Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 24

Θέμα: Ερώτηση, παίδες!

Ερώτηση, παίδες!

Κάποιος που έχει "κλείσει" ένα αυτοκίνητο σε έναν αντιπρόσωπο Αθηνών (στο Μαρούσι λόγου χάρη), και του λέει ο μάγκας "έλα αύριο να πάμε να το παραλάβουμε απότο Τελωνείο" εννοεί ότι μπορεί να πάει στο τελωνείο, να του βάλει επιτόπου πινακίδες και να το οδηγήσει στην έκθεση στο Μαρούσι; Είναι δυνατόν; 20+ χιλιόμετρα ανασφάλιστο στο δρόμο να γράφει χιλιόμετρα; Δεν οφείλει να το φορτώσει σε νταλίκα από το τελωνείο ως την αντιπροσωπεία;
    Όποιος ξέρει...γιατί ο γνωστός μου τα έχει παίξει από την αγωνία!
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Re: Ερώτηση, παίδες!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    Κάποιος που έχει "κλείσει" ένα αυτοκίνητο σε έναν αντιπρόσωπο Αθηνών (στο Μαρούσι λόγου χάρη), και του λέει ο μάγκας "έλα αύριο να πάμε να το παραλάβουμε απότο Τελωνείο" εννοεί ότι μπορεί να πάει στο τελωνείο, να του βάλει επιτόπου πινακίδες και να το οδηγήσει στην έκθεση στο Μαρούσι; Είναι δυνατόν; 20+ χιλιόμετρα ανασφάλιστο στο δρόμο να γράφει χιλιόμετρα; Δεν οφείλει να το φορτώσει σε νταλίκα από το τελωνείο ως την αντιπροσωπεία;

Αυτό που ξέρω είναι πως τα αυτοκίνητα φθάνουν στις εκθέσεις με νταλίκες και όχι οδηγώντας τα. Από την άλλη βέβαια και τις δυο φορές που αγόρασα καινούργιο αυτοκίνητο κανένα από τα δυο δεν είχε 0 χιλιόμετρα ...

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    γιατί δε μιλάει με τον ασφαλιστή του;
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Εχω παει με καινουργιο αυτοκινητο σε Πατρα και Αγρινιο πολλες φορες(μεταφορα σε αντιπροσωπεια).Αναριθμο και ανασφαλιστο φυσικα.Λογικα ειναι παρανομο αλλα....
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Ευχαριστώ. Εδά είναι που τον αποτροζάναμε και έπαθε 25 έλκη και 32 εγκεφαλικά
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Ευχαριστώ. Εδά είναι που τον αποτροζάναμε και έπαθε 25 έλκη και 32 εγκεφαλικά
    Παληα τα αυτοκινητα του Σαρακακη αλλα και αλλων εταιριων πηγαιναν απο το λιμανι στην αντιπροσωπεια κονβοι.Περιττο να σου πω οτι τα χειροφρενα τα παντιλικια και τα σπιναρισματα διναν και παιρναν
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
    Παληα τα αυτοκινητα του Σαρακακη αλλα και αλλων εταιριων πηγαιναν απο το λιμανι στην αντιπροσωπεια κονβοι.Περιττο να σου πω οτι τα χειροφρενα τα παντιλικια και τα σπιναρισματα διναν και παιρναν
    Φτου ρε γμτ, από κειά πήρα το δικό μου!

Φτου ρε γμτ, από κειά πήρα το δικό μου!
    Κι ανέ δεις νταλίκα να τα φέρνει στα Χανιά από τη Σούδα εγώ κερνώ ρακή!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της antsoar
    Ααααρε ντοπιολαλία

Κι έχω να κατέβω κάτω 10 χρόνια
    Travel, Grow, Share

Μανιβελάτο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Κι ανέ δεις νταλίκα να τα φέρνει στα Χανιά από τη Σούδα εγώ κερνώ ρακή!
    εσείς θα με τρελλάνετε.. έγραφε κανενός η μηχανή του 0 χλμ?
    “Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook

Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
    Οι περισσότερες δικές μου όταν τις πουλούσα

Α όχι! Το CBF όταν το πήρα έγραφε 0 και μάλιστα όχι ένα αλλά πέντε!:o :rotflmao:

Artificial Spammer Το avatar του/της Elle

Re: Ερώτηση, παίδες!

Είναι δυνατόν; 20+ χιλιόμετρα ανασφάλιστο στο δρόμο να γράφει χιλιόμετρα; Δεν οφείλει να το φορτώσει σε νταλίκα από το τελωνείο ως την αντιπροσωπεία;
    Είναι! Ο κολλητός μου πριν 2 μήνες έκανε για μια μέρα τη συγκεκριμένη δουλειά. Ήρθαν
    5 αυτοκίνητα φορτωμένα με νταλίκα από τη Γερμανία μέχρι την Αθήνα. Από εκεί εστάλησαν
    σε μάντρες πώλησης μτχ αυτοκινήτων σε Κόρινθο - Λαμία - Βόλο - Λάρισα καθοδόν και όλα
    ανασφάλιστα. Μόλις φτάσανε στον προορισμό τους γύρισαν μάλιστα και τα οδόμετρα πίσω.
    :a36: Θεσσαλικό κλιμάκιο :a36:
    :a07:Τη λένε Μαίρη
    Ζητείται νεαρός για delivery σε πιτσαρία με GSXR hayabusa K8

Δεν πόναει!!! Το avatar του/της caesarsk
    H δική μου... 0.00 km
    Ο μοναδικός στην Ελλάδα που έχει κάνει backflip με ΒΜW R1200GS, με μάρτυρες.

ΠΟΝΕΣΕ ΟΜΩΣ ΜΕΤΑ ΠΟΛΥ!!!!

-ΘΩΜΑ ΕΙΣΑΙ ΣΠΙΤΙ;
    -Ο ΘΩΜΑΣ ΣΠΙΤΙ ΕΙΝΑΙ...ΕΜΕΙΣ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΟΥΣ Μ@Λ@ΚΕΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ταδε εφη trooper)

Μανο...το τσιπουρο σε περιμενει ρε φιλε σπιτι μου...

ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΓΑΠΗΣΑΝ. ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ!!

Μανιβελάτο μέλος
    Οι περισσότερες δικές μου όταν τις πουλούσα
    ναυτικός?
    “Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Παιδες ερωτηση για κάγκελα στο transalp
    από petridist στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 11/10/2005, 09:20
  2. Ερωτηση Για Fmf
    από ctpanoramix στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 04/11/2003, 15:58
  3. Ερώτηση
    από cityfly στο forum Προτάσεις & σχόλια