Είναι ρε φίλε κάτι μέρες που σε σκίζουνε. Κάκη ενέργεια είναι, "μάτι" είναι, ποιός ξέρει ρε γαμώτ... Απροσεξία, υπερβολικη σιγουριά;
Δύο χύμες μάζεψα σήμερα παλικάρια. Μια το πρωί και μια το απόγευμα. Η πρωινή είναι για το θρέντ με τις χαζες τουμπες του φορουμ. Πιο πολυ για γελιο παρα για προβληματισμο. Η απογευματινη παλι με φρικαρησε λιγο. Είχε φλας η κυρια; Δεν είχε; Δεν θυμάμαι να είχε φλας. Απο την άλλη εκείνη ορκιζόταν οτι είχε. ο άνθρωπος που με βοήθησε να τη σηκώσουμε είπε οτι δεν είχε και αν είχε το έβγαλε τελευταια ώρα...
Και αύτος ο ασφαλιστής που ήρθε..Σε βλέπει φρικαρισμένο, τρακαρισμένο...."Και τι θέλεις τώρα; Υπαιτιότητα δική σου είναι, απο πίσω ήσουνα έπρεπε να είχες απόσταση ασφαλείας". Σωστό μου ακούγεται..και πόση είναι αυτη η απόσταση; "8 μετρα".. ΟΚ λοιπόν. Είχα απόσταση αλλά 8 δεν νομίζω να ήταν. και το φλας;; Θύμαμαι καλά τον ΚΟΚ είναι υποχρεωτικό ακόμα έτσι δεν είναι; Εγω μια φορά το ανάβω πάντα. Αρνητική δήλωση, θα τα βρούνε λέει οι ασφαλιστικές. Να κι'αν τα βρουνε να κι'αν δε τα βρούνε. 10 ευρω κανει το φλασακι...
Αλλά το θέμα είναι το σπίτι. Τα μάτια της δικιας σου οταν μπαίνεις σπίτι και το παίζεις δε τρέχει και τίποτα και μια χαρα ολα. Το πιτσιρίκι σου, το σκυλί σου δεν έχουν πάρει γραμμή για το τελευταίο τρίωρο, η δικιά σου όμως ξέρει. Θέλει να σου πει για τις μηχανές και πόσες φορές θα τη γλιτώσεις έτσι φτηνά, ξέρει οτι οδηγείς προσεκτικά αλλά "δε φοβάμαι εσένα τους άλλους φοβάμαι.." δε το λέει όμως ρε πούστη. Με τη γυαλάδα στο μάτι αλλά δε το λέει. Το κρατάει για παρτη της γιατι ξέρει το κολλημα και σεβεται.
Στην υγειά σου ρε Θεκλάκι...![]()
Και σε σας μάγκες πάντα όρθιοι..![]()