Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 40

Θέμα: Κορινες στο κετρο τις Πατρας

Αθόρυβο μέλος Το avatar του/της ledz
    1ον: εχω δει διπλοπαρκαρισμα στην Ελληνος Στρατιωτου που εχει κολωνακια (αρα δεν σε καλυπτει πληρως απο την αδιαφορια).

2ον: Πλεον πρεπει να εχω το νου μου για το αν ο αρχοντας του σλαλομ μπροστα μου με το σκουτερ ή το μπαντιτ (2 πραγματικες περιπτωσεις που μου'κατσαν) θα πεταχτει μπροστα μου αλλαζοντας λοριδα διασχιζοντας τα κολωνακια χωρις να κοιταξει. Το ιδιο θα γινει και με τα κουτια στα σημεια που διακοπτονται τα κολωνακια ειτε απο βιασυνη ειτε απο χαζομαρα που δεν αλλαξαν νωριτερα λοριδα και πρεπει να στριψουν στο επομενο φαναρι (που εχω δει να διακοπτουν και τα 2 ρευματα προκειμενου να στριψουν)

3ον: Για μενα λυση θα ηταν να βαλουν χερι στους Δημοτικους (και μη) τροχαιους και αντι να γραφουν τα μηχανακια που παρκαρουν σε σημεια της Πλ. Ολγας που δεν ενοχλουν ας γραψουν τον π@π@ρ@ που εχει διπλοπαρκαρει εξω απο τις καφετεριες στην πανω πλευρα της πλατειας για να μιλησει στη γκομενα [ελεος] ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΔΗΛΑΔΗ: Σφυρανε ως απειλη οτι θα γραψουν το διπλοπαρκαρισμενο -> διπλοπαρκαρισμενος κανει το τετραγωνο και το ξαναφηνει στο ιδιο σημειο -> την ιδια στιγμη ο Δημ.Αστυνομος εχει παει στο παραπερα αμαξι και δε κοιταει πισω του (το καθηκον το εκανε) ΓΡΑΨΤΟΝΑ ΡΕ ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ να δεις μετα αν θα το ξαναφησει.

4ον: για να μη γραφω μονο κακα, επιτελους ειδα κανα 2 κλησεις σε αυτοκινητα παρκαρισμενα σε θεση δικυκλων...
    Silence in the studio!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sakisvolos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    πηγαινε στον βολο να το πεις να γελανε μεχρι αυριο
    Έχει απόλυτο δίκιο σ αυτό Γιώργο μη το συζητάς καθόλου!
    Καλύτερα ήταν πριν τις κορύνες!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της camen
    Koρινες και παλι κορινες παιδες....

Στην Αγ.Ανδρεου η κυκλοφορια διεξαγεται ομαλοτατα...Κ κανεις δεν διπλοπαρκαρει...
    Δε με νοιαζει αν κανω 5 λεπτα παραπανω(που δεν κανω!)...Με νοιαζει που δεν μπορει πλεον ο καθε παπαρας να αφηνει το κουτι του οπου γουσταρει...:smilea:

Κ δεν ειναι καθολου επικυνδινο.Βασικα ειναι το ιδιο επικυνδινο με πριν που δεν ειχε...
    Εγω αισθανομαι πολυ πιο ασφαλης παντως γτ ξερω οτι δεν μπορει να χωθει ο καθενας σφηνα οπου θελει...

βουρ για το βουνο Το avatar του/της dond4le
    Το καλυτερο που μπορουσαν να κανουν ηταν αυτο.

Στην περιοχη μου σε δρομο κεντρικο ακομη και προσπερασεις εκαναν σε δρομο 2πλης κατευθηνσης μιας λωριδας μεχρι και προσπερασεις εκαναν.

Απο τοτε ομως που βαλανε κορινες σταματησαν και τα ατυχηματα και το μπλοκαρισμα του δρομου και η κυκλοφορια εγινε ποιο ανετη παρολο που δεν ειναι γρηγορη!!!!!!!

Να θυμηθώ να αλλάξω τίτλο Το avatar του/της Pardalotzatziki
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ledz
    1ον: εχω δει διπλοπαρκαρισμα στην Ελληνος Στρατιωτου που εχει κολωνακια (αρα δεν σε καλυπτει πληρως απο την αδιαφορια).

2ον: Πλεον πρεπει να εχω το νου μου για το αν ο αρχοντας του σλαλομ μπροστα μου με το σκουτερ ή το μπαντιτ (2 πραγματικες περιπτωσεις που μου'κατσαν) θα πεταχτει μπροστα μου αλλαζοντας λοριδα διασχιζοντας τα κολωνακια χωρις να κοιταξει. Το ιδιο θα γινει και με τα κουτια στα σημεια που διακοπτονται τα κολωνακια ειτε απο βιασυνη ειτε απο χαζομαρα που δεν αλλαξαν νωριτερα λοριδα και πρεπει να στριψουν στο επομενο φαναρι (που εχω δει να διακοπτουν και τα 2 ρευματα προκειμενου να στριψουν)

3ον: Για μενα λυση θα ηταν να βαλουν χερι στους Δημοτικους (και μη) τροχαιους και αντι να γραφουν τα μηχανακια που παρκαρουν σε σημεια της Πλ. Ολγας που δεν ενοχλουν ας γραψουν τον π@π@ρ@ που εχει διπλοπαρκαρει εξω απο τις καφετεριες στην πανω πλευρα της πλατειας για να μιλησει στη γκομενα [ελεος] ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΔΗΛΑΔΗ: Σφυρανε ως απειλη οτι θα γραψουν το διπλοπαρκαρισμενο -> διπλοπαρκαρισμενος κανει το τετραγωνο και το ξαναφηνει στο ιδιο σημειο -> την ιδια στιγμη ο Δημ.Αστυνομος εχει παει στο παραπερα αμαξι και δε κοιταει πισω του (το καθηκον το εκανε) ΓΡΑΨΤΟΝΑ ΡΕ ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ να δεις μετα αν θα το ξαναφησει.

4ον: για να μη γραφω μονο κακα, επιτελους ειδα κανα 2 κλησεις σε αυτοκινητα παρκαρισμενα σε θεση δικυκλων...
    Συμφωνω με τα παραπανω. Βαλανε κολωνακια γιατι οι μπατσοι ειναι ανυπαρκτοι!!!
    Τελευταια παρατηρω και κατι αλλο. Οι μπατσοι πολυ απλα δεν ειναι πουθενα. Αστυνομευση μηδεν. Πριν 3 χρονια βλεπαμε δυο-δυο να γυρνανε στην πολη (Βολος) πεζοι, τωρα ολα εχουν πεσει στην μηδενικη πειρα αλλα και αρμοδιοτητα των δημοτικων αστυνομικων. Απλα αισχος.
    Κινουμαι με μοτο αλλα και με ποδηλατο και ολα αυτα ειναι επικινδυνα για τους χρηστες διτροχων. Αντε και στους δρομους ειναι πλαστικα. Οι ποδηλατοδρομοι ειναι τσιμεντο και σιδερο. Αν πεσει καποιος πανω τους δεν τη γλυτωνει με γρατσουνιες μονο. Αλλα και να ηθελες να κινηθεις στον ποδηλατοδρομο, ολο και καποιος ειναι παρκαρισμενος. Φαινεται καθαρα στην φωτο.
    Αλλα πως θα πουλησουν τα λαμογια τσιμεντο και σιδερο για να κανουν κονομα?

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	mf 1.jpg 
Προβολές:	170 
Μέγεθος:	96,4 KB 
ID:	179707

Να θυμηθώ να αλλάξω τίτλο Το avatar του/της Pardalotzatziki
    Συγνωμη ξεχασα και τους καδους...
    Ε, που να τους βαλουμε, που να τους βαλουμε;;
    Α, ναι. Στον ποδηλατοδρομο!!!
    Εδω να δειτε ομορφιες: http://www.youtube.com/watch?v=cpuUW...eature=related

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	mf 2.jpg 
Προβολές:	170 
Μέγεθος:	92,4 KB 
ID:	179708

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sakisvolos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
    Koρινες και παλι κορινες παιδες....

Στην Αγ.Ανδρεου η κυκλοφορια διεξαγεται ομαλοτατα...Κ κανεις δεν διπλοπαρκαρει...
    Ναι είναι η αρχή γι αυτό! Κάτσε λίγο να ξεθαρρέψουν οι κουτάκηδες να χαλαρώσουν και λίγο
    οι τυχόν έλεγχοι της τροχαίας και τότε θα δείτε κλάμα!

Και διπλοπαρκάρισμα θα δείτε εκεί που έχει κορύνες! Τον κάθε μ@λ@κ@ να ψάχνει να βρει σε ποιο
    μαγαζί απ' έξω θέλει να σταματήσει............άσε μην σου πω καθημερινές ιστορίες θα φρίξεις........
    Αλλά δε χρειάζεται θα το δείτε και μόνοι σας σε ένα εξάμηνο περίπου (πολύ είπα)!

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Αρχιζει και γινετε πολυ μοδα αυτο το πραγμα.

Και οχι μονο η τοποθετηση κορινων αναμεσα σε 2 αντιθετα ρευματα ΑΛΛΑ και σε δρομο με 2 λωριδες ανα ρευμα, χωριζοντας ετσι τα 2 ρευματα τις ιδιας κατευθυνσης.

Η μαλακια τους εχει φαει και ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω μερικους παραπαν που λενε οτι τωρα με τις κορινες ειναι καλυτερα γιατι διπλοπαρκαραν κτλ

Συνηθως η λειτουργια τους φαινεται την ωρα που ειναι τα μαγια ανοιχτα, την ημερα που γινετε η λαϊκη κτλ.,

Ρε παιδες στο δημο σας δεν εχει τους δημομπατσους?

Τι σκατα κανουν δηλαδης αυτοι εκειπερα?

Τα εχω παρει ασχημα με αυτην την ιστορια και χαιρομαι ιδιαιτερα που μια μοτολεσχη εκανε κατι, εστω αν τις βγει ή οχι.

Οτι του σηκωεθει του καθενος κανει..

Αιστοδιαλο με τους μαλακες που εχουμε επιλεξει για αρχοντες των πολεων και την ειδαν μεγα ευεργετες

τα ιδια παντελακι μου τα ιδια παντελι μου.......

λοιπον επειδη νομίζω η λαρισα ητανε πρωτοι που ξεκίνησε το θεμα με της κορύνες θα σας πω απλα πως τοτε το 95% των λαρισαιων ελεγαν τα χειρότερα πραγματα!!!

μα ειναι δυνατόν ? να υπαρχει τοσο καθυστέρηση ????

μετα απο 2 χρονια η λαρισα δεν εχει καθολου μποτιλιάρισμα στο κεντρο και δεν σταματάει κανενας μαλάκας πουθενά.... (σε καποια σημεια εχουν φταξει ραμπες για να σταματας για λιγο να κατεβάσεις καπιον )

τα αστικα εχουν συγκεκριμένη διαδρομη και που εχει καπιος σταματησει με αυτοκίνητο κορνάρουν συνεχώς μεχρι να κανει τον αλλον να νιω8ει άσχημα!

το προβλημα....?

οτι το μποτιλιαρισμα εχει μεταφερθει εξω απο το κεντρο αλλα με την συνεχησει της μεγαλυτερης οδος στην λαρισα που θα κανει εναν κυκλο γυρο απο την λαρισα θα σταματησει και αυτο!!

επισης τελευταίους εξη μηνες βγάζουν τα φανάρια απο της διασταύρωσης και σε βάζουν σε κύκλο με σειρα προτεραιότητας αυτος που ειναι μεσα στον κύκλο οχι που μπαίνει!
    :a36: :a36: http://www.lariseos.webs.com :a36:
    www.husaberg450fe.blogspot.com
    www.fightcolesterol.blogspot.com

Artificial Spammer Το avatar του/της Elle
    Αρχικά δημιουργήθηκε από konsttanttinos
    Εδω στον βολο, εκτος απο τις κορινες, εχουμε και τους νεους ποδηλατοδρομους.
    40 ποντους τσιμεντο και απο πανω μεταλλικες κορινες, ωστε ακομη κι αν ενα παιδακι πεσει απο το ποδηλατακι του , να καρφωθει πανω στην κορινα...

http://www.youtube.com/watch?v=X0dgv6n4MvE

Τα υπολοιπα ακουστε τα..
    Αν ακόμη και σήμερα εξακολουθείς να πιστεύεις πως τους κάνανε για τα ποδήλατα
    τότε τι να πω... Εγώ δεν είδα ένα ποδηλατάκι να διασχίζει τον ποδηλατόδρομο παρά
    μόνο αυτοκίνητα να σταματούν, για να περάσουν αυτά που βρίσκονται στο μετωπικό
    ρεύμα μιας που και τα δυο πλέον στην οδό Μεταμορφώσεως δε χωρούν να περάσουν!

Κάνανε τους ποδηλατόδρομους για να "τσιμπίσουν" τα κονδύλια...
    :a36: Θεσσαλικό κλιμάκιο :a36:
    :a07:Τη λένε Μαίρη
    Ζητείται νεαρός για delivery σε πιτσαρία με GSXR hayabusa K8

Artificial Spammer Το avatar του/της Elle
    Και όσον αφορά τις κορίνες, θα πρέπει όλοι μας να παραδεχτούμε ότι οι ηλίθιοι
    δεξιοί και αριστεροί ελιγμοί στο κέντρο της πόλης έχουν πια τελειώσει, το αυτοκίνητό
    του ο φίλος οδηγός στ@ρχ1διστής, δε θα το ξαναφήσει διπλοπαρκαρισμένο ανάμεσα
    στα άλλα για να εμποδίζεται η διέλευση του λεωφορείου της γραμμής επειδή έλαχε
    να μοσχοβολάει ο γύρος του οβελιστήριου...
    :a36: Θεσσαλικό κλιμάκιο :a36:
    :a07:Τη λένε Μαίρη
    Ζητείται νεαρός για delivery σε πιτσαρία με GSXR hayabusa K8

Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
    Έχει απόλυτο δίκιο σ αυτό Γιώργο μη το συζητάς καθόλου!
    Καλύτερα ήταν πριν τις κορύνες!

εγω αλλα βλεπω ακουω μαθαινω ρε σακη....

ειδικα με την δημητριαδος και την ιασωνος οπου ΟΛΟΙ παρκαραν και τα αφηναν εκει, και γινονταν της ποπης για να την διασχισεις....τωρα πας σφαιρα....

δεν ξερω αν εχει δημιουργήσει προβλημα σε αλλους πιο στενους δρομους ή κατι τετοιο....αλλα εκει σας εχει λυσει τα χερια και ηρεμησει τα νευρα

Αρχικά δημιουργήθηκε από Pardalotzatziki

, τωρα ολα εχουν πεσει στην μηδενικη πειρα αλλα και αρμοδιοτητα των δημοτικων αστυνομικων. Απλα αισχος.
    αυτο με το ¨δημοτικη αστυνομια ¨ειναι οτι πιο αστειο εχω ακουσει εδω και χρονια...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Elle
    δεξιοί και αριστεροί ελιγμοί στο κέντρο της πόλης έχουν πια τελειώσει, το αυτοκίνητό

Αρχικά δημιουργήθηκε από Elle

γιατι θυμαμαι πως και εσυ της εβρηζες παλια??????

εε???

εελλεε???

εεελλλλλεεεεοοοοσςςς!!!

ωραια βγηκε αυτο!!!! εχεχεχεχεχεχε
    :a36: :a36: http://www.lariseos.webs.com :a36:
    www.husaberg450fe.blogspot.com
    www.fightcolesterol.blogspot.com

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 46
    Τελευταίο μήνυμα: 25/09/2014, 16:57
  2. Ερώτηση για τις χούφτες στο V-Strom
    από Innersense στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 18/10/2007, 14:38
  3. θέμα με τις ειδοποιήσεις στο μαιλ....
    από gerodim στο forum Προτάσεις & σχόλια
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 04/09/2006, 06:55
  4. Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 25/04/2005, 23:24
  5. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 03/08/2004, 17:14

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας