Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 27

Θέμα: Οδική ασφάλεια - Κρήτη ........

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios

Οδική ασφάλεια - Κρήτη ........

Μετά από αρκετά χρόνια που το προσπαθώ και κουτουλάω στην Ελληνική Δημοσιοϋπαλληλική Ακαμψία .......... και με αφορμή αυτό http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=85777 και ένα κάρο άλλα ......... μα πάνω απ' όλα γιατί αισθάνομαι ότι κάτι πρέπει να γίνει .....
    Ξεκινάω μια δράση στο σχολείο (Επα.Λ.) με θέμα την Οδική ασφάλεια μαζί με μια συνάδελφο .......
    Η δράση αυτή θα κρατήσει όλο το χρόνο για κάποιες ώρες την εβδομάδα εξωσχολικές και εξωδιδακτικές ........
    Σίγουρα το κεφάλαιο μηχανή θα είναι ένα μεγάλο αν όχι το μεγαλύτερο κομμάτι του ........
    Το τι θα επιτύχω δεν ξέρω .......... αλλά και ένας να σωθεί είναι κάτι .........

Επειδή έχουμε να κάνουμε με εφήβους που αισθάνονται άφθαρτοι αν όχι αθάνατοι ......... τα λόγια δεν πιάνουν τόπο εύκολα .......... πιστεύω ότι πρέπει κάπου να τους εντυπωσιάσω ώστε να πάρουν κάποια πράγματα στα σοβαρά ......
    ΕΔΩ θα ήθελα την βοήθεια των συμφορουμιτών για να μου διαθέσουν ένα 3ωρο (πρωινό) από τη ζωή τους να έλθουν στο σχολείο με τις μηχανές και τον εξοπλισμό τους και να μιλήσουν - εμπλακούν με τα παιδιά .......... κάποιοι με SS άλλοι με EnDURo ή και κάποια Trail μηχανάκια !!!
    Ιδιαίτερα θα βοηθούσε και η παρουσία κάποιων αγωνιζομένων με τις μηχανές τους (ακούς JIMK7;;; και άλλοι) .........
    Προσωπικά πέρα από το χρόνο μου θα δώσω και κάποια κράνη που έχω σε φύλαξη και δεν πολυχρησιμοποιώ ......... με την υπόσχεση όποιοι τα πάρουν να τα φοράνε !!!

Τέλος πάντων ....... ξεκινάω σιγά-σιγά ........

Όσοι πιστεύετε ότι μπορείται να διαθέσετε ένα πρωινό .......... βοηθείστε ....... ακούτε οι Κρήτες ;;;

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Count me in.

Πάνω στο ίδιο θέμα έχω καιρό πράγματα στο μυαλό να προτείνω, αλλά προς το παρόν δεν έχουμε μαζευτεί από κοντά όλοι.

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    μπραβο κωστα για την πρωτοβουλια.

ειμαι σιγουρος οτι θα υπαρξουν θετικα αποτελεσματα αλλα μαλλον μακροπροθεσμα
    και γιαυτο το λογο χρειαζεται επιμονη και υπομονη.

συνεχιζοντας αυτη τη δραση για καιρο(χρονια) θα μαθευτει και θα αρχισουν και αλλοι(γιατι οχι καθηγητες) να κανουν κατι παρομοιο και μονο ετσι σε καποια χρονια θα εχουμε ορατα αποτελεσματα.

Και φυσικα αν οι φορεις απο το υπουργειο παιδειας καποια στιγμη δουν και στηριξουν αυτην την προσπαθεια και την ενισχυσουν με οποιοδηποτε τροπο θα εχει καλητερες προοπτικες.

καλη συνεχεια
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
    Count me in.

Πάνω στο ίδιο θέμα έχω καιρό πράγματα στο μυαλό να προτείνω, αλλά προς το παρόν δεν έχουμε μαζευτεί από κοντά όλοι.

Εσύ σίγουρα δεν θα μου τη γλύτωνες .......
    Προσωπική μου φιλοδοξία είναι, αν πετύχει, να γίνει και στα υπόλοιπα Λύκεια .........

Κλιμάκιο Χανίων ακούει και είναι (και αυτό) πρόθυμο.
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    Κλιμάκιο Χανίων ακούει και είναι (και αυτό) πρόθυμο.
    Mαζί με τον Εχετλαίο με μοναδικό εμπόδιο αυτή τη στιγμή στο μυαλό τη δουλειά αφού μιλάμε για καθημερινές και πρωινά. Ίσως να μπορέσω να το υπερπηδήσω, θα δείξει ανάλογα και με το πότε θα διεξαχθεί. Σίγουρα πάντως μπορώ να μιλήσω σε άτομα που πιστεύω ότι θα χαρούν να βάλουν κι αυτοί ένα χεράκι, αυτή τη στιγμή σκέφτομαι τον ernti που ευαισθητοποιείται ιδιαίτερα από τέτοια θέματα αλλά και τον Κώστα τον Κουρκούτη, άνθρωπος ένα με τη μοτοσυκλέτα. Πολύ θα χαιρόμουν αν μαζευόταν κι οι αγωνιζόμενοι, άτομα όπως ο Δημήτρης (JIMK7) αλλά και ο Γιάννης (DrIoannis) έχουν πολλά να πουν..

Μπράβο σου Κωστή!

Πιστεύω ότι η "μάζωξη" θα γίνει λίγο πριν τις διακοπές του Πάσχα ........ οπότε υπάρχει χρόνος .........

Το να μαζευτούμε από όλο το νησί θα είναι ότι καλύτερο .......... περνάει και άλλα μηνύματα πολύ όμορφα !!!

Κώστα για την κινηση και ευχομαι να υλοποιηθεί άμεσα και με τα περισσοτερα δυνατά αποτελέσματα....

Οτι χρειαστεις ...

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    κωστα μπραβο !!!

οτι χρειαστεις αν μπορω να βοηθησω καπως,οπως...μιλα!!!

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Ξενιτεμέλος Το avatar του/της menos
    Σίγουρα θα υπάρξει ανταπόκριση απο τους μαθητές.. Πολύ καλή η σκέψη και η πρωτοβουλία σου arxaios!!

A cold-hearted bastard Το avatar του/της Gares'
    "Μεγάλη" μηχανή δεν έχω αλλά αν χρειαστείς κάπου βοήθεια Κώστα απλά πες μου.Πίστευω κάτι θα μπορώ να πω και εγώ στους πιτσιρικάδες μιας και είμαστε κοντά ηλικιακά...

Πολλά μπράβο για την κίνηση σου
    Yesterday is history.
    Tommorow is mystery.
    But today is a gift.
    That is why it is called the "present"...

Μέχρι στιγμής 32 παιδιά θα συμμετάσχουν ......... για να δούμε ..........
    Αρχίζουμε καλά ......

Κάποια παρόμοια κίνηση είχε ξεκινήσει αρκετό καιρό πριν με αφορμή ενά θανατηφόρο τροχαίο με μηχανάκι που χάσαν την ζωή τους δύο νέα παιδιά και αν θυμάμαι καλά ήταν στον Πόρο.Δυστυχώς όμως κάποιοι χοντρόπετσοι,χοντροκέφαλοι και απαίδευτοι άνθρωποι είχαν πνίξει αυτή την προσπάθει εν τη γενέσει της.Ελπίζω να μην πέσετε πάνω σε τέτοιους ανθρώπους.Αρχαίε μακάρι όλοι οι εκπαιδευτικοί να είχαν την όρεξη και την αγάπη για τα παιδιά που έχεις εσύ
    Fortis Fortuna Adiuvat

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
    Κάποια παρόμοια κίνηση είχε ξεκινήσει αρκετό καιρό πριν με αφορμή ενά θανατηφόρο τροχαίο με μηχανάκι που χάσαν την ζωή τους δύο νέα παιδιά και αν θυμάμαι καλά ήταν στον Πόρο.Δυστυχώς όμως κάποιοι χοντρόπετσοι,χοντροκέφαλοι και απαίδευτοι άνθρωποι είχαν πνίξει αυτή την προσπάθει εν τη γενέσει της.Ελπίζω να μην πέσετε πάνω σε τέτοιους ανθρώπους.Αρχαίε μακάρι όλοι οι εκπαιδευτικοί να είχαν την όρεξη και την αγάπη για τα παιδιά που έχεις εσύ
    σωστος σε ολα!

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

1η ιδέα που έπεσε στο τραπέζι από τα παιδιά ......... grafiti με θέματα για την οδική ασφάλεια στους τοίχους του σχολείου ......

H ιδέα είναι να περάσουν τα μηνύματα μέσα από το βίωμα, την εμπειρία και τη συμμετοχή και όχι με ομιλίες και πρέπει ...........

Ρίχτε και εσείς καμμιά ιδέα .........

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Οδικη ασφαλεια...!
    από pepenaxos1 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 20/08/2008, 23:14
  2. Συμβουλες για οδικη ασφαλεια!!!!!!!!!!
    από OzZzZzY στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 16/02/2008, 12:51
  3. Οδική ασφάλεια
    από kxIII στο forum Οδήγηση: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 18/07/2006, 12:04
  4. Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 10/04/2006, 14:29

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε