Σελίδα 14 από 15 ΠρώτοΠρώτο ... 49101112131415 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 196 έως 210 από 223

Θέμα: καλές μηχανές υπάρχουν?

Παλαιό μέλος
    Θωμά εσύ μη θίγεσαι..τα σπάει το ΚΤΜ σου ειδικά για τα λεφτά του...λίγο ίσια να ήταν η πινακίδα και να μη κουνιόσουν λες και οδηγείς κομπρεσέρ..και θα ήταν GODLIKE..
    To YAMAHA XP500 ABS καλό αλλά έγινε ένα μ ένα αγροτικό..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της camen
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sf1n4k1
    τα σπάει το ΚΤΜ σου
    Κ που να το δεις τωρα...Κ απο εβδομαδα θα τα σπαει ακομη περισσοτερο...

Παλαιό μέλος
    Τι?Θα το πουλήσεις απο βδομάδα?

Γραναζάκι γραναζάκι?

To YAMAHA XP500 ABS καλό αλλά έγινε ένα μ ένα αγροτικό..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sakisvolos
    Που αλλού?Στο Μπράλο δάσκαλε..Μιγιάγκι
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sakisvolos

Ζητάμε γνώμες για καλές μότο..

Άρα;; Οτιδήποτε άλλο εκτός από σκούτερ! :o :o :o

Παλαιό μέλος Το avatar του/της hidefnick
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
    Καπετάνιε καλός ο Τίγρης αλλά το Hornet 900 τα κάνει αυτα με τα μισά λεφτά σήμερα, απλά θέλει ενα τζαμάκι.
    Και είναι και Honda

Το οτι είναι Honda σημαίνει οτι δεν κοιτας ποτέ την στάθμη λαδιών ανάμεσα στις αλλαγές και ρύθμιση βαλβίδων χρειάζεται για πρωτη φορά γύρω στις 70.000 χλμ.
    Αν δεν σκάσει η τρόμπα.... (ακόμα να έρθει το μοτέρ)
    "Growing old is inevitable. Growing up is optional"...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας

Re: Re: Re: καλές μηχανές υπάρχουν?

Αρχικά δημιουργήθηκε από alexarav
    μάγος είσαι?
    είχα μια vespa! primavera 125 με τις ταχύτητες στο χέρι, φοιτητής στην ιταλία...
    τό εργαλείο!
    με αυτό τελειοποίησα την τεχνική μου (στις ακούσιες σούζες και στις πτώσεις)
    :rotflmao:
    ξαναπάρε βέσπα.

The Firestarter Το avatar του/της jimtarasxt660x
    6 σελίδες με θέμα αν τα σκούτερ είναι καλύτερα από τις μηχανές ενώ το παλικάρι ρωτάει αν υπάρχει καλή μηχανή...

Όπως λες φίλε alexarav έχεις διαβάσει πολλά εδώ μέσα και δεν έχεις μείνει ικανοποιημένος από αυτά που βλέπεις...

Το θέμα όμως είναι να βρεις κάποια που να σου αρέσει αλλά και να την καβαλήσεις ώστε να σου αρέσει και στη οδήγηση...

Το να μας ρωτάς ενώ δεν ξέρεις σε τι κατηγορία θες να πας δεν πρόκειται να βγάλεις άκρη...

Βρες τι κατηγορία μηχανής θες να πάρεις, βρες κάποιο μοντέλο και τότε ρωτά η ψάξε για αντίστοιχες συζητήσεις στο forum!!!

Φιλικά

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    Δάσκαλε Μιγιάγκι..οι σαγιονάρες είναι αξεσουάρ μόνο κατόχων γυμνών..και ss γενικά..αφού τα ξέρεις ..

Δεν υπάρχουν κανονικές μότο..υπάρχουν μότο διαφορετικών χρήσεων ;-)

Τι δλδ το gixxer σου είναι κανονική μότο?ΧΑΧ μη χέ..

Ζητάμε γνώμες για καλές μότο..χεις να μας προτείνεις κανα ΚΤΜ?ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
    zitame gnomes Gia moto k tou Les pare allo scooter I krata auto p exeis...koinos xese psila k agnanteye...
    To gixxer soy eipa kremoyli...an thes na matheis an einai k ti einai prepei na pareis ena tora apo do k apo ta grapta na nioseis ti kanei k ti prosferei de paizei.ta ktm episis einai idietera mixanakia k makari na ta vreis sta xeria soy na ta xareis opos osoi ta exoun.meta tha moy peis monos sou an axizoyn I oxi
    genika pantos to na exei kapoios scooter na leei oti thelei Kati perissotero k na toy Les esy pare pali scooter...me kanei na pisteyo oti eisai ikanos na vretheis se kana motogp dipla sta pits na vlepeis kana stoner provlimatismeno me tin apodosi tis duc k esy na tou fonazeis :stoner agori moy poy pas me ti mpaxatela ti mi xeso moto ela na se doko ego agori mou mikro k asxeto ti moto gp tou melontos yamapa tmax ti 500ara me to malosi moter..ti sela xaplosi...k AMA laxei meta perneis k dikavalo ti gynaika na ti pas sto kentro Gia psonia...

Αρχικά δημιουργήθηκε από jimtarasxt660x
    6 σελίδες με θέμα αν τα σκούτερ είναι καλύτερα από τις μηχανές ενώ το παλικάρι ρωτάει αν υπάρχει καλή μηχανή...

Όπως λες φίλε alexarav έχεις διαβάσει πολλά εδώ μέσα και δεν έχεις μείνει ικανοποιημένος από αυτά που βλέπεις...

Το θέμα όμως είναι να βρεις κάποια που να σου αρέσει αλλά και να την καβαλήσεις ώστε να σου αρέσει και στη οδήγηση...

Το να μας ρωτάς ενώ δεν ξέρεις σε τι κατηγορία θες να πας δεν πρόκειται να βγάλεις άκρη...

Βρες τι κατηγορία μηχανής θες να πάρεις, βρες κάποιο μοντέλο και τότε ρωτά η ψάξε για αντίστοιχες συζητήσεις στο forum!!!

Φιλικά
    φαντάζομαι η κατηγορία για αυτά που ψάχνω είναι street <<για χρήση καθημερινή, βόλτες, ταξιδάκια και κανένα στροφιλίκι για να ανάβουν τα αίματα...>>
    αν τα ιεραρχούσα θα έλεγα πρώτα η καθημερινή ευχρηστία και μετά η συμπεριφορά στο στροφιλίκι τα υπόλοιπα έπονται.
    ΑΝ διάβαζα οτι η TDM ας πούμε είχε καλό κράτημα μάλλον θα την έπαιρνα . το hornet 600 επίσης μου φαίνεται καλό και διαβάζω οτι είναι σχετικά ήπιο μηχανάκι οπότε θα μπορώ να μάθω πράγματα και να πάω ενα βήμα παραπέρα. Για το cbf διαβάζω τα ίδια...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kawazoyras
    ελπίζω να κατατοπίστηκες πώς πρέπει να πάρεις όχι μία αλλά ένα versys 1 hornet 1 tiger 1 cb900r
    1 tdm 1 vstrom 1 bandit 1 απ όλα!!!!!!!!

σόρι φιλικά πάντα εε! εγώ πού είμαι kawasakias προτίνω το z750 όπως βλέπεις ο καθένας έχει τη κλίση του!!!!!!!

george

Αρχικά δημιουργήθηκε από alexarav
    φαντάζομαι η κατηγορία για αυτά που ψάχνω είναι street <<για χρήση καθημερινή, βόλτες, ταξιδάκια και κανένα στροφιλίκι για να ανάβουν τα αίματα...>>
    αν τα ιεραρχούσα θα έλεγα πρώτα η καθημερινή ευχρηστία και μετά η συμπεριφορά στο στροφιλίκι τα υπόλοιπα έπονται.
    ΑΝ διάβαζα οτι η TDM ας πούμε είχε καλό κράτημα μάλλον θα την έπαιρνα . το hornet 600 επίσης μου φαίνεται καλό και διαβάζω οτι είναι σχετικά ήπιο μηχανάκι οπότε θα μπορώ να μάθω πράγματα και να πάω ενα βήμα παραπέρα. Για το cbf διαβάζω τα ίδια...

H TDM είναι μανούλα για γρήγορο ταξίδι, όπως και το στρωματέξ.
    Για μένα είναι καλή μηχανή για αυτό που το θέλεις.

Η Hornet600 θα σου βγάλει τα χέρια από την επιτάχυνση.
    Είναι πολύ δυνατή αλλά το ταξίδι δεν θα είναι τόσο άνετο. Ιδιαίτερα για τον πίσω.
    Κατά τα άλλα εξαιρετική αγορά.
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    Γειά σου φίλε μου.
    Εγώ ανέκαθεν είχα ένα μικρό κι ένα μεγάλο. Κάνουν διαφορετικά πράγματα και σου λύνουν τα χέρια. Στην περίπτωση μου ένα xmax κι ένα fazer ήταν τα τελευταία. Αυτό δε σημαίνει πως δεν έκανα γρήγορο ταξίδι με το xmax αλλά ούτε και πως δεν πήγα Σύνταγμα με το fazer. Καθένα μπορεί να κάνει κάποια πράγματα καλά, κάποια μέτρια και κάποια απαράδεκτα. Για 'μενα είναι μονόδρομος να έχεις δύο μηχανάκια. Σε διαφορετική περίπτωση που θες ένα και καλό αν κι έχω πάψει να είμαι hondakias εδώ και αρκετά χρόνια θα πρότεινα το cbf600. Από τα 600άρια είναι το λιγότερο υστερικό (έως καθόλου μη σου πω). Κινείται άνετα στις χαμηλομεσαίες στην πόλη και μπορεί να κάνει μεγάλα ταξίδια με καλή μέση ωριαία άλλα και κάποια ''τσακ'' στην τελική του. Τώρα όσον αφορά την αισθητική του, γούστα είναι αυτά, αλλά μπορεί να σ' αρέσει. Πάντως είναι στρωτό μηχανάκι κι ο κινητήρας χρόνια δοκιμασμένος.
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
    H TDM είναι μανούλα για γρήγορο ταξίδι, όπως και το στρωματέξ.
    Για μένα είναι καλή μηχανή για αυτό που το θέλεις.

Η Hornet600 θα σου βγάλει τα χέρια από την επιτάχυνση.
    Είναι πολύ δυνατή αλλά το ταξίδι δεν θα είναι τόσο άνετο. Ιδιαίτερα για τον πίσω.
    Κατά τα άλλα εξαιρετική αγορά.
    ευχαριστώ φίλε μου!
    όταν λες δεν είναι άνετη για τον πίσω η hornet εννοείς λόγω ανάρτησης ή λόγω αεροδυναμικής?:smilea:

Αρχικά δημιουργήθηκε από Road67
    Γειά σου φίλε μου.
    Εγώ ανέκαθεν είχα ένα μικρό κι ένα μεγάλο. Κάνουν διαφορετικά πράγματα και σου λύνουν τα χέρια. Στην περίπτωση μου ένα xmax κι ένα fazer ήταν τα τελευταία. Αυτό δε σημαίνει πως δεν έκανα γρήγορο ταξίδι με το xmax αλλά ούτε και πως δεν πήγα Σύνταγμα με το fazer. Καθένα μπορεί να κάνει κάποια πράγματα καλά, κάποια μέτρια και κάποια απαράδεκτα. Για 'μενα είναι μονόδρομος να έχεις δύο μηχανάκια. Σε διαφορετική περίπτωση που θες ένα και καλό αν κι έχω πάψει να είμαι hondakias εδώ και αρκετά χρόνια θα πρότεινα το cbf600. Από τα 600άρια είναι το λιγότερο υστερικό (έως καθόλου μη σου πω). Κινείται άνετα στις χαμηλομεσαίες στην πόλη και μπορεί να κάνει μεγάλα ταξίδια με καλή μέση ωριαία άλλα και κάποια ''τσακ'' στην τελική του. Τώρα όσον αφορά την αισθητική του, γούστα είναι αυτά, αλλά μπορεί να σ' αρέσει. Πάντως είναι στρωτό μηχανάκι κι ο κινητήρας χρόνια δοκιμασμένος.
    έχεις δίκιο φίλε
    με τα χρήματα που έδωσα για το tmax θα μπορούσα να έπαιρνα ενα hornet και να κρατούσα το beverly για την Αθήνα. το πρόβλημα είναι οτι πάλι θα κυκλοφορούσα καθημερινα με ενα σκούτερ που αν συμβεί η στραβή δεν εμπνέει καμία εμπιστοσύνη, τουλάχιστον στα δικά μου χέρια. γενικά σε δύσκολες καταστάσεις το beverly σημαίνει πτώση. οπότε μάλλον μια και καλή ψάχνω!

Σελίδα 14 από 15 ΠρώτοΠρώτο ... 49101112131415 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 22/03/2006, 18:23
  2. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 10/12/2003, 14:37
  3. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 08/12/2003, 15:57
  4. Εδώ οι καλές φωτό
    από swtos στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 24/11/2003, 16:59