Σελίδα 63 από 258 ΠρώτοΠρώτο ... 1353585960616263646566676873113163 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 931 έως 945 από 3865

Θέμα: Αθλητικό-spamο-thread

Αρχικά δημιουργήθηκε από o_gayros
    για το 3),χωρίς να προκληθώ δεν έβρισα/ειρωνεύτηκα/χλεύασα κανέναν.
    δεν ξέρεις εσυ...
    πρώτος έβρισες/ειρωνευτηκες/χλεύασες...απλά δεν το κατάλαβες...ο κοκκαλης φταίει ΚΑΙ γι αυτο

το θεωρούν κατι de facto σαν την διαιτησία
    ευνοεί ΜΟΝΟ τον Θρυλο και όλους τους αλλους τους σφάζει...διάβασες πουθενά κάτι διαφορετικό απο αυτό?

ε ούτε απο το άλλο πρόκειται να διαβάσεις...κανε χαβαλε με το επίπεδο τους (δεν λεω για τον τερενς) και μην ασχολείσαι και πολύ με τα υπόλοιπα

http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    επειδή το κομμάτι που αναφέρεσε σητν αεκ δε με αφορά,το έσβησα.

Εδώ όμως είσαι λάθος.πολύ λάθος.(το σκηνικό που λες δε το ξέρω,αλλα δεν έχω λόγο να μη τ πιστεψω.παρόλα αυτά δε λεει κατι)
    στο προηγουμενο σεντονάκι,σου έγραφα καποια πραγματα που αφορούσαν στο Τζιοβανι & τον Καστίγιο.
    αφού λοιπόν δείχνεις ότι γνωρίζεις λεπτομέρειες για τα του Ολυμπιακού,μήπως ξέρεις να μας πεις γιατί ο "δε σηκώνω μύγα στο σπαθί μου" κύρηξε ουσιαστικά πόλεμο στη λατιν τριαδα της εποχής απο την προετοιμασία?

μιλάμε για τον ορισμό του κομπλεξικού προπονητή όταν μιλάμε για τον "πρίγκηπα".
    Κοίτα να δεις...ο Καστίγιο ήταν γνωστό πουστάκι,μέσα κι έξω από το γήπεδο.Λεπτομέρειες απ' τίς σχέσεις του με τούς άλλους παίχτες δεν ξέρω,θυμάμαι αμυδρά μόνο ότι κάποια πρωτοβουλία πήρε σ' ένα ματς-πρωτοβουλία που δεν έπρεπε να πάρει-κι είχε γίνει τής πόπης τότε.

Αποδυτήρια μπουρδέλο=ομάδα μπουρδέλο.Κανόνας απαράβατος.ο Τζιμπούρ δεν θα ήταν χρήσιμος τώρα στην ΑΕΚ;Φυσικά και θα ήταν!
    Το μπούλο όμως κύριε διότι είσαι αρχίδης και τράβα βρες την τύχη σου στο καζίνο τού Μονακό.
    Ποιό κόμπλεξ ρε Γιάννο;Και ποιός είναι ο κομπλεξικός εδώ;Ο Μπάγεβιτς ή ο Καστίγιο με τον Τζιμπούρ;

Α!Και το παράδειγμα στην Αυστρία λέει πολλά.Ο Ντούσαν υπήρξε πολύ καλός ποδοσφαιριστής κι αν ήταν κομπλεξικός,μόνο χάζι δεν θα έκανε με τον Τζιοβάνι.
    Μπορεί εσένα να μη σού λέει τίποτα αυτό,εγώ όμως τον πρόλαβα να παίζει μπάλα και το βλέπω και αλλιώς.
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64

.Ποιά ΑΕΚ ρε σείς,πλάκα κάνουμε;Δεν υπάρχει καμμία ΑΕΚ.Κάτι φαντάσματα με κίτρινες φανέλλες μόνο

οριστε.. και οταν τα λεω εγω μου την λετε.....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

τωρα βαγγο σορυ αλλα το παραδειγμα που ανεφερες μιλαμε ειναι εντελως ακυρο σαν επιχειρημα.....:rotflmao: :rotflmao: επειδη βγηκε και κοιταζε που επαιζαν αρα δεν ειναι κομπλεξικος......οκ....

δεν ξερω αν ειναι ή οχι (ξερω βεβαια οτι εχει τσακωθεί με ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ μεγαλο παικτη ειχε σε οποιαδηποτε ομαδα ) αλλα αυτο που ανεφερες δεν αποτελει επιχειρημα

επισης εισαι λαθος στο θεμα μακου και καφε....ειναι παικτες που ΑΥΤΟΣ ζητησε-κρατησε!!!!!

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Συνεχιζεις να μην απαντας και γραφεις γενιοκολογιες παλι...

ειμαι πολυ συγκεκριμενος σε αυτα γραφω και το ιδιο περιμενω και απο εσενα...αυτα τα " ολα οσα εχουμε πει", "αυτα που λεγαμε" και "εχω ολες τις αφορμες" δεν λενε απολυως τιποτα...\\

η προκληση ισχυει...η επιβεβαιωνεις αυτα που υποστηριζεις με παραθεση των δικων μου post και απαντησεων η συνεχιζεις να εκτιθεσαι...διαλεγεις και παιρνεις, δεν το δημιουργησα αλλωστε εγω ολα αυτο, μονος σου το εκανες, μονος σου να βγαλεις την ακρη...

...ελπιζω αυτη τη φορα να εισαι πιο συγκεκριμενος και με λιγοτερη συγχηση...

http://www.moto.gr/forums/showthread...EC%F0%EF%F7%E1

3814 απαντησεις.....

.................................................................................................... ..................................................

3536 απαντησεις........

.................................................................................................... ..................................................

4452 απαντησεις........

3850 απαντησεις......

.................................................................................................... .................................................

Μαλιστα.... Θες να σου παραθεσω copy απο μεταξυ μας συζητησεις που εχουμε κανει κατα καιρους ψαγμενες σε σχεδον 16000 απαντησεις ......????

Ακου φιλε.. Εσυ και καποιοι αλλοι θελουν να πουλησουν τρελιτσα εδω μεσα....

Σκεφθηκα να ξαναβγαλω θεματα πουστιας του Βαρδινογιαννη (και να βρωμισω στην κυριολεξια το θρεντ εδω μεσα) και να ζηταω επιμονα μονο την δικη σου γνωμη...

Ειναι πιο ευκολο να σου δημιουργησω νεα ποστ( απο το να ψαχνω σε 16000 απαντησεις ...)
    Δεν νομιζεις....?????

Φυσικα το να ζηταγες διαφορα λινκ και βιντεο απο οτι σου βαζω μαλλον το βρισκω περιτο γιατι απλα......

Συμφωνουμε σε ΟΛΑ !

Αλλα επειδη σεβομαι ολους τους υπολοιπους σε αυτο το θρεντ ..

Δεν θα το κανω....!!!

Ειπαμε... Οσοι θυμουνται ... Θυμουνται....!!!!

Τρελιτσα στους αλλους......

Για εμενα σε βρισκω χλωμο ........

Παλαιουρας :) Το avatar του/της Lazio
    Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI

3814 απαντησεις.....

3536 απαντησεις........

4452 απαντησεις........

3850 απαντησεις......

.................................................................................................... .................................................

Μαλιστα.... Θες να σου παραθεσω copy απο μεταξυ μας συζητησεις που εχουμε κανει κατα καιρους ψαγμενες σε σχεδον 16000 απαντησεις ......????

Σκεφθηκα να ξαναβγαλω θεματα πουστιας του Βαρδινογιαννη (και να βρωμισω στην κυριολεξια το θρεντ εδω μεσα) και να ζηταω επιμονα μονο την δικη σου γνωμη...

Ειναι πιο ευκολο να σου δημιουργησω νεα ποστ( απο το να ψαχνω σε 16000 απαντησεις ...)
    Δεν νομιζεις....?????

Φυσικα το να ζηταγες διαφορα λινκ και βιντεο απο οτι σου βαζω μαλλον το βρισκω περιτο γιατι απλα......

Συμφωνουμε σε ΟΛΑ !

Δεν θα το κανω....!!!

Υπαρχει ο ενας και μοναδικος ο απιαστος στη βρωμια....... φετος εκανε προσφατα την επισκεψη του ΕΠΟ να ζητησει καλυτερη αντιμετωπιση απο τη διαιτησια....... μιλαμε για το θρασος

Α και δεν φοβομαστε τις αποκαλυψεις περι Βαρδινογιαννη ...... για εμενα μακαρι να μην ειχε παρει ποτε τον Παναθηναικο.... ζημιωμενος ειμαι και δε θελω να εξηγησω γιατι το γραφω οι γνωστες της ιστοριας καταλαβαινουν..... αλλωστε δεν ειναι τυχαιο οτι ο θειος αλωνιζει για πανω απο μια δεκαετια .....

Ωστοσο κανε λιγακι υπομονη...... ο καιρος της αποχωρησης ειναι πολυ κοντα και τοτε θα αρχισουν να βγαινουν σιγα σιγα ολα στη φορα

Α και μη ξεχασεις.......εγω θελω να μου γραψεις μια μια τις βρωμιες του βαρδινογιαννη

Εις το επανειδείν και ψυχραιμια

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI

3814 απαντησεις.....

3536 απαντησεις........

4452 απαντησεις........

3850 απαντησεις......

Δεν νομιζεις....?????

Συμφωνουμε σε ΟΛΑ !

Δεν θα το κανω....!!!

Τελικα εισαι μεγας κολοτουμπας και αναξιοπιστος...αλλα επειδη χαζος δεν εισαι και εχει καταλαβει τη μαλακια σου, εξακολουθεις να πορευεσαι στο δρομο της γενικολογιας μπας και το σωσεις...δεν σωζεται μεγαλε! you mess with the wrong guy...

Οταν καποιος γραφει:

ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΛΑΚΩΝΟΜΑΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΩΡΑ ......ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΔΙΚΙΟ ( στα περι παναθηναικου) ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ.......
    ...πρεπει να μπορεις να το υποστηριξεις κιολας και οχι μετα να κανεις αυτο που εχω υπογραμμισει με bold γραμματα και το οποιο βιαστηκες να μου απεδωσεις σαν χαρακτηρισμο...

και αν εχεις δικιο, σου υποσχομαι οτι θα βγω μετα εγω ο ιδιος και θα πω οτι ειμαι μαλακας...

...εγραψες ενα post, διαστρεβλωνοντας και χρησιμοποιοντας αποσπασματα απο αυτα που εχω γραψει στο thread αυτο για να καταληξεις πανηγυρικα στο συμπερασμα του οτι κανω το μαλακα...

στα εχω γραψει και πιο πανω και συνεχιζει να τα αγνοεις...το "κατηγορω" σου ηταν αυτο:

Απειρα τα ποστ σου υποστηριξης σου επι του Παναθηναικου εκεινης της εποχης απεναντι στα δικα μου κατηγορω....

Μαρτυριες ...Αποκοματα Εφημεριδων..... Ευρωπαικες Ανθοδεσμες....
    Δεν εχω αναφερθει ΠΟΤΕ αρνητικα για τον Παναθηναϊκο εκεινης της εποχης στην οποια αναφερεσαι.....το σχολιο μου αφορουσε στην περιοδο προεδριας του Γ.Βαρδινογιαννη (και το εχω γραψει πολλες φορες) και στη φετινη περιοδο...επι Γ.Βαρδινογιαννη ο Παναθηναϊκος ηταν ο "νταβας" του παρασκηνιου και ειχε τη βοηθεια της διαιτησιας σε αρκετες περιπωσεις (σε καμμια περιπτωση βεβαια τα δικα σας χαλια) και φετος, απλα εχει διαιτητικη ευνοια και αυτο ειναι κατι που φαινεται...

Αυτα εγραψε εγω...αυτα που εκανες εσυ ομως, ηταν να πατησεις πανω στα γραφομενα μου που αφορουν σε ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ χρονικες περιοδους του Πανθηναϊκου, να τα διαστρεβλωσεις* και να τα χρησιμοποιησεις αποσπασματικα*, προκειμενου να φτιαξεις μια γενικολογη μπουρδα που "αποδεικνυει" το ποσο "δικιο" ειχες οταν οπως εγραψες:

Επι τρια χρονια.... ΤΡΙΑ ( 3) χρονια πλακωνομαστε για την Μποχα του Παναθηναικου .....

...

Πλακωνομασταν... Και μετα απο μερικες μερες... Τα ιδια παλι.....!!!

Μαρτυρες μου.... Ολοι οσοι ειναι εδω τα τελευταια χρονια....

Και τωρα ερχεσε να μου πεις οτι....

"Αλλωστε το να λεω οτι κερδισαμε ολους τους αγωνες με το σπαθι μας θα ηταν γελοιο...ματια εχετε ολοι και βλεπετε! Οπως και το οτι επι κουμπουρια μας πηγαιναν τρενο, τι να λεμε τωρα; του μαλακες θα κανουμε; "
    *Για να διαπιστωσουν και οι υπολοιποι την τακτικη που ακολουθεις, ας τσεκαρουμε αυτα που ειναι υπογραμμισμενα με μπλε χρωμα...ναι εγω τα εχω γραψει και τα χρησιμοποιησες ως αποδεικτικο στοιχειο του οτι "κανω το μαλακα"....λοιπον ξερεις κατι; μηπως τον μαλακα τον κανεις εσυ;

Τοι αποσπασμα που χρησιμοποιησες προερχεται απο εδω:

το εχω ξαναγραψει, εγω ειχα τα κακαλα να βγω και να πω οτι ο Παναθηναϊκος σπρωχνετε φετος και δεν το εκανα για να κερδισω τις εντυπωσεις! Αλλωστε το να λεω οτι κερδισαμε ολους τους αγωνες με το σπαθι μας θα ηταν γελοιο...ματια εχετε ολοι και βλεπετε! Οπως και το οτι επι κουμπουρια μας πηγαιναν τρενο, τι να λεμε τωρα; τους μαλακες θα κανουμε;
    Εσυ ομως θεωρησες σκοπιμο να αφαιρεσεις τη πρωτη προταση που προσδιοριζει χρονικα σε ποια περιοδο αναφερομαι...τυχαιο;

...και μετα απο ολα αυτα, θιγεσαι κιολας, επισημαινοντας μου μαλιστα οτι δεν με παιρνει "να πουλαω τρελα" απεναντι σου...στις δε προσκλησεις - προκλησεις μου να αποδειξεις που στο διαολο τα γραφω ολα αυτα που υποστηριζεις οτι εχω γραψει, μου παραθετεις ολοκληρες τις συζητησεις...

χεστηκα που θα τα βρεις...να τα βρεις, αλλιως το ποιος το παιζει μαλακας θα αιωρειτε για πολυυυυυ καιρο πανω απο το κεφαλι σου...

και ξερεις κατι; δεν στο απεδωσα εγω σαν χαρακτηρισμο, μονος σου το κερδισες!

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    Ποιός σού την είπε να ντονε τσακίσω.

τωρα βαγγο σορυ αλλα το παραδειγμα που ανεφερες μιλαμε ειναι εντελως ακυρο σαν επιχειρημα.....:rotflmao: :rotflmao: επειδη βγηκε και κοιταζε που επαιζαν αρα δεν ειναι κομπλεξικος......οκ....

δεν ξερω αν ειναι ή οχι (ξερω βεβαια οτι εχει τσακωθεί με ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ μεγαλο παικτη ειχε σε οποιαδηποτε ομαδα ) αλλα αυτο που ανεφερες δεν αποτελει επιχειρημα
    Κάνε αλλιώς τη σύνταξη γιατί έχει διαφορά.Εγώ δεν λέω ότι επειδή βγήκε και χάζευε τον Τζιοβάνι δεν έχει κόμπλεξ.(πράγμα βέβαια που μπορεί να ευσταθεί)

Λέω ότι,αν είχε τέτοιο πρόβλημα,δεν θα έμπαινε στον κόπο να πα να δει τίς "μαλακίες" τού Τζιοβάνι.

Επίσης δεν ξέρω γιατί έχει τσακωθεί με οποιονδήποτε μεγάλο παίχτη,όπως λες.Μπορεί να είναι αυτός κομπλεξικός,μπορεί να ήταν λάθος τού παίχτη.

Το θέμα είναι ότι όλα αυτά που έχουν ακουστεί γι' αυτόν,προέρχονται από έγκυρες δημοσιογραφικές πηγές.:rotflmao: :rotflmao:
    Κι εμείς,ως γνήσιοι λάτρεις τού καναπέος και τού χαβαλέ,έχουμε και άποψη.
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

επισης εισαι λαθος στο θεμα μακου και καφε....ειναι παικτες που ΑΥΤΟΣ ζητησε-κρατησε!!!!!

EΠΕΙΔΗ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ...........

Δέν μπορώ νά μήν άπαντήσω.......

Όταν βγεί ή διοίκηση καί σού πεί έγώ έχω 100 χιλιάρικα καί όχι 500 καί αύτόν μπορώ
    καί άμα θές, έσύ τί κάνεις...??
    ΛΕΣ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΚΑΝΕΝΑΝ??

Κάπως έτσι παρουσιάστηκαν σάν έπιλογές τού Μπάγιεβιτς οί Μάκος ,Λεονάρντο,Χέρσυ,
    Άρτσε,Άραούχο........καί όχι ό Καφές...!!!!
    Κάποιος ήθελε νά καλύψει τή γύμνια του ,νά βάλει στήν άκρη τό πακέττο καί νά
    παρουσιάσει σάν ύπόλογο τό Μπάγιεβιτς.

ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΒΡΕΘΗΚΕ Η ΑΕΚ ΜΕ ΘΕΤΙΚΟ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ........ΚΕΡΔΟΦΟΡΟΣ
    ΤΑ 5 ΜΥΡΡΙΑ...........ΠΟΥ ΤΣΕΠΩΣΑΝ ΟΙ ΜΕΤΟΧΟΙ.....!!!

Όταν λοιπόν δέν ξέρεις..........ΜΗ ΤΙΣ ΠΕΤΑΣ

Δέν θά κατηγορούμε τό Μπάγιεβιτς γιαυτά πού δέ φταίει......

Όλοι οί Άεκτσήδες...........πού έχουν κάνει πέρα τόν έγωισμό ξέρουν ότι αύτός τώρα
    τραβάει τό Γολγοθά του,ξωφλάει τά χρέη του στήν όμάδα καί παράλληλα
    ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΣ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΑΝΕΙΑ
    ΑΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΩΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ.....!!!

Δυστυχώς όμως γιά μάς αύτό τό ξέρετε καί έσείς οί άντίπαλοι...........γιαυτό καί

ΤΡΑΒΑΤΕ ΤΟΣΟ ΖΟΡΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ......

ΥΓ.

Φανταστικός ό Νίνης στήν Αύστρία.Τόν θαύμασα σάν άριστερό μά καί δεξί ..ΔΕΚΑΡΙ.....!!!

ξανακοίταξα τα ποστ μου.
    αν το παραπάνω,είναι αυτό που θεωρείς...απειλή,τότε μάλλον δεν πρόκειται ποτέ να συνεννοηθούμε εμείς.

ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΤΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΕΡΙ ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ........??

Μπάς καί συνεννοηθούμε....??

Βλέπω ότι είσαι μορφωμένο παιδί.......ΑΛΛΑ ΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΤΕΧΝΩΣ ΤΟ ΠΑΓΩΝΙ.....

είναι τακτική χαμηλού έπιπέδου......

ΔΩΣΕ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΟΥ..........ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΩ

Καί γιά νά παρακολουθούν καί οί ύπόλοιποι..........

Έφτασε ό ΟΣΦΠ............στή μεγαλύτερη διάκριση τής ίστορίας του παρά 5 λεπτά
    στήν κυριολεξία άπό τήν είσοδο του στήν τετράδα τών καλύτερων όμάδων
    τής Εύρώπης....μέ Μπάγιεβιτς....??

Έπαιξε ό ΟΣΦΠ τήν καλύτερη μπάλλα σέ αύτά τά 13 χρόνια στήν πρώτη
    περίοδο μέ τόν Μπάγιεβιτς....??

ΑΝΤΕ ΜΑΣΤΟΡΑ............ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΚΚΑΛΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕ

ΑΛΛΙΩΣ.................Η ΣΙΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΟΣ.....!!!!

υγ. Όσο γιά τή μονομαχία,αφού τόσο πολύ θές νάχεις τήν τελευταία λέξη......
    κάνε όμως κανά δυό flashback άκόμα.....

ενδιαφέρον το ματς σήμερα

ήρθε η ώρα των "μικρών"...
    αριστερα Σοϊλέδης, δεξιά Φετφατζίδης

μάλλον δεν θα παίξει ούτε ο Οσκαρ...
    κακό λόγω απουσιών...σε διαφορετική περίπτωση καλό θα ήτνα
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Ποιός σού την είπε να ντονε τσακίσω. Κάνε αλλιώς τη σύνταξη γιατί έχει διαφορά.Εγώ δεν λέω ότι επειδή βγήκε και χάζευε τον Τζιοβάνι δεν έχει κόμπλεξ.(πράγμα βέβαια που μπορεί να ευσταθεί)

Λέω ότι,αν είχε τέτοιο πρόβλημα,δεν θα έμπαινε στον κόπο να πα να δει τίς "μαλακίες" τού Τζιοβάνι.

Επίσης δεν ξέρω γιατί έχει τσακωθεί με οποιονδήποτε μεγάλο παίχτη,όπως λες.Μπορεί να είναι αυτός κομπλεξικός,μπορεί να ήταν λάθος τού παίχτη.

Το θέμα είναι ότι όλα αυτά που έχουν ακουστεί γι' αυτόν,προέρχονται από έγκυρες δημοσιογραφικές πηγές.:rotflmao: :rotflmao:
    Κι εμείς,ως γνήσιοι λάτρεις τού καναπέος και τού χαβαλέ,έχουμε και άποψη.
    οχι ρε απλα σου λεω οτι εχει τσακωθει με πολλες βεντετες σε πολλες ομαδες....δεν μπορει ολοι οι αλλοι να ειναι τρελοι

Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens

Όταν βγεί ή διοίκηση καί σού πεί έγώ έχω 100 χιλιάρικα καί όχι 500 καί αύτόν μπορώ
    καί άμα θές, έσύ τί κάνεις...??
    ΛΕΣ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΚΑΝΕΝΑΝ??

νταξ εσενα και να σου απαντησω τζαμπα θα παει, γιατι θα πεις οτι σου κατεβει απλα για να αποδειξεις οτι εχεις δικιο.
    ο προπονηταρας σας ο ντουσκο που τα εχει κανει πουτανα και τον ζηλευουμε και τον θελουμε ολοι στην ομαδα μας ειχε ζητησει ο ιδιος να μεινει ο καφες γιατι τον εκτιμα σαν παικτη απο τοτε που τον ειχε στον παοκ
    επισης....ο ιδιος ζητησε τον μακο!!!

ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΧΕΡΣΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΛΕΟΝΑΡΤΟ...αυτα ειναι μπουρδολογιες δικες σου.
    προσπαθησε εστω μια φορα να απαντας ΣΧΕΤΙΚΑ με κατι που γραφτηκε και οχι οτι να ναι

Φανταστικός ό Νίνης στήν Αύστρία.Τόν θαύμασα σάν άριστερό μά καί δεξί ..ΔΕΚΑΡΙ.....!!!

αμπαλε φιλε μου στην αυστρια που επαιξε αριστερα στην θεση του καραγκουνη.....να τον βαφτισουμε αριστερο εξτρεμ τωρα;;

αποφασιστε ρε

μαλλον ο σισε που τον θελει γιατι ειναι ο παικτης που βγαζει τις μπαλιες για γκολ (αραγε ποια θεση το κανει αυτο) δεν πρεπει να ξερει και πολλα.....

αλλα τι λεμε τωρα...εδω ειχες πει οτι ο δομαζος δεν ειανι δεκαρι...στον νινη θα κολησεις :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

υγ.. και μην πεταχτει κανας βαγγελης να πει οτι ολοι βγαζουν μπαλιες..(ακομα κια το στοπερ με γιομα ) μιλαμε για την κλασικη αρμοδιοτητα της θεσης

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    Κοίτα να δεις...ο Καστίγιο ήταν γνωστό πουστάκι,μέσα κι έξω από το γήπεδο.Λεπτομέρειες απ' τίς σχέσεις του με τούς άλλους παίχτες δεν ξέρω,θυμάμαι αμυδρά μόνο ότι κάποια πρωτοβουλία πήρε σ' ένα ματς-πρωτοβουλία που δεν έπρεπε να πάρει-κι είχε γίνει τής πόπης τότε.

Αποδυτήρια μπουρδέλο=ομάδα μπουρδέλο.Κανόνας απαράβατος.ο Τζιμπούρ δεν θα ήταν χρήσιμος τώρα στην ΑΕΚ;Φυσικά και θα ήταν!
    Το μπούλο όμως κύριε διότι είσαι αρχίδης και τράβα βρες την τύχη σου στο καζίνο τού Μονακό.
    Ποιό κόμπλεξ ρε Γιάννο;Και ποιός είναι ο κομπλεξικός εδώ;Ο Μπάγεβιτς ή ο Καστίγιο με τον Τζιμπούρ;

Α!Και το παράδειγμα στην Αυστρία λέει πολλά.Ο Ντούσαν υπήρξε πολύ καλός ποδοσφαιριστής κι αν ήταν κομπλεξικός,μόνο χάζι δεν θα έκανε με τον Τζιοβάνι.
    Μπορεί εσένα να μη σού λέει τίποτα αυτό,εγώ όμως τον πρόλαβα να παίζει μπάλα και το βλέπω και αλλιώς.
    Βαγγέλη μου καταρχάς κάνεις (και πάλι) λάθος στο σκηνικό με τον Καστίγιο.αυτό ήταν την επομένη,με το Μεταλ Γκίαρ στον πάγκο,σε ένα ματςμε το Αιγάλεω (αν θυμάμαι σωστά),στο 80φεύγα,όπου νικούσαμε 4-1 (και πάλι αν θυμάμαι σωστά) και μας δίνετε ένα φάουλ αρκετά έξω απο την περιοχή.καθώς κρίνουν ότι δεν είναι σε θέση βολής να πάει για απευθείας εκτέλεση,πάει να το εκτελέσει ο Σούρερ.ο Νέρυ όμως παραμβαίνει,εκτελεί το φάουλ,βάζει το γκολ και σηκώνει ένα γήπεδο στον αέρα απο τις επευφημίες!
    η μανούρα τώρα έγινε απο το Σούρερ γιατί τάχα μου η εντολή του προπονητη ελεγε αυτόν και στράβωσε και πήγε να σβερκώσει τον μικρο.αυτά εντός γηπέδου.
    Γιατί κάποια νιαμού (ΑΡΔ τους λένε αν εχεις ακουστά ) βρήκανε ένα ακόμα πάτημα για να αρχίσει σφαγή. τσόγλανος ο καστίγιο,ανηπάκουος,κλπ κλπ.Δεν βγήκε κανένας πουτάνας γιος κοντυλοφόρος να μας γράψει με τα βαρύγδουπα λόγια του,ότι ο Σούρερ τότε ήταν παρμένος άσχημα γιατί ήθελε να ανανεώσει το συμβόλαιο του και έβλεπε ότι μάλλον θα πάει για σπίρτα.
    Μου κάνει όμως εντύπωση (και πάλι),το πόση επιρροή έχουν αυτοί οι πούστιδι με τις πέννες.
    Σε "σένα" τον απέξω,που δεν το ψυρίζεις και πολύ γιατί είτε δε σε νοιάζει είτε δεν είναι η ομάδασου,έμεινε σαν αποτύπωμα ότι ο Καστίγιο είναι το μουνόπανο που δεν ακουσε τον προπονητή!ναι οκ,παρακουσε και το χτύπησε αυτός το φάουλ.ε και τι έγινε???έχασε η Βενετιά βελόνι???γκολ έβαλε για την ομάδα του στην τελικη!
    Καλό θα είναι όταν δεν ξέρουμε να μην είμαστε απολυτοι γιατί θα έχεις ακούσει τι παθαίνει όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα?

Συμφωνώ στο αποδυτήρια μπουρδέλο=ομάδα μπουρδέλο.μόνο που αυτο που δνε ξέρεις είναι ότι τα αποδυτήρια του Ολυμπιακού πάντα (τουλάχιστον απο τα 90'ς που εγω παρακολουθώ) μπουρδέλο ήτανε.τα τελευταία χρόνια έχουμε ηρεμήσει λίγο,ειδικά απο το σενιόρ και έπειτα.

Κόμπλα και μάλιστα τεράστια Βαγγέλη γιατί δεν μπορεί να παίρνεις μια ομάδα που κανει πρωταθλητισμό (και το ήξερε απο πρώτο χέρι),που παίζει και τσαμπιο ληκ και να επιμένεις με Γιαννάκηδες Οκκάδες & ΣΙΑ να παίζουν βασικοί και να κρεμάνε κατ'επανάληψη την ομάδα,κάνοντας τον κόσμο να βγάζει καρκίνο,όταν στον πάγκο έχεις κάποιον που αποδεδειγμένα έχει την αγάπη του κόσμου και μόλις την προηγούμενη είχε πετάξει καμιά 30αριά παστέλια!

ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΤΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΕΡΙ ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ........??

Μπάς καί συνεννοηθούμε....??

Βλέπω ότι είσαι μορφωμένο παιδί.......ΑΛΛΑ ΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΤΕΧΝΩΣ ΤΟ ΠΑΓΩΝΙ.....

είναι τακτική χαμηλού έπιπέδου......

ΔΩΣΕ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΟΥ..........ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΩ

Καί γιά νά παρακολουθούν καί οί ύπόλοιποι..........

Έφτασε ό ΟΣΦΠ............στή μεγαλύτερη διάκριση τής ίστορίας του παρά 5 λεπτά
    στήν κυριολεξία άπό τήν είσοδο του στήν τετράδα τών καλύτερων όμάδων
    τής Εύρώπης....μέ Μπάγιεβιτς....??

Έπαιξε ό ΟΣΦΠ τήν καλύτερη μπάλλα σέ αύτά τά 13 χρόνια στήν πρώτη
    περίοδο μέ τόν Μπάγιεβιτς....??

ΑΝΤΕ ΜΑΣΤΟΡΑ............ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΚΚΑΛΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕ

ΑΛΛΙΩΣ.................Η ΣΙΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΟΣ.....!!!!

υγ. Όσο γιά τή μονομαχία,αφού τόσο πολύ θές νάχεις τήν τελευταία λέξη......
    κάνε όμως κανά δυό flashback άκόμα.....

διάβασα αυτή την απάντηση.
    ειλικρινά σου μιλάω γέλασα στην πρώτη ανάγνωση.
    μετά πιάνω να ποστάρω και αφού απαντώ στο Βαγγέλη,ξαναδιαβάζω το δικό σου και πλέον είμαι σίγουρος ότι μαζί δε το'χουμε.
    διαλέγω να το δω έτσι,και όχι να θυμώσω με τον εαυτό μου που κάθομαι και ασχολούμαι με κάποιον... που το μόνο που κάνει είναι να προκαλεί ενώ ΔΕΝ διαβάζει καν τι του γράφει ο συνομιλητής του!!!αυτό εκτός απο οτιδήποτε άλλο,δείχνει ασέβεια.

σου έχω απαντήσει ήδη ρε φίλε,ποιος κάνει το παγώνι????
    Αν κοιτάξεις καλύτερα το προηγούμενο ποστ μου,θα δεις κάπου να γράφει ότι
    "στις αθλητικές ερωτήσεις σου,απαντώ όχι και μάλλον όχι"

δε με ενδιαφέρει να έχω την τελευταία λέξη,χέστηκα για την ακρίβεια.
    επειδή όμως βαρέθηκα άλλα να σου λέω,άλλα να καταλαβαίνεις και ποτέ να μην απαντάς σε αυτά που γράφει ο άλλος,ας το αφήσουμε να πάει στο βρόντο.
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
    ενδιαφέρον το ματς σήμερα

ήρθε η ώρα των "μικρών"...
    αριστερα Σοϊλέδης, δεξιά Φετφατζίδης

μάλλον δεν θα παίξει ούτε ο Οσκαρ...
    κακό λόγω απουσιών...σε διαφορετική περίπτωση καλό θα ήτνα

δεν θα'χουμε τον Όσκαρ σήμερα???
    γιατί ρε μπάσταρδοι Θεοί μας χτυπάτε έτσι να πούμε?

Ας μου εξηγήσει κάποιος με ποιο σκεπτικό τιμωρείται ο Ολυμπιακός με 105000? πρόστιμο ενώ ο Ατρόμητος με τα μισά???
    απο δέκα μαλάκες της κάθε ομάδας παίξανε φάπες για 5 λεπτά στο γήπεδο.
    με ποιο σκεπτικό κοστολογείται αυτό 36εκατομύρια δραχμές για μας?
    και με ποιο επίσης σκεπτικό,για το ίδιο ακριβώς πράγμα,ο αντίπαλος λαμβάνει μειωμένη κατά μισό την ποινή αυτή?
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

προς γαυρο : ο καστιγιο ηταν και ειναι μ@@@@ μην οτ παραβλεπουμε..

προς ολους : καλο θα ηταν να μη βριζετε...δεν μιλαω για μεταξυ σας μονο...αλλα λιγη προσοχη στις εκφρασεις σας γενικα...

να παραμεινει και το θρεντακι..

Παρόμοια θέματα

1. Αθλητικό-spamο-thread IIII
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3321
    Τελευταίο μήνυμα: 21/09/2010, 14:48
  2. Αθλητικό-spamο-thread IIΙ
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3498
    Τελευταίο μήνυμα: 24/06/2010, 07:47
  3. Αθλητικό-spamο-thread II
    από VANDA στο forum Αντιπαραθέσεις