Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 25

Θέμα: Δευτεριατικη λαμπαδα

Δευτεριατικη λαμπαδα

Το συνηθισμενο πρωινο σκηνικο: πηγαινω στη δουλεια ντυμενος σαν αστακος (γινεται πολεμος εκει εξω), η οδος Λαγκαδα προς κεντρο τιγκαρισμενη, αναβει πρασινο στις δωδεκαωροφες, ανοιγω γρηγορα για να μην κατηγορηθω σαν κουλαδι απο τους σκουτεραδες που βαριανασαινουνε ανυπομονα στον σβερκο μου και μολις φτανω στο υψος των δωδεκαοροφων (δεξι ρευμα) και ενω εχω πιασει τα 50km η η προπορευομενη κοτα κοκαλωνει το κουτι της γιατι ο μπροστινος ταριφας κοκαλωσε το δικο του ταριφοκουτο.
    Τωρα θα μου πειτε που ειναι ο δρακος?
    Τεσπα η ασφαλτος ειναι τζαμι εκει κατω και σε συνδυασμο με το πνευμα που εχουν παραδωσει τα super corsa μου εδω και καιρο μου βγαινει ενα κουβανεζικο coctail.
    Φρεναρισμα πανικου, ο μπροστινος τροχος μπλοκαρει, χαιδευω τον πισινο τροχο με το δεξι μου χερι με στοργη, το μπαντιλικι ειναι μεγαλοπρεπο, αφηνω φρενο, επανερχομαι, ειναι ομως λιγο αργα για δακρυα, πριν την συγκρουση αναρωτιεμαι πως η κορουλα μου που θα γεννηθει την Πεμπτη θα μεγαλωσει χωρις πατερα και γαμωτο, τι στο διαολο μου συμβαινει πρωινιατικα. Ολα αυτα σε 0.5 sec, ξερετε εσεις. Ο Θεος ομως φαινεται δεν βιαζοτανε με την παρτη μου και λιγο πριν το μπαμ βρισκω μια τρυπουλα στο πισω δεξι του φτερο της κοτας και χωνομαι. Χαιρομαι, γλυτωσα το θανατηφορο μπαμ, αμεσως μετα ερχεται μπαντιλικι αριστερο, το επερχομενο μπαμ με τον ταριφα δεν θα ειναι θανατηφορο.
    Ξαφνικα τα διαλυμενα super corsa ξυπνανε και σε συνδυασμο με το μικρο βαρος του Daytona καταφερνω να σωσω την δευτερη συγκρουση και η φαση τελειωνει με το να κραταω την μηχανη αριστερα χαμηλα αναμεσα στα δυο κουτια. Ουτε γραντζουνια ο μιμικος.
    Κριμα που δεν μπορω να το ζωγραφισω, σκεφτειτε δυο κουτια με αποσταση ενος μετρου και εγω ερχομαι απο πισω και καταφερνω να παρκαρω αναμεσα τους.
    Ο κοσμος φρικαρει, ουρλιαζει, βγαινουν τυποι απο τα αμαξια με διαθεσεις λυντσαρισματος προς ταριφα κλπ, αλλοι χειροκροτανε νομιζοντας οτι ημουνα υπερτεραστιος (αδιανοητη κωλοφαρδια) ενω ο ταρφας μαντεψτε: την κανει Λουης (εκπληψη ε?)
    Τον πιανω στο επομενο φαναρι (το ταριφοκουτο ειχε μεσα 5-6 γιαγιαδες) και φυσικα αρχιζει της γνωστες ταριφοπαπαροκλαψες περι αλαρμ, φταιξιμο του απο πισω, εχω στοματα να θρεψω κλπ. Δεν ημουν σιγουρος αν εφταιγε αυτος η η κοτα γι αυτο τον αφησα να ζησει.
    Αν και δεν ειμαι ιδιαιτερα θρησκος μετα την δουλεια παω να αναψω λαμπαδα.
    αντε καλη εβδομαδα σε ολους

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Ωραιος ο ζογκλερ!!! :hypnotize

Τελος καλο ολα καλα!!!

Μέλος Έξτρα Σπέσιαλ Το avatar του/της MitsosNaked

Re: Δευτεριατικη λαμπαδα

Αρχικά δημιουργήθηκε από 675heat
    Το συνηθισμενο πρωινο σκηνικο: πηγαινω στη δουλεια ντυμενος σαν αστακος (γινεται πολεμος εκει εξω), η οδος Λαγκαδα προς κεντρο τιγκαρισμενη, αναβει πρασινο στις δωδεκαωροφες, ανοιγω γρηγορα για να μην κατηγορηθω σαν κουλαδι απο τους σκουτεραδες που βαριανασαινουνε ανυπομονα στον σβερκο μου και μολις φτανω στο υψος των δωδεκαοροφων (δεξι ρευμα) και ενω εχω πιασει τα 50km η η προπορευομενη κοτα κοκαλωνει το κουτι της γιατι ο μπροστινος ταριφας κοκαλωσε το δικο του ταριφοκουτο.
    Τωρα θα μου πειτε που ειναι ο δρακος?
    Τεσπα η ασφαλτος ειναι τζαμι εκει κατω και σε συνδυασμο με το πνευμα που εχουν παραδωσει τα super corsa μου εδω και καιρο μου βγαινει ενα κουβανεζικο coctail.
    Φρεναρισμα πανικου, ο μπροστινος τροχος μπλοκαρει, χαιδευω τον πισινο τροχο με το δεξι μου χερι με στοργη, το μπαντιλικι ειναι μεγαλοπρεπο, αφηνω φρενο, επανερχομαι, ειναι ομως λιγο αργα για δακρυα, πριν την συγκρουση αναρωτιεμαι πως η κορουλα μου που θα γεννηθει την Πεμπτη θα μεγαλωσει χωρις πατερα και γαμωτο, τι στο διαολο μου συμβαινει πρωινιατικα. Ολα αυτα σε 0.5 sec, ξερετε εσεις. Ο Θεος ομως φαινεται δεν βιαζοτανε με την παρτη μου και λιγο πριν το μπαμ βρισκω μια τρυπουλα στο πισω δεξι του φτερο της κοτας και χωνομαι. Χαιρομαι, γλυτωσα το θανατηφορο μπαμ, αμεσως μετα ερχεται μπαντιλικι αριστερο, το επερχομενο μπαμ με τον ταριφα δεν θα ειναι θανατηφορο.
    Ξαφνικα τα διαλυμενα super corsa ξυπνανε και σε συνδυασμο με το μικρο βαρος του Daytona καταφερνω να σωσω την δευτερη συγκρουση και η φαση τελειωνει με το να κραταω την μηχανη αριστερα χαμηλα αναμεσα στα δυο κουτια. Ουτε γραντζουνια ο μιμικος.
    Κριμα που δεν μπορω να το ζωγραφισω, σκεφτειτε δυο κουτια με αποσταση ενος μετρου και εγω ερχομαι απο πισω και καταφερνω να παρκαρω αναμεσα τους.
    Ο κοσμος φρικαρει, ουρλιαζει, βγαινουν τυποι απο τα αμαξια με διαθεσεις λυντσαρισματος προς ταριφα κλπ, αλλοι χειροκροτανε νομιζοντας οτι ημουνα υπερτεραστιος (αδιανοητη κωλοφαρδια) ενω ο ταρφας μαντεψτε: την κανει Λουης (εκπληψη ε?)
    Τον πιανω στο επομενο φαναρι (το ταριφοκουτο ειχε μεσα 5-6 γιαγιαδες) και φυσικα αρχιζει της γνωστες ταριφοπαπαροκλαψες περι αλαρμ, φταιξιμο του απο πισω, εχω στοματα να θρεψω κλπ. Δεν ημουν σιγουρος αν εφταιγε αυτος η η κοτα γι αυτο τον αφησα να ζησει.
    Αν και δεν ειμαι ιδιαιτερα θρησκος μετα την δουλεια παω να αναψω λαμπαδα.
    αντε καλη εβδομαδα σε ολους
    Ωραίος, και ποτέ ξανά τέτοια!

ΥΓ
    Άν δέν πάς συχνά πίστα, άσε τις σουπερκόρσες και βάλε κανα πιό δρομίσιο απο δώ και στο εξής....
    ΘΕΛΩ ΤΟ ΜΠΑΣΟ ΜΟΥ ΑΤΑΣΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΜΟΥ ΣΛΙΚ !!!!

Wings for Life - Φιλανθρωπικός Οργανισμός με σκοπό την Θεραπεία Τραυμάτων στη Σπονδυλική Στήλη

http://www.wingsforlife.com

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    Πωπω ξυρισμαααα...

Τεσπα και παλι να χαρεις την κορουλα σου και προσοχη στα σκουτερ μην σου παρουν την σειρα για να μην μπορεις να κρατησεις την αποσταση ασφαλειας και να τσεκαρεις στους καθρεφτες να την γλυτωσεις χωρις ολο αυτο που τραβηξες με μια απλη τιμονια. (μαλλον κλιπ ονια)....
    Keep spamming!!!:a13:

Re: Δευτεριατικη λαμπαδα

Αρχικά δημιουργήθηκε από 675heat
    ...

Ναι, αλλα εσύ έφταιγες!

:rotflmao:
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

original Mελος Το avatar του/της nic mor

Re: Re: Δευτεριατικη λαμπαδα

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Ναι, αλλα εσύ έφταιγες!

περα απο την πλακα,αυτη ειναι η μαλακια...
    και δεν λεω για την περιπτωση που
    τρεχουμε ,αλλα σε ολους εχει τυχει να κοκαλοσει ο
    μπροστα χωρις λογο!
    no one will judge me..

Μ.Γ.Δ

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm

Re: Re: Δευτεριατικη λαμπαδα

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Ναι, αλλα εσύ έφταιγες!

κακέ

Υ.Γ. Αλήθεια, γιατί ... "ξυρίστηκε" το thread;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της mako
    Αυτο το .... χαιδεμα με το δεξι χερι στον πισω τροχο ... καποιος να μου το δειξει κι'εμενα.
    Τυχη .... βουνο.-

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    χμμμμ έπρεπε να ξυριστεί λοιπόν?

Τεσπα...

Φίλε 675heat ελπίζω ολα καλά με τα γεννητούρια, φαντάζομαι είσαι αλλού τώρα.

Οπως και να χει το θέμα είναι να καταλαβουμε οτι εδω δεν τσακωνόμαστε, μιλάμε για να τα ακούνε όλοι και φυσικά κι εμείς οι ίδιοι, μπας και την γλυτώσουμε.

Μαλακίες όλοι κάνουμε, αλλά αν δεν μάθουμε απ αυτές κάποτε θα την πατήσουμε....

Αν δεν αναλύουμε την κατάσταση να βρεθεί που έγινε το λάθος, δεν θα είμαστε τόσο τυχεροί πάντα.

Εγω έτσι σκέφτομαι, ίσως επειδή δεν πιστέυω σε λαμπάδες κλπ.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
    χμμμμ έπρεπε να ξυριστεί λοιπόν?

Τεσπα...

Φίλε 675heat ελπίζω ολα καλά με τα γεννητούρια, φαντάζομαι είσαι αλλού τώρα.

Οπως και να χει το θέμα είναι να καταλαβουμε οτι εδω δεν τσακωνόμαστε, μιλάμε για να τα ακούνε όλοι και φυσικά κι εμείς οι ίδιοι, μπας και την γλυτώσουμε.

Μαλακίες όλοι κάνουμε, αλλά αν δεν μάθουμε απ αυτές κάποτε θα την πατήσουμε....

Αν δεν αναλύουμε την κατάσταση να βρεθεί που έγινε το λάθος, δεν θα είμαστε τόσο τυχεροί πάντα.

Εγω έτσι σκέφτομαι, ίσως επειδή δεν πιστέυω σε λαμπάδες κλπ.
    Συμφωνω με ολα αλλα εγω αλλου ηθελα να σταθω στο πρωτο μου μυνημα που σβηστηκε...

Δεν μπορεις να εισαι κατηγορηματικος λεγοντας παρανομους αυτους που δεν εχουν καθρεπτες (σε αλλο ποστ που ξυριστηκε) και "ειναι επικυνδυνο κτλ κτλ κτλ " και να μας λεει τωρα οτι για να μην του παρουν την σειρα εκκινησης στο φαναρι οι σκουτεραδες και τον πουν κουλο (και γω σκουτερ οδηγαω στην αθηνα δεν σημαινει οτι ειμαι κουλος επειδη καθομαι πισω απο ολους) εφυγε μαλλιοκουβαρα και φρεναρε ο μπροστα του (για οποιοδηποτε λογο) και εγινε οτι εγινε μετα την περιγραφη ριχνοντας φτιαξιμο στον μπροστα!Αυτο δεν ειναι επικυνδυνο?

Να του ζησει η κορακλα και ποτε ξανα!Αλλα να λεμε και τα λαθη και τα δικια μας!
    Keep spamming!!!:a13:

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
    Αλλα να λεμε και τα λαθη και τα δικια μας!
    Μωρε εγω είχα γράψει κι άλλα, αλλά πάνε τώρα ...
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Μιας και το θέμα για το συγκεκριμένο περιστατικό (άσχετα με το ποιός έφταιγε κλπ) εξελίχθηκε σε αφορμή να του "χωθούν" μαζεμένα για όσα έχει πει σε άλλα thread ο 675 με αποτέλεσμα να εξελιχθεί σε διαμάχη, έφυγαν ΟΛΑ εκτός της αρχικής περιγραφής.

Αρνητικά ή θετικά σχόλια για το περιστατικό μπορούν να μπουν φυσικά. Αν ξαναρχίσει η κόντρα πάλι απ΄την αρχή.....
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm
    Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    έφυγαν ΟΛΑ εκτός της αρχικής περιγραφής.
    θα μπορούσες όμως να αφήσεις τα σχόλια που αφορούσαν αποκλειστικά και μόνο το περιστατικό

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
    θα μπορούσες όμως να αφήσεις τα σχόλια που αφορούσαν αποκλειστικά και μόνο το περιστατικό

Διαχωρισμοί γίνονται σε θέματα που απλά παρεμβάλλεται κάποιος και συνεχίζει το thread στο θέμα του.

Όταν γίνεται μπάχαλο, φεύγει ως έχει
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm

Σέργιε, ορθώς έπραξε ο Βύρωνας. Το θέμα ξέφυγε τελείως.

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Λαμπάδα Τζούλια
    από Vegeta στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 39
    Τελευταίο μήνυμα: 10/03/2010, 17:42

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •