, άρχισε να συγκεντρώνεις κόστη και φτιάξε (με το πλέον απαισιόδοξο σενάριο) μία "οικονομοτεχνική" μελέτη η οποία θα απαντά στο ερώτημα: "πόσες μπίρες πρέπει να πουλάω ημερησίως (όχι ακριβώς έτσι αλλά you get my drift)

Μικρό κορίτσι με τα βήματα χαμένα
    Τυχαία γόνατα ξεκούρασαν τα οστά μου
    Μα πάντα θα 'ρχομαι από τ' άπειρο σε σένα
    Με το χαμόγελό σου στη ματιά μου...

Τα καλύτερα έρχονται Το avatar του/της christostr

Έτσι έτσι!!!
    Τέλος του μήνα θα είναι έτοιμο!!!
    Φεύγω... πάω ταξίδι να επισκευτώ τον εαυτό μου...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Φαντάζομαι έχεις σκεφτεί οτι μια τέτοια δουλειά δικιά σου σημαίνει φουλ 24ωρη απασχόληση όλη την εβδομάδα.

Όπως λέγαμε παλια, 28 hours per day, 10 days a week

Το κεφάλαιο που λές (25κ) μου φαίνεται λίγο για να ξεκινήσεις. Εχεις υπόψη σου τιμές ενοικίων και - κυρίως - αέρα για μαγαζί;

Εξοπλισμός κλπ?

Δύσκολα τα πράγματα, ειδικά για κάτι που έχει γεμίσει ο τόπος
    το ξερω οτι μιλαμε για κατι το οποιο θα ειναι καθε μερα 7 φορες τη βδομαδα αλλα δε με χαλαει και εχω και φιλους που μπορουν να βοηθησουν στην λειτουργια του.

τα 25 δεν ειναι λιγα μιας και μιλαμε για μαγαζι"τρυπα" το οποιο θα εχει περιπου7-8 τραπεζια και ενα παγκο.και φυσικα μιλαμε για πολλυ προσωπικη εργασια οσο αφορα βαψιματα,μερεμετια,κατασκευες κλπ κλπ

τιμες ενοικιων εχω τσεκαρει και για τετοια μικρα μαγαζακια κυμαινονται απο 500-1000 ευρω

υπαρχουν πολλα τετοια μαγαζακια αλλα βλεπω οτι τα περισοτερα πιανουν και μιλαμε για μαγαζακια με πολυ μικρο budget τα οποια ειναι μονιμως τιγκα

φιλε εισαι ακριβως μεσα στο μυαλο μου

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dim40
    να ξερεις οτι σε μαγαζια υγειονομικου χαρακτηρα και κυριως εστιατορια τα πραγματα ειναι σφιχτα και δε τη βγαζεις με ενα παγκο. υπαρχουν ελαχιστες προυποθεσεις που πρεπει να πληρει το μαγαζι σε υψος αναλογια κουζινας ως προς το εμβαδο wc και αλλα. ρωτα πρωτα και μετα να δεις ποσο θα βγει το κουστουμι

καλη επιτυχια .

και αν εχεις καλο τσιπουρο με μαζε θα ειμαι και πελατης

Αρχικά δημιουργήθηκε από 2stroker
    το ξερω οτι μιλαμε για κατι το οποιο θα ειναι καθε μερα 7 φορες τη βδομαδα αλλα δε με χαλαει και εχω και φιλους που μπορουν να βοηθησουν στην λειτουργια του.[...]

Δε γνωρίζω τους φίλους σου, αλλα μην πολυβασιστείς σε κάτι τέτοιο
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Πάρτε τα βουνά! Το avatar του/της nassosxlvbros
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Δε γνωρίζω τους φίλους σου, αλλα μην πολυβασιστείς σε κάτι τέτοιο
    +1000000000
    Throw down the sword,The fight is done and over,
    Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
    And turn my weary eyes for home....
    www.youtube.com/c/nassosxlvbros

Αρχικά δημιουργήθηκε από nassosxlvbros
    +1000000000
    παθών;
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

δεν υπαρχει περιπτωση να ανοιξω κατι τετοιο και να ειμαι εντελως μονος μου
    και μεσα στα ατομα που αναφερομαι ειναι και η κοπελια μου(μελλουσα συζυγος )

Αρχικά δημιουργήθηκε από 2stroker
    δεν υπαρχει περιπτωση να ανοιξω κατι τετοιο και να ειμαι εντελως μονος μου
    και μεσα στα ατομα που αναφερομαι ειναι και η κοπελια μου(μελλουσα συζυγος )
    Το φέρνει η κουβέντα να γίνομαι κακός , αλλα η συμβίωση στην ίδια δουλειά φθείρει το ζευγάρι (ειδικά δουλειές με πολλές απαιτήσεις και δυσκολίες)

Τεσπα, εάν τα βρεις όλα καλά κι εχεις όρεξη και μπορέσεις να πάρεις το δάνειο που θες, βάλε μπρος και πες μας που θα είναι να έρθουμε να πιούμε ενα ποτηράκι.

(προς θεού μην αρχίσεις τα κεράσματα, θα μπεις μέσα απο το καλημέρα :rotflmao: )
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 75
    Τελευταίο μήνυμα: 15/12/2007, 23:37
  2. Σκέψεις μιας στιγμής αυτοκριτικής 1 (Δεν αφορα την μοτοσυκλέτα)
    από brainwork στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 33
    Τελευταίο μήνυμα: 24/07/2004, 13:06
  3. Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 04/06/2004, 16:06
  4. Καποιες σκεψεις που εχω ξαναγραψει
    από PALADIN στο forum Οδήγηση: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 25/02/2004, 13:24
  5. Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 11/01/2004, 16:05

Κανόνες δημοσιεύσεων