Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 35 από 35

Θέμα: Επιχείρηση (σκέψεις ανοίγματος ουζερί)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 2stroker
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kiloMeater
    Αμα σε παίρνει 1-2 χρονάκια να μην έχεις έσοδα και μπορείς να συντηρηθείς με ότι έχεις στην άκρη καλώς, αλλίως αστο ..
    αυτο θα ταν το ιδανικο
    και ετσι και ειχα λεφτα στην ακρη να περασω τα επομενα 2 χρονια θα το ξεκιναγα αυριο κιολας.αλλα δνεν παιζει οποτε για αυτο το σκεφτομαι ακομα και απο οτι φαινετε θα συνεχισω να το σκεφτομαι για πολυ ακομα
    Hell on wheels is no big deal... Kawasaki KDX200SR - Kawasaki KLX300R - Yamaha TTR250 - Yahama XT600E - Ktm 640 Adventure

Αρχικά δημιουργήθηκε από 2stroker
    δεν με ενδιαφερει να βγαλω πολλα λεφτα οσο το να κανω κατι που να με ευχαριστει και να μην εχω καποιον πανω απο το κεφαλι μου και 1200 ευρω να βγαζω το μηνα ικανοποιημενος θα ειμαι
    τπτ μα τπτ το οποιο σε απασχολει σε τετοιο βαθμο και με τετοιο ωραριο , δεν προκειται να σε ευχαριστει για καιρο ... ακομα και λεφτα να βγαζεις ... θα ερθει η ωρα να συχτιρισεις ...
    PROzacRIDER

Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos force
    θα ερθει η ωρα να συχτιρισεις ...
    Ή (διαζευτικό) να το επινοικιάσεις σε έτερο ενδιαφερόμενο και να καρπώνεσαι ένα μη ευκαταφρόνητο εισόδημα ενώ θα προχωράς στην επόμενη επιχειρ. κίνησή σου.
    Ότι κάμεις καλώς καμωμένο, μην κάθεσαι!
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nikos121
    ειδα το φορουμ κ ειπα να βοηθησω.πολεσ ωρεσ δουλειασ πολυ ψαξημο για μεζεδεσ κ τροφοδοσια γερα νευρα ξενυχτια καθολου ελευθεροσ χρονοσ.απο την αλλη μπορη να βρησ αυτο που εψαχνεσ στη ζωη σου.σκεψου παντα σαν πελατησ κ οχι σαν αφεντικο.μη μπλεξησ τη γυναικα σου θα βρησ μπελα.εγω χωρισα.καλουσ σερβιτορουσ-σερβιτορεσ κ ποικιλιεσ σε μορφη δισκου ετοιμα για καταναλοση.μικροσ χρονοσ αναμονησ καθαριοτητα κ μακρια απο πατατεσ τηγανητεσ.κοστοσ καταστηματοσ κατω απο 10.000 ευρω.κερδοσ αμφιβολο στην αρχη κ πρεπη ναχησ υπομονη.μακρια απο φιλουσ.κανησ δεν θαρθη κ αν ερθουν μονο κριτικη θα κανουν.παθων μαθων.για πεσ περιοχη?ελπιζω να βοηθησα.
    γεροξεκουτης

Μ’ΕΝΑ ΤΣΙΓΑΡΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ... Το avatar του/της fast_gr
    Ας πώ κ εγώ την άποψή μου με ένα παράδειγμα...

Φίλε μου είμαι 18αρης κ θα σου πω το εξής καθώς καλύτερα απο έναν νέο που δουλεύει κάθε βράδυ κ το πρωί τρέχει σε λύκειο κ ιστορίες δεν θα βρεις...

Πρίν 5 μήνες περίπου στην Κατερίνη κ σε περιοχή με καφετέριες που ξεσκίζουν απο κόσμο άνοιξε ένα μαγαζί το οποίο είναι μπυραρία με όλοι την σημασία της λέξεις. Δηλαδή έχει απ’όλες τις μπύρες στον κόσμο ακόμα κ χωρίς αλκοόλ κτλπ κ αυτήν την στιγμή ξεσκίζει.

Το μαγαζί είναι μικρό κ τους πρώτους 3μήνες το έβλεπες κ έλεγες οτί δεν παίζει να κρατηθεί ανοιχτό για πολύ ακόμα...όμως όταν μάθανε τι κρύβει μέσα αυτό το μικρό μαγαζάκι πολύ το κάνανε στέκι κ τώρα δεν μπορείς ούτε να καθίσεις απτον κόσμο που έχει...
    Κ είναι σε περιοχή που τα μπαρ κ οι καφετέριες είναι γεμάτες..

Γιαυτό αν έχεις όρεξη κ μεράκι όλα είναι εφικτά
    ΝΑ ΚΑΕΙ ΝΑ ΚΑΕΙ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ Η ΒΟΥΛΗ

ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΦΟΥΡΝΕΛΟ ΣΕ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ

ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝΕ ΓΙΟΡΤΗ ΗΤΑΝΕ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΛΑΪΚΗ

6/12/2008 ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ!!

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 75
    Τελευταίο μήνυμα: 15/12/2007, 23:37
  2. Σκέψεις μιας στιγμής αυτοκριτικής 1 (Δεν αφορα την μοτοσυκλέτα)
    από brainwork στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 33
    Τελευταίο μήνυμα: 24/07/2004, 13:06
  3. Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 04/06/2004, 16:06
  4. Καποιες σκεψεις που εχω ξαναγραψει
    από PALADIN στο forum Οδήγηση: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 25/02/2004, 13:24
  5. Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 11/01/2004, 16:05

Κανόνες δημοσιεύσεων