Σελίδα 60 από 258 ΠρώτοΠρώτο ... 1050555657585960616263646570110160 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 886 έως 900 από 3865

Θέμα: Αθλητικό-spamο-thread

Αρχικά δημιουργήθηκε από o_gayros
    Που είδες να λέω ότι είναι κακός προπονητής ρέ φωστήρα του γένους???
    Ανεπαρκής μέχρι αηδίας είναι ο μαλάκας σου.(αλλά τι σου λεω τώρα....το αεκάκι έχει ταυτιστεί με την έννοια της λέξης και την έκανε δευτερη φύση του)

Που'σαι,βασιλιά της κωλοτούμπας, αν δε θες να αρχίσουμε πάλι το ιντερνετικό μαλλιοτράβηγμα μίλα καλύτερα.
    ξέρω κι εγώ να προσβάλω και όταν το κάνω δε το κάνω φλούφλικα με το γάντι.

για μπάλα δύσκολα θα σου ξαναπαντήσω,γιατί δεν ξέρεις ούτε να συζητάς ούτε τι σημαίνει χαβαλές.
    κάτσε λοιπόν προσκύνα το τοτέμ σου (απο τον οποίο θα έπρεπε να αφαιρεθεί το "Σερβο" γιατί τόσο λαμόγιο που είναι,έχει στάνταρ Ελληνικό αίμα να κυλάει στις φλέβες του), μείνε επίσης με τις θύμησες του ανεπιτήδευτου Ριβάλντο που σας έγραψε ΚΑΙ εσας στα αρχίδια του γιατί ήταν υπεράνω χρημάτων (τι γλώσσα μιλάνε άραγε στο Ουζμπεκιστάν?) και σου εύχομαι κάθε επιτυχία στον αγώνα των εντυπώσεων.
    το ότι οι περισσότεροι εδώ σε γράφουν κανονικά,μάλλον τυχαίο είναι...

ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΕΙ........ΚΑΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΧΑΒΑΛΕ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.....

Δέν νοιώθω τήν άνάγκη νά μέ έπιβεβαιώσει ........ΚΑΝΕΝΑΣ........σέ ένα χώρο πού
    τό έπίπεδο..........είναι UNDERGROUND...!!!είτε έσκεμμένα,είτε άκούσια...
    Έχω πλήρη διάθεση γιά χαβαλέ..........δυστυχώς όμως μόνο μερικοί άντιλαμβάνονται..
    Δέν έτυχε ποτέ φίλος σου,γνωστός σου νά σού πεί άστειευόμενος...
    <τί άδερφή πού είσαι..??>.....
    Θύμωσες...??
    Νευρίασες..??
    Ένα παράδειγμα έτσι.....!!

Είσαι πολύ νέος γιά μένα.........σίγουρα μέ δέρνεις,όπότε καί νάθελα δέν μπορώ νά μαλώσω
    έστω καί άπό τό πληκτρολόγιο...!!
    Αύτό στό ξανάπα....
    Ούτε είμαι άπό τούς τύπους πού δέρνονται.
    Δέ μέ βοηθάει ή σωματική μου διάπλαση,ούτε ή κουλτούρα μου.....
    Μικροκαμμωμένος καί άδύναμος είμαι,μέ χοντρά γυαλιά μυωπίας,
    δέ βλέπω καί καλά.....όπότε καταλαβαίνεις...
    Κωλόγερος έπίσης.....πού είπε καί κάποιος....

Άν ποτέ είχες τό σθένος νά μιλήσεις σοβαρά,είμαι έδώ δημόσια.......καί άς κρίνουν
    αύτοί .....ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΝΕ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ...!!!

Πρός τό παρόν θά κλείσω μέ αύτό.....

ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΚΡΑΖΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΣΕ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ

ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΣΟΥ........

"Ουδείς πιο αχάριστος του ευεργετηθέντος" - ΘΟΥΚΥΔΙΔΗΣ (Περικλέους Επιτάφιος)

ΑΣ ΚΡΙΝΟΥΝ.......ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΝΕ....!!!

Όσο γιά τίς κωλοτούμπες..........ΑΝΕΠΑΡΚΗΣ........τί σημαίνει...?? :rotflmao: :rotflmao:
    Θά παίζουμε μέ τίς λέξεις...... :rotflmao:
    Άστεία πράμματα......

Δέν καταλαβαίνω γιατί νοιώθεις τήν άνάγκη νά άπολογηθείς γιά λογαριασμό τών....

ΑΥΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ Μ' ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΡΕΥΟΜΑΣΤΕ....

Όσο θά ύπεραμύνεσαι τής συμπεριφοράς τών γαύρων στό Καραισκάκη καί γενικά,
    άπέναντι στό Ριβάλντο......τόσο θά πέφτεις στά μάτια όλων τών ύγιώς
    σκεπτόμενων...!!

Ό Ριβάλντο ήταν έπαγγελματίας μέ τά όλα του......τίμησε τό ψωμί του στό γαύρο...
    σάς άνέβασε έπίπεδο,σάς προσέδωσε αίγλη,καί σάς διαφήμισε
    όπως καί τήν ΑΕΚ.....
    Έσείς τόν κάνατε νά φύγει κλαίγοντας........καί ή ΑΕΚ τόν έδιωξε γιά τά άργύρια
    έπίσης...!!
    ΔΕΝ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ...........ΤΟΝ ΕΔΙΩΞΑΝ...!!!
    Τίμησε μέ ίδρώτα τό ψωμί του ,τό παντεσπάνι του καί ότι άλλο καί στούς δύο
    συλλόγους έν άντιθέσει μέ κάτι άλλους τουρίστες πού τά οίκονομάνε.....
    2 χρόνια τώρα,Όσκαρ.......Μπράβο.......Γκαλλέτι........πού κρύβεται στά δύσκολα,
    κ.λ.π......!!!

Γιά νάχεις τό σεβασμό τού άλλου,πρέπει νά τόν κερδίζεις......
    Μέ μαγκιές καί μέ άλάνικες έκφράσεις όμως δέ γίνεται......
    ΕΠΙΣΗΣ.........

ΧΥΔΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.........ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ.

Όταν ποτέ θελήσεις νά μιλήσουμε σοβαρά στή διάθεση σου.......δημόσια....

Χωρίς ίχνος μαγκιάς,άλητείας καί είρωνίας.

Τά παιδικά μου χρόνια τά πέρασα κάπου σάν τήν Τρούμπα τού 65...
    Είχε καί ή Θεσσαλονίκη τέτοια....
    Καί τού σαλονιού λοιπόν .........καί τού λιμανιού.
    Δέ νομίζω όμως ότι χρειάζεται έδώ νά γίνουμε τού λιμανιού.
    Είστε όλοι νομίζω καλά παιδιά μόνο πού τσιτώνεστε καμμιά φορά...!!
    Σάν μεγαλύτερος λοιπόν..........τό σταματάω έδώ ,συνεχίζω νά γράφω τά δικά μου
    καί θά σέ διαβάζω.
    Μήν άπαιτείς όμως νά μήν σέ κρίνω...!!!
    Πάντα σύμφωνα μέ αύτά πού βλέπω.....

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΚΡΗ..........ΑΛΛΑ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ.....

Καί τό μόνο εύκολο είναι νά γίνεις κάπου άρεστός........γεμίσαμε γλύφτες...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
    Καί τό μόνο εύκολο είναι νά γίνεις κάπου άρεστός........γεμίσαμε γλύφτες...

ασχετα με το υπόλοιπο ποστ που έγραψες....και δεν με αφορά

αυτο ξαναγραψτο
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
    ασχετα με το υπόλοιπο ποστ που έγραψες....και δεν με αφορά

αυτο ξαναγραψτο

ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ.........

Έχουμε καί κλίκες.....

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    @τερενς
    Θα σχολιάσω μόνο 2 πράγματα γιατί εσύ κάνεις κέφι τα ψυχογραφήματα,τις διδαχές και αφού φέρεις τον άλλον στο αμήν,μετά κουνάς και το δάχτυλο επιδεικτικά και αρχίζεις την αφ'υψηλού προσέγγιση των πραγμάτων και την στάση του ειρηνιστή.

Γίνεται και παραγίνεται μάστορα.
    απο μικρός έμαθα να μην αφήνω τίποτα έξω απο το χώρο της αμφισβήτησης.
    γιατί λοιπόν ο Μπάεβιτς να απολμβάνει ασυλίας?
    τον ευχαρίστησα όσο μου έκανε τη δουλειά για την οποία τον "είχα" προσλάβει.
    όπως και άρχισα να τον κράζω όταν είδα ότι απο κάποιο σημείο και μετά ΔΕΝ μου έκανε τη δουλειά αυτή.
    στη δε,δεύτερη περατζάδα του απο του Ρέντη,μου τα γάμησε όλα.αγωνιστικά και μη.
    άσε με να ξέρω τα της ομάδας μου καλύτερα και σταμάτα να το παίζεις παντογνώστης.

με τη δική σου "Θουκυδίδεια" (ο Αλλάχ να την κάνει) συλλογιστική το θείο Σωκράτη θα έπρεπε να τον έχω κάδρο στο σαλόνι μου,γιατι "ευεργέτησε" την ομάδα μου.
    ωπ,μα για στάσου,τότε γίνομαι "πρόβατο","υπάλληλος" και "στρατιωτάκι" του θείου,κατά το κατηγορητήριο.
    αντι αυτού,εχω μια 5ετία τώρα που (εγω προσωπικά σε συζητήσεις) λέω οτι πρέπει να μας αδειάζει τη γωνιά.

και το δεύτερο.
    Αν εσύ με τα χρόνια εμπειρίας στην καμπούρα που διαλαλείς πως κουβαλάς,δεν ξέρεις να αναγνωρίζεις τα κροκοδείλια απο τα ειλικρινή δάκρυα,τότε λυπάμαι δε θα κάτσω να σου κάνω μάθημα ούτε και να σου ανοίξω τα μάτια.
    εγώ είδα να δακρύζουν 2 ανθρώποι απο τη Βραζιλία.
    ο ένας για τα φιλάργυρα αισθήματα του και τις φουλ λαϊκισμό προθέσεις του, και ο άλλος απο αγνή αγάπη για την ομάδα και τον κόσμο που τον λάτρεψε.
    άσε με να κρίνω με τα δικά μου μάτια και να κράζω όποιον πιστεύω ότι μου πουλάει φυκια.

τα υπόλοιπα είναι ένα ακόμα απο τα γνωστά σου πονήματα και αρνούμαι να ξαναμπώ στο τριπάκι.
    και την προηγούμενη φορά που είχαμε πάλι διαφωνίες,το ίδιο μοτίβο είχες.
    εκτός του ότι για την ταμπακιέρα δε λες κουβέντα (μια συγνώμη σου για τον τρόπο σου,θα το'χε λύσει το θέμα)
    πρώτα φέρνεις τον άλλο στο αμήν με μπούρδες και μετά το παίζεις μητέρα τερεζα.

επειδή λοιπον -για την ώρα- δεν είσαι φίλος μου,δεν δέχομαι να με αποκαλείς ούτε αδερφή ούτε τίποτα.μπήκες?
    α,και ξεκόλα λίγο με το ξύλο.σου είπε κανείς ότι ψάχνομαι να δείρω κόσμο?
    είτε είσαι κουασιμόδος,είτε ταβλαμπέσι 2μετρος,καμία σημασία δεν έχει.

με ένα μόνο θα συμφωνήσω.
    ότι ο σεβασμός,κερδίζεται...
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

μεγαλη μπαλα η παναθα παλι σημερα...ωραια τακτικη, πολυ καλη κυκλοφορια....

πολυ καλο παιχνιδι, επαγγελματικη νικη

οσο ακριβως χρειαζεται για αυτα τα παιχνιδια με το ευρωπαικο κοστουμι...

ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΚΟΨΩ ΤΗΝ ΒΟΤΚΑ ΛΕΜΕ ..

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge

Γιώργοοοοο...να σού πω ρε παιδί....

Αυτή η μηχανή τών γκολ,η κορμάρα,ο τρεις φορές υποψήφιος για όσκαρ...έπαιζε σήμερα ρε συ;:rotflmao: :rotflmao:
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creaci&#243;n es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es enga&#241;ar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es as&#237;, to el d&#237;a echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    ...το οτι σπρωχνοσασταν στο πρωταθλημα δεν θα κατσω να σου εξηγησω ουτε να σε πεισω αν γινοταν, γινεται η θα συνεχισει να γινεται...ειναι ανωφελο, αφου η αντικειμνικη κριση εδεν απανταται σε καμμια απο τις συνομοταξιες των γαυρων...

στο εχω ξαναγραψει, εγω ειχα τα κακαλα να βγω και να πω οτι ο Παναθηναϊκος σπρωχνετε φετος και δεν το εκανα για να κερδισω τις εντυπωσεις! Αλλωστε το να λεω οτι κερδισαμε ολους τους αγωνες με το σπαθι μας θα ηταν γελοιο...ματια εχετε ολοι και βλεπετε! Οπως και το οτι επι κουμπουρια μας πηγαιναν τρενο, τι να λεμε τωρα; του μαλακες θα κανουμε;

...τη γελοιοτητα του να κατακτατε πρωταθληματα ολοκληρα επι σειρα ετων με την ευνοια της διαιτησιας και να κανετε τον Αλεκο ομως δεν την εχετε ποτε σκεφτει, αυτο ειναι κατι που σας χαρακτηριζει ολους...

οποτε ασε τους υπολοιπους στην Β Εθνικη και παρεμεινε στο κοσμο σου οπως και οι ομοϊδεατες σου...μεχρι τοτε φουτσα στην Ευρωπη

Καλα μωρε.... Επι τρια χρονια.... ΤΡΙΑ ( 3) χρονια πλακωνομαστε για την Μποχα του Παναθηναικου .....

Απειρα τα ποστ σου υποστηριξης σου επι του Παναθηναικου εκεινης της εποχης απεναντι στα δικα μου κατηγορω....

Μαρτυριες ...Αποκοματα Εφημεριδων..... Ευρωπαικες Ανθοδεσμες.......

Πλακωνομασταν... Και μετα απο μερικες μερες... Τα ιδια παλι.....!!!

Μαρτυρες μου.... Ολοι οσοι ειναι εδω τα τελευταια χρονια....

Και τωρα ερχεσε να μου πεις οτι....

"Αλλωστε το να λεω οτι κερδισαμε ολους τους αγωνες με το σπαθι μας θα ηταν γελοιο...ματια εχετε ολοι και βλεπετε! Οπως και το οτι επι κουμπουρια μας πηγαιναν τρενο, τι να λεμε τωρα; του μαλακες θα κανουμε; "

ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΛΑΚΩΝΟΜΑΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΩΡΑ ......ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΔΙΚΙΟ ( στα περι παναθηναικου) ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ.......

Τι αλλο να πουμε..... Για τις αδικιες που εκανες τα υπολοιπα χρονια που κυνηγας τον Ολυμπιακο με αλλες ομαδες....????

Αυτες θα τις παραδεχτεις...????

Ποσα θρεντ να σου βαλω

Για.....

Για....

Για....

Αστο ρε φιλε.......

aφου παιξανε οι αλλοι προχθες καλη μπαλα εμεις σημερα παιξαμε διαστημικο ποδοσφαιρο!!!!
    ειμαστε ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ και πρεπει παντα να κερδιζουμε με καλη μπαλα η οχι δεν με νοιαζει!!!

Σκάστε ρε,αρχίζει η άλλη ματσάρα.
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creaci&#243;n es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es enga&#241;ar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es as&#237;, to el d&#237;a echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.

Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    Γιώργοοοοο...να σού πω ρε παιδί....

Αυτή η μηχανή τών γκολ,η κορμάρα,ο τρεις φορές υποψήφιος για όσκαρ...έπαιζε σήμερα ρε συ;:rotflmao: :rotflmao:
    οσο και οι υπολοιποι......

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Καλα μωρε.... Επι τρια χρονια.... ΤΡΙΑ ( 3) χρονια πλακωνομαστε για την Μποχα του Παναθηναικου .....

Απειρα τα ποστ σου υποστηριξης σου επι του Παναθηναικου εκεινης της εποχης απεναντι στα δικα μου κατηγορω....

Μαρτυριες ...Αποκοματα Εφημεριδων..... Ευρωπαικες Ανθοδεσμες.......

Πλακωνομασταν... Και μετα απο μερικες μερες... Τα ιδια παλι.....!!!

Μαρτυρες μου.... Ολοι οσοι ειναι εδω τα τελευταια χρονια....

Και τωρα ερχεσε να μου πεις οτι....

"Αλλωστε το να λεω οτι κερδισαμε ολους τους αγωνες με το σπαθι μας θα ηταν γελοιο...ματια εχετε ολοι και βλεπετε! Οπως και το οτι επι κουμπουρια μας πηγαιναν τρενο, τι να λεμε τωρα; του μαλακες θα κανουμε; "

ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΛΑΚΩΝΟΜΑΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΩΡΑ ......ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΔΙΚΙΟ ( στα περι παναθηναικου) ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ.......

Τι αλλο να πουμε..... Για τις αδικιες που εκανες τα υπολοιπα χρονια που κυνηγας τον Ολυμπιακο με αλλες ομαδες....????

Αυτες θα τις παραδεχτεις...????

Ποσα θρεντ να σου βαλω

Για.....

Για....

Για....

Αστο ρε φιλε.......

Aυτο που επιχειρεις να κανεις ειναι τουλαχιστον βλακωδες...δημιουργεις εντυπωσεις μεσα απο ενα αχταρμα αναφορων σε παλαιοτερα post και ξερεις οτι αν ανατρεξουμε σε αυτα (σε προκαλω) θα αποδειχθει πως γραφεις οτι σου κατεβει... ευελπιστω οτι ειναι απλως μια ατυχη στιγμη σου...

Αναφερθηκα στα τεκτενομενα επι εποχης Κουμπουρια (Γ.Βαρδιονογιαννη) οπως εχω αναφερθει και σε παλαιοτερα post σε αυτα...η αποψη μου ηταν και παραμενει, οπως εχει διατυπωθει πολλες φορες εδω, οτι ο Παναθηναϊκος εκεινης της εποχης ευνοηθηκε απο τη διαιτησια καργα...

Τι σχεση εχουν οι αναφορε στο Γουεμπλεϊ με τα παραπανω, πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω...οπως θα διαπιστωσεις αν ανατρεξεις σε παλαιοτερα post μου (παλι σε προκαλω) η αποψη μου για τον αθλο του Παναθηναϊκου ηταν και παραμενει η ιδια...σε καμμια περιπτωση δεν ευνοηθηκε η ομαδα μεχρι που να φτασει στο τελικο, ουτε και υπηρξε στημενο η στημενα ματς...

Σε οτι αφορα στις "μαρτυριες" και στα "αποδεικτικα" που με τσαμπουκα τα ονομαζεις ετσι προσπαθωντας να πεισεις, τα θυμαμαι πολυ καλα...ενα αποκομμα απο την Daily Mirror, το Βρετανικο αντιστοιχο της δικης μας espresso δηλαδη, το οποιο φροντισες να κατεβασεις μολις επεσε το σχετικο κραξιμο και η "μαρτυρια" της χηρας του Παππαδοπουλου...και φυσικα οι γνωστες καραμελες που χρησιμοπιοιειτε ολοι οι γαυροι τοσα χρονια και απο το πολυ πες-πες κοντευτε να τις πιστεψετε...(φανταζομαι ησουν στα αποδυτηρια στη φαση με τις ανθεδεμες ετσι

Αυτο δε που εγραψα "Αλλωστε το να λεω οτι κερδισαμε ολους τους αγωνες με το σπαθι μας θα ηταν γελοιο...ματια εχετε ολοι και βλεπετε!" αφρορα στο πως εχουν τα πραγματα φετος για τον Παναθηναϊκο οπου εχει παρει τα σφυριγματα του....απλα το επισημαινω γιατι το απομονωσες για να δημιουργησεις παλι εντυπωσεις...

Σε ολα τα ανωτερω σε προκαλω να με διαψευσεις!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από o_gayros
    Ρε Γιάννο να σε ρωτήσω κάτι...

Ο Μπάγεβιτς δεν σάς άρεσε.Λίγος ο Μπάγεβιτς,άτολμος ο Μπάγεβιτς,δεν κάνει για Ευρώπη ο Μπάγεβιτς,το μπούλο ο Μπάγεβιτς.

Και φέρατε τον Μπιγκόν που ήτανε πολύς και καραμπουζουκλής.Το μπούλο κι ο Μπιγκόν,το μπούλο κι όσοι άλλοι ήρθαν μετά.

Ρε συ...μπας και δε φταίν οι προπονητές και τόσα χρόνια ο θείος(που τον θυμήθηκες μετά 13 συναπτά έτη)σάς παραμυθιάζει με τούς παιχταράδες και την ομαδάρα πού'χει φτιάξει;

Και ξέρεις,δεν είναι και δύσκολο πράγμα να παραμυθιάσεις τον οπαδό.Κάνεις μια-δυο μεταγραφές αεροδρομίου,τσιμπάς δημοσιογράφους και διαιτησία και τέλος.

Στην Ελλάδα η συνταγή αυτή είναι δοκιμασμένη και λίρα εκατό λέμε.Στα ίδια χνάρια δεν βαδίζει κι ο Πατέρας άλλωστε;

Νταξ,όσοι έχουν άποψη και λίγες γνώσεις,δε μασάνε.Η πλέμπα όμως μασάει και παραμασάει.

Έλα μωρή ΑΕΚΑΡΑ φάτους δάγκες!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    moto perpetuo

hasta luego.

λεφτχαντιτ Το avatar του/της doctor x

περα απο το αποτελεσμα αυτο το πραγμα δεν βλεποταν.ξεκινα το ουισκι χειμωνας ειναι
    πρωταθλητης Ευρωπης

Αρχικά δημιουργήθηκε από doctor x
    περα απο το αποτελεσμα αυτο το πραγμα δεν βλεποταν.ξεκινα το ουισκι χειμωνας ειναι
    den ksereis na vlepeis bala re gia auto ta les auta

vodka re gia sigoura apotelesmata

vodka re gia sigoura apotelesmata
    Άσε μας ρε με τούς κωλορώσους.
    moto perpetuo

hasta luego.

Παρόμοια θέματα

1. Αθλητικό-spamο-thread IIII
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3321
    Τελευταίο μήνυμα: 21/09/2010, 14:48
  2. Αθλητικό-spamο-thread IIΙ
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3498
    Τελευταίο μήνυμα: 24/06/2010, 07:47