Aμα ειναι να εχω 40κατι ληστες κατω απο το σπιτι μου καθε μερα ελατε να σας πω περιοχη και διευθυνση κερναω καφεδες:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Aμα ειναι να εχω 40κατι ληστες κατω απο το σπιτι μου καθε μερα ελατε να σας πω περιοχη και διευθυνση κερναω καφεδες:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Θα το πάρεις και φτηνότερα όμως !Αρχικά δημιουργήθηκε από smooth criminal
Βρε αδελφοι εν suzuki λυπηθειτε με και μενα που αμα δεν μπει το 2010 bandit δεν βλεπω.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.
Oμολογω πως αυτο δεν το ειχα λαβει υποψη μου,αλλα ποσο πιο φθηνα πλεον?
Νομιζω ηδη εχει 6000 με το abs και το μισο fairing λες να πεσει και αλλο?
Τί να πω μακαρι.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αλλα ενταξει τερμα η γκρινια για το ποτε θα το αγορασω σας ζαλισα,![]()
Εγώ ήξερα για 6395 και περίμενα πτώση!Αρχικά δημιουργήθηκε από smooth criminal
Oμολογω πως αυτο δεν το ειχα λαβει υποψη μου,αλλα ποσο πιο φθηνα πλεον?
Νομιζω ηδη εχει 6000 με το abs και το μισο fairing λες να πεσει και αλλο?
η νέα τιμή των 6000 σήμερα δεν ανακοινώθηκε;
(πάντως αποκλείεται αν μείνουν κομμάτια να γίνει κάτι ακόμη καλύτερο;;; )
![]()
Noμιζω πως εχει βγει εδω και καιρο,τωρα μπορει να κανω και λαθος,αλλα νομιζω οτι bandit650s08abs τωρα που μιλαμε εχει 5995ευρω.![]()
εριξε τη τμη για να φυγουν οσα κοματια εχουν μεινει πολυ απλα . η suzuki αν δε φυγουν ολα δε βαζει το καινουργιο![]()
Και δες τώρα πως ο μικρός Δημήτρης φαν του μιχαλάκη τζάκσον μας έχει κάνει να συζητάμε για την τιμή κλπ του Bandit σε ένα thread που ξεκίνησε από τη βλάβη φάντασμα του yesu και φτάσαμε τις 4 σελίδες, χωρίς να έχει αναφερθεί καν το τι προκάλεσε τη βλάβη, ΑΝ ήταν βλάβη και πως φτιάχτηκε... Απλά μείναμε στο "κάτι κάνει γκουχου-γκουχου απο 'κει κάτω", χωρίς να πει τελικά με ποιά σχέση στο κιβώτιο, σε ποιές στροφές ακριβώς του κινητήρα και η λύση ήταν το "τελικά μάλλον ήταν η βενζίνη και η ακινησία". Δηλαδή yesu πήρες μιά μοτοσικλέτα που ήταν ακίνητη πολύ πολύ καιρό, έκανες 50 χιλιόμετρα, άνοιξες και λίγο το μοτέρ για ξεκάπνισμα σε 2-3 φανάρια (που έτσι και αλλιώς δεν "ξεκαπνίζεται" με αυτόν τον τρόπο, άσε που καπνισμένο μοτέρ με 2700χλμ δεν υπάρχει), είδες στην πρώτη βόλτα κάτι που δεν σου άρεσε στο μοτέρ, άνοιξες το thread και τελικά όταν έβαλες καινούρια βενζίνη μετά από μερικές μέρες έστρωσε. Και όλο αυτό, ενώ είχες δεν είχες κάνει με την πρώην ακίνητη μοτοσικλέτα 200 χιλιόμετρα (τόσο περίπου βγάζει το ρεζερβουάρ άν ήταν και γεμάτη όταν την πήρες). Και συνεχίζεις να μην κυκλοφορείς τη μοτοσικλέτα λόγω καιρού, άρα πάλι δεν δουλεύει το μοτέρ να γράψει δεδομένα ο εγκέφαλος του... Αλλά για αυτό δεν στη λέω γιατί το κάνει πολύς κόσμος για να μη λερώσει τη μηχανή. Τέλος πάντων, το όλο thread έφτασε 4 σελίδες άσχετες! Ο επόμενος που θα έχει -πιθανά- κάποιο τέτοιο σύμπτωμα, τι θα διαβάσει και τι άκρη θα βγάλει; Εγώ ακόμα δεν είδα ούτε ακριβή στοιχεία για το τι γινόταν, ούτε είδα να γράφεις ότι η μοτοσικλέτα είναι ΟΚ... Απλά "αποδέχεσαι" την "κακή" συμπεριφορά της και δεν θέλεις να τη βάλεις και σε εγκέφαλο σε συνεργείο μήπως όντως τρέχει κάτι γιατί δεν εμπιστεύεσαι τους μηχανικούς. Καλά κάνεις και ρωτάς όταν έχεις ένα πρόβλημα. Αλλά πρακτικά, ποτέ δεν έδωσες κανένα αριθμητικό στοιχείο για στροφές, σχέση κιβωτίου, πόσα χιλιόμετρα έκανες κλπ, απλά μας έβαλες να μαντέψουμε (και εσύ δηλαδή μαζί μας) και τελικά... Μηδέν.
Τελικά το θρεντάκι γιατί άνοιξε; Περιγράψαμε ένα πρόβλημα και βρήκαμε λύση ή απλά κουβέντα να γίνεται; Όπως έχει τώρα, είναι το δεύτερο. Και μένει και κάποιος που ψάχνει για να αγοράσει ή να ενημερωθεί με την εντύπωση ότι το Bandit δεν έχει καλό ψεκασμό και δεν πάει καλά σε χαλαρό ρυθμό. Δηλαδή με ακριβώς την αντίθετη εντύπωση από αυτήν που έχουν ΟΛΟΙ οι άλλοι που το οδηγούν!
Και η άλλη παράλληλη ιστορία, το τι θα πάρει αν θα πάρει και πότε θα πάει Bandit ο smooth criminal Δημήτρης συζητιέται σε όλα τα εν εξελίξει θρεντάκια... Δημητράκη ΕΛΕΟΣ φίλε... Δλδ ούτε τους εαυτούς μας σεβόμαστε, ούτε τους άλλους που θα έρθουν εδώ ψάχνοντας κάτι σοβαρό για τη μοτοσικλέτα τους.
Vote for Amyrokouai: Admin now!
Δεν χρειάζεται admin, απλά λίγη λογική στο γιατί ανοίγει ένα thread και τι γράφεται μέσα...
WOWWOW,hold your horses cowboy.
1ον δεν εχω καμια εσφαλμενη εικονα για τον ψεκασμο του bandit![]()
2ον η υπομονη ειναι αρετη(ξερω ξερω κοιτα ποιος μιλαει που δεν μπορει να κανει λιγο υπομονη και θελει μοτο εδω και τωρα), αλλα περιμενε καποια στιγμη θα απαντησει και ο yesu θελει δεν θελει ειτε γιατι καπου θα γραψει και θα τον τσακωσω εγω(και θα τον ρωτησω), ειτε γιατι δεν θα εχει λυθει το προβλημα και θα στραφει στο forum ξανα.![]()
3ον το forum ειναι χωρος εκφρασης ιδεων,αν σε χαλαει που και καλα σας τα εχω πρηξει,τοτε απλα δεν μπορεις να καταλαβεις την δικαιολογημενα υπερβολικη ανυπομονησια ενως ανθρωπου που περιμενει πως και πως να παρει την 1η του μηχανη.Αν σας κουρασα οκ πασω,δεν θελω να σας ενοχλω αλλο(εφυγα) αλλα αδερφε χαλαρωσε σε forum βρισκεσαι.![]()
Αυτα τα ολιγα ειχα να πω να ειστε ολοι καλα,γεροι και δυνατοι,και να περνετε στα σοββαρα αυτα που πρεπει να παρετε στα σοββαρα,το forum οχι μονο αυτο αλλα ολα τα forum ειναι πανω απο ολα χωρος εκφρασης μην τρελενεστε(οσοι τουλαχιστον εμφανιζονται να εχουν πιο ευαισθητες χορδες απο τους υπολοιπους).
Ευχαριστω για την συντομη βολτα που με αφησατε να κανω στην παρεα σας,γεια χαρα!![]()
Αν μπορώ να ''ηρεμίσω'' τα πράγματα έχω 69000 χλμ. χωρίς προβλήματα!Μην κάνετε θέμα για το τίποτα![]()
προσέχουμε για να έχουμε!...
Η κουβέντα θα συνεχιστεί με πμ γιατί βαρέθηκα το σπαμάρισμα...
o Amyrokuai έχει δίκιο ως προς την αναβλητικότητά μου να δώσω λύση μέσω ενός συνεργείου, αφού η πρώτη προσέγγιση από το forum δε βοήθησε. Έχω κάνει γύρω στα 1200χλμ και συνεχίζω, αλλά δεν βλέπω βελτίωση. Επειδή είχα και προηγουμένως suzuki, έχω κατά νου δύο συνεργεία που θα προτιμούσα να τους αποφύγω τώρα. Επειδή κάποιοι από σας έχουν σίγουρα τσεκάρει κάποια συνεργεία για τη συγκεκριμένη μηχανή, θα με βοηθούσε η γνώμη σας και αν δεν ενδύκνειται να δίνουμε ονόματα μέσω forum για να μην θεωρηθεί διαφήμιση/δυσφίμηση μπορείτε μέσω pm. Ευχαριστώ!