1ον: εχω δει διπλοπαρκαρισμα στην Ελληνος Στρατιωτου που εχει κολωνακια (αρα δεν σε καλυπτει πληρως απο την αδιαφορια).
2ον: Πλεον πρεπει να εχω το νου μου για το αν ο αρχοντας του σλαλομ μπροστα μου με το σκουτερ ή το μπαντιτ (2 πραγματικες περιπτωσεις που μου'κατσαν) θα πεταχτει μπροστα μου αλλαζοντας λοριδα διασχιζοντας τα κολωνακια χωρις να κοιταξει. Το ιδιο θα γινει και με τα κουτια στα σημεια που διακοπτονται τα κολωνακια ειτε απο βιασυνη ειτε απο χαζομαρα που δεν αλλαξαν νωριτερα λοριδα και πρεπει να στριψουν στο επομενο φαναρι (που εχω δει να διακοπτουν και τα 2 ρευματα προκειμενου να στριψουν)
3ον: Για μενα λυση θα ηταν να βαλουν χερι στους Δημοτικους (και μη) τροχαιους και αντι να γραφουν τα μηχανακια που παρκαρουν σε σημεια της Πλ. Ολγας που δεν ενοχλουν ας γραψουν τον π@π@ρ@ που εχει διπλοπαρκαρει εξω απο τις καφετεριες στην πανω πλευρα της πλατειας για να μιλησει στη γκομενα [ελεος] ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΔΗΛΑΔΗ: Σφυρανε ως απειλη οτι θα γραψουν το διπλοπαρκαρισμενο -> διπλοπαρκαρισμενος κανει το τετραγωνο και το ξαναφηνει στο ιδιο σημειο -> την ιδια στιγμη ο Δημ.Αστυνομος εχει παει στο παραπερα αμαξι και δε κοιταει πισω του (το καθηκον το εκανε) ΓΡΑΨΤΟΝΑ ΡΕ ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ να δεις μετα αν θα το ξαναφησει.
4ον: για να μη γραφω μονο κακα, επιτελους ειδα κανα 2 κλησεις σε αυτοκινητα παρκαρισμενα σε θεση δικυκλων...