Αμα είναι να το κάνουμε αυτό ρε φίλε παίρνουμε ενα TDM κατ' ευθείανΑρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
χαλαρα hayabusa...του βγαζεις τα πλαϊνα φαιρινγκ κι εχεις ενα καταπληκτικο μηχανακι για τα παντα...![]()
![]()
Αμα είναι να το κάνουμε αυτό ρε φίλε παίρνουμε ενα TDM κατ' ευθείανΑρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
χαλαρα hayabusa...του βγαζεις τα πλαϊνα φαιρινγκ κι εχεις ενα καταπληκτικο μηχανακι για τα παντα...![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
τmax 09 με abs!Αρχικά δημιουργήθηκε από sf1n4k1
alexarav τι μοντέλο tmax έχεις?
Βασικά με 07 εγώ και αρκετά δικάβαλα ταξίδια, αλλά κυρίως χρήση σκούτερ για να μπαινοβγαίνω στην πόλη καθημερινά (~70km), μπήκα αρκετές φορές στο trip σου...και βγήκα πετώντας. Τι να πάρεις που να τα ψιλοκάνει όλα και που σίγουρα δε θα σ έχει στα συνεργεία?
Βάλε ένα variator στο tmax..θα παρατείνει κι άλλο τη συγκίνηση που σου προσφέρει..ίσως να σε βγάλει απ το trip..
Τελικά που κατέληξα?Πουθενά! Mε τη σιγουριά οτι το tmax θα παραμείνει στα χέρια μου..και οτιδήποτε άλλο θα είναι πάντα 2ο..είτε λόγο χρήσης (περιορισμένης συνήθως για ss, enduro, ψευτο on/off που έπηξε ο τόπος)...είτε λόγο άνεσης, ασφάλειας σε κάθε εποχή για την καθημερινή μου χρήση..
Ένα sport-touring..αν και όποτε έχω λεφτά..(CBF, VFR)..ίσως το σκεφτώ για 2ο..
Το καλοκαιράκι πάντως...το tmax θα με πάει Ισπανία :-)
Καλά ξεμπερδέματα
Υ.Γ όσοι δεν είχαν την τύχη να έχουν ABS σε ολισθηρό οδόστρωμα σε συνδυασμό με φρένα πανικού, είχαν την ατυχία έστω μιας χαζής ζεστής σούπας..
απλά το χαίρομαι τόσο πολύ στις στροφές που αναρωτιέμαι πόσο καλύτερες είναι οι μηχανές!
νομίζω ότι και το tmax στρίβει, απλά δεν θέλω να λέω μεγάλα λόγια πριν οδηγήσω κάποια street μηχανή. Εξάλλου και πριν οδηγήσω το tmax το Beverly 250 δεν καταλάβαινα πόσο χάλια είναι!
όσο για το variator το σκέφτομαι ήδη...
το tdm απο εμφάνιση μου αρέσει, απλά απογοητεύτηκα από αυτά που διαβάζω εδώ για την συμπεριφορά του!Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Αμα είναι να το κάνουμε αυτό ρε φίλε παίρνουμε ενα TDM κατ' ευθείαν![]()
Άμα ρε φιλάρα από enduro & on-off έπηξε ο τόπος, από σκουτερόβαρκες τι έγινε?
Που 99% αυτών που τα καβαλάνε λες και κάνουν κρουαζιέρα στο Αιγαίο?
Μην αρχίσω πάλι να κράζω το κέρατο μου. Πάνε και κάθονται οι λακαμάδες μεταξύ των δύο αυτοκινήτων, κατεβάζουν τα πόδια κάτω & αυτό ήταν.
Τράβα πέτα τη ρε παππού τη σκούνα!
ωχ...Αρχικά δημιουργήθηκε από alexarav
το tdm απο εμφάνιση μου αρέσει, απλά απογοητεύτηκα από αυτά που διαβάζω εδώ για την συμπεριφορά του!
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
to thema einai na gineis k esy kaliteros allazontas apo skoyter se moto..giati ok sigoyra einai kaliteres oi mixanes stis strofes apo ayto poy exeis alla esy to thes ayto ?Αρχικά δημιουργήθηκε από alexarav
τmax 09 με abs!
απλά το χαίρομαι τόσο πολύ στις στροφές που αναρωτιέμαι πόσο καλύτερες είναι οι μηχανές!
νομίζω ότι και το tmax στρίβει, απλά δεν θέλω να λέω μεγάλα λόγια πριν οδηγήσω κάποια street μηχανή. Εξάλλου και πριν οδηγήσω το tmax το Beverly 250 δεν καταλάβαινα πόσο χάλια είναι!
kai opos to pes nomizeis.an esy stribeis kala me to tmax me mia moto siga siga tha stribeis kalitera grigorotera ktl.
alla xereis ayta erxonte me to kairo..mi pas pareis kana toympano kai sti proti strofi mpeis me osa..
de tha bgeis..
kai gnomi moy meta apo skoyter mi pareis ss..
δεν το ειχα σκεφτει αυτο...λες δηλαδη τωρα που εχω σκοπο να φτιαξω μοτερ και θα το κυκλοφορω για λιγο χωρις φαιρια να με κοιτανε ολοι στα φαναρια με το υφος που κοιταμε ολοι τα tdmΑρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Αμα είναι να το κάνουμε αυτό ρε φίλε παίρνουμε ενα TDM κατ' ευθείαν![]()
![]()
![]()
ζε μ'αρεσει...
frankly my dear, i dont give a damn...
Αρχικά δημιουργήθηκε από alexarav
το tdm απο εμφάνιση μου αρέσει, απλά απογοητεύτηκα από αυτά που διαβάζω εδώ για την συμπεριφορά του!
mia xara einai to tdm!!!koukla!! tha matheis kai tis idiaiterotites tou kai tha to goustareis poli meta.... den einai on off den einai street den einai to ena den einai to allo.... simasia exei na sou aresei kai oloi na to vlepoun asximo kai esi sta matia sou koukla....
to idio isxiei gia oles tis mixanes!! xaraktirise esi tin mixani sou kai oxi i mixani sou esena!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από alexarav
τmax 09 με abs!
αμα καταλαβα καλα λες οτι εστριβε το beverly,πρεπει να οδηγησεις μηχανη...
Fazer 1000 του '04/ '05 τo καρμπυρατερατο, ειναι φτηνο , τα κανει ολα και συμφερει!!!!
ΚΕΡΝΑΩ ΤΣΑΓΑΚΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΥΜΗΤΤΟΥ .....
ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΣΤΕΛΝΕΙ ΠΜ!
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
2 λαλούν και 3 χορεύουν
ε ναι
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
ε οχι κ έτσι! δεν είπα οτι νόμιζα οτι έστριβε, απλά δεν ήξερα πόσο χάλια ήταν! νομιζα οτι δεν έστριβε αλλά στεκοταν αξιοπρεπώς! (νόμιζα)Αρχικά δημιουργήθηκε από Pappios
αμα καταλαβα καλα λες οτι εστριβε το beverly,πρεπει να οδηγησεις μηχανη...
Όχι φίλε δεν θα πάρω ss!Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
to thema einai na gineis k esy kaliteros allazontas apo skoyter se moto..giati ok sigoyra einai kaliteres oi mixanes stis strofes apo ayto poy exeis alla esy to thes ayto ?
kai opos to pes nomizeis.an esy stribeis kala me to tmax me mia moto siga siga tha stribeis kalitera grigorotera ktl.
alla xereis ayta erxonte me to kairo..mi pas pareis kana toympano kai sti proti strofi mpeis me osa..
de tha bgeis..
kai gnomi moy meta apo skoyter mi pareis ss..
είμαι 35 χρονών...
δηλ.
ορμόνες - εγκέφαλος σημειώσατε 2!
και τα ss πρέπει να τα οδηγούν αυτοί που μπορούν να τα αξιοποιήσουν
αυτο το "δηλ" αστο καλυτερα,γιατι κανει ρομπα πολλους απο μας,με πρωτο απ ολους εμενα...Αρχικά δημιουργήθηκε από alexarav
Όχι φίλε δεν θα πάρω ss!
είμαι 35 χρονών...
δηλ.
ορμόνες - εγκέφαλος σημειώσατε 2!
και τα ss πρέπει να τα οδηγούν αυτοί που μπορούν να τα αξιοποιήσουν![]()
frankly my dear, i dont give a damn...