Μετά από αρκετά χρόνια που το προσπαθώ και κουτουλάω στην Ελληνική Δημοσιοϋπαλληλική Ακαμψία .......... και με αφορμή αυτό http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=85777 και ένα κάρο άλλα ......... μα πάνω απ' όλα γιατί αισθάνομαι ότι κάτι πρέπει να γίνει .....
Ξεκινάω μια δράση στο σχολείο (Επα.Λ.) με θέμα την Οδική ασφάλεια μαζί με μια συνάδελφο .......
Η δράση αυτή θα κρατήσει όλο το χρόνο για κάποιες ώρες την εβδομάδα εξωσχολικές και εξωδιδακτικές ........
Σίγουρα το κεφάλαιο μηχανή θα είναι ένα μεγάλο αν όχι το μεγαλύτερο κομμάτι του ........
Το τι θα επιτύχω δεν ξέρω .......... αλλά και ένας να σωθεί είναι κάτι .........
Επειδή έχουμε να κάνουμε με εφήβους που αισθάνονται άφθαρτοι αν όχι αθάνατοι ......... τα λόγια δεν πιάνουν τόπο εύκολα .......... πιστεύω ότι πρέπει κάπου να τους εντυπωσιάσω ώστε να πάρουν κάποια πράγματα στα σοβαρά ......
ΕΔΩ θα ήθελα την βοήθεια των συμφορουμιτών για να μου διαθέσουν ένα 3ωρο (πρωινό) από τη ζωή τους να έλθουν στο σχολείο με τις μηχανές και τον εξοπλισμό τους και να μιλήσουν - εμπλακούν με τα παιδιά .......... κάποιοι με SS άλλοι με EnDURo ή και κάποια Trail μηχανάκια !!!
Ιδιαίτερα θα βοηθούσε και η παρουσία κάποιων αγωνιζομένων με τις μηχανές τους (ακούς JIMK7;;; και άλλοι) .........
Προσωπικά πέρα από το χρόνο μου θα δώσω και κάποια κράνη που έχω σε φύλαξη και δεν πολυχρησιμοποιώ ......... με την υπόσχεση όποιοι τα πάρουν να τα φοράνε !!!
Τέλος πάντων ....... ξεκινάω σιγά-σιγά ........
Όσοι πιστεύετε ότι μπορείται να διαθέσετε ένα πρωινό .......... βοηθείστε ....... ακούτε οι Κρήτες ;;;