παιδια ξερουμε κανα μαγαζι μου να πουλαει χουφτες ACERBIS ?
![]()
παιδια ξερουμε κανα μαγαζι μου να πουλαει χουφτες ACERBIS ?
![]()
Πολλα..![]()
Η καλυτερη επιλογη μαλλον ειναι Moto Market στης αρχες Μεσογειον.. απεναντι απ'το Δημητροπουλο (Givi)
![]()
"Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
"Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"
ευχαριστω!
επομενη προταση κανεις? γιατι πηρα και αυτες που ψαχνω δεν υπαρχουν ετοιμοπαραδοτες..
acerbis exoun ta moto market o bill( bilsrebuilts) kai to katasthma g&a moto ston peiraia
an den breis akrh k thymhthw k allo magazi tha sou pw.alla pros to parwn auta...
ο bilsrebuilts δεν φερνει acerbis και το g&a δεν εχει αυτες που θελω...
δυσκολος πελατης ε![]()
που αλλου να ψαξω? μηπως να τις παραγειλω απο Internet...![]()
gia dokimase na psakseis sto mc motor import sth mixalakopoulou thl 7212986.
alliws giati den allazeis marka kati se ufo lew .
+1Αρχικά δημιουργήθηκε από xaris_sm
μηπως να τις παραγειλω απο Internet...![]()
Aπ'οτι είδα έχει και ο Ξύκης,τηλ 210 7779874
ευχαριστω παιδια, σε δυο καταστηματα (Ξυκης και MC Moto Import) που πηρα τηλ μου ειπαν οτι εχουν, θα παω το απογευμα να δω τι παιζει
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από xaris_sm
ευχαριστω παιδια, σε δυο καταστηματα (Ξυκης και MC Moto Import) που πηρα τηλ μου ειπαν οτι εχουν, θα παω το απογευμα να δω τι παιζει
![]()
Η MC Motor Import είναι ο αντιπρόσωπος.. και το Moto market από εκεί θα τα έπαιρνε.
- So, what do you do for a living ?
- I'm into murders and executions.
- I'm sorry ?
- I said, I'm into mergers and acquisitions.
Patrick Bateman
-------------------------------------
Bikepics Photo Album
Ινδία: Δύο εβδομάδες στο Rajasthan
Τα φερνουν μονοι τουςΑρχικά δημιουργήθηκε από Nik0s
Η MC Motor Import είναι ο αντιπρόσωπος.. και το Moto market από εκεί θα τα έπαιρνε.![]()
"Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
"Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"
το moto market ειναι αντιπροσωπος και τα κανεις παραγγελια αμα δεν υπαρχουν![]()