Σελίδα 62 από 258 ΠρώτοΠρώτο ... 1252575859606162636465666772112162 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 916 έως 930 από 3865

Θέμα: Αθλητικό-spamο-thread

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Καλα Σοβαρολογεις.....?????? Τι μου τσαμπουνας για γουεμπλευ κλπ....

Απο ολα αυτα τα γενικα ( και τα εντος και τα εκτος σας ) που λεγαμε ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ εσυ εμεινες στο αποκομα της Daily Mirror....?????

Και μετα λες για εμενα οτι θελω να δημιουργησω εντυπωσεις.....????

Εγω μιλαω για ολα οσα εχουμε πει.... Και αν θες μονο τα του ελληνικου πρωταθληματος δεν εχω προβλημα......

Και εσυ κολλησες σε μια αφορμη απο τις δεκαδες που ειχαμε μονο και μονο για να μου πεις .....??? Τι...????

Εχω ολες τις αφορμες ( και μιλαω τωρα μονο για το ελληνικο πρωταθλημα ) για τις αντιπαραθεσεις που ειχαμε .......

ΕιναΙ στην διαθεση σου και οποιου θελει.......

Για να μην τρελαθουμε τελειως εδω μεσα.....
    Συνεχιζεις να μην απαντας και γραφεις γενιοκολογιες παλι...

ειμαι πολυ συγκεκριμενος σε αυτα γραφω και το ιδιο περιμενω και απο εσενα...αυτα τα " ολα οσα εχουμε πει", "αυτα που λεγαμε" και "εχω ολες τις αφορμες" δεν λενε απολυως τιποτα...\\

η προκληση ισχυει...η επιβεβαιωνεις αυτα που υποστηριζεις με παραθεση των δικων μου post και απαντησεων η συνεχιζεις να εκτιθεσαι...διαλεγεις και παιρνεις, δεν το δημιουργησα αλλωστε εγω ολα αυτο, μονος σου το εκανες, μονος σου να βγαλεις την ακρη...

...ελπιζω αυτη τη φορα να εισαι πιο συγκεκριμενος και με λιγοτερη συγχηση...

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Cpt... ειδικά το χθεσινό παιχνίδι στο Β ημίχρονο ήταν απίστευτη γκίνια... σπάσαμε τα δοκάρια κατά τον ύμνο..

Αφού σε σημείο κλωτσούσα ασυναίσθητα μπας και έσπρωχνα εγώ το τόπι στο πλεχτό... πολύ γέλιο λέμε.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    πρεπει να κοψουμε βαθμους στην τουρκια απο τη γαλατα, ή να της κοψει η στουρμ(δυσκολο) ωστε να περασουμε πρωτοι,

αλλιως με ομαδες που θα ρθουν απο τσου λου ειδικα φετος θα χουμε πολυ δυσκολο εργο
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Ναι, αλλά ο Μπάγεβιτς δεν έχει καμια ευθύνη γι' αυτό

Να δω ρπμ πότε θα πάψει το απυρόβλητο γι' αυτόν τον άνθρωπο. Μια ισοπαλία έφερε ο Κετσπάγια κι έφυγε νύχτα, 9 μήνες νικάει ο ΤενΚατεΣ και τον περιμένουν στη γωνία.

Ενώ ο σερβος, τα 'χει σκ@τώσει σε όλους τους στόχους και πάντα κατι άλλο φταίει. Τώρα ανακαλύψαμε οτι θεός δεν αφήνει το αεκάκι να κερδίσει...

ela re kai esy twra.....afou o anthrwpos einai prigkipas...kai exei kai olokliro epitelio apo pisw me dimosiografous na ton avantaroun....

afou einai proponitara kai pairnei tin euthini panta panw tou....kai vgainei panta brosta...

kai afou eipame i aek einai .....atuxi.......

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Cpt... ειδικά το χθεσινό παιχνίδι στο Β ημίχρονο ήταν απίστευτη γκίνια... σπάσαμε τα δοκάρια κατά τον ύμνο..

Αφού σε σημείο κλωτσούσα ασυναίσθητα μπας και έσπρωχνα εγώ το τόπι στο πλεχτό... πολύ γέλιο λέμε.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Gandalf
    να σου πω ρε μαγε γιατι τα μπερδευω λιγο.....

αυτοι με τα μπλε δεν ειναι που προηγηθηκαν με 2-1...ειχαν δυο τετατετ και μια ή δυο (δεν θυμαμαι) φασεις στο δοκαρι ???
    που σημαινει οτι πηγαινε χαλαρα 3-1 το παιχνιδι και θα μετραγατε μπαλακια ανελεητα μετα??

μονο τα δικα σας δοκαρια που εγιναν ΜΕΤΑ το 2-2 μετρανε?

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    μα δεν διαφωνώ... εκείνο που είπα είναι οτι απο την στιγμή που η ΑΕΚ πήρε τα πάνω της , δεν έμπαινε το τόπι με τίποτα μέσα λέμε..

Και δεν ήταν μόνο τα δοκάρια... ήταν γενικά οτι η μπάλα έμοιαζε με μπαλάκι του φλίπερ μπροστά στην μεγάλη περιοχή που όμως δεν μπαίνει με τίποτα στην τρύπα...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Γελάω φίλε με τα χάλια μας, καθώς μια ΑΕΚ που γνωρίζαμε παλαιότερα θα τους είχε κάνει γιο-γιό αυτούς τους Ρώσους... και σκέψου οτι έπαιζαν και για λίγο με 10 έτσι;

Γιατί θες να με κουρδίζεις τώρα;... άσε με να το παρω στην πλάκα καλύτερα

Α... και για να μην νομίζεις οτι δεν είδα και τον ΠΑΟ, ειλικρινά σου λέω φίλε οτι είδα το πρώτο σας ημίχρονο και αμέσως άλλαξα κανάλι και έιδα το Vendetta... μιλάμε ο ορισμός του υπνωτικού ήταν. Πάλι καλά που πέτυχα και το σκοράρισμα σας δλδ ενώ έπαιζε διαφημίσεις στο άλλο. Αδερφέ μπορεί να παίρνει αποτελέσματα ο Τεντόπανας και να είστε μέσα σε όλους τους στόχους, αλλά αυτό το πράγμα ρε γμτ...

Να σας δώσουμε λίγο ουίσκυ απο αυτό που πίνουμε όταν βλέπουμε την ΑΕΚ να το πίνετε και εσείς όταν παίζετε μπας και σας φανεί διαφορετικά Αντι-ποδόσφαιρο λέμε.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Α... και για να μην νομίζεις οτι δεν είδα και τον ΠΑΟ, ειλικρινά σου λέω φίλε οτι είδα το πρώτο σας ημίχρονο και αμέσως άλλαξα κανάλι και έιδα το Vendetta... μιλάμε ο ορισμός του υπνωτικού ήταν. Πάλι καλά που πέτυχα και το σκοράρισμα σας δλδ ενώ έπαιζε διαφημίσεις στο άλλο. Αδερφέ μπορεί να παίρνει αποτελέσματα ο Τεντόπανας και να είστε μέσα σε όλους τους στόχους, αλλά αυτό το πράγμα ρε γμτ...
    Καλά ρε Μάγε μεταξύ ΠΑΟ και V for Vendetta δεν τίθεται θέμα επιλογής, εννοείται το δεύτερο (άσε που εγώ ήμουν στο Μπρίκι ουτως ή αλλως :rotflmao: )
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Γελάω φίλε με τα χάλια μας, καθώς μια ΑΕΚ που γνωρίζαμε παλαιότερα θα τους είχε κάνει γιο-γιό αυτούς τους Ρώσους...

ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΡΕ ΦΙΛΕ....ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΤΟ 60 :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Να σας δώσουμε λίγο ουίσκυ απο αυτό που πίνουμε όταν βλέπουμε την ΑΕΚ να το πίνετε και εσείς όταν παίζετε μπας και σας φανεί διαφορετικά Αντι-ποδόσφαιρο λέμε.

ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ....ΒΟΤΚΑ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ ΛΕΜΕ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Gandalf

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    ela re kai esy twra.....afou o anthrwpos einai prigkipas...kai exei kai olokliro epitelio apo pisw me dimosiografous na ton avantaroun....
    Χαρακτηριστικό παράδειγμα το παρακάτω.

Ούτε 1 (ολογράφως: ΜΙΑ) αναφορά περι προπονητή... ούτε κάν ονομαστικά

Το ταλέντο δεν υπηρετεί την ομάδα

Είναι σαφές και γίνεται σαφέστερο αγώνα με τον αγώνα ότι η ΑΕΚ διαθέτει ποδοσφαιριστές -από τη μέση και μπροστά- με περίσσιο ταλέντο. Αυτοί οι παίκτες κάνουν όμορφα πράγματα, δημιουργούν φάσεις, άσχετα αν χάνουν τις περισσότερες από αυτές. Κάθε φορά που πάω στο γήπεδο όμως νομίζω ότι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα βλέπω ποδόσφαιρο χωρίς δομή.

Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν αποδομήσει την έννοια του ομαδικού παιχνιδιού και αρέσκονται περισσότερο στις… ροκ ποδοσφαιρικές παραστάσεις. Κάτι τέτοιο είδα και εναντίον της Μπάτε Μπόρισοφ. Με δεδομένα τα προβλήματα στην αμυντική λειτουργία της ομάδας θεωρώ ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές θα έπρεπε να έχουν περισσότερο το μυαλό τους στον τομέα αυτό και να λειτουργούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Στο δημιουργικό κομμάτι είναι βέβαιο ότι θα κάνουν πράγματα, θα δημιουργήσουν καταστάσεις που θα φέρνουν την ΑΕΚ κοντά στο γκολ.

Αν όμως δεν διασφαλίσουν την όσο το δυνατό καλύτερη αμυντική λειτουργία, τότε θα μειώνονται οι πιθανότητες να πάρουν τη νίκη. Πολύ απλά γιατί θα δίνουν το δικαίωμα στους αντιπάλους να κάνουν φάσεις, να πιστέψουν στο γκολ και τελικά να το πετύχουν. Ένα ή περισσότερα. Θεωρώ ότι αυτό προκύπτει από την λάθος πρακτική που ακολουθούν οι μεσοεπιθετικοί ποδοσφαιριστές, ασχολούμενοι περισσότερο με το να είναι αυτοί καλοί απομακρύνοντας έτσι από πάνω τους τα φώτα της κριτικής.

Έτσι νομίζουν τουλάχιστον. Πιστεύω ότι οι βαθμοί της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα, ο αποκλεισμός από το κύπελλο και το ότι δεν είναι στην δεύτερη θέση του ομίλου στο Europa League, δεν αξίζει στην ποιότητα των παικτών, αλλά καθρεφτίζει την λειτουργία τους μέσα στους αγώνες. Κι αυτό είναι κάτι που πρέπει να το βάλουν κάτω όλοι όσοι είναι στο τμήμα. Τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου αν κάποιοι δεν έχουν καλές σχέσεις με κάποιους άλλους. Το ζητούμενο είναι η εικόνα της ομάδας που υπηρετούν.

Κι αν δεν νιώθουν υπηρέτες της, ας νιώσουν επαγγελματίες εργαζόμενοι σε αυτήν. Ποδοσφαιριστές που είναι σε μία ομάδα από την εικόνα και τα αποτελέσματα της οποίας εξαρτιόνται τα κέφια και η ψυχολογία πάρα πολλών ανθρώπων. Όταν νιώσουν ότι είναι πολλοί ποδοσφαιριστές που πρέπει να δημιουργήσουν μία ποδοσφαιρική οντότητα, τότε όλα θα είναι καλύτερα. Δεν παραγνωρίσω την ατυχία και όλα τα συναφή, αλλά ακόμα κι αυτά φεύγουν, όταν όλοι γίνουν ένα. Έχω δει την ΑΕΚ με χειρότερο υλικό να παίρνει καλύτερα αποτελέσματα επειδή ήταν όλοι ένα

http://www.sport-fm.gr/article/203168
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από o_gayros
    @τερενς
    Θα σχολιάσω μόνο 2 πράγματα γιατί εσύ κάνεις κέφι τα ψυχογραφήματα,τις διδαχές και αφού φέρεις τον άλλον στο αμήν,μετά κουνάς και το δάχτυλο επιδεικτικά και αρχίζεις την αφ'υψηλού προσέγγιση των πραγμάτων και την στάση του ειρηνιστή.

Γίνεται και παραγίνεται μάστορα.
    απο μικρός έμαθα να μην αφήνω τίποτα έξω απο το χώρο της αμφισβήτησης.
    γιατί λοιπόν ο Μπάεβιτς να απολμβάνει ασυλίας?
    τον ευχαρίστησα όσο μου έκανε τη δουλειά για την οποία τον "είχα" προσλάβει.
    όπως και άρχισα να τον κράζω όταν είδα ότι απο κάποιο σημείο και μετά ΔΕΝ μου έκανε τη δουλειά αυτή.
    στη δε,δεύτερη περατζάδα του απο του Ρέντη,μου τα γάμησε όλα.αγωνιστικά και μη.
    άσε με να ξέρω τα της ομάδας μου καλύτερα και σταμάτα να το παίζεις παντογνώστης.

με τη δική σου "Θουκυδίδεια" (ο Αλλάχ να την κάνει) συλλογιστική το θείο Σωκράτη θα έπρεπε να τον έχω κάδρο στο σαλόνι μου,γιατι "ευεργέτησε" την ομάδα μου.
    ωπ,μα για στάσου,τότε γίνομαι "πρόβατο","υπάλληλος" και "στρατιωτάκι" του θείου,κατά το κατηγορητήριο.
    αντι αυτού,εχω μια 5ετία τώρα που (εγω προσωπικά σε συζητήσεις) λέω οτι πρέπει να μας αδειάζει τη γωνιά.

και το δεύτερο.
    Αν εσύ με τα χρόνια εμπειρίας στην καμπούρα που διαλαλείς πως κουβαλάς,δεν ξέρεις να αναγνωρίζεις τα κροκοδείλια απο τα ειλικρινή δάκρυα,τότε λυπάμαι δε θα κάτσω να σου κάνω μάθημα ούτε και να σου ανοίξω τα μάτια.
    εγώ είδα να δακρύζουν 2 ανθρώποι απο τη Βραζιλία.
    ο ένας για τα φιλάργυρα αισθήματα του και τις φουλ λαϊκισμό προθέσεις του, και ο άλλος απο αγνή αγάπη για την ομάδα και τον κόσμο που τον λάτρεψε.
    άσε με να κρίνω με τα δικά μου μάτια και να κράζω όποιον πιστεύω ότι μου πουλάει φυκια.

τα υπόλοιπα είναι ένα ακόμα απο τα γνωστά σου πονήματα και αρνούμαι να ξαναμπώ στο τριπάκι.
    και την προηγούμενη φορά που είχαμε πάλι διαφωνίες,το ίδιο μοτίβο είχες.
    εκτός του ότι για την ταμπακιέρα δε λες κουβέντα (μια συγνώμη σου για τον τρόπο σου,θα το'χε λύσει το θέμα)
    πρώτα φέρνεις τον άλλο στο αμήν με μπούρδες και μετά το παίζεις μητέρα τερεζα.

επειδή λοιπον -για την ώρα- δεν είσαι φίλος μου,δεν δέχομαι να με αποκαλείς ούτε αδερφή ούτε τίποτα.μπήκες?
    α,και ξεκόλα λίγο με το ξύλο.σου είπε κανείς ότι ψάχνομαι να δείρω κόσμο?
    είτε είσαι κουασιμόδος,είτε ταβλαμπέσι 2μετρος,καμία σημασία δεν έχει.

με ένα μόνο θα συμφωνήσω.
    ότι ο σεβασμός,κερδίζεται...

EAN EXΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙΣ 13 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ

Είσοδο τού ΟΣΦΠ στήν τετράδα.........πές το...

Έάν θεωρείς ότι ό ΟΣΦΠ έπαιξε καλύτερη μπάλλα στά 13 χρόνια άπό τήν πρώτη

περίοδο τού Μπάγιεβιτς............ΞΑΝΑΠΕΣ ΤΟ........!!!

ΕΧΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΑΠΛΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ.....??

Έτσι γίνεται ή κουβέντα.
    Άν σέ ρωτάω τί κάνεις Γιάννη καί μού λές κουκιά σπέρνω τί περιμένεις...??
    θά είσπράξεις χλευασμό καί είρωνία...!!
    ΑΛΛΟ ΠΡΑΜΜΑ Η ΠΛΑΚΑ......!!!
    Δεκτό τό ότι δέν θέλεις χαρακτηρισμούς τού τύπου άδερφή,ό όποίος όμως
    χαρακτηρισμός δέν έκφράστηκε σέ προσωπικό έπίπεδο.
    Λεπτομέρεια.......
    Δικαίωμα σου νά βλέπεις ότι δάκρυα θέλεις......
    ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΟΥ...........ΝΑ ΣΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΩ....

ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΩΣ ΕΙΔΕΣ ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ.........

Άλλά άπό τό πώς άντιμετωπίζετε έσείς οί γαύροι όλες τίς καταστάσεις.
    Δέν είναι σέ προσωπικό έπίπεδο αύτό.
    Όταν όμως έγώ βλέπω..........
    ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ............ΤΟΝ ΤΙΜΙΟ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ
    ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΗ ΓΕΛΟΙΑ ΣΦΥΡΙΧΤΡΑ..........
    ΚΑΙ 25 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΡΕΛΛΑΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΠΕΤΑΝΕ ΟΤΙ ΒΡΟΥΝΕ ΜΕΣΑ
    ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΟΥΝ.........

ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΩ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΣΜΟ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΩ ΤΟ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ
    ΤΩΝ ΑΕΚΤΣΗΔΩΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΥ..........
    ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΣΑΣ.....???

Τά χρόνια κούκλε μου καλώς ή κακώς τά έχω στήν πλάτη μου.
    Μακάρι νά τά φτάσεις καί νά τά ξεπεράσεις.....
    Δέν τά διαλαλώ..........ΤΑ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ....

Ποιός έκτόξευσε άπειλές....??........ό γείτονας..??

Τό νά άπαιτείς τή συγνώμη τού άλλου ξέρεις τί δείχνει.......ΑΛΑΘΗΤΕ....??

Έκανες ποτέ τό πρώτο βήμα...??
    Στόν καυγά ποτέ δέ φταίει μόνο ένας.....

Ό θείος........κονόμησε άπό τήν όμάδα σου,χρήμα,δόξα,κοινωνική προβολή καί άσυλία...
    Σέ άντιστάθμισμα πρόσφερε σέ κάποιους......ΨΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ.........
    καί έναν δικό του τρόπο τού FAIR - PLAY.......τού τί έστί έντιμότητα,δικαιοσύνη,
    άξιοκρατία.......κ.λ.π...κ.λ.π.....
    Έβγαλε όλους τούς Έλληνες τρελλούς ,τυφλούς, κουφούς .....έκτός άπό σάς....!!!!
    Μπορείς νά τόν κάνεις άπό είκόνισμα μέχρι ότι άλλο θέλεις...!!!
    'Ετσι κι άλλιώς τό πιό εύκολο πράμμα σήμερα είναι τό νά δημιουργήσεις....

ΧΑΛΑΡΕΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ.............προσφέροντας.......

ΑΡΤΟΝ........ΟΙΝΟΝ.........ΚΑΙ ΘΕΑΜΑΤΑ....!!!

Γνωστό καί παλιό κόλπο άπό τήν έποχή τού Νέρωνα...!!!

Ύπόσχομαι άν καί μεγαλύτερος νά μήν κουράσω άλλο μέ προσωπικές άντιπαραθέσεις.
    Άς μή μονοπωλούμε τήν κουβέντα.
    Ώς πρός τίς δύο έρωτήσεις όμως...ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.........νά δούμε
    τί είναι ή κωλοτούμπα όπως είπες.
    Μήπως πιστεύεις κάτι άλλο..??
    ΓΙΑ ΔΩΣΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ......μπάς καί κάνουμε σοβαρή κουβέντα...!!!

υγ. Φίλοι..........όσοι θεώρησαν ότι θίχτηκαν άπό τή λέξη ......ΑΔΕΡΦΗ...
    .....πού έγραψα
    τούς ζητώ ταπεινά......ΣΥΓΝΩΜΗΝ.....

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Το λοιπό...ανήκω στούς ΑΕΚτζήδες που δεν τούς χαλάει καθόλου η παρουσία τού Μπάγεβιτς στην ομάδα.Κάθε άλλο μάλιστα.

Δεύτερον....Ορέ παληκάρια,τι περιμένετε να κάνει ένας προπονητής με τέτοια εργαλεία;Όταν έχεις στα άκρα τον Καράμπελα,που έχει κατοστάρι 18.42 και μετά το 50-55 είναι πεθαμένος;

Όταν η διοίκηση δεν μπορεί να πάρει παίχτες τής προκοπής και σού δίνει Μάκο,Καφέ και κάτι ινδιάνους,που δεν τούς ξέρει η μάνα τους;
    Πήγα στο ματς με τον Πανθρακικό και μ' έπιασε θλίψη.Ποιά ΑΕΚ ρε σείς,πλάκα κάνουμε;Δεν υπάρχει καμμία ΑΕΚ.Κάτι φαντάσματα με κίτρινες φανέλλες μόνο.

Πότε είχε ο Μπάγεβιτς καλό υλικό και τά'κανε σκατά;Στον Ολυμπιακό με Ριβάλντο και Τζιοβάνι;Που γράφουν οι γκουρού τού ποδοσφαίρου ότι δεν ανεχόταν τίς φίρμες από κόμπλεξ;Ότι ήταν άτολμος;
    Δεν θα ήταν έτσι και σαν ποδοσφαιριστής;
    Δεν υπάρχει προπονητής που να μην θέλει παιχταράδες στην ομάδα του.
    Όπως και δεν υπάρχει προπονητής στον κόσμο που να θέλει παίχτη ο οποίος τού κάνει τα αποδυτήρια μπουρδέλο.(βλέπε Ζάχοβιτς)
    Τότε λοιπόν,όταν ο Ολυμπιακός έκανε προετοιμασία στην Αυστρία,τελείωσε η προπόνηση και φύγαν οι παίχτες για τ' αποδυτήρια.
    Ο Τζιοβάνι είχε κέφια και φώναξε τρεις αμυντικούς(Κούλη,Ανατολάκη και δεν θυμάμαι ποιόν άλλον)και τούς ζήτησε να προσπαθήσουν να τού πάρουν τη μπάλα χωρίς φάουλ.
    Και φυσικά άρχισε να τούς κάνει μαλάκες.
    Τού το σφυρίξανε τού Μπάγεβιτς κι αυτός βγήκε στο γήπεδο και χάζευε τον Τζιοβάνι γελώντας.Ποιό κόμπλεξ ρε σεις;Κόμπλεξ θα είχε άν τούς κατσάδιαζε.

Και δεν λέω πως είναι ο αλάνθαστος,ο γαμώ και δέρνω.Λέω ότι είναι ο πιο πετυχημένος προπονητής στην Ελλάδα.

Και βγαίνουνε τώρα σαν τα σαλιγκάρια διάφοροι και λεν το μακρύ και το κοντό τους.Τώρα που η ΑΕΚ είναι ένα μπουρδέλο από κάθε άποψη.

Ναι ρε μαγκάκια,ο Μπάγεβιτς φταίει.Δικές του επιλογές είναι οι παίχτες άλλωστε.:wacko:
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

ΤΖΑΜΠΑ................

γράφεις.....

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens

1)Έτσι γίνεται η κουβέντα.

2)Άν σέ ρωτάω τί κάνεις Γιάννη καί μού λές κουκιά σπέρνω τί περιμένεις...??

3)θά είσπράξεις χλευασμό καί είρωνία...!!
    άλλα αντ'άλλα,της παρασκευής το γάλα...

Δε συνεννοούμαστε με τίποτα τελικά!
    αντιλαμβάνεσαι ότι κάνεις αυτό ακριβώς που μου προσάπτεις???
    άλλα γράφω,άλλα καταλαβαίνεις και εντελώς άλλα μου απαντάς!!!
    Μπορεί να κάνω κι εγώ το ίδιο.αν συμβαίνει,γίνεται άθελα μου.
    αλλά επειδή βαρέθηκα τα σεντόνια,το κόβω εδώ.

για το 1),ποιος σε όρισε αγαπητικό του θαλάμου και δε φρόντισε να μας ειδοποιήσει?
    για το 3),χωρίς να προκληθώ δεν έβρισα/ειρωνεύτηκα/χλεύασα κανέναν.

που είδες να λέω ή/και να υποννοώ (άμεσα ή έμμεσα) ότι είμαι αλάθητος???

στις αθλητικές ερωτήσεις σου, σου απαντώ όχι και μάλλον όχι.
    όμως μια μονολεκτική απαντηση,δε μπορεί να καλύψει πολλά και τώρα είμαι αρκετα κουρασμένος για ανάλυση.
    θα πω απλά,ότι ακόμα και τότε που έπαιζα πολύ καλή μπάλα,τα ίδια καραμελάκια πιπιλάγατε.

σε τελική ανάλυση,πόσα θες για να μας τρελάνεις ρε μάστορα?
    να στα δώκουμε εκεί πέρα να τελειώνει η ιστορία γιατί θα ξεχάσουμε κι αυτά που ξέρουμε μαζί σου.
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64

Πότε είχε ο Μπάγεβιτς καλό υλικό και τά'κανε σκατά;Στον Ολυμπιακό με Ριβάλντο και Τζιοβάνι;Που γράφουν οι γκουρού τού ποδοσφαίρου ότι δεν ανεχόταν τίς φίρμες από κόμπλεξ;Ότι ήταν άτολμος;
    Δεν θα ήταν έτσι και σαν ποδοσφαιριστής;
    Δεν υπάρχει προπονητής που να μην θέλει παιχταράδες στην ομάδα του.
    Όπως και δεν υπάρχει προπονητής στον κόσμο που να θέλει παίχτη ο οποίος τού κάνει τα αποδυτήρια μπουρδέλο.(βλέπε Ζάχοβιτς)
    Τότε λοιπόν,όταν ο Ολυμπιακός έκανε προετοιμασία στην Αυστρία,τελείωσε η προπόνηση και φύγαν οι παίχτες για τ' αποδυτήρια.
    Ο Τζιοβάνι είχε κέφια και φώναξε τρεις αμυντικούς(Κούλη,Ανατολάκη και δεν θυμάμαι ποιόν άλλον)και τούς ζήτησε να προσπαθήσουν να τού πάρουν τη μπάλα χωρίς φάουλ.
    Και φυσικά άρχισε να τούς κάνει μαλάκες.
    Τού το σφυρίξανε τού Μπάγεβιτς κι αυτός βγήκε στο γήπεδο και χάζευε τον Τζιοβάνι γελώντας.Ποιό κόμπλεξ ρε σεις;Κόμπλεξ θα είχε άν τούς κατσάδιαζε.

επειδή το κομμάτι που αναφέρεσε σητν αεκ δε με αφορά,το έσβησα.

Εδώ όμως είσαι λάθος.πολύ λάθος.(το σκηνικό που λες δε το ξέρω,αλλα δεν έχω λόγο να μη τ πιστεψω.παρόλα αυτά δε λεει κατι)
    στο προηγουμενο σεντονάκι,σου έγραφα καποια πραγματα που αφορούσαν στο Τζιοβανι & τον Καστίγιο.
    αφού λοιπόν δείχνεις ότι γνωρίζεις λεπτομέρειες για τα του Ολυμπιακού,μήπως ξέρεις να μας πεις γιατί ο "δε σηκώνω μύγα στο σπαθί μου" κύρηξε ουσιαστικά πόλεμο στη λατιν τριαδα της εποχής απο την προετοιμασία?

μιλάμε για τον ορισμό του κομπλεξικού προπονητή όταν μιλάμε για τον "πρίγκηπα".

Αρχικά δημιουργήθηκε από o_gayros

Που'σαι,βασιλιά της κωλοτούμπας, αν δε θες να αρχίσουμε πάλι το ιντερνετικό μαλλιοτράβηγμα μίλα καλύτερα.
    ξέρω κι εγώ να προσβάλω και όταν το κάνω δε το κάνω φλούφλικα με το γάντι.

ξανακοίταξα τα ποστ μου.
    αν το παραπάνω,είναι αυτό που θεωρείς...απειλή,τότε μάλλον δεν πρόκειται ποτέ να συνεννοηθούμε εμείς.

Παρόμοια θέματα

1. Αθλητικό-spamο-thread IIII
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3321
    Τελευταίο μήνυμα: 21/09/2010, 14:48
  2. Αθλητικό-spamο-thread IIΙ
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3498
    Τελευταίο μήνυμα: 24/06/2010, 07:47
  3. Αθλητικό-spamο-thread II