ένα σαξόραλο είχε ρεκορ πίστας το 2006 γύρω στο 0:54Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
δε μιλαμε για φορμουλες ρε.για αμαξακια μιλαμε γιαννιο![]()
edit: μπορεί να ήταν και yaris... τεσπα, τέτοιας κατηγορίας
ένα σαξόραλο είχε ρεκορ πίστας το 2006 γύρω στο 0:54Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
δε μιλαμε για φορμουλες ρε.για αμαξακια μιλαμε γιαννιο![]()
edit: μπορεί να ήταν και yaris... τεσπα, τέτοιας κατηγορίας
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
Σιγα τα ωά. Εγω με ενα εντουράκι μπορώ να τους ρίξω άσχημα, κάπου 45sec Μέγαρα και 1 λεπτο Σέρρες.Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
και για πιό νορμάλ καταστάσεις, ρίξτε μια ματιά τι λένε οι κουτάκηδες για αρκετά αξιόλογα αυτοκίνητα, τι χρόνους κάνουν:
εδώ (τα πρώτα 4-5 ποστ)
Με λίγο κόψιμο δρόμου... πχ Σέρρες απο Κ5 πας κατ ευθείαν στην Κ12.![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
πάντως νομίζω ότι σε δημόσιο δρόμο με σχετικά κλειστές στροφές δύσκολα μπορεί να ακολουθήσει κανείς με μηχανή ένα σπορ αυτοκίνητο...
εκτός και πάρει πολλά ρίσκα κ είναι κ γάτος!
alexarav αυτό το νομίζεις γιατι καβαλάς scooter.Αρχικά δημιουργήθηκε από alexarav
πάντως νομίζω ότι σε δημόσιο δρόμο με σχετικά κλειστές στροφές δύσκολα μπορεί να ακολουθήσει κανείς με μηχανή ένα σπορ αυτοκίνητο...
εκτός και πάρει πολλά ρίσκα κ είναι κ γάτος!
Για να έχει πλεονέκτημα το αυτοκίνητο πρέπει να είναι γλυστερη και κατηφορική η διαδρομή, αλλιώς δεν εχει καμμία τύχη.
Εκτός κι αν μιλάς για νορμαλ μηχανάκι και αυτοκίνητο 50.000 Ευρω και πάνω.
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
ισως να ναι κ έτσι..Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
alexarav αυτό το νομίζεις γιατι καβαλάς scooter.
Για να έχει πλεονέκτημα το αυτοκίνητο πρέπει να είναι γλυστερη και κατηφορική η διαδρομή, αλλιώς δεν εχει καμμία τύχη.
Εκτός κι αν μιλάς για νορμαλ μηχανάκι και αυτοκίνητο 50.000 Ευρω και πάνω.
προσωπικά με τα 3 τελευταία μου αυτοκίνητα ενα saxo(160hp) ένα audi s3 καιένα honda s2000 ποτέ δεν πέτυχα κάποιον με μηχανη να μπορεί να ακολουθήσει...
κ δεν μιλάω για 5-10 φορές, παλιά κοντραριζόμουν με οτιδήποτε σε στροφιλίκια.
και αν το s3 είναι ενα εύκολο αυτοκίνητο (που είναι) το s2000 θέλει τον τρόπο του να πάει γρήγορα και εύκολο δεν το λες.
![]()
τωρα κατα τ΄ άλλα νομιζω οτι αν το όριο μεταξύ μηχανών και αυτοκινήτων στις στροφές είναι κοντά, πίστεψέ με είναι απείρως πιο εύκολο να κινείσαι κοντά σε αυτο με το αυτοκίνητο παρά με την μηχανή.
και πές μου αν σε αυτές τις στροφές μπορείς να μπεις γρήγορα με μηχανη χωρις να ρισκάρεις πολύ σε αυτό το μέτριο οδόστρωμα..
http://www.youtube.com/watch?v=t4t_db5K0ls
για βρεγμένο δεν μιλάω.
τέλος πάντων άλλη γοητεία η μηχανή οχι γιατι είναι παντού γρηγορότερη αλλά γιατι όλα είναι πιο άμεσα.
![]()
θα παρω κουτι!
![]()
ΜΑ ΤΙ ΛΕΤΕ??
:a1: :a12: :a019:
για μηχανακια δεν ξερω αλλα στημενα saxoralla γυρνανε 1.15-1.20
εγω που χα μπει πριν χρονια με το κουτακι μου γυρναγα 1.23-1.26![]()
Hell on wheels is no big deal... Kawasaki KDX200SR - Kawasaki KLX300R - Yamaha TTR250 - Yahama XT600E - Ktm 640 Adventure
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
![]()
θα παρω κουτι!
![]()
ΜΑ ΤΙ ΛΕΤΕ??
:a1: :a12: :a019:![]()
+1000
Για πίστα δεν ξέρω (μιας και είμαι του …εντέχνου)…
Αυτό που ξέρω είναι ότι στην καθημερινότητα από οποιοδήποτε σημείο της Αθήνας σε οπουδήποτε σημείο της Αθήνας «ρίχνω στ αφτιά» με το ταπεινό μου μονοκυλυνδρο σε οποιοδήποτε supercar με 5000cc και 500HP…. Άμα βρέχει κιόλας , μπορεί να τους ρίχνω και κάνα – δυο ώρες ….
Επίσης , άμα ήμουν speed junkie θα έδινα 10-15.000€ ΤΟ ΠΟΛΥ και θα έπαιρνα ένα ss που θα «ξύριζε»….
Στα αντίστοιχα λεφτά τα κουτιά ,δεν μπορούν ούτε καν να ονειρευτούν επιδόσεις …
Άμα ήμουν
Μεγαλέμπορος ναρκωτικών
Γιος μεγαλοεφοπλιστή
Μεγαλοσκυλας κ.λ.π
Θα έπαιρνα ένα supercar για να δείξω ότι …έχω λεφτά….
Κατανοώ και σέβομαι τους ανθρώπους που έχουν σαν χομπυ τα αυτοκίνητα , αλλα δεν υπάρχει κάτι για να συγκριθεί μεταξύ αυτοκίνητου και μότο…
Είναι σαν να συγκρίνεις την τσόντα στο DVD με το πραγματικό σεξ…
![]()
το καθενα εχει τη δικη του χαρη
βεβαια περι ορεξεως κολοκυθοπιτα![]()
![]()
Hell on wheels is no big deal... Kawasaki KDX200SR - Kawasaki KLX300R - Yamaha TTR250 - Yahama XT600E - Ktm 640 Adventure