ΤΡΑΒΑΓΕ ΑΕΡΑ ΣΙΓΟΥΡΑ!!!!ΣΤΕΓΝΩΣΕ ΚΑΙ ΑΡΠΑΞΕ!
ΤΡΑΒΑΓΕ ΑΕΡΑ ΣΙΓΟΥΡΑ!!!!ΣΤΕΓΝΩΣΕ ΚΑΙ ΑΡΠΑΞΕ!
NEW SITE IN WWW.MOTOTECHNICS.GR
Ναι το ξαναρώτηξα και απάντησε το παιδί οτι ο μάστορας του είπε ότι δεν ήθελε γυάλισμα ο κύλινδρος ήταν οκΑρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
ρούφαγε αέρα, ανλεβαζε κούφια.
Συμπτώματα παρόμοια με τσιμούχα στροφάλου.
Τα κολλάρα πρέπει να ήταν εντελώς χαλαρά.
Πάντως DT με τέτοιο σύμπτωμα ΔΕΝ έχει υπάρξει. Έγινε ρεκτιφιέ σςτο μηχανάκι?
(νομίζω το ξαναρώτησα....:wacko: :wacko: )![]()
Επίσης ο κύλινδρος εξακολουθεί να μην έχει σημάδι και μετά το περιστατικό.
Σαν τα μπιφτέκια που τα ξεχνάς στην ψησταριά ενώ φυσάει ...!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από ploiarxos
ΤΡΑΒΑΓΕ ΑΕΡΑ ΣΙΓΟΥΡΑ!!!!ΣΤΕΓΝΩΣΕ ΚΑΙ ΑΡΠΑΞΕ!![]()
Υ.Γ.
Σας παρακαλώ θερμά: Μην πετάτε μαλακίες όταν δεν είναι εμφανές το "πνεύμα" με το οποίο γράφονται ...!!!
(μπορεί κάποιος να τις πάρει στα σοβαρά...)
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Δεν μΕ λες ρε πυγολάγνε ...Αρχικά δημιουργήθηκε από johnpan
Παλιόγερε, έχω συγκλονιστεί από την προσφορά σου στο θρεντ αυτό!
Μήπως - λέω, μήπως - θα έπρεπε να μας πεις από την αρχή ότι το μηχανάκι ανέβαζε στροφές στον θεό με κλειστό το γκάζι ..???![]()
Κοινώς, τραβούσε υπερβολικά αέρα και δούλευε με ΠΑΜΠΤΩΧΟ (στα όρια της Αναγκαστικής Διαχείρισης) μίγμα...
(και ευτυχώς που κόλλησε από ελλειπή λίπανση γιατί αλλιώς θα είχες ένα - θαυμάσιο εικαστικά μεν - τρύπιο πιστόνι δε ...
![]()
![]()
Όχι, δε χρειαζόταν να το αναφέρω από την αρχή, διότι θα σας μπέρδευα, όπως μπερδεύτηκες εσύ. Αυτό το έκανε μόνο στην απόσταση συνεργείο σπίτι μου, και το βραδάκι το έσφιξα και σταμάτησε. Το κόλλημα έγινε μια εβδομάδα μετά. Το αναφέρω τώρα γιατί ο μάστορας αρνείται ότι μπορεί να έχει σχέση. Εγώ λέω ότι μπορεί να κράτησε βρωμιά πάνω στη μπότα που έπεσε μέσα στον κύλινδρο λίγες μέρες αργότερα. Στέκει ή όχι?Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Δεν μΕ λες ρε πυγολάγνε ...
Μήπως - λέω, μήπως - θα έπρεπε να μας πεις από την αρχή ότι το μηχανάκι ανέβαζε στροφές στον θεό με κλειστό το γκάζι ..???![]()
Κοινώς, τραβούσε υπερβολικά αέρα και δούλευε με ΠΑΜΠΤΩΧΟ (στα όρια της Αναγκαστικής Διαχείρισης) μίγμα...
(και ευτυχώς που κόλλησε από ελλειπή λίπανση γιατί αλλιώς θα είχες ένα - θαυμάσιο εικαστικά μεν - τρύπιο πιστόνι δε ...
![]()
![]()
το πήρα σήμερα. εδωσα τα 50 ευρώ για το πιστόνι και τα εργατικά χάρισμα όπως συμφωνήσαμε. Μου είπε ότι τελικά υποψιάζεται μήπως αρχίζει να τα παίζει το ρουλεμάν στροφάλου, για αυτό και το ανεξήγητο κόλλημα. Κοίταξε λέει το φίλτρο αέρος και δεν είδε τίποτα ύποπτο. Επίσης μου είπε ότι μου το ''άνοιξε'' λίγο γιατί ήταν λέει πολύ κλειστό και όταν τελειώσω το στρώσιμο να το πάω να μου το ανοίξει κι άλλο, θα αλλάξει λέει ζιγκλέρ. Αμα με ξαναδεί θα κάτσω να ''ανοίξει'' κι εμένα.Αρχικά δημιουργήθηκε από johnpan
Εγώ λέω ότι μπορεί να κράτησε βρωμιά πάνω στη μπότα που έπεσε μέσα στον κύλινδρο λίγες μέρες αργότερα. Στέκει ή όχι?![]()
Επειδή είσαι καλό παλικάρι, δεν πάμε σε "Αναζητήσεις- Προβληματισμούς" ...Αρχικά δημιουργήθηκε από johnpan
Αμα με ξαναδεί θα κάτσω να ''ανοίξει'' κι εμένα.![]()
![]()
Είναι καλύτερα να στρώνουμε με "κλειστό"?
Και να στρώσεις τι, το πιστόνι στον "δεν χρειάζεται γυάλυσμα" κύλινδρο?
![]()
ελεος...αν δεν αγριεψεις την επιφανια του κυλινδρου πως θα στρωσουν σωστα τα ελλατηρια?οτι να ναι ο μηχανικος μαλλον....(και αυτο δεν ειναι κατι απλο....θυμαμαι ενα αρθρο που ειχα διαβασει οτι ειναι ΟΛΟΚΛΗΡΗ επιστημη...)
εντάξει το ότι είναι ψιλοάχρηστος ο μηχανικός το έχω εμπεδώσει. Τώρα τι να κάνω? Να το στρώσω ή δεν έχει νόημα? Να το πάω αλλού τώρα/χτες? Να το βάψω μπλε?
Αρχικά δημιουργήθηκε από johnpan
εντάξει το ότι είναι ψιλοάχρηστος ο μηχανικός το έχω εμπεδώσει. Τώρα τι να κάνω?
Να παρακαλάς να μην κατάλαβες καλά τι σου είπε
![]()
μπλε - κίτρινο...Αρχικά δημιουργήθηκε από johnpan
εντάξει το ότι είναι ψιλοάχρηστος ο μηχανικός το έχω εμπεδώσει. Τώρα τι να κάνω? Να το στρώσω ή δεν έχει νόημα? Να το πάω αλλού τώρα/χτες? Να το βάψω μπλε?![]()
Εισαι σωστος μοτοσυκλετιστής...
…αν
Τα προφυλακτικά που χρησιμοποιείς ειναι δίγομα , σκληρά στο κέντρο και μαλακά στα πλάγια
Βρέθηκε πένσα, παρακαλείται ο κάτοχος να επικοινωνήσει με πμ :a29:
Pics
συνέχεια..
έχω φτάσει στα 60 χλμ, στα τόσα μου κόλλησε το προηγούμενο.
Από τη στιγμή που το πήρα με το νέο πιστόνι παίρνει με την πρώτη όταν είναι κρύο ΑΛΛΑ δεν κρατάει ρελαντί όταν ζεσταίνεται και σβήνει αν δεν παίζω με το γκάζι. Εχω ανεβάσει το ρελαντί αλλά δεν έχει σχεδόν καμία επίδραση. Τσεκάρησα το ypvs και ακοούγεται να δουλεύει. Τι κάνω τώρα?
Παίρνεις τηλέφωνο το μηχανικό που στο μονταρε και του λες τα συμπτώματα...
και γρηγορα, πριν κρυοσει το θεμα...Αρχικά δημιουργήθηκε από Tomahawk
Παίρνεις τηλέφωνο το μηχανικό που στο μονταρε και του λες τα συμπτώματα...
Μυαλό δεν θα βάλει, αυτό το κεφάλι, και κλέει υποφέρει πονά...
Μα όσα κι αν πάθει τα ίδια τα λάθη θα κάνει ξανά και ξανά και ξανά και ξανά